HarnagaHarnaga wrote:Naj bolje je preskociti Edinove postove... Suhoparno, dosadno...sad bojkotuje sad ide na gostovanja, sad mu Ciro legenda - sad ga grdi...ko zna iz kojih razloga pokusava naci dlaku u jajetu Susicu.
B.Kralj je neki momcic koji ponekad pokusava biti u centru paznje, inace ne bi reko da je hrdja.
Ja uvijek idem na gostovanja da podrzim tim (osim kada se naredi

bojkot) kada to mogu priustiti. Za razliku od sadasnjeg selektora koji nije imao vremena da pogleda tim ni na televiziji i mnogih forumasa kojima je tesko i da do Zenice odu. Evo sada sam nabavio ulaznice za Fulham - Wolfsburg za cetvrtak da pogledam nase, premda sto se tice semira za to nema potrebe, jer su najbolji

Upitacu se i sa selektorom ako bude nasao vremena od brojnih obaveza da dodje, pa se mozda cak i sretne sa svojim reprezentativcima
Ciru nikada nisam podrzavao, osim mozda nekada u sali. Cak nasuprot, od samoga pocetka sam bio protiv njegovog izbora. Ipak zbog njegovog iskustva preferiram Ciru nego Susica, premda je sebe doveo u pat poziciju sa Misimovicem tako da realno nije mogao ostati.
Jedini covjek koga ja zaista podrzavam za selektora je Sergej Barbarez zbog njegovih liderskih sposobnosti dok je bio kapiten i odnosa pokazanog prema ovoj reprezentaciji. Jasno je da je on jedini covjek koji bi vratio Sasu u tim, nije i nema potrebe da se uplice u talove i korupcije i vjerujem da bi pod njegovim vodstvom igrali najbolji, pa da konacno vidimo koliko vrijedimo. Ja sam uvijek vjerovao recimo da je Sasa igrao da smo mogli proci Portugal i plasirati se na Svjetsko prvenstvo.
Ja pisati bajke ne znam i ne mogu, nego stvari onako kako ih vidim, a kao sto si i sam rekao ukoliko ti se ne dopada, a ti preskoci. Protiv Safeta nemam nista posebno, osim kada je grozno odigrao u plavom dresu na Svjetskom prvenstvu u Spaniji

, ali se jednostavno ne mogu pomiriti sa njegovim izjavama u vezi Saveza, reprezentacije, indolentnoscu i neiformiranosti u vezi tima i situacije u vezi tima.
Ne interesuje me hoce li na celu biti Hrvat, Bosnjak, Jugosloven, Srbin ili ostali, ali hocu da vidim bosanskog Slavena Bilica (koji recimo imali toliki ugled u Engleskoj da su ga neki dan doveli u studio da komentarise Match of the Day), koje ce uciniti sve u okviru mogucnosti da postanemo respektibilan tim. Slaven su nudjeni jaki ugovori u Engleskoj, ali ih je odbio zbog zelje da trenira nacionalni tim. Da li je Sergeju zaista trebao nacionalni tim, pored njegove pozicije u Hamburgu?
Ali eto kaze Pape da ce mu reprezentacije pomoci da trenira Inter

, pa cim Mourinho predje u Liverpool, eto Sergeja na celo
Nadam se da je sada malo jasnije.