Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E sutra ili prekosutra idem po mob...sta cu,zafurat cu u univerzalno........vidim da mahom tamo raja kupuju ...
Zapikah ovu nokiu e5....
ako jos ima neki prijedlog u posljednji cas ,do 300 KM....nek se javi sad,il suti zauvijek
bez_ideje wrote:E sutra ili prekosutra idem po mob...sta cu,zafurat cu u univerzalno........vidim da mahom tamo raja kupuju ...
Zapikah ovu nokiu e5....
ako jos ima neki prijedlog u posljednji cas ,do 300 KM....nek se javi sad,il suti zauvijek
Ovako, ako ti se svidja ovakav layout telefona mislim da ti je bolja opcija polovn a ocuvan E72. Ali do tebe je.
Licno sam dosta telefona kupio/mijenjao na auto pijaci. Nemoj odmah graknuti, vjeruj isto je porijeklo i kvliteta i onog na auto-pijaci i onoga u bilo kojoj sarajevskoj radnji. S tim da ces na pijaci proci jeftinije.
Ako onaj u Imamexu daje garanciju 6 mjeseci isto kao i ovi na pijaci sve ti se samo govori. Dobijes garanciju, on upise IMEI sebi i ako budes imala nekih problema (ja licno nisam imao) kontaktiras ih.
Mislila sam da ću danas biti vlasnik Arca, al kad su današnji prodavači odron . Čovjek mi preko čitave BiH poslao "nov" mobitel sa hiljadu ogrebotina, pa nije niko danas slijep, a ni glup da daje preko pola milje za dobro korišten mobitel .
ema_ wrote:Mislila sam da ću danas biti vlasnik Arca, al kad su današnji prodavači odron . Čovjek mi preko čitave BiH poslao "nov" mobitel sa hiljadu ogrebotina, pa nije niko danas slijep, a ni glup da daje preko pola milje za dobro korišten mobitel .
@zateznistub
Ima li Arc na autopijaci?
Ne znam, najbolje je da odes i vidis. Odgovorno tvrdim da je iste kvalitete i onaj u radnji i onaj na pijaci (isti izvor).
Ako si ti ili neko tvoj pretplatni BH Telecom-a imas upravo taj u ponudi na rate pa i to pogledaaj.
bez_ideje wrote:E sutra ili prekosutra idem po mob...sta cu,zafurat cu u univerzalno........vidim da mahom tamo raja kupuju ...
Zapikah ovu nokiu e5....
Ovako, ako ti se svidja ovakav layout telefona mislim da ti je bolja opcija polovn a ocuvan E72. Ali do tebe je.
Licno sam dosta telefona kupio/mijenjao na auto pijaci. Nemoj odmah graknuti, vjeruj isto je porijeklo i kvliteta i onog na auto-pijaci i onoga u bilo kojoj sarajevskoj radnji. S tim da ces na pijaci proci jeftinije.
Ako onaj u Imamexu daje garanciju 6 mjeseci isto kao i ovi na pijaci sve ti se samo govori. Dobijes garanciju, on upise IMEI sebi i ako budes imala nekih problema (ja licno nisam imao) kontaktiras ih.
Znam da je to manje-vise sve isto....
Ja bi najradje preko telekoma.....ali nemaju ovaj......
banjaluka078 wrote:Dobro jutro. Je li neko od vas možda koristio SE Xperia Ray i ako jeste, kakva su vam iskustva, preporučujete li ga? Kakve su mu slike i video? Na njega se može instalirati navigacija? Kada ga uporedim sa SE Arc, čini se da baš i nema neke prevelike razlike, osim što je Ray manji aparat (zgodniji za manju, žensku ruku) i u cijeni. SE Arc mi je bio prvi izbor, na slici , ali je stvarno povelik aparat i nešto nisam sigurna da ga neću ispustiti još prvog dana. Mišljenja? Hvala!
ja sam ga dobila na poklon od roditelja, cini mi se da su rekli da je kupljen negdje u bbi, a cijena je oko 680.
nego zna li ko zasto kad kredit dodje na 0,50kf nece vise da salje ni poruke ni da poziva, jer to je dovoljno za obavljanje poziva i slanje poruke, al nece nego izgleda kao da nemam nista na racunu
htio bi kupiti samsung galaxy S2. do sada sam cuo samo najbolje o ovom mobitelu, medjutim zanima me ima li iko sa njim problema ? da li ste culi za neke mane ovog mobitela ? svaka pomoc je dobrodosla jer je ovaj mobitel jako skup