Tih 20KM sto ti fali,to je vjerovatno Budzet BiH i nije cijela suma na budzet,nego imas vjerovatno otvaranje paketa od strane poste valjda 3,5KM i placanje uplatnica x 1KM (po uplatnici) i ostatak je budzet(vjerovatno 10KM).
Jedino mi je nejasno to sto nisi dobio uplatnicu koja glasi na budzet BIH-a,jer da bi je platio,moras je imati..Ti si to sve placao na posti tako da si morao dobiti kopiju uplatnice od njihove radnice kad si to sve platio(vjerovatno se ona zeznula dok je to sve vracala).
Evo ja se spremam patike kupiti i sad se ne smijem usuditi da narucim na svoju adresu,jer ne znam koliko ce mi oni to sve naplatiti.Sad bih pristao da nekih 50-ak KM,ali eto bojim se da me ne ogule ono pravo.Zato cu da se ne bih previse sekirao,fino naruciti patike ali da ih isporuce tamo negdje in Europe

.I tako se rijesim i sekirancije i nameta ove drzave.
Eh sad,zanima me nesto povodom ove kupovine.Posto nikad nisam kupovao preko paypala,moze li neko objasniti kako to sve ide.Na ovoj stranici sam pokusao kupiti svojom karticom,ali u ponudi nemaju billing adresu iz Bosne i Hercegovine.Vidio sam da se moze kupiti preko paypala i imam otvoren racun odavno kod njih,ali eto nisam nikad nista kupovao tako.Mislio sam znaci kupiti preko paypal-a,jer jedino tako mi prihvataju karticu i onda postaviti shipping adresu u Evropi.Tamo isporuce i meni familija donese kad budu dolazili ovamo..To je jedini nacin da dodjem do ovih patika from US.I jos nesto me zanima.Posto je stranica iz US,onda bi trebale i ove velicine da budu po njihovom standardu?!Jel tako ili ne,jer ja nosim 44,a to je po US standardu mislim 10,a po evropskom 9 i sad ne znam sta da narucim
Hajde pomagajte