Bolja od Importanne-a!
ALTA Centar
- fidoremilienko
#1326 Re: ALTA Centar
ALTA
Bolja od Importanne-a!
Bolja od Importanne-a!
- ultima_palabra
#1328 Re: ALTA Centar
A jel original CD-ove puštaju u objektima?hakimo wrote:U Londonu MC ne smrdi.
Nema sanse!
I od domacih je goveda,
Sve bio-nutro.organic!
Pric'o mi Better
- madner
#1329 Re: ALTA Centar
'ta ti Evropljani, kome da se prilagodjavamo?BSn wrote:U Evropi su McD-ovi obroci manji nego u Americi. Druga je stvar sto su Bosanci jedna od najpretilijih nacija, pa mastrafe ogromne obroke k'o i Amerikanci. Prosjecan Evropljanin da smaze 10 u cijeloj - izvrn'o bi se k'o bubbasvaba od Raida.
Njihovi muski brojevi su premali za nase zene, po visini! Ja u Londonu nisam sebi mogao nac broja, isto da sam usao u kinesku radnju
-
matilda33
#1330 Re: ALTA Centar
Pa, ne znam, meni se na prvu sviđa.
Jedino mi se ne sviđa što je pušenje dozvoljeno u kafićima na ulazu, ali zato u VaPianu nije - što je dobro.
VaPiano ima identične cijene kao i svugdje u EU, samo prevedene u KM. Ponuda je ista, sve je identično, osim što kod nas postoji već utvrđeni meni, a nerijetko se u VaPianu inače dešava da postoji dnevni meni, 4 jela, pa bujrum, govorim za odjel sa pastama.
I isto se svugdje i čeka, i isto postoje kartice, i sve sve sve je identično, koliko sam mogla da zapazim na prvu.
Radnje su ok, nešto novo, nešto što je bilo, sve u svemu, lijep ugođaj.
Cifre u VaPianu su kao i u svim objektima te vrste, paste oko 8KM pa naviše, salate 4Km pa naviše, pića 2KM pa naviše.
Vidjeh da je SanPellegrino 3.5KM, pa eto, uporedite.
I super stvar sa onim spravama, naručiš nešto i sjedneš, sprava ti zavibrira kad je gotovo, lijepo odeš i uzmeš.
Meni objekat sasvim ok.
A McDonaldsov ljubitelj nisam nikad bila, uvijek mi je bio jači Wendy's...Prije bih pojela salatu u VaPianu sa biftekom, nego 2 hamburgera u McDonaldsu.
Jedino mi se ne sviđa što je pušenje dozvoljeno u kafićima na ulazu, ali zato u VaPianu nije - što je dobro.
VaPiano ima identične cijene kao i svugdje u EU, samo prevedene u KM. Ponuda je ista, sve je identično, osim što kod nas postoji već utvrđeni meni, a nerijetko se u VaPianu inače dešava da postoji dnevni meni, 4 jela, pa bujrum, govorim za odjel sa pastama.
I isto se svugdje i čeka, i isto postoje kartice, i sve sve sve je identično, koliko sam mogla da zapazim na prvu.
Radnje su ok, nešto novo, nešto što je bilo, sve u svemu, lijep ugođaj.
Cifre u VaPianu su kao i u svim objektima te vrste, paste oko 8KM pa naviše, salate 4Km pa naviše, pića 2KM pa naviše.
Vidjeh da je SanPellegrino 3.5KM, pa eto, uporedite.
I super stvar sa onim spravama, naručiš nešto i sjedneš, sprava ti zavibrira kad je gotovo, lijepo odeš i uzmeš.
Meni objekat sasvim ok.
A McDonaldsov ljubitelj nisam nikad bila, uvijek mi je bio jači Wendy's...Prije bih pojela salatu u VaPianu sa biftekom, nego 2 hamburgera u McDonaldsu.
- BSn
#1331 Re: ALTA Centar
madner wrote:'ta ti Evropljani, kome da se prilagodjavamo?BSn wrote:U Evropi su McD-ovi obroci manji nego u Americi. Druga je stvar sto su Bosanci jedna od najpretilijih nacija, pa mastrafe ogromne obroke k'o i Amerikanci. Prosjecan Evropljanin da smaze 10 u cijeloj - izvrn'o bi se k'o bubbasvaba od Raida.
Njihovi muski brojevi su premali za nase zene, po visini! Ja u Londonu nisam sebi mogao nac broja, isto da sam usao u kinesku radnju
Ne mogu da vjerujem - zar u Londonu?!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1332 Re: ALTA Centar
sjećam se kad smo mi bili u jednoj metropoli u zap. europiBSn wrote:U Evropi su McD-ovi obroci manji nego u Americi. Druga je stvar sto su Bosanci jedna od najpretilijih nacija, pa mastrafe ogromne obroke k'o i Amerikanci. Prosjecan Evropljanin da smaze 10 u cijeloj - izvrn'o bi se k'o bubbasvaba od Raida.
i poslali najmanjeg među nama da donese 12 hamburgera za nas 4
blijedi pogled radnika u meku: zar ćete sve to pojesti
- fidoremilienko
#1333 Re: ALTA Centar
madner wrote: 'ta ti Evropljani, kome da se prilagodjavamo?
-
VjecitiStudent
#1334 Re: ALTA Centar
Nego, ima li pive u Merkatoru i restoranima?
- minjonja
#1335 Re: ALTA Centar
god bless amerikance i njihove debele zene
napokon mi ima brojeva za hlace
zamjerka: samo jedan WC na trecem spratu
ja ne vidjoh na ostalim spratovima.
zamjerka: samo jedan WC na trecem spratu
- plejka2
#1336 Re: ALTA Centar
jel ko šnjuho po radnjama kakve su cijene 
- SadaMeHuseine
#1337 Re: ALTA Centar
A ima li se gdje parkirati u toj Alti???
Ili opet na "trotovar"???
Ili opet na "trotovar"???
- alica.k
#1338 Re: ALTA Centar
cijene su ko i kvalitet. onaj waikiki...s pijace pa u altu. nevidjeno.plejka2 wrote:jel ko šnjuho po radnjama kakve su cijene
- madner
#1339 Re: ALTA Centar
Titam nista. Ja mu ljepo reko duzinu 36 18 kad on ne konta. Kao oni samo jednu mjeru koriste. Pa reko gdje da stavim dugu devetku, kod nas i kinezi ugradju futrole da ne smeta pri brzem hodanju ali opet nista.BSn wrote:madner wrote:'ta ti Evropljani, kome da se prilagodjavamo?BSn wrote:U Evropi su McD-ovi obroci manji nego u Americi. Druga je stvar sto su Bosanci jedna od najpretilijih nacija, pa mastrafe ogromne obroke k'o i Amerikanci. Prosjecan Evropljanin da smaze 10 u cijeloj - izvrn'o bi se k'o bubbasvaba od Raida.
Ne mogu da vjerujem - zar u Londonu?!Jos da mi kazes da je to u onom trznom centru sto na jedan sprat stane cijeli BBI i moj zivot vise nema smisla.
- minjonja
#1340 Re: ALTA Centar
joj al fakat nadjoh jednu majicu u waikikiju koju sam ja na pijaci kupila prije tri cetiri godine, znaci ista ista majicaalica.k wrote:cijene su ko i kvalitet. onaj waikiki...s pijace pa u altu. nevidjeno.plejka2 wrote:jel ko šnjuho po radnjama kakve su cijene
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1341 Re: ALTA Centar
alica.k wrote:cijene su ko i kvalitet. onaj waikiki...s pijace pa u altu. nevidjeno.plejka2 wrote:jel ko šnjuho po radnjama kakve su cijene
- plejka2
#1342 Re: ALTA Centar
znaci more se fino obuć za marku 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1343 Re: ALTA Centar
Znaci waikiki - pijaca

- plejka2
#1344 Re: ALTA Centar
do kad rade?konto sam malo otići večeras i cherat shegu 
- minjonja
#1345 Re: ALTA Centar
kvaliteta mislim da nije Bog zna kakav, ali barem imaju velik izbor "normalnih" stvari (bez sljastecih majica i majica na prugeladyblue18 wrote:Znaci waikiki - pijaca![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1346 Re: ALTA Centar
Ajd hvala, skoknut cu cim prije da izvidim.minjonja wrote:
kvaliteta mislim da nije Bog zna kakav, ali barem imaju velik izbor "normalnih" stvari (bez sljastecih majica i majica na pruge), stvari ne smrde na duhan i nakon 6 pranja a kad budu snizenja bice jos jeftinije. tako da nije isto waikiki i pijaca iako im je ista roba.
-
zonbirile
#1347 Re: ALTA Centar
--------------------------------minjonja wrote:kvaliteta mislim da nije Bog zna kakav, ali barem imaju velik izbor "normalnih" stvari (bez sljastecih majica i majica na prugeladyblue18 wrote:Znaci waikiki - pijaca![]()
), stvari ne smrde na duhan i nakon 6 pranja a kad budu snizenja bice jos jeftinije. tako da nije isto waikiki i pijaca iako im je ista roba.
znači pijaca u celofanu
-
hakimo
#1348 Re: ALTA Centar
U Londonu je pijaca na pijaci!
Nista to ne valja!
U Londonu su i Kinezi u Kini!
Nista to ne valja!
Nista to ne valja!
U Londonu su i Kinezi u Kini!
Nista to ne valja!
-
Ali_G
#1349 Re: ALTA Centar
@505
Manje vise je isto ko BBI. Ima jedan dio u sredini gdje su kulturniji stolovi i sofe, al okolo obicni stolovi i stolice. Pusacka je zona, guzva, pravi ugodjaj da te oderu:))
Wifi dobar, meni djeluje da je signal jaci nego li u BBI.
Taj Waikiki je fakat prejeftin. Dzemper 20km:))) ne znam za kvalitetu, ali raja koja ide na odmor u Tursku, hvale ih na sav glas.
Manje vise je isto ko BBI. Ima jedan dio u sredini gdje su kulturniji stolovi i sofe, al okolo obicni stolovi i stolice. Pusacka je zona, guzva, pravi ugodjaj da te oderu:))
Wifi dobar, meni djeluje da je signal jaci nego li u BBI.
Taj Waikiki je fakat prejeftin. Dzemper 20km:))) ne znam za kvalitetu, ali raja koja ide na odmor u Tursku, hvale ih na sav glas.
- xsk
#1350 Re: ALTA Centar
ako mene pitas waikiki je nastao ukrstanjem terranove i new yorkera.zonbirile wrote:--------------------------------minjonja wrote:kvaliteta mislim da nije Bog zna kakav, ali barem imaju velik izbor "normalnih" stvari (bez sljastecih majica i majica na prugeladyblue18 wrote:Znaci waikiki - pijaca![]()
), stvari ne smrde na duhan i nakon 6 pranja a kad budu snizenja bice jos jeftinije. tako da nije isto waikiki i pijaca iako im je ista roba.
znači pijaca u celofanu
ja i drugarica usle i razgledale, ja nisam nista nasla ni da probam. jesam doduse neke siroke farmerke, ali mi bilo mrsko da probavam kad sam vidjela da imaju onih samo 5 kabina za probavanje i ispred je bila ogromna guzva a niko od prodavaca ne stoji tamo nego se hrpa zena nesto gura i ostavlja sve sto im ne pase ne neke ofingere i onda sve to pada po podu... te su farmerke bile 40 KM by the way.
a drugarica nasla neku trenerku, tj mozda je i pidzama, nesto od bas onog tankog pamuka, 30 KM, i neke hlace za recimo obuci na posao, isto 40 KM, ali joj se nije svidjalo kad je probala.
i don't like.