Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
karanana

#1326 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by karanana »

u pravu si jovane. svima je sve ok kada se sudi za njih. i zelji je tako bilo prosle godine kad su se mnogi zalili na sudjenje na grbavici, ali evo ove godine vec se zale na neka od sudjenja. sve se vraca jer niko nije dosljedan da se sva sudjenja pocnu kritikovat i ono koje ide za i ono koje ide protiv tebe.
jovanbl

#1327 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by jovanbl »

hz__semir wrote:Zato Borac i jeste naša omiljena prostitutka, još od davne 1957. godine :D
a cuj mi smo makar mladi pogrijesili :) kad smo odrasli dosli pameti :)

vi brate pod stare dane se prokurvali :D
Obuca9

#1328 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

karanana wrote:u pravu si jovane. svima je sve ok kada se sudi za njih. i zelji je tako bilo prosle godine kad su se mnogi zalili na sudjenje na grbavici, ali evo ove godine vec se zale na neka od sudjenja. sve se vraca jer niko nije dosljedan da se sva sudjenja pocnu kritikovat i ono koje ide za i ono koje ide protiv tebe.
Jesi li siguran? Izvoli pročitaj moj prvi post nakon utakmice:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 1#p4404171
hz__semir wrote:Malo nam je bilo ovih 13 igrača da ih dobijemo...
;)

Nikad nisam bio za ovakvo suđenje i više volim što smo izgubili zasluženo, nego da smo došli do boda ili preokreta zahvaljujući onom penalu.
jovanbl

#1329 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by jovanbl »

hz__semir wrote:
karanana wrote:u pravu si jovane. svima je sve ok kada se sudi za njih. i zelji je tako bilo prosle godine kad su se mnogi zalili na sudjenje na grbavici, ali evo ove godine vec se zale na neka od sudjenja. sve se vraca jer niko nije dosljedan da se sva sudjenja pocnu kritikovat i ono koje ide za i ono koje ide protiv tebe.
hz__semir wrote:Malo nam je bilo ovih 13 igrača da ih dobijemo...
;)

Nikad nisam bio za ovakvo suđenje i više volim što smo izgubili zasluženo, nego da smo došli do boda ili preokreta zahvaljujući onom penalu.
respect!

(previdio ovaj tvoj post)
svakako_lud

#1330 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by svakako_lud »

Ma pusti sema oni to po sebi pišu jbg, valjda tako navikli...
Pa karanana nikad u životu neće zaboraviti kako su ih na grbavici silovale sudije ali zato je inače "realni" zaboravio sve smijurije od suđenja i kasapljenje koje su ostali mogli doživjeti u vrapčićima....
Naravno tu ne spominjem našu zadnju tekmu dole gdje je sudija izgleda ostao skroz bez davanja, pa nije šiljio ni na jednu stranu...
Obuca9

#1331 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

svakako_lud wrote:Ma pusti sema oni to po sebi pišu jbg, valjda tako navikli...
Pa karanana nikad u životu neće zaboraviti kako su ih na grbavici silovale sudije ali zato je inače "realni" zaboravio sve smijurije od suđenja i kasapljenje koje su ostali mogli doživjeti u vrapčićima....
Naravno tu ne spominjem našu zadnju tekmu dole gdje je sudija izgleda ostao skroz bez davanja, pa nije šiljio ni na jednu stranu...
Svakom svačije. Mene iskreno ne interesuje to što je sudija zakinuo Velež na Grbavici lani, niti me interesuje što je sudija poklonio prekršaj i gol lištici u nedelju. Ali ako je moj tim opljačkan, kao što je to bio slučaj u Mostaru lani ili u Banjaluci prije tri godine ili u lištici prije četiri, prvi ću reći da je tako bilo. Baš kao što ću i priznati da nas je sudija (neuspješno) pogurao u nedjelju protiv Borca.

A s druge strane, nikad neću priznati ono što svi hoće da se prizna, da je sudija pomagao kad nije. Kao što su to tvrdili kvazi stručnjaci Glavaš i Ibraković ili kao što je bila priča za lanjski derbi na Grbavici.
elSaik

#1332 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by elSaik »

Pa lako je "priznavati" kad je čitava država vidjela nešto. Drugo je kad ne vidi pa se možete praviti blesavi. Pričali biste vi malo sutra protiv sudija da prenosa nije bilo. ;-)
Obuca9

#1333 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

elSaik wrote:Pa lako je "priznavati" kad je čitava država vidjela nešto. Drugo je kad ne vidi pa se možete praviti blesavi. Pričali biste vi malo sutra protiv sudija da prenosa nije bilo. ;-)
Ti nisi ni tako "priznao" prošle godine poslije Slavije ;)
karanana

#1334 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by karanana »

hz__semir wrote:
govorim generalno kao masa nema osude. i kad su nas ostetili na grbavici par ljudi-manijaka ovdje je reklo da je ono bila smijurija, ali cim nastavis diskusiju o ovome problemu, svi se povuku i stanu u odbranu svoga tima. valjda je to normalno, ali je definitivno kontraproduktivno za buducnost.
elSaik

#1335 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by elSaik »

hz__semir wrote:
elSaik wrote:Pa lako je "priznavati" kad je čitava država vidjela nešto. Drugo je kad ne vidi pa se možete praviti blesavi. Pričali biste vi malo sutra protiv sudija da prenosa nije bilo. ;-)
Ti nisi ni tako "priznao" prošle godine poslije Slavije ;)
Sudijsko uvjerenje. Može, ali ne mora da se svira. 8-)
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1336 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by 1946 »

elSaik wrote:Sudijsko uvjerenje. Može, ali ne mora da se svira. 8-)
Kao i protiv Borca...sudijsko uvjerenje da mu je asistent bolje vidio od njega u šta je Vuleta udarila lopta. Može, a i ne mora da posluša asistenta. Ne lupaj Partizana ti :D , onda tako možeš sve nazvati sudijskim uvjerenjem.
svakako_lud

#1337 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by svakako_lud »

1946 wrote:
Kao i protiv Borca...sudijsko uvjerenje da mu je asistent bolje vidio od njega u šta je Vuleta udarila lopta. Može, a i ne mora da posluša asistenta. Ne lupaj Partizana ti :D , onda tako možeš sve nazvati sudijskim uvjerenjem.
Gdje ga nadje :D :lol: :lol: :lol:
veljaca

#1338 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by veljaca »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ko o cemu: kurva o postenju a karanana o zelji ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elSaik

#1339 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by elSaik »

1946 wrote:
Sudijsko uvjerenje da li je igranje stomakom bilo za penal ili ne?! Zanimljivo... :-?
Baltazar_khan

#1340 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Baltazar_khan »

Ko se slaže sa mnom da Osim neće dočekati proljeće na klupi Željezničara :mrgreen:
dobar_ti?

#1341 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by dobar_ti? »

Baltazar_khan wrote:Ko se slaže sa mnom da Osim neće dočekati proljeće na klupi Željezničara :mrgreen:
Pretpostavljam da o tome razmisljas pred spavanje i mastas da Osim napusti Zelju :roll:
Nuclear Winter

#1342 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Nuclear Winter »

dobar_ti? wrote:
Baltazar_khan wrote:Ko se slaže sa mnom da Osim neće dočekati proljeće na klupi Željezničara :mrgreen:
Pretpostavljam da o tome razmisljas pred spavanje i mastas da Osim napusti Zelju :roll:
Neznam za kolegu Balthazar-a,ali ja maštam o tome da vas brko,zvani "bez nijaza nemogu ništa",osim NE napusti još jedno 20g.Istu želju ima i el-saik staro "groblje" :lol:
Znači iz naših usta u božje uši: BRKO OSTANI u dolini mumijevih nijaza ti :D
Baltazar_khan

#1343 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Baltazar_khan »

Naravno neka brke. Drag je meni brko iz razloga što me često nasmijava kad daje komične izjave, kao što je ova sad na poluvremenu u lištici :lol:
Nuclear Winter

#1344 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Nuclear Winter »

Baltazar_khan wrote:Naravno neka brke. Drag je meni brko iz razloga što me često nasmijava kad daje komične izjave, kao što je ova sad na poluvremenu u lištici :lol:
Jel opet bilo:mislio sam da ćemo 12 komada primiti :lol:
kokuz_sa

#1345 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by kokuz_sa »

Nuclear Winter wrote:
Baltazar_khan wrote:Naravno neka brke. Drag je meni brko iz razloga što me često nasmijava kad daje komične izjave, kao što je ova sad na poluvremenu u lištici :lol:
Jel opet bilo:mislio sam da ćemo 12 komada primiti :lol:
:lol:
ma sad je bilo da je široki igrao asm..jer zeljo nije igrao prvo poluvrijeme i da nije bilo ekipe..tako ispada da su širokcani(joj naziva XD) igrali sami sa sobom prvo poluvrijeme :D
Šibicar

#1346 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Šibicar »

Teško je ne misliti o čovjeku zbog kojeg su imali post od 6 godina bez pobjede u derbiju,trebalo je to preživjeti :mrgreen: Amar ne ide nigdje,taman da ispadnemo iz lige. ;-) Lijepi strah.... :oops:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1347 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by 1946 »

elSaik wrote:Sudijsko uvjerenje da li je igranje stomakom bilo za penal ili ne?! Zanimljivo... :-?
Vi kantičari svi imate problema sa čitanjem napisanog. Sudijsko uvjerenje da je asistent vidio bolje od njega (glavnog suca) u šta je lopta udarila igrača. Jasnije?
Nuclear Winter

#1348 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Nuclear Winter »

Šibicar wrote:Teško je ne misliti o čovjeku zbog kojeg su imali post od 6 godina bez pobjede u derbiju,trebalo je to preživjeti :mrgreen: Amar ne ide nigdje,taman da ispadnemo iz lige. ;-) Lijepi strah.... :oops:
I ti sine šibicaru pređe na iglu-sramota šta vam brko radi :lol:
Koji crni "strah". VESELJE buraz VESELJE,dabogda vam do kraja postojanja ove planete ostao brko-BEZ nijaza naravno
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Pitanjce jedno za kraj:koliko ćete fasovati u prvom poluvremenu na idućem gostovanju? Hoće li ISTOPLJENI sir nadmašiti samog sebe iz tel-aviva, malo mu je falilo u nedjelju :lol:
LSD

#1349 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

Evo ih opet o Osimu :lol: po ko zna koji put.
U šta njima mladost prođe o maštanjima o Osimu i njegovom odlasku :( e tugo golema.
Nuclear Winter

#1350 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Nuclear Winter »

LSD wrote:Evo ih opet o Osimu :lol: po ko zna koji put.
U šta njima mladost prođe o maštanjima o Osimu i njegovom odlasku :( e tugo golema.
Kad bi ti imao malo manje mokrih snova o "velikom" melji a malo više više ČITAO post-ove saznao bi da mi pitari NISMO za odlazak već za OSTANAK brke.A ako ikome prođe život u nekim nebulozama i maštanjima to ste vi,e to je tuga i to PREGOLEMA. Da rezimiram toliko nas je "strah" :lol: da ćemo evo svi pitari skupiti kol`ko god treba samo da amar "mislio sam da ćemo fasovati 12 komada" osim OSTANE kod vas-jel sad razumiješ-čitaš ili treba crtati da bi skont`o????
Locked