BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bruce lee

#1326 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by bruce lee »

i ja se cudim.. dok je bio u nirnbergu je imao ponudu evertona i ne znam jos koga iz inostranstva, ali je ponavljao da obavezno zeli ostati u bundesligi
jeza u ledja

#1327 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

zecko_kupuz wrote:Šuplja menadžera. :-) Ako bi Miske igdje volio zaigrati, to je u nekom drugom, jačem bundesligašu.
bruce lee wrote:i ja se cudim.. dok je bio u nirnbergu je imao ponudu evertona i ne znam jos koga iz inostranstva, ali je ponavljao da obavezno zeli ostati u bundesligi

Ne, vec upravo suprotno. Misimovic je izljavljivao da zeli igrati u inostranstvu (za njega).
bruce lee

#1328 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by bruce lee »

to je izjavljivao u ovom prelaznom roku. prije nego sto je presao u wolfsburg je nije htio u inostranstvo koliko se sjecam. ali nije ni vazno. gdje god da ode, zelim mu sve najbolje, samo nek ostane u formi :thumbup:
jeza u ledja

#1329 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

pa ja, ovo ljeto je govorio da bi malo van
zecko_kupuz

#1330 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Pa ovdje se upravo vidi sva autentičnost novinarskih članaka. Sada kada ima slobodan put, Atletico Madrida nema nigdje. :? A bili su glavni kandidati za novi Misketov klub...navodno.
IsmetHoro

#1331 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by IsmetHoro »

Ovaj mladi slovenac na klupi Newcastlea protiv Mancestera.
Manijakus

#1332 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Manijakus »

jel lijevi bek ? Primamo samo lijeve bekove :D
IsmetHoro

#1333 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by IsmetHoro »

Napadac, ali 17 godina i vec u Premijer Ligi (ne nasoj ali nije ni ona losa)
smoki_choko

#1334 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by smoki_choko »

ko je ovaj senad lulić, prvo pogodi stativu a sad ga zabi totenhemu. treba ga zvati sto prije u repku
prvi gol u dresu youg boysa. i to bas veceras. dobar start. mali ima potencijala
Ridjobrki

#1335 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ridjobrki »

smoki_choko wrote:ko je ovaj senad lulić, prvo pogodi stativu a sad ga zabi totenhemu. treba ga zvati sto prije u repku
I ja dođoh prokomentarisati. :D

Pa lijevi bek kojeg Pape traži da mu ga nađemo... :roll:
smoki_choko

#1336 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by smoki_choko »

Ridjobrki wrote:
smoki_choko wrote:ko je ovaj senad lulić, prvo pogodi stativu a sad ga zabi totenhemu. treba ga zvati sto prije u repku
I ja dođoh prokomentarisati. :D

Pa lijevi bek kojeg Pape traži da mu ga nađemo... :roll:
nadjo smo ga, podhitno ga zvati da igra. mali je dobar :bih:
Dammme

#1337 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Dammme »

prvi gol u dresu youg boysa. i to bas veceras. dobar start. mali ima potencijala
Čovjek za 4 mninute pogodio stativu i zabio Totenhemu. Lijevi vezni,a može i beka igrati. Nadam se da selektor gleda ovu utakmicu, ako ništa iz rekretivnih razloga. Jah i da ne zaboravim, za njega ne mora ganjati papire, čovjek je već igrao za BiH.
smoki_choko

#1338 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by smoki_choko »

Dammme wrote:
Čovjek za 4 mninute pogodio stativu i zabio Totenhemu. Lijevi vezni,a može i beka igrati. Nadam se da selektor gleda ovu utakmicu, ako ništa iz rekretivnih razloga. Jah i da ne zaboravim, za njega ne mora ganjati papire, čovjek je već igrao za BiH.
kad je igro za nas, jel za mladu reprezentaciju
Dammme

#1339 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Dammme »

smoki_choko wrote:
Dammme wrote:
kad je igro za nas, jel za mladu reprezentaciju
Mislim da je to ona tekma protiv Azerbejdžana u Zenici, kad je na Koševu bila Kodro, Bola i Prijatelji. Hebi ga niko na te momke nije obraćao pažnju poslije toga. Svi su bili proglašeni domaćim izdajnicima.
Baron_Samedi

#1340 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

E pa to je ono kad ja kazem "priznacu da nemamo sansi tek isprobamo sve solucije" jer me vazda zulja da ne igraju trenutno najbolji.

Znaci, momak zuji ko navijen (najvise pretrcao) i vec na prvu se vidi da je raznovrsniji i prodorniji igarc od Seje Salihovica. Jeste da je jedna utakmica mali uzorak, ali ovdje ne bi trebalo biti niti jedne dileme za mec sa Luxemburgom.

Zasto se ranije ranije nije racunalo na ovog momka (4 prijateljske) to je misterija. Nisu Young Boysi neka ekipa iz Azerbejdzana.

U svakom slucjaju, evo (zadnje) prilike da se isprave neke greske naseg letargicnog i bez vizije, strucnog staba. (bas me zanima sta je Baljiceva uloga, i sta pise u njegovom podnesku o "radu")

To vazi i za jos neke imena, koja cesto cirkuliraju po netu. (Bukva, Cocalic i td.) Gospodine Pape google is your friend. - kad vec neces da poskocis.

Ali dok se ovaj snadje i razabere prave od krivih suflera, odosmu u persun... :roll: Takodjer, mozda bi se trebalo vratit na 3-5-2, ako ovaj momak mozda ne moze najidelanije odigrati beka, odnosno defanzivno. Prijatesljske su pred nama, pa se to sve da provjeriti... :zzzz: :twisted:
cyprus

#1341 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Lulića zvat pod hitno, ali kao zamjenu za Salihovića. A da li bi se snašo u defanzivnoj ulozi kao bek, pitanje je... U svakom slučaju, on bi trebo bit zovnut u reprezentaciju :)
klixober

#1342 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Dobar Lulic pravo.Da je Pape radio svoj posao,vec bi ga protiv Svedske i Njemacke probao,da ne pricam o Kataru...umjesto sto je forsirao Salihovica na toj poziciji koji ne moze igrati 4 utakmice.
Gol godine u Svicarskoj prosle sezone:

Dammme

#1343 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Dammme »

cyprus wrote:Lulića zvat pod hitno, ali kao zamjenu za Salihovića. A da li bi se snašo u defanzivnoj ulozi kao bek, pitanje je... U svakom slučaju, on bi trebo bit zovnut u reprezentaciju :)
Eto Lulića na lijevog veznog, a Jahića na lijevog beka. Nije baš idealno, ali bi onda to već ličilo na nešto. Kad istekne Salihoviću kazna, do tada ćemo već znati mogućnosti ovog momka. Ako mogne igrati defanzivno (s obzirom na dosad pretrčane kilometre možda bi i mogao), njega na beka, a Jahića kao zamjenu za Rahimića.
amar007

#1345 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by amar007 »

Dobar ovaj Lulic pravo :thumbup: mada prije nego sto ga pozovu treba vidjeti jel ima neki igrac u Zeljeznicaru koji bi mogao igrati na lijevoj strani
callmethebreeeze

#1346 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by callmethebreeeze »

ovaj lulic mlad momak. ako nista, treba ga u citabe staviti i na oku drzati.
Logovan

#1347 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Senad Lulić se pokazao kao prava igračina. Nemam zamjerki na njegovu večerašnju igru. Ako dobije od Sušića poziv dobićemo veliko pojačanje.
Baltazar_khan

#1348 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baltazar_khan »

Image

Eki fol :mrgreen:
elSaik

#1349 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by elSaik »

Hvala Muhamedu Bikiću. Treba čovjeku reći da preporuči još nekoga, neće selektor sam od sebe, ne brinite se.
cyprus

#1350 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Baltazar_khan wrote:Image

Eki fol :mrgreen:
Čuj dobrodošo, a lik zaigro ima i dvije godine :D :D
Post Reply