Ispade Hare opet u pravu.
- kiky
#1326 Re: Ispade Hare opet u pravu.
stavit serbezovskog u stranku je i tako bila glupost ...

- _BaD_BoY
#1327 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Muharem serbezovski-prokleta je Amerikakiky wrote:stavit serbezovskog u stranku je i tako bila glupost ...
http://www.youtube.com/watch?v=3Xx0kVKY ... =1&index=2
Jos covjek proruski orjentisan
-
zonbirile
#1328 Re: Ispade Hare opet u pravu.
čika Mišu u parlament,neka cirkus bude kompletan.
- 1gorstak
#1329 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ne znam koliko covjek prati politiku i ima li neka konkretna rjesenja, ali je prilicno podlo od tebe da nekog ko je zivot proveo posteno radeci tako vrijedjas.zonbirile wrote:čika Mišu u parlament,neka cirkus bude kompletan.
-
zonbirile
#1330 Re: Ispade Hare opet u pravu.
-----------------------------------------1gorstak wrote:Ne znam koliko covjek prati politiku i ima li neka konkretna rjesenja, ali je prilicno podlo od tebe da nekog ko je zivot proveo posteno radeci tako vrijedjas.zonbirile wrote:čika Mišu u parlament,neka cirkus bude kompletan.
otkud ti to da ga vrijeđam,pa sastav parlamenta je takav da bi Mišo isto mogao proći.Izvršiti reviziju diploma i analizirati CV svakog pa bi vidio da su mnogi gori od Miše.Sada svi imaju pšenične diplome i CV za ugled,sve uglavnom društveni marginalci,ili misliš da drotovi prašinari,kafanske pjevaljke ,referenti ONO i DSZ,ćate iz bosanskih zabiti i isti takve seoske uče i sl. trebaju da te zastupaju,kreiraju zemlu,vode naciju.Pa stalno si kontradiktoran,znaš donekle realno opisati govna u kojima smo,ali braniš seratore koji govna stvoriše.
- 1gorstak
#1331 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Najbolji lider kojeg je ovaj dio Evrope ikad imao je bio zanatlija, bravar. To o cemu ti govoris je elitizam, klasni sistem u kojem je posten covjek koji cisti cipele dobar samo ako suti ili eventualno za cirkusa.zonbirile wrote:-----------------------------------------1gorstak wrote:Ne znam koliko covjek prati politiku i ima li neka konkretna rjesenja, ali je prilicno podlo od tebe da nekog ko je zivot proveo posteno radeci tako vrijedjas.zonbirile wrote:čika Mišu u parlament,neka cirkus bude kompletan.
otkud ti to da ga vrijeđam,pa sastav parlamenta je takav da bi Mišo isto mogao proći.Izvršiti reviziju diploma i analizirati CV svakog pa bi vidio da su mnogi gori od Miše.Sada svi imaju pšenične diplome i CV za ugled,sve uglavnom društveni marginalci,ili misliš da drotovi prašinari,kafanske pjevaljke ,referenti ONO i DSZ,ćate iz bosanskih zabiti i isti takve seoske uče i sl. trebaju da te zastupaju,kreiraju zemlu,vode naciju.Pa stalno si kontradiktoran,znaš donekle realno opisati govna u kojima smo,ali braniš seratore koji govna stvoriše.
-
zonbirile
#1332 Re: Ispade Hare opet u pravu.
@1gorštak
otkud ti to da ga vrijeđam,pa sastav parlamenta je takav da bi Mišo isto mogao proći.Izvršiti reviziju diploma i analizirati CV svakog pa bi vidio da su mnogi gori od Miše.Sada svi imaju pšenične diplome i CV za ugled,sve uglavnom društveni marginalci,ili misliš da drotovi prašinari,kafanske pjevaljke ,referenti ONO i DSZ,ćate iz bosanskih zabiti i isti takve seoske uče i sl. trebaju da te zastupaju,kreiraju zemlu,vode naciju.Pa stalno si kontradiktoran,znaš donekle realno opisati govna u kojima smo,ali braniš seratore koji govna stvoriše.[/quote]
Najbolji lider kojeg je ovaj dio Evrope ikad imao je bio zanatlija, bravar. To o cemu ti govoris je elitizam, klasni sistem u kojem je posten covjek koji cisti cipele dobar samo ako suti ili eventualno za cirkusa.[/quote]
-----------------------------
ne hinji bukvalizam shvatio si ti i cirkus i sl.To što ti nazivaš elitizmom,ja imam suprotan primjer u Hazjaninu koji je govorio da će i kuharica u komunizmu voditi politiku.Fikcija i stvarnost kod tebe nisu striktno odvojeni,a stvarnost je da zemlje koje gaje elitizam,bolje reći plutokraciju bolje su organizovane od zemalja radnika i seljaka.Taj populizam je i Bravar brzo prevazišao,pa si ima školu diplomatije u Bg i nije mogao H.Efendić se zajebavati po misijama i da nam se smiju,a A.Glamoćak pokazuje tange u parlamentu.Nekako su mi draže zemlje gdje pitomci West Pointa,Havarda,Ucla,Etona,Sorbone i sl. bivaju političari nego npr. učo iz Kiseljaka ,ili ne znam ni šta je mogao biti onaj skapani seljak Špirić iz Drvra-valjda čuvar Šabanove pećine.
otkud ti to da ga vrijeđam,pa sastav parlamenta je takav da bi Mišo isto mogao proći.Izvršiti reviziju diploma i analizirati CV svakog pa bi vidio da su mnogi gori od Miše.Sada svi imaju pšenične diplome i CV za ugled,sve uglavnom društveni marginalci,ili misliš da drotovi prašinari,kafanske pjevaljke ,referenti ONO i DSZ,ćate iz bosanskih zabiti i isti takve seoske uče i sl. trebaju da te zastupaju,kreiraju zemlu,vode naciju.Pa stalno si kontradiktoran,znaš donekle realno opisati govna u kojima smo,ali braniš seratore koji govna stvoriše.[/quote]
Najbolji lider kojeg je ovaj dio Evrope ikad imao je bio zanatlija, bravar. To o cemu ti govoris je elitizam, klasni sistem u kojem je posten covjek koji cisti cipele dobar samo ako suti ili eventualno za cirkusa.[/quote]
-----------------------------
ne hinji bukvalizam shvatio si ti i cirkus i sl.To što ti nazivaš elitizmom,ja imam suprotan primjer u Hazjaninu koji je govorio da će i kuharica u komunizmu voditi politiku.Fikcija i stvarnost kod tebe nisu striktno odvojeni,a stvarnost je da zemlje koje gaje elitizam,bolje reći plutokraciju bolje su organizovane od zemalja radnika i seljaka.Taj populizam je i Bravar brzo prevazišao,pa si ima školu diplomatije u Bg i nije mogao H.Efendić se zajebavati po misijama i da nam se smiju,a A.Glamoćak pokazuje tange u parlamentu.Nekako su mi draže zemlje gdje pitomci West Pointa,Havarda,Ucla,Etona,Sorbone i sl. bivaju političari nego npr. učo iz Kiseljaka ,ili ne znam ni šta je mogao biti onaj skapani seljak Špirić iz Drvra-valjda čuvar Šabanove pećine.
- nosara
#1333 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ne razumijes... Ovi krmci koji su danas na vlasti su u srzi govna, a formalno doktori, profesori, magistri itd....1gorstak wrote:Najbolji lider kojeg je ovaj dio Evrope ikad imao je bio zanatlija, bravar. To o cemu ti govoris je elitizam, klasni sistem u kojem je posten covjek koji cisti cipele dobar samo ako suti ili eventualno za cirkusa.zonbirile wrote: otkud ti to da ga vrijeđam,pa sastav parlamenta je takav da bi Mišo isto mogao proći.Izvršiti reviziju diploma i analizirati CV svakog pa bi vidio da su mnogi gori od Miše.Sada svi imaju pšenične diplome i CV za ugled,sve uglavnom društveni marginalci,ili misliš da drotovi prašinari,kafanske pjevaljke ,referenti ONO i DSZ,ćate iz bosanskih zabiti i isti takve seoske uče i sl. trebaju da te zastupaju,kreiraju zemlu,vode naciju.Pa stalno si kontradiktoran,znaš donekle realno opisati govna u kojima smo,ali braniš seratore koji govna stvoriše.
Broz je bio formalno zanatlija, a sustinski autenticni genij na svim poljima, prepoznat na svim meridijanima i u svim sistemima...
Poredit Broza sa talogom koji, uz manje izuzetke, vlada bivsim ex-Yu respubljikama je neukusno...
- 1gorstak
#1334 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Shvatio sam da postenog covjeka predstavljas kao nekog ko je za cirkusa jer nije akademski obrazovan.zonbirile wrote:ne hinji bukvalizam shvatio si ti i cirkus i sl.@1gorštak wrote:Najbolji lider kojeg je ovaj dio Evrope ikad imao je bio zanatlija, bravar. To o cemu ti govoris je elitizam, klasni sistem u kojem je posten covjek koji cisti cipele dobar samo ako suti ili eventualno za cirkusa.
- 1gorstak
#1335 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ne, ti ne razumijes. Ja se potpuno slazem sa tobom.nosara wrote:Ne razumijes...1gorstak wrote:Najbolji lider kojeg je ovaj dio Evrope ikad imao je bio zanatlija, bravar. To o cemu ti govoris je elitizam, klasni sistem u kojem je posten covjek koji cisti cipele dobar samo ako suti ili eventualno za cirkusa.zonbirile wrote: otkud ti to da ga vrijeđam,pa sastav parlamenta je takav da bi Mišo isto mogao proći.Izvršiti reviziju diploma i analizirati CV svakog pa bi vidio da su mnogi gori od Miše.Sada svi imaju pšenične diplome i CV za ugled,sve uglavnom društveni marginalci,ili misliš da drotovi prašinari,kafanske pjevaljke ,referenti ONO i DSZ,ćate iz bosanskih zabiti i isti takve seoske uče i sl. trebaju da te zastupaju,kreiraju zemlu,vode naciju.Pa stalno si kontradiktoran,znaš donekle realno opisati govna u kojima smo,ali braniš seratore koji govna stvoriše.
Odgovorio sam liku kojem je necija diploma i CV dovoljno, a ja mu kazem isto sto i ti, da covjek moze biti doktor nauka ali da ipak bude rdja, pa Koljevic je Sekspira citirao .... na engleskom. I na kraju je gnjida izbjegla sudski proces zbog ratnih zlocina metkom u glavu. Vrijedjanje covjeka koji posteno zaradi ono sto pojede predstavljajuci njegov ulazak u parlamentarnu klupu kao cirkus samo zato sto nije akademski obrazovan je glupost.
- kiky
#1336 Re: Ispade Hare opet u pravu.
muharem serbezovski je estradni radnik ili ti pjevač ...
taj voli pare više neg mater ...
a to je pokazo glasanjem za povišice ...
zaboli njega za bosnom, njenim građanima, boljitkom i sl. ...

taj voli pare više neg mater ...
a to je pokazo glasanjem za povišice ...
zaboli njega za bosnom, njenim građanima, boljitkom i sl. ...
- softly
#1337 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ne znam je li neko vec priupitao ovo sto cu ja sad:
Je li jos neki clan SBIH, osim Serbezovskog, glasao za ove povisice ?
Je li jos neki clan SBIH, osim Serbezovskog, glasao za ove povisice ?
-
hercegovac_pravi
#1338 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Beograd 21. 04. 2010
Tanjug
Samit Tadića-Gul-Silajdžić u subotu u Istanbulu
Predsednici Srbije i Turske, Boris Tadić i Abdulah Gul, i predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Haris Silajdžić, sastaće se u subotu u Istanbulu, gde će razgovarati o učvršćivanju mira i stabilnosti na Balkanu, rečeno je večeras Tanjugu u kabinetu predsednika Republike
Šef turske diplomatije Ahmet Davutoglu, najavljujući večeras u Briselu sastanak tri lidera, istakao je da je reč o ulaganju napora da se obezbede mir i stabilnost u regionu, prenela je zvanična turska agencija Anadolija.
"Biće to značajan korak za Balkan", ocenio je Davutoglu i objasnio da je bio u direktnim ili telefonskim kontaktima sa šefovima država tri zemlje.
Samit, koji će biti održan u subotu u Istanbulu, rezultat je, kako ističu turski mediji, višemesečnih napora Ankare da se obezbedi stabilnost u regionu, posebno u Bosni i Hercegovini.
Ministri spoljnih poslova Srbije, Turske i BiH su se u poslednjih šest meseci sastali pet puta.
Samit Tadića, Gula i Silajdžića će biti prvi sastanak predstavnika tri zemlje na tom nivou.
-
zonbirile
#1339 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Odgovorio sam liku kojem je necija diploma i CV dovoljno, a ja mu kazem isto sto i ti, da covjek moze biti doktor nauka ali da ipak bude rdja, pa Koljevic je Sekspira citirao .... na engleskom. I na kraju je gnjida izbjegla sudski proces zbog ratnih zlocina metkom u glavu. Vrijedjanje covjeka koji posteno zaradi ono sto pojede predstavljajuci njegov ulazak u parlamentarnu klupu kao cirkus samo zato sto nije akademski obrazovan je glupost.[/quote]
---------------------------------------------
ti kako shvataš i tumačiš ,onda su i učesnici FARME,FARMAceuti.
---------------------------------------------
ti kako shvataš i tumačiš ,onda su i učesnici FARME,FARMAceuti.
- nosara
#1340 Re: Ispade Hare opet u pravu.
---------------------------------------------zonbirile wrote:Odgovorio sam liku kojem je necija diploma i CV dovoljno, a ja mu kazem isto sto i ti, da covjek moze biti doktor nauka ali da ipak bude rdja, pa Koljevic je Sekspira citirao .... na engleskom. I na kraju je gnjida izbjegla sudski proces zbog ratnih zlocina metkom u glavu. Vrijedjanje covjeka koji posteno zaradi ono sto pojede predstavljajuci njegov ulazak u parlamentarnu klupu kao cirkus samo zato sto nije akademski obrazovan je glupost.
ti kako shvataš i tumačiš ,onda su i učesnici FARME,FARMAceuti.[/quote]
Ja mu velim da se ne radi o njihovom formalnom obrazovanju vec mentalnom stanju... Nejse...
Sto se lepi lazov ne oglasi povodom ove bruke jucer pred zgradom SDP-a...? Sto propali vizionar ne stane na stranu jal koalicionog dojebnika, jal boraca...?
Da nije on orkestrator lafo protesta zbog statusa boraca i borackih kategorija...?
- drndalo
#1341 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Nemoj tako, on im je obecao med i mlijeko, samo ne zna ni sam odaklen...
- softly
#1342 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Kako ne kontas da se Hare i SBiH bave samo "finim" stvarima: energetikom, privatizacijom namjenske industrije i ostalih stvari, investicijama, forumima...nosara wrote: Sto se lepi lazov ne oglasi povodom ove bruke jucer pred zgradom SDP-a...? Sto propali vizionar ne stane na stranu jal koalicionog dojebnika, jal boraca...
Zato njima i nije cilj da ikad dobiju vecu vlast, taman posla, onda bi se i oni morali baviti svim i svacim.
Ovako je bolje, laganini malo demagogije, malo ufol sekiracije oko Ganica i drzave, a zapravo sve radi...
Ama nismo od jucer, jel tako?
- softly
#1343 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Svi Haretovci zanijemili na ovo moje, dva dana niko ne odgovara.
Prema tome, predlazem da se ova tema zakljuca, ali prije toga da joj se promjeni naslov u:
Ispade Softly opet u pravu
Prema tome, predlazem da se ova tema zakljuca, ali prije toga da joj se promjeni naslov u:
- nokia6170
#1344 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Nema potrebe za generaliziranjem.softly wrote:Svi Haretovci zanijemili na ovo moje, dva dana niko ne odgovara.
Ja prvi nisam Haretovac, niti iciji idolopoklonik, cak nisam ni aktivan niti u jednoj politickoj partiji, niti me partijanje zanima. Nemam cak ni afinitet ni prema jednoj politickoj partiji.
Hvalim one poteze bilo koje politicke partije ili pojedinca politicara koji se poklapaju sa odredjenim mojim razmisljanjima i stavovima....nebitno jel' se radi o politicaru iz Sarajeva, Banja Luke, Trebinja, Mostara, Tuzle, Zenice, Foce itd....isto tako na drugoj strani i kritikujem.
Ni pohvala ni kritika mi nisu vezani iskljucivo ni za naciju ni za administrativnu jedinicu ili regionalni prostor.
Znaci i Hare i Dodik ili bilo ko drugi danas moze imati kod mene podrsku, a sutra ne mora...i cak stavise, vrlo je normalno da u istom trenutku za neke stvari ima moju podrsku, a za neke ne. Dodik ima moju podrsku u aktivnostima koje radi i zaposljava ljude recimo, a istovremeno nema moju podrsku tamo gdje siri mrznju itd. Haris ima moju podrsku u aktivnostima koji dovode do funkcionalnije BiH i njene samoodrzivosti, dok na nizim nivoima mi se gadi njegovo destruktivno ponasanje i njegovi korumpirani nesposobnjakovici.
Previse si mi krut softly sa svojim rezonovanjem i zauzimanjem stavova za svoj nick. Be softly
-
oridjidji
#1345 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Zonbrile, ne znaci uvijek da je akademski obrazovan covjek dobar covjek i dobar politicar. Prevashodno politicar treba biti inteligentan, komunikativan, znati sa ljudima, prepreden, znati kada se neko igra sa njim, a kada neko kupuje vrijeme protiv njega, treba imati dosta zivotnog iskustva koje ce mu pomoci da prepozna u kakvoj je politickoj situaciji i kakve poteze mora povuci, treba imati dobru retoriku kojom ce kupiti podrsku, treba znati ko mu je neprijatelj, a ko prijatelj, treba znati stvarati saveznike, treba imati snazno okruzenje prepleteno jakim medjusobnim vezama i zajednickim interesima i td. Bravar, zanatlija je oduvijek bio covjek koji je svojom licnoscu znao da okupi istomisljenike oko sebe. Ako on nije bio ucen ljudi oko njega jesu, samo treba nabrojati imena njegovih prvih drugova od Mose Pijade, Kardelja, Rankovica, Bjedica i drugih. Oni su ljude okupili oko sebe zajednistvom i zdravom ideologijom, koja nije diskriminirala ljude prema rasi, vjeri, nacionalnosti, ali je u pojedinim momentima bila okrutna prema njenim neistomisljenicima, ali isti ti neistomisljenici nisu bili bas blagi prema njima. Antifasizam je okupljao ljude, kao zdrava ideologija, koja je nudila u moru zla jedinu zdravu alternativu.1gorstak wrote:Shvatio sam da postenog covjeka predstavljas kao nekog ko je za cirkusa jer nije akademski obrazovan.zonbirile wrote:ne hinji bukvalizam shvatio si ti i cirkus i sl.@1gorštak wrote:Najbolji lider kojeg je ovaj dio Evrope ikad imao je bio zanatlija, bravar. To o cemu ti govoris je elitizam, klasni sistem u kojem je posten covjek koji cisti cipele dobar samo ako suti ili eventualno za cirkusa.
Danas u nasoj politici najmanje je dobrih ljudi, zato nam politika jeste tako losa, nestalo je ljudske solidarnosti u njoj i teznje da se ispadne covjekom i politikom kojom se vodi neki pojedinac politicar ne doprinosi se zajednickom drustvenom interesu, vec licnom bogacenju, zato nam je stanje takvo kakvo jeste.
-
zonbirile
#1346 Re: Ispade Hare opet u pravu.
@oridjidji
pa pročitaj ponovo moje postove na tu temu.Prvo meritum nije na obrazovanju,nego na mentalnom sklopu i nemoralu,a formalno obrazovanje koje se traži je samo sito za eliminaciju nepoželjnih.Stalno se vraćaš na isto,ali svijet je davno skontao stvari i školuje svoju elitu,čak je i Juga imala diplomatsku školu.Ova ovdje Katanga sa ljudožderima na političkoj sceni su sramni cirkus države i građana koje bi da predstavljaju i vode.Žao mi je ako si čika Mišu doživio tako,ili ako sam ja napravio lošu digresiju,ali i dalje tvrdim da kafanski pjevač sa pšeničnom diplomom u 40-tim godinama je qurac jusufov i ništa više.Da ne bi bilo rasnih konotacija isti ti je i pozornik Kalabić i kolega mu ,samo iz druge PU,N.Lozančić.Biti drot nije sramotno,pa ni u Zavidovićima i Prijedoru,ali gaziti preko svega i završiti još u Parlamentu je cirkus.Tek kakve su nam Kantonalne i opštinske Uprave,pa uostalom stanje u Bosni ti sve kaže,ili stanje je dobro,ne valja narod?
pa pročitaj ponovo moje postove na tu temu.Prvo meritum nije na obrazovanju,nego na mentalnom sklopu i nemoralu,a formalno obrazovanje koje se traži je samo sito za eliminaciju nepoželjnih.Stalno se vraćaš na isto,ali svijet je davno skontao stvari i školuje svoju elitu,čak je i Juga imala diplomatsku školu.Ova ovdje Katanga sa ljudožderima na političkoj sceni su sramni cirkus države i građana koje bi da predstavljaju i vode.Žao mi je ako si čika Mišu doživio tako,ili ako sam ja napravio lošu digresiju,ali i dalje tvrdim da kafanski pjevač sa pšeničnom diplomom u 40-tim godinama je qurac jusufov i ništa više.Da ne bi bilo rasnih konotacija isti ti je i pozornik Kalabić i kolega mu ,samo iz druge PU,N.Lozančić.Biti drot nije sramotno,pa ni u Zavidovićima i Prijedoru,ali gaziti preko svega i završiti još u Parlamentu je cirkus.Tek kakve su nam Kantonalne i opštinske Uprave,pa uostalom stanje u Bosni ti sve kaže,ili stanje je dobro,ne valja narod?
-
Incub
#1347 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Kad je nas Haris svijetla tacka nase diplomatije onda ne treba dalje pisati.
Njemu opet,donekle svaka cast,kad spominjete ove ostale anonimuse sto su se odjednom docepali parlamenta.
Mi smo drzava diletanata i dugo cemo takvi biti,mozda ima i naseg mentaliteta -naucili stalno da se neko drugi sa nama "bakce" a sad dosli do nekog vida drzave pa se ne zna gdje gonimo (sto bi rekli Mostarci).
Nama treba obrazovanja,skole svima,da iskorjenimo nepismenost a teko onda da cekamo jednog lijepog dana skolovanog diplomatu koji ce moci uvijek da odgovori i prije svega preduhitri poteze is Smrdije.
Njemu opet,donekle svaka cast,kad spominjete ove ostale anonimuse sto su se odjednom docepali parlamenta.
Mi smo drzava diletanata i dugo cemo takvi biti,mozda ima i naseg mentaliteta -naucili stalno da se neko drugi sa nama "bakce" a sad dosli do nekog vida drzave pa se ne zna gdje gonimo (sto bi rekli Mostarci).
Nama treba obrazovanja,skole svima,da iskorjenimo nepismenost a teko onda da cekamo jednog lijepog dana skolovanog diplomatu koji ce moci uvijek da odgovori i prije svega preduhitri poteze is Smrdije.
- kiky
#1348 Re: Ispade Hare opet u pravu.
hare je uvijek u pravu ...

-
zonbirile
#1349 Re: Ispade Hare opet u pravu.
O Haretu se dosta razglabalo i o njegovom obraćanju u Mostaru,sinoć pogledah izjavu Tadića,ja što mu ga čovjek šuknu,ali naravno to nije za naše uši.Hare i samo Hare,nije ni čudo što je čovjek izgubio osjećaj za vreme i prostor.
-
xyz101
#1350 Re: Ispade Hare opet u pravu.
evo prvi put da se ne slazem s tobom.1gorstak wrote: Vrijedjanje covjeka koji posteno zaradi ono sto pojede predstavljajuci njegov ulazak u parlamentarnu klupu kao cirkus samo zato sto nije akademski obrazovan je glupost.
mislim da je danasnjim bosanskim politicarima veoma vazno da budu akadameski obrazovani.
zasto?
pa recimo zbog toga sto je izbor politicara ogroman.
od toliko stotina hiljada kandidata zeljnih fotelje u vladi, ja bih dao glas onome koji se dokazao u akademskim vodama.
politicari (svijesno ili nesvjesno) ipak prestavljaju ugled chitave zemlje u svijetu.
i molim lijepo sta imas protiv elitizma ?
da bi covjek dostigao nivo elite potreban je dugogodisnji mukotrpan rad.
disciplina.
i usavrsenost u mnogim sverama zivota..
takvoj osobi bih ja puno vise vjerovao nego niskorazrednom duvadjiji,... recimo (nevazno o nacionalnosti) kao sto je dodik.
covjek koji svojim prostacko-levatskim govorom sramoti ne samo srbe u bosni nego chitavu bosansku drzavu; sve nas zajedno.