koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Chemist

#1326 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Chemist »

Bvlgari, muska linija je famozna, sve bolji od boljeg :D :D
tantramen

#1327 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by tantramen »

Plati pa reklamiraj.
suspect_zero

#1328 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by suspect_zero »

Ovo oni točeni? :roll:
citroen

#1329 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by citroen »

suspect_zero wrote:Ovo oni točeni? :roll:
Ako mislis na FM,to nisu toceni parfemi,vec lijepo upakovani gotovo kao i ovi jaci brandovi :sax:
Chivas1

#1330 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Chivas1 »

Danas kad se sve sleglo Diesel only the brave je najbolji..i paco rabane 1 million ..i diesel fuel for life al on mi je nekako blag za moj ukus ova dva su malo jaca ..pogotovo paco
BIONA

#1331 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by BIONA »

Trebace tebi jos vremena da se to sve slegne :D
Ridjobrki

#1332 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Ridjobrki »

Ljudi, ima li igdje kupiti Jump od JOOP!-a? Ja ga već duže vrijeme koristim ali sad ga više nigdje ne mogu naći a pri kraju sam... Izgleda da ga ili više ne prave íli ovi naši ne naručuju pa da mi je par bočica nabaviti ako je ostalo gdje neprodato. To mi je omiljeni lagani i baš mi paše. Ozbiljni koji koristim je Bvlgari Aqva i oduševljen sam njime!
black

#1333 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by black »

Ridjobrki wrote:Ljudi, ima li igdje kupiti Jump od JOOP!-a? Ja ga već duže vrijeme koristim ali sad ga više nigdje ne mogu naći a pri kraju sam... Izgleda da ga ili više ne prave íli ovi naši ne naručuju pa da mi je par bočica nabaviti ako je ostalo gdje neprodato. To mi je omiljeni lagani i baš mi paše. Ozbiljni koji koristim je Bvlgari Aqva i oduševljen sam njime!
vidi ovde
http://www.viennaline.ba/index.php?opti ... &Itemid=55
Chivas1

#1334 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Chivas1 »

Paco najjaci ..only the brave dobar al taj ce frend uzet ...Samo ovaj Paco me podsjeca na nesto al ne znam na sta :D
black

#1335 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by black »

Chivas1 wrote:Paco najjaci ..only the brave dobar al taj ce frend uzet ...Samo ovaj Paco me podsjeca na nesto al ne znam na sta :D
vjerovatno te podsjeca na pako rabanea :mrgreen: :P
BIONA

#1336 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by BIONA »

Paco de Lucia 8-)
respo

#1337 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by respo »

me je ovaj paco najbolji al nazalost vise ga nema ovdje kupiti bar ga ja nisam nigdje vidio
Image
citroen

#1338 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by citroen »

respo wrote:me je ovaj paco najbolji al nazalost vise ga nema ovdje kupiti bar ga ja nisam nigdje vidio
Image
I ja nisam ovaj vidio odavno ,ovo je unisex Paco koliko se sjecam :?
respo

#1339 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by respo »

da unisex a ima isti ista bocica paco energy samo je bijela ova "kutija"
kone

#1340 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by kone »

Danas dobio Armani Code i mogu vam reci da i nije tako dobar,kao sto se prica za njega..Nije sad da ne valja,fin je miris,ali nije kao u "pricama" :) ..Ljepsi mi je i Pacco Ultraviolet,a i CK Summer...
Chivas1

#1341 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Chivas1 »

Oni testeri sto sam narucio jedino Paco Rabanne i Diesel only the brave ne izlape tako brzo..ovi ostali ..sve sam ih stavljo pojedinacno izlape za par sati...dok sam Paco stavio prvi i evo jos zivi ..doduse na odjeci al et :D
citroen

#1342 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by citroen »

Chivas1 wrote:Oni testeri sto sam narucio jedino Paco Rabanne i Diesel only the brave ne izlape tako brzo..ovi ostali ..sve sam ih stavljo pojedinacno izlape za par sati...dok sam Paco stavio prvi i evo jos zivi ..doduse na odjeci al et :D
Hebiga,razlikuj zimske i ljetne parfeme :D :D
Chivas1

#1343 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Chivas1 »

Zimski nezimski oni izlape :lol: :lol: :lol:
citroen

#1344 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by citroen »

Chivas1 wrote:Zimski nezimski oni izlape :lol: :lol: :lol:
Paco rabane Black XS,Diesel fuel for life,Joop homme,JPG le male,CH 212 sexy man,D&G pour homme,Versace dreamer,Armani atitude,Givenchy Pi,YSL Body kouros ,Burberry Brit i London,Dior fahrenheit...probaj ove pa vidi dali izlape tako brzo :thumbup:
black

#1345 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by black »

citroen wrote:
Paco rabane Black XS,Diesel fuel for life,Joop homme,JPG le male,CH 212 sexy man,D&G pour homme,Versace dreamer,Armani atitude,Givenchy Pi,YSL Body kouros ,Burberry Brit i London,Dior fahrenheit...probaj ove pa vidi dali izlape tako brzo :thumbup:
dodao bi josh lancome hypnose, givency very irresistible
Chivas1

#1346 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Chivas1 »

citroen wrote:
Pa diesel fuel for life izlapio za 4 sata mozda a nigdje iz kuce izaso nisam ...fahrenheit da traja 10 godina ja ono podnije ne mogu :D ugusi :D ostale ne znam ..kazem diesel only the brave i paco rabanne traju dugo paco sam stavio u cetvrtak prosli jos se osjeti na kragni jakne
citroen

#1347 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by citroen »

Chivas1 wrote:
citroen wrote:
Pa diesel fuel for life izlapio za 4 sata mozda a nigdje iz kuce izaso nisam ...fahrenheit da traja 10 godina ja ono podnije ne mogu :D ugusi :D ostale ne znam ..kazem diesel only the brave i paco rabanne traju dugo paco sam stavio u cetvrtak prosli jos se osjeti na kragni jakne
Evo kod mene 5 dana na kragni jakne se osjeti taj fuel for life,najozbiljnije :sax:
Chivas1

#1348 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Chivas1 »

Pa onda je do toga sto je FM Group..ne vidim sta bi trece moglo bit ? Cini mi se da sam negdje procito neko da kaze da neki parfemi jesu isti kao orginal a neki ne ...Necu sad uzimat ni jedan htio Paco nema ga na stanju samo su me poremetili sad moram bit bez parfema do daljnjeg :D
citroen

#1349 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by citroen »

Chivas1 wrote:Pa onda je do toga sto je FM Group..ne vidim sta bi trece moglo bit ? Cini mi se da sam negdje procito neko da kaze da neki parfemi jesu isti kao orginal a neki ne ...Necu sad uzimat ni jedan htio Paco nema ga na stanju samo su me poremetili sad moram bit bez parfema do daljnjeg :D
sto ne uzmes od ovih sa marketa i pika,sto prodaju tester varijante i originalna pakovanja,povoljni su.
Chivas1

#1350 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Chivas1 »

Ma sad da mi dodje ispred vrata nemam feninga..odnosno imam al cuvam za novu godinu nemam pojma sta cu i kolko ce mi trebat a platu moram usmjerit na nesto drugo :D Uzet cu poslije nove godine ovaj Diesel only the brave od FM.a ako ne bude Paco
Post Reply