Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Obuca9

#1326 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Edin H. wrote:Jok nisam primjetio, da nije neko od vas obozavaoca selektora postavio i taj dio.
Haj' se sad malo vrati unazad desetak stranica, pa prelistaj komentare, pa ces vidjeti da to vise nije stvar "obozavaoca" i "pljuvaca" kako je bilo na pocetku, kad je tek izabran. Danas je stvar toga da su gotovo svi zadovoljni svime što selektor radi, a jedini koji se nešto bune i pametuju ste ti i ovaj "bosanski kralj" i ko je onda taj koji stvara problem na temi?

A što se tiče Wolfsburga, on je Džeku i Misketa sasvim dobro upoznao, gledao ih je nekoliko puta, vidio ih je na djelu i mislim da se tu više nema šta gledati, majstor jedan, majstor drugi i to se zna. A ni forma ni jednog ni drugog, u ovom trenutku nije relevantna, jer je do prve iduće reprezentativne utakmice ostalo dva mjeseca, dotad se svašta može desiti, forma je varljiva i može se podići ili opasti za samo dvije sedmice, a ne dva mjeseca.
LSD

#1327 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

Topla voda wrote:pape je dosad zajebo samo jednu stvar.

izjava da ce se bih boriti za drugo mjesto je pogresna,kontraprodiktivna i destimulirajuca za tim.

idiotizam je postaviti stvari tako da ce se neko drugacije odnositi prema nama ,ako mi idemo na prvo ili drugo mjesto i necemo s tom izjavom navuci francuze da igraju s manje motiva protiv nas.

boli ostale ,sta mi mislimo ,gdje nam je domet.

al zbog atmosfere u svlacionici,mora se poticati zelja da se ide na prvo mjesto i da nam je tu mjesto.

zamislite dzeku,spahica,misketa,pjanica,rahimica...kad im selektor izjavi da ce se boriti za drugo mjesto.....ono,bas motivirajuce :-)

nidje veze
Ništa on tu nije zayebo,vec je covjek realan i proracunat u izjavama.
Šta je trebao?? najavljivati kako cemo razoriti francuze 5-0 i slicne gluposti kao što je Ćiro radio kad je yebavo majke protivnicima....ne ne,to nije Sušićev ni stil ni nivo komunikacije.
I naravno da su francuzi (ma kakvi god da su) favoriti ove grupe, ako ništa sjetimo se ko je glavni covjek UEFE i one blamaže u baražu protiv Irske.
A najveci plus koji je vec u samom startu Pape napravio jeste to da je odyebao novinarske lešinare i od sebe i od reprezentacije :thumbup: :thumbup:
jeza u ledja

#1328 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

LSD wrote: A najveci plus koji je vec u samom startu Pape napravio jeste to da je odyebao novinarske lešinare i od sebe i od reprezentacije :thumbup: :thumbup:
Tacno. Ja cak mislim da novinari imaju veci negativan utjecaj na desavanja u i oko reprezentacije (ukljucujuci i rezultat) nego sto ima uticaj rad Saveza.
Dammme

#1329 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dammme »

Pitanje za @Edina H.:
Evo čitam svaki dan nekakve prepirke oko Papeta na kojeg si ti očigledno ljut iz nekog razloga. I ja sam bio za izbor Sergeja za selektora, ali sam kad je izabran Pape to prihvatio i evo čekam da vidim šta će se dalje dešavati. Pitanje bi bilo: Šta ti tačno Papetu zamjeraš? Ako može, taksativno da nabrojiš.
Nije nikakva provokacija, ali fakat ne kontam u čemu je problem.
LSD

#1330 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

Pa samo se sjetimo one scene poslije utakmice u Talinu kada su SVI novinarski lešinari u glas pjevali Druže Ćiro mi ti se kunemo...da bi ga kasnije ti isti prozivali i tražili njegovu smjenu poslije baraža.
Pape je dovoljno dugo u fudbalskim vodama da zna kako treba sa novinarima,a posebno ovim našim domacim.
Ovdje neki njega predstravljaju kao nekog naivca koji nema pojma, kao nekoga s kim upravljaju ovi iz NS i sl.
Koje su to zablude...uostalom,ja se nadam da ce Sušić svima zacepiti usta svojim rezultatima.
Tražili smo i kukali godinama za legendama i kada se vratila jedna od najvecih opet nekim nije dovoljno.
Sam je covjek govorio (emisija kod Mime) da mu pare i finansijska strana nisu uopšte motiv...znamo da nece ko prethodnik od sebe praviti budalu po reality showu,snimati reklame i glumiti cirkusanta.
Bio je maksimalno korektan i iskren kada je na pitanje Mime Što nije ranije došao, odgovorio da tada nije bio ovako jak tim kao sad....i svaka mu cast i na tome,nije šupljirao neku pricu kako mu je Bosna u srcu,kako je veliki patriota.
Novinarima ne odgovara takav Sušić jer sa njim ne mogu puniti naslove, nema bomasticnih izjava,nema skandala, ne zavlaci se H.Paldum pod suknji,niti ljubi ruke onim plavušama sa OBN-a...jednstavno on je njma ovakav kakav jeste - nezanimljiv :!: i zato im i smeta i zato su ga vec poceli javno prozivati i ofirati :x
jeza u ledja

#1331 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Nije samo to.
Novinari vide u selektoru korist, jednostavno. Oni preko saveza besplatno lete, odsjedaju i zajebavaju se po evropskim metropolama, plus imaju pristup nasim zvijezdama i svom 'glamuru' koji ide oko toga. Ispijaju se kafice, navece se derneci, raji se hvale, plus dobiju materijal za svoje skrabotine. Ako im ovi ne izadju u susret, odmah je problem. A naravno, i savezu to odgovara, jer tim pogodnostima kupuju novinarsku poslusnost.
Bosanski_kralj

#1332 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

hz__semir wrote: Haj' se sad malo vrati unazad desetak stranica, pa prelistaj komentare, pa ces vidjeti da to vise nije stvar "obozavaoca" i "pljuvaca" kako je bilo na pocetku, kad je tek izabran. Danas je stvar toga da su gotovo svi zadovoljni svime što selektor radi, a jedini koji se nešto bune i pametuju ste ti i ovaj "bosanski kralj" i ko je onda taj koji stvara problem na temi?

A što se tiče Wolfsburga, on je Džeku i Misketa sasvim dobro upoznao, gledao ih je nekoliko puta, vidio ih je na djelu i mislim da se tu više nema šta gledati, majstor jedan, majstor drugi i to se zna. A ni forma ni jednog ni drugog, u ovom trenutku nije relevantna, jer je do prve iduće reprezentativne utakmice ostalo dva mjeseca, dotad se svašta može desiti, forma je varljiva i može se podići ili opasti za samo dvije sedmice, a ne dva mjeseca.
Je li ti plačeš kad neko ostavi negativan komentar o Sušiću? Takav dojam ostavljaš. Kad god bi neko napiso nešto što zamjeru Sušiću, tu si ti da staneš u njegovu odbranu.

Kad god bude nešto što ne valja u njegovom radu, treba kritikovati, i ja sam mu zamjerio izjave da se prijateljeska u martu ne mora igrati pošto dolazi između 2 prvenstvena kola. :-). Ali naravno, tebi ni ovakva izjava nije zasmetala, već si počeo sa pričom kako su prijateljske utakmice bespotrebne. :roll:

Zna kapelo kakvi su majstori Gerrard, Rooney, Ferdinand... pa ih je opet gledao u prošlom kolu :oops:
Corola

#1333 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

@Kraljica se emancipovala :lol: :-) :-)Capelica ima samo 100 puta vecu platu mjesecno....nista vise :roll: znao bi i ti za te pare mnogo vise...jelde.
@Damme ne konta ni on,ali bitno mu je da se postovi stancaju.Ipak pa skoro sedam hiljada nije sala.
Razlozi su mu za oplakati od smijeha :zoka:
Bosanski_kralj

#1334 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Corola wrote:@Kraljica se emancipovala :lol: :-) :-)Capelica ima samo 100 puta vecu platu mjesecno....nista vise :roll: znao bi i ti za te pare mnogo vise...jelde.
@Damme ne konta ni on,ali bitno mu je da se postovi stancaju.Ipak pa skoro sedam hiljada nije sala.
Ne da babo cura :roll:
Obuca9

#1335 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Bosanski_kralj wrote:
hz__semir wrote: Haj' se sad malo vrati unazad desetak stranica, pa prelistaj komentare, pa ces vidjeti da to vise nije stvar "obozavaoca" i "pljuvaca" kako je bilo na pocetku, kad je tek izabran. Danas je stvar toga da su gotovo svi zadovoljni svime što selektor radi, a jedini koji se nešto bune i pametuju ste ti i ovaj "bosanski kralj" i ko je onda taj koji stvara problem na temi?

Je li ti plačeš kad neko ostavi negativan komentar o Sušiću? Takav dojam ostavljaš. Kad god bi neko napiso nešto što zamjeru Sušiću, tu si ti da staneš u njegovu odbranu.

Kad god bude nešto što ne valja u njegovom radu, treba kritikovati, i ja sam mu zamjerio izjave da se prijateljeska u martu ne mora igrati pošto dolazi između 2 prvenstvena kola. :-). Ali naravno, tebi ni ovakva izjava nije zasmetala, već si počeo sa pričom kako su prijateljske utakmice bespotrebne. :roll:

Zna kapelo kakvi su majstori Gerrard, Roone
y, Ferdinand... pa ih je opet gledao u prošlom kolu :oops:
Nije tacno. Slazem se za tu kritiku i to je jedina stvar za koju ga je dosad i trebalo kritikovati, a ne kao sto ti i kolega ti Edin radite, tako sto trazite dlaku u jajetu i kritikujete za gluposti.
HarnagaHarnaga

#1336 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by HarnagaHarnaga »

Naj bolje je preskociti Edinove postove... Suhoparno, dosadno...sad bojkotuje sad ide na gostovanja, sad mu Ciro legenda - sad ga grdi...ko zna iz kojih razloga pokusava naci dlaku u jajetu Susicu.
B.Kralj je neki momcic koji ponekad pokusava biti u centru paznje, inace ne bi reko da je hrdja.
burek_in_space

#1337 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Corola wrote:@Kraljica se emancipovala :lol: :-) :-)Capelica ima samo 100 puta vecu platu mjesecno....nista vise :roll: znao bi i ti za te pare mnogo vise...jelde.

27. Mar. 2010. 01:15 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» Corola

7 dana
Bosanski_kralj

#1338 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

HarnagaHarnaga wrote:Naj bolje je preskociti Edinove postove... Suhoparno, dosadno...sad bojkotuje sad ide na gostovanja, sad mu Ciro legenda - sad ga grdi...ko zna iz kojih razloga pokusava naci dlaku u jajetu Susicu.
B.Kralj je neki momcic koji ponekad pokusava biti u centru paznje, inace ne bi reko da je hrdja.
Momčina sam od skoro 2m, sa svojim stavom. Naravno, tebi najviše smeta kad neko ima drugačije mišljenje od tebe. Reci konkretno šta sam ja pogriješio prema Sušića?

P.S. Svi mi volimo biti u centru pažnje. :oops:
Edin H.

#1339 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

HarnagaHarnaga wrote:Naj bolje je preskociti Edinove postove... Suhoparno, dosadno...sad bojkotuje sad ide na gostovanja, sad mu Ciro legenda - sad ga grdi...ko zna iz kojih razloga pokusava naci dlaku u jajetu Susicu.

Ja uvijek idem na gostovanja da podrzim tim (osim kada se naredi :D bojkot) kada to mogu priustiti. Za razliku od sadasnjeg selektora koji nije imao vremena da pogleda tim ni na televiziji i mnogih forumasa kojima je tesko i da do Zenice odu. Evo sada sam nabavio ulaznice za Fulham - Wolfsburg za cetvrtak da pogledam nase, premda sto se tice semira za to nema potrebe, jer su najbolji :D Upitacu se i sa selektorom ako bude nasao vremena od brojnih obaveza da dodje, pa se mozda cak i sretne sa svojim reprezentativcima :zoka:
Ciru nikada nisam podrzavao, osim mozda nekada u sali. Cak nasuprot, od samoga pocetka sam bio protiv njegovog izbora. Ipak zbog njegovog iskustva preferiram Ciru nego Susica, premda je sebe doveo u pat poziciju sa Misimovicem tako da realno nije mogao ostati.
Jedini covjek koga ja zaista podrzavam za selektora je Sergej Barbarez zbog njegovih liderskih sposobnosti dok je bio kapiten i odnosa pokazanog prema ovoj reprezentaciji. Jasno je da je on jedini covjek koji bi vratio Sasu u tim, nije i nema potrebe da se uplice u talove i korupcije i vjerujem da bi pod njegovim vodstvom igrali najbolji, pa da konacno vidimo koliko vrijedimo. Ja sam uvijek vjerovao recimo da je Sasa igrao da smo mogli proci Portugal i plasirati se na Svjetsko prvenstvo.
Ja pisati bajke ne znam i ne mogu, nego stvari onako kako ih vidim, a kao sto si i sam rekao ukoliko ti se ne dopada, a ti preskoci. Protiv Safeta nemam nista posebno, osim kada je grozno odigrao u plavom dresu na Svjetskom prvenstvu u Spaniji :-) , ali se jednostavno ne mogu pomiriti sa njegovim izjavama u vezi Saveza, reprezentacije, indolentnoscu i neiformiranosti u vezi tima i situacije u vezi tima.
Ne interesuje me hoce li na celu biti Hrvat, Bosnjak, Jugosloven, Srbin ili ostali, ali hocu da vidim bosanskog Slavena Bilica (koji recimo imali toliki ugled u Engleskoj da su ga neki dan doveli u studio da komentarise Match of the Day), koje ce uciniti sve u okviru mogucnosti da postanemo respektibilan tim. Slaven su nudjeni jaki ugovori u Engleskoj, ali ih je odbio zbog zelje da trenira nacionalni tim. Da li je Sergeju zaista trebao nacionalni tim, pored njegove pozicije u Hamburgu?
Ali eto kaze Pape da ce mu reprezentacije pomoci da trenira Inter :-) , pa cim Mourinho predje u Liverpool, eto Sergeja na celo :D
Nadam se da je sada malo jasnije.
zimzelen

#1340 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zimzelen »

Edin H. wrote:

Ja uvijek idem na gostovanja da podrzim tim (osim kada se naredi :D bojkot) kada to mogu priustiti. Za razliku od sadasnjeg selektora koji nije imao vremena da pogleda tim ni na televiziji i mnogih forumasa kojima je tesko i da do Zenice odu. Evo sada sam nabavio ulaznice za Fulham - Wolfsburg za cetvrtak da pogledam nase, premda sto se tice semira za to nema potrebe, jer su najbolji :D Upitacu se i sa selektorom ako bude nasao vremena od brojnih obaveza da dodje, pa se mozda cak i sretne sa svojim reprezentativcima :zoka:
Ciru nikada nisam podrzavao, osim mozda nekada u sali. Cak nasuprot, od samoga pocetka sam bio protiv njegovog izbora. Ipak zbog njegovog iskustva preferiram Ciru nego Susica, premda je sebe doveo u pat poziciju sa Misimovicem tako da realno nije mogao ostati.
Jedini covjek koga ja zaista podrzavam za selektora je Sergej Barbarez zbog njegovih liderskih sposobnosti dok je bio kapiten i odnosa pokazanog prema ovoj reprezentaciji. Jasno je da je on jedini covjek koji bi vratio Sasu u tim, nije i nema potrebe da se uplice u talove i korupcije i vjerujem da bi pod njegovim vodstvom igrali najbolji, pa da konacno vidimo koliko vrijedimo. Ja sam uvijek vjerovao recimo da je Sasa igrao da smo mogli proci Portugal i plasirati se na Svjetsko prvenstvo.
Ja pisati bajke ne znam i ne mogu, nego stvari onako kako ih vidim, a kao sto si i sam rekao ukoliko ti se ne dopada, a ti preskoci. Protiv Safeta nemam nista posebno, osim kada je grozno odigrao u plavom dresu na Svjetskom prvenstvu u Spaniji :-) , ali se jednostavno ne mogu pomiriti sa njegovim izjavama u vezi Saveza, reprezentacije, indolentnoscu i neiformiranosti u vezi tima i situacije u vezi tima.
Ne interesuje me hoce li na celu biti Hrvat, Bosnjak, Jugosloven, Srbin ili ostali, ali hocu da vidim bosanskog Slavena Bilica (koji recimo imali toliki ugled u Engleskoj da su ga neki dan doveli u studio da komentarise Match of the Day), koje ce uciniti sve u okviru mogucnosti da postanemo respektibilan tim. Slaven su nudjeni jaki ugovori u Engleskoj, ali ih je odbio zbog zelje da trenira nacionalni tim. Da li je Sergeju zaista trebao nacionalni tim, pored njegove pozicije u Hamburgu?
Ali eto kaze Pape da ce mu reprezentacije pomoci da trenira Inter :-) , pa cim Mourinho predje u Liverpool, eto Sergeja na celo :D
Izvini momak, ali jeko obaveze Sergeja u Hamburgu? da li si ti ikada cuo, vidio, sta znaci biti u Upravnom odboru necega? Ocigledno nisi? Pa, to su mjesecno dva sastanka i nista vise, i sam covjek objasnjava da to nije neka obaveza ali nasi umisljaju da je on full time u tom klubu! Iznenadjujes me, s obizorm da cucis na ovom forumu godinama!
jeza u ledja

#1341 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Edin H. wrote:Ja sam uvijek vjerovao recimo da je Sasa igrao da smo mogli proci Portugal i plasirati se na Svjetsko prvenstvo.
Ja pisati bajke ne znam i ne mogu, .
Koja ironija da si ove dvije recenice napisao doslovce jednu iza druge. :zoka:
Edin H.

#1342 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Jok nego ti si upoznat. Pa samo ime kaze, nije npr. Izvrsni direktor.

Ali sta ima veze kako su cesti sastanci? Veliko priznanje je tako mlad biti u Upravnom odboru, a uvjeren sam i da ne rade za klikere.
Ali necu vise o tome, ovo je tema o Susicu.

Sta je lose u tome sto neko prati ovaj forum? :-)
Edin H.

#1343 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

jeza u ledja wrote:
Edin H. wrote:Ja sam uvijek vjerovao recimo da je Sasa igrao da smo mogli proci Portugal i plasirati se na Svjetsko prvenstvo.
Ja pisati bajke ne znam i ne mogu, .
Koja ironija da si ove dvije recenice napisao doslovce jednu iza druge. :zoka:
Ma misli ti jez sta hoces, ovo je naravno hipoteticki, ali ja sam u to vjerovao i prije i nakon utakmice.
Uz malo sportske srece bili smo jako blizu i ovako, a ti dobro znas koliko smo suplji na toj strani.

Pazi za ove kvalifikacije Pape proziva Hasana, premda sudeci po utakmici protiv Fulhama, od njega ne bi bilo mnogo koristi, osim mozda kao kvalitetna zamjena.

I Sasa ide u godine, stoga ne znam u kakvoj ce formi biti u naredne dvije godine, ali u proslim kvalifikacijama i barazu bio bi zasigurno jedan od glavnih igraca.
jeza u ledja

#1344 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Edin H. wrote: Ma misli ti jez sta hoces, ovo je naravno hipoteticki, ali ja sam u to vjerovao i prije i nakon utakmice.
Pa naravno da je hipoteticki, tj. ŠBBKBB, tj. bajka.
HarnagaHarnaga

#1345 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by HarnagaHarnaga »

Edin H. wrote:

E sada sam ipak procitao posto si mene citirao. Mozez ti biti Sergejov amidzic, haver, obozavalac ili bilo sta drugo, selektor reprezentacije BiH je Safet Susic i nije korektno da pises gluposti o njemu bez IKAKVOG POVODA. Pa valjda je 50 ljudi pametnije nego ti. Ja sam licno podrzavao Ciru dok god je imao dobre rezultate, ni ono protiv Portugala mu puno ne zamjeram. Slazem se da je morao otici posle svega, to sam govorio cim je preuzeo reprezentaciju...ako se kvalifikujemo neka ostane na SP, ako ne - neka rezguli. Medjutim kada je izgledalo da ce doci nekakav levat tipa Pirica, Musovica, Muzurovica...bio sam za Ciru dok se Sergej nije kandidovao. On je u tom trenutku izgledao naj bolje rjesenje iako je ogromna mana bilo neiskustvo a donekle i zajednicko igranje sa pojedinim igracima, medjutim stvari su se odvijale sve povoljnije po nas pa je i Susic postao kandidat. Jos samo da su se javili Vaha i Bajevic, bilo bi idealno. Svakako da je Susic morao dobiti prednost ispred Barbareza, a idealno bi bilo da su radili u paru odnosno da je Barbarez bio pomocnik (to sam isto govorio i dok je bio Ciro). Pominjes Bilica kao sveca, a ne zelis da dodas da njemu nije bilo ispdnizenja voditi hrvatsku mladu reprezentaciju, na neki nacin selektovati tu generaciju i zajedno sa njima precu u A tim. Sve u svemu Barbarez nije selektor vec Susic i treba mu zazeljeti sve naj bolje, do sada je uradio nekoliko dobrih stvari, uostalom startali smo pobjedom...iako bi ja sacekao sa pretjeranim bilo hvaljenjem ili pogotovo bezrazloznim (odnosno sa razlogom koji smo sami stvorili u svojoj glavi) kritikovanjem.
HarnagaHarnaga

#1346 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by HarnagaHarnaga »

Edin H. wrote:Jok nego ti si upoznat. Pa samo ime kaze, nije npr. Izvrsni direktor.

Ali sta ima veze kako su cesti sastanci? Veliko priznanje je tako mlad biti u Upravnom odboru, a uvjeren sam i da ne rade za klikere.
Ali necu vise o tome, ovo je tema o Susicu.

Sta je lose u tome sto neko prati ovaj forum? :-)
Barbarez radi volonterski a na takva mjesta (clan upravnog odbora) se postavljaju uglavnom naj veci donatori ili bivsi fudbaleri bez angazmana. Dobro u svemu tome je sto ce Barbarez imati vremena da zavrsi trenersku skolu, jos kad bi poceo i sa praksom pa makar u mladjim kategorijama.
Obuca9

#1347 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Hoćeš li mi samo objasniti jedan, ali samo jedan razlog, zbog kojeg bi Sušić trebao gledati SVAKU utakmicu Wolfsburga? Šta je s tobom jarane, jel' ti vidiš šta pišeš?

Šta misliš da možda Slaven Bilić gleda svaku utakmicu Tottenhama jer su mu tamo Modrić, Čorluka i Kranjčar?

Ti si stvarno opterećen Sušićem, to što si ti navijač Wolfsburga, pa gledaš svaku njihovu tekmu, to je tvoja stvar.
Meho Kodro

#1348 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Meho Kodro »

veran wrote:Ako se pape ne pokaže kao dobro rešenje,tu je stepanović,iskusan trener,harizmatičan,povuko bi velek broj navijača iz rs da navija za bih
Sta je ovo, neka zajebancija?

Evo Borce Sredojevic je pomocnik, mogu i sad da navijaju za BIH
Pape je tek poceo da radi, a vec se trazi "novi"
Pape samo naprijed
rado_vidjen

#1349 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by rado_vidjen »

Citam, Vas selektor ide da gleda Mravca. :-)

Smijesan lik.

Valjda hoce da se uvjeri u kvalitete Spahine rezerve, ili mozda ocekuje da ovaj procvjeta u 28-oj.

Ja cu na vrijeme napisati, mozda i malo rizikovati, da se na Rahimica nece moci ozbiljnije racunati u sljedecem ciklusu. Kao sto sam prekrizio Ibisevica jos prije pola godine, tako sada teska srca krizam i Rahimica. (valjda konacno Murata vise niko ozbiljno ne shvata? :shock: ) Ulazi u godine a izgubio je mjesto u CSKA, i ne vjerujem da se tu nesto nabolje moze promijeniti u njegovom statusu. A racunajte koliko ima do septembra, ili septembra 2011-e, i u kakvom ce stanju tada biti. Sjedenje na klupi, ili povremeni ulasci, za jednog zadnjeg veznog je pogubno. Pogotovo ako je njegovih godina.
Rijesenje bi mogao biti Cocalic, kojeg treba odmah zvati i uigravati.
A ibisevic moze biti sretan sto jos nema adekvatne zamjene, kako za reprezentaciju tako i u klubu. Mada ja ocekujem od jednog igraca da napravi iskorak u svojoj karijeri, i smaim tim potisne truhlog i sebicnog Ibisevica iz prvih 11. Za dobro reprezentacije :!:
udrch

#1350 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by udrch »

rado_vidjen wrote:Citam, Vas selektor ide da gleda Mravca. :-)

Smijesan lik.

Valjda hoce da se uvjeri u kvalitete Spahine rezerve, ili mozda ocekuje da ovaj procvjeta u 28-oj.

Ja cu na vrijeme napisati, mozda i malo rizikovati, da se na Rahimica nece moci ozbiljnije racunati u sljedecem ciklusu. Kao sto sam prekrizio Ibisevica jos prije pola godine, tako sada teska srca krizam i Rahimica. (valjda konacno Murata vise niko ozbiljno ne shvata? :shock: ) Ulazi u godine a izgubio je mjesto u CSKA, i ne vjerujem da se tu nesto nabolje moze promijeniti u njegovom statusu. A racunajte koliko ima do septembra, ili septembra 2011-e, i u kakvom ce stanju tada biti. Sjedenje na klupi, ili povremeni ulasci, za jednog zadnjeg veznog je pogubno. Pogotovo ako je njegovih godina.
Rijesenje bi mogao biti Cocalic, kojeg treba odmah zvati i uigravati.
A ibisevic moze biti sretan sto jos nema adekvatne zamjene, kako za reprezentaciju tako i u klubu. Mada ja ocekujem od jednog igraca da napravi iskorak u svojoj karijeri, i smaim tim potisne truhlog i sebicnog Ibisevica iz prvih 11. Za dobro reprezentacije :!:
Jesi ti stvarno ozbiljan..
Još će snijega pasti prije neko zamjeni Ibiševića u napadu, a i sa Cocalićem nije bolja situacija..momak potpiso za nižerazredni klub u Grčkoj i odmah je rješenje za reprezentaciju..
Sreća pa Ibiševića nije prekrižio Sušić, inače bi staratao sa remijem :D
Locked