Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Miss D

#1326 Re: Sarajevo shoping

Post by Miss D »

Ma.Le.Na wrote:pa realno...mora se ipak malo cesce obici Azel ako se misli sta naci..

ono sto mene nervira je ostavljanje robe sa strane za pozanike...rodbinu...prijatelje...itd itd.. :roll: :roll:
Ma ostavljaju sa strane, nego sta!
Ja sam se tako jednom posvadjala sa prodavacicom jer dok sam se ja motala oko kase i pregledala one dzidze,
usla je neka djevojka, izljubila se sa prodavacicom i pitala kao "imal' sta za mene?", a onda ti je ova iz magacina iznjela veliku hrpu preko ruke i ova pocela pregledati....
i naravno da sam bacila koji komentar i rekla da cu zvati i pisati mailove i tako... malo su se prepale bile i nudile me da i mene uvedu u magacin :lol:

btw, shvatam ako zamolis da ti ostave neku odredjenu stvar u nekoj boji ili velicini...
ali odvajanje hrpe gardarobe za probrane musterije - nope :-)
*mima*

#1327 Re: Sarajevo shoping

Post by *mima* »

Ma.Le.Na wrote:

sta nudis :D

sebe.... :lol: .....upoznam te sa zenskicom koja tamo iza BBI......i jos jedna na socijalnom...a ta ce inace preci da radi u ovom novom sto se renovita u Titovoj.......uh pa ima jednu i na Grbavici.... :D
Ma.Le.Na

#1328 Re: Sarajevo shoping

Post by Ma.Le.Na »

:shock: :D
mima ju Ar maj men..Mam :D

ma meni je uvijek problem sa velicinama
ja ne mogu stat u zarin M :cry: nema saMse
*mima*

#1329 Re: Sarajevo shoping

Post by *mima* »

dogovorimo se :D
Ma.Le.Na

#1330 Re: Sarajevo shoping

Post by Ma.Le.Na »

:D :kravata:
Miss D

#1331 Re: Sarajevo shoping

Post by Miss D »

ccccc
vidis, zbog ovakvih k'o ove dvije ovdje,
mi nemamo sta kupiti u Azelu
:lol: :mrgreen:
Last edited by Miss D on 08/08/2011 11:10, edited 1 time in total.
lady marmalade

#1332 Re: Sarajevo shoping

Post by lady marmalade »

Miss D wrote:ccccc
vidis, zbog ovakih k'o ove dvije ovdje,
mi nemamo sta kupiti u Azelu
:lol: :mrgreen:
:lol:
ionako je second hand.. :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1333 Re: Sarajevo shoping

Post by ladyblue18 »

Ja zaista kad god sam usla nisam stvari nasla da pristojno izgleda, a obicno udjem u onaj kod BBI-a ili na Carsiji jer mi je najblizi, a sto su radnice na Carsiji ljubazne to je druga prica. :D
Ali to je vjerovatno zato jer ne potrefim kada dolazi nova roba jer tad i ima stvari koje valjaju, a inace... :-)
Ma.Le.Na

#1334 Re: Sarajevo shoping

Post by Ma.Le.Na »

ma dosta je i do srece
ja recimo nikad sebi ne mogu nista naci :D
ali zato seki mogu ..jer je mala :D

zadnji out kupila joj kosuljicu...feeeenomenalna...zara orginal...12KM :-)
VenomousV

#1335 Re: Sarajevo shoping

Post by VenomousV »

trazim gurua koji ce me naucit kako traziti stvari u azelu i kojim danom da idem :D

usla sam par puta, nikad nista nisam kupila :D a znam ljudi koji nosaju predobre stvari iz azela kupljene za neku sitnu lovu :-D
Mariella

#1336 Re: Sarajevo shoping

Post by Mariella »

VenomousV wrote:trazim gurua koji ce me naucit kako traziti stvari u azelu i kojim danom da idem :D

usla sam par puta, nikad nista nisam kupila :D a znam ljudi koji nosaju predobre stvari iz azela kupljene za neku sitnu lovu :-D
Hahahah, ovo je stvarno istina :D Vidis, mogao bi to biti unosan posao :lol:
alica.k

#1337 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

VenomousV wrote:trazim gurua koji ce me naucit kako traziti stvari u azelu i kojim danom da idem :D

pa daj, ti si bar tu u vogolendu s vremena na vrijeme, fakat otidji do ovog ovdje. uvijek ima stvari, i sto je najbitnije ima i L i XL brojeva :D
i onaj kod pijace na grbavici je dobar isto. ostali nako...

a taj kod bbi i na carsiji, u tim ja nikad nish ne nadjem, zato sto su vjerovatno oni i najprometniji.
VenomousV

#1338 Re: Sarajevo shoping

Post by VenomousV »

bila sma u vogolendu jucer i prekjucer :D
i svaki put kad idem govorim kako moram do azela i harisa - jos nikad nisam otisla :lol:

a cek koji to na grbavici? gdje tacno? :D
alica.k

#1339 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

VenomousV wrote:bila sma u vogolendu jucer i prekjucer :D
i svaki put kad idem govorim kako moram do azela i harisa - jos nikad nisam otisla :lol:

a cek koji to na grbavici? gdje tacno? :D
znaci kad udjes na pijacu, pa haman skroz do kraja, s desne strane.

a haris ti sad vise nije u vogosci neg na onoj tamo stanici gdje ima ono da se petu auta (a jesam objasnila u pm). kod pumpe el tarik oil :)
VenomousV

#1340 Re: Sarajevo shoping

Post by VenomousV »

el tarik oil :lol: :lol: :lol:
Nadinka

#1341 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

Haha, evo morem li se ponudit? :)
Ja do azela odem jednom u 14 dana ili rjeđe, i to znaci prosetam na pauzi, ne znam kojim danom treba ici, i uvijek mogu nesto naci, mozda je do mene, ali i moja prijateljica kaze bas isto kao i ti V, jednostavno ne uoci stvari.
Gospoda Ministarka

#1342 Re: Sarajevo shoping

Post by Gospoda Ministarka »

Nadinka wrote:

Ja do azela odem jednom u 14 dana ili rjeđe, i to znaci prosetam na pauzi, ne znam kojim danom treba ici, i uvijek mogu nesto naci, mozda je do mene, ali i moja prijateljica kaze bas isto kao i ti V, jednostavno ne uoci stvari.
U Azelu ima odlicnih stvari ali za XS. S i M ostali mogu da zaborave da ce tamo ista naci.
swirl

#1343 Re: Sarajevo shoping

Post by swirl »

Meni rekla prodavacica u onom Azelu iza BBI da im roba dolazi svaki dan oko pola 2, i da treba doci oko 4 sata.
*mima*

#1344 Re: Sarajevo shoping

Post by *mima* »

Gospoda Ministarka wrote: U Azelu ima odlicnih stvari ali za XS. S i M ostali mogu da zaborave da ce tamo ista naci.

Kako ja onda mogu naci?
alica.k

#1345 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

*mima* wrote:
Gospoda Ministarka wrote: U Azelu ima odlicnih stvari ali za XS. S i M ostali mogu da zaborave da ce tamo ista naci.

Kako ja onda mogu naci?
i ja isto, meni vecinom treba M
*mima*

#1346 Re: Sarajevo shoping

Post by *mima* »

Alice....ja sam XL.....i nadjem
VenomousV

#1347 Re: Sarajevo shoping

Post by VenomousV »

Nadinka wrote:

ti si nam svakako guru :D

a shopping u azelu svakako iziskuje talenat kojeg ja nemam :skoljka: :lol:
Miss D

#1348 Re: Sarajevo shoping

Post by Miss D »

ja isto nadjem,
a bogami nisam ni XS ni S :D
Gospoda Ministarka

#1349 Re: Sarajevo shoping

Post by Gospoda Ministarka »

Miss D wrote:ja isto nadjem,
a bogami nisam ni XS ni S :D
Ali si M ili priblizno M, je li tako?
alica.k wrote:meni vecinom treba M
Rekoh da M moze naci.
Zelena Carapa

#1350 Re: Sarajevo shoping

Post by Zelena Carapa »

Kao dugogoisnji Zarin fan (kupujem njihove stvari vec deceniju po bijelom svijetu :D) sam naravno i posjetioc nasih Azela (a sto ne bih bila :)) i samo cu vam skrenti paznju na jednu cinjenicu - Azel France postoji skoro u svim mjestima u BH.

Pa tako npr. kad idete na more svratite u Konjic, pa onda azel u Interexu u Mostaru - puno veci izbor nego u nasim sarajevskim, vise velicina. Isto tako, Ilijas - nije daleko, prostor povelik, roba fino rasporedjena, pregledna - izbor robe super. Gorazde, Gracanica. Ja gdje god dodjem pitam ima li Azel :D - cijene jos nize od nasih, kupovna moc predpostavljam slabija pa se i pravo dobrih modela moze naci bez guzve.
Nisam ni ja XS :wink: :D
Post Reply