Čuj sanPandakonda wrote:Ispostavilo se da je sve bio sanMali_Vuk wrote:![]()
![]()
Neću, hvala
Tačno se vidjelo da sve stremi ka nekoj nebulozi
Moderator: _BataZiv_0809
Čuj sanPandakonda wrote:Ispostavilo se da je sve bio sanMali_Vuk wrote:![]()
![]()
Neću, hvala
Ovo je sve san, zaboravi da smo ti išta rekli i idi gledaj serijuMali_Vuk wrote:Čuj sanPandakonda wrote:Ispostavilo se da je sve bio sanMali_Vuk wrote:![]()
![]()
Neću, hvala![]()
Tačno se vidjelo da sve stremi ka nekoj nebulozi
dobar siMali_Vuk wrote:KB9 wrote:sjecam se kad je izaso under the dome kolko mi se cinilo da ce bit mocna serija i kad danas gledam kolko sam se samo prevario, bas onako epski, zbrzase i skenjase sve sto se moglo
Šta bi na kraju? Ko im je posadio onu kupolu? Odustao sam od od gledanja nakon 4-5 epizoda
ja nakon prve nejmadoh snage drugu pogledat'Bloo wrote:dobar siMali_Vuk wrote:KB9 wrote:sjecam se kad je izaso under the dome kolko mi se cinilo da ce bit mocna serija i kad danas gledam kolko sam se samo prevario, bas onako epski, zbrzase i skenjase sve sto se moglo
Šta bi na kraju? Ko im je posadio onu kupolu? Odustao sam od od gledanja nakon 4-5 epizoda
ja nakon 2
dobarsigh wrote:Ovaj Midnight Special nije los
Mali_Vuk wrote:KB9 wrote:sjecam se kad je izaso under the dome kolko mi se cinilo da ce bit mocna serija i kad danas gledam kolko sam se samo prevario, bas onako epski, zbrzase i skenjase sve sto se moglo
Uf, blago tebi, ko da si znala kakav je kvalitet serijeBloo wrote:dobar siMali_Vuk wrote:KB9 wrote:sjecam se kad je izaso under the dome kolko mi se cinilo da ce bit mocna serija i kad danas gledam kolko sam se samo prevario, bas onako epski, zbrzase i skenjase sve sto se moglo
ja nakon 2
Dobar, potrosili 18 mil $ zaradili do sad 6,2 mil $Filter wrote:dobarsigh wrote:Ovaj Midnight Special nije los
Nije bas klasicni SF, vise je neki chase triler ali po meni sigurno vrijedi pogledati jednomBobi wrote:Dobar, potrosili 18 mil $ zaradili do sad 6,2 mil $Filter wrote:dobarsigh wrote:Ovaj Midnight Special nije los...mojne da gledam bezveze
ma dobar baBobi wrote:Dobar, potrosili 18 mil $ zaradili do sad 6,2 mil $Filter wrote:dobarsigh wrote:Ovaj Midnight Special nije los...mojne da gledam bezveze
pa kad zadnjih 20 godina gutaš filmove i serije razne, sve postane blago predvidljivoMali_Vuk wrote:
Uf, blago tebi, ko da si znala kakav je kvalitet serije
Što ti je ženska intuicija
Mali_Vuk wrote:Awake, nisam gledao, ali po onome što sam čitao izgleda da je to još jedna serija sa odličnim potencijalom koja je prerano završila.
Zato se neke kretenske serije snimaju u milion nastavaka.
jel solidno ili je solidno SOLIDNOBlack swan wrote:počeo kraj djetinjstva
solidno
knjiga mi nije legla
mora da se salisBlack swan wrote:druga je isto ok ali vidim da skreću... knjige se ne sjećam mnogo ali vjerojatno su silovali klarka
sad iz kina... DAN NEZAVISNOSTI 2
bolji od prvog koji sam čekao godinama i bio mi je negledljiv faktički 1997 kad su ga pustili na 99 ili kojoj piratskoj tv
ovaj je stvarno zabavan zanimljiv i podiže euforiju
baš što želimo od ljetnih blokbastera... odmori se i uživaj
nema mnogo kenjanja ni patriotizma i sve laganini bolje funkcionira nego u kecu
7/10