Karabaja wrote:Dokazi?
60 MINUTA - All about
Moderator: anex
-
klixober
#1326 Re: 60 MINUTA - All about
-
Blobi
#1327 Re: 60 MINUTA - All about
Tihic ne smije da se pojavi. Dobice po usima od Radoncica i Lagumdzije

- Adriatic
#1328 Re: 60 MINUTA - All about
Kažu i da je Raguž tako štocirao Lijanovića, da su mu se sve kobasice vrtjele oko glave 
- igorailwayman
#1329 Re: 60 MINUTA - All about
Normalno da je Komšić popizdio na Bakira ko i nebi popizdio na konja koji svoju politiku temelji an Alijinom usojehu i koji šeli muslimansku državu.Eto vam ga glasajte za njega nije nam bilo dobro s njima 10 godina pa nek nam nebude dobro i 25 godina šta fali jebajiga jest ćemo nešto nećemo umrijeti.
Daj ljudi pogledajte malo dalje od džamije i crkve pa ćete vidjeti šta je život i sta je pravda i sloboda građana. Konji poput Bakira izetbegovića, radončića, čovića, tihića i dodika su nas i uništili
Komšić samo pokušava bit čovjek među majmunima, zar je to čudo zar je to nemoguće i zar je to teško, pa kad nas se majmuni i traže
Daj ljudi pogledajte malo dalje od džamije i crkve pa ćete vidjeti šta je život i sta je pravda i sloboda građana. Konji poput Bakira izetbegovića, radončića, čovića, tihića i dodika su nas i uništili
Komšić samo pokušava bit čovjek među majmunima, zar je to čudo zar je to nemoguće i zar je to teško, pa kad nas se majmuni i traže
- ja.neron
#1330 Re: 60 MINUTA - All about
prepali se Mirnesa zato su tražili da "gledatelji svojim SMS porukama izaberu goste"Bloger wrote:I Tihić odlučio bojkotirati "60 minuta"!!! Bakir Hadžiomerović blamira i sebe i SDP i FTV.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1331 Re: 60 MINUTA - All about
nek' im bude zahvalan. izgubio bi i ono malo glasova da je gostovaoja.neron wrote:prepali se Mirnesa zato su tražili da "gledatelji svojim SMS porukama izaberu goste"Bloger wrote:I Tihić odlučio bojkotirati "60 minuta"!!! Bakir Hadžiomerović blamira i sebe i SDP i FTV.
- ultima_palabra
#1332 Re: 60 MINUTA - All about
Tek sam sad pogledao "skandalozni" ispad Komšića... Svaka mu čast
Babin sin očigledno nije naučio da se sa ratnim putem nekog čovjeka nije zajebavati... čuj Zlatnog ljiljana pitati je li ikad vidio nepreijateljskog vojnika?
Stvarno SDA kao da se trudi da namjerno izgubi izbore: od parole Narod zna, kandidiranja malog princa, plakata na vrtićima... kampanja im je katastrofalna.
Stvarno SDA kao da se trudi da namjerno izgubi izbore: od parole Narod zna, kandidiranja malog princa, plakata na vrtićima... kampanja im je katastrofalna.
-
rahmanjin
#1333 Re: 60 MINUTA - All about
Nije u pitanju Bakir i njogova istorija nego Komsic i njegovo ponasanje. On hoce da bude predsjednik i drzavnik a ponasao se kao ulicar i saner. To mi dvoje ne ide zajedno.
- ultima_palabra
#1334 Re: 60 MINUTA - All about
U neke stvari se ne smije dirati... inače znam kritikovati Komšića zbog manjka diplomatije u njegovom ponašanju, ali ovaj put je potpuno ispravno postupio.rahmanjin wrote:Nije u pitanju Bakir i njogova istorija nego Komsic i njegovo ponasanje. On hoce da bude predsjednik i drzavnik a ponasao se kao ulicar i saner. To mi dvoje ne ide zajedno.
-
rahmanjin
#1335 Re: 60 MINUTA - All about
Ma gdje je ispravno postupio pa nisu bili na ulici, nemoj majke ti.ultima_palabra wrote:U neke stvari se ne smije dirati... inače znam kritikovati Komšića zbog manjka diplomatije u njegovom ponašanju, ali ovaj put je potpuno ispravno postupio.rahmanjin wrote:Nije u pitanju Bakir i njogova istorija nego Komsic i njegovo ponasanje. On hoce da bude predsjednik i drzavnik a ponasao se kao ulicar i saner. To mi dvoje ne ide zajedno.
Hajmo pogadjati sta ce veceras biti. Moja pretpostavka: Zlatko ce pokusati da ublazi priblizavanje sa Radoncicem.
- Chmoljo
#1336 Re: 60 MINUTA - All about
još čovjek fino kaže Bakiru H.: "Ne, ne, ne sačekajte, na rat me nemojte dirati...", Junior tražio odgovor i dobio ga...ultima_palabra wrote:U neke stvari se ne smije dirati... inače znam kritikovati Komšića zbog manjka diplomatije u njegovom ponašanju, ali ovaj put je potpuno ispravno postupio.rahmanjin wrote:Nije u pitanju Bakir i njogova istorija nego Komsic i njegovo ponasanje. On hoce da bude predsjednik i drzavnik a ponasao se kao ulicar i saner. To mi dvoje ne ide zajedno.
i ne znam šta je to toliki ispad... što je rekao ono što svi znamo? što se razmahao rukama? što zna šta je babin sin jeo i kako su mu dupe čuvali dok je Željko blato jeo? ne bi to bio nikakav problem, da se Junior ne pokušava reklamirati svojim "ratnim dostignućima"
volio bih vidjeti Jevreja kako diplomatski odgovara na Adolfovu tvrdnju kako je on opredijeljen za ljudska prava...
ok, pretjerujem... ali neke stvari čovjeka bole... da je bio beskrvan kao Josipović (ne želim uopšte reći da je Ivo loš, apsolutno) rekli bi: Željko, ko ti odsječe muda?
uvijek sam poštovao ljude sa stavom. znam šta od njih mogu očekivati. ljigavce i prelivode ne podnosim.
- Chmoljo
#1337 Re: 60 MINUTA - All about
biće i gorerahmanjin wrote: Ma gdje je ispravno postupio pa nisu bili na ulici, nemoj majke ti.
Hajmo pogadjati sta ce veceras biti. Moja pretpostavka: Zlatko ce pokusati da ublazi priblizavanje sa Radoncicem.
ne zato da ublaži, nego što od te računice nema ništa...
- ultima_palabra
#1338 Re: 60 MINUTA - All about
To... Željko nikad ne ističe ono što je radio u ratu... ali ako ga podrumaš povuče za jezik, neka dobije ono što ga sljeduje.
- Joey Tribbiani
#1339 Re: 60 MINUTA - All about
nisam znao da smo ovako kulturan i odmjeren narod...bečka škola, nema šta...kako je samo mogao 'nako? 
- Chmoljo
#1340 Re: 60 MINUTA - All about
ne daj Bože da pije ko Čerčil...Joey Tribbiani wrote:nisam znao da smo ovako kulturan i odmjeren narod...bečka škola, nema šta...kako je samo mogao 'nako?
-
von borojevic
#1341 Re: 60 MINUTA - All about
Pa svak bi ga normalan i blokiro. Bakira su nekada svi gledali, ali očito da je i njega za pare i politiku povuklo. Kad pročitam nezavisni novinar počnem se smijati. Šta ljudi sebi dozvoljavaju, za šta?Bloger wrote:I Tihić odlučio bojkotirati "60 minuta"!!! Bakir Hadžiomerović blamira i sebe i SDP i FTV.
-
rahmanjin
#1342 Re: 60 MINUTA - All about
dobro si izgleda upucenChmoljo wrote:biće i gorerahmanjin wrote: Ma gdje je ispravno postupio pa nisu bili na ulici, nemoj majke ti.
Hajmo pogadjati sta ce veceras biti. Moja pretpostavka: Zlatko ce pokusati da ublazi priblizavanje sa Radoncicem.![]()
![]()
-
rahmanjin
#1343 Re: 60 MINUTA - All about
Ma nemoj Josipovica da spominjes, odavno se nije pojavio neko kao on na politckoj sceni. Pametan, obrazovan, kaze sta misli, i ne slazem se da je beskrvan, nego je dovoljno obrazovan da svoje misljenje kaze na fin i kulturan nacin.Chmoljo wrote:još čovjek fino kaže Bakiru H.: "Ne, ne, ne sačekajte, na rat me nemojte dirati...", Junior tražio odgovor i dobio ga...ultima_palabra wrote:U neke stvari se ne smije dirati... inače znam kritikovati Komšića zbog manjka diplomatije u njegovom ponašanju, ali ovaj put je potpuno ispravno postupio.rahmanjin wrote:Nije u pitanju Bakir i njogova istorija nego Komsic i njegovo ponasanje. On hoce da bude predsjednik i drzavnik a ponasao se kao ulicar i saner. To mi dvoje ne ide zajedno.
i ne znam šta je to toliki ispad... što je rekao ono što svi znamo? što se razmahao rukama? što zna šta je babin sin jeo i kako su mu dupe čuvali dok je Željko blato jeo? ne bi to bio nikakav problem, da se Junior ne pokušava reklamirati svojim "ratnim dostignućima"![]()
volio bih vidjeti Jevreja kako diplomatski odgovara na Adolfovu tvrdnju kako je on opredijeljen za ljudska prava...
![]()
ok, pretjerujem... ali neke stvari čovjeka bole... da je bio beskrvan kao Josipović (ne želim uopšte reći da je Ivo loš, apsolutno) rekli bi: Željko, ko ti odsječe muda?
uvijek sam poštovao ljude sa stavom. znam šta od njih mogu očekivati. ljigavce i prelivode ne podnosim.
- Chmoljo
#1344 Re: 60 MINUTA - All about
ja sam srcem i dušom navijao za njega. čovjek mi je bio simpatičan mnooooogo prije njegove kandidature i dobro znam da sam rekao da pored njega niko nema šansirahmanjin wrote: Ma nemoj Josipovica da spominjes, odavno se nije pojavio neko kao on na politckoj sceni. Pametan, obrazovan, kaze sta misli, i ne slazem se da je beskrvan, nego je dovoljno obrazovan da svoje misljenje kaze na fin i kulturan nacin.
nije baš da sam neki veliki poznavalac prilika u susjednim državama, nego zato što sam gledao dosta njegovih nastupa u medijima i shvati okakav je čovjek. nije me iznenadila njegova gesta izvinjenja i pomirljivh riječi, samo brzina kojom je to uradio nakon što je postao predsjednik.
eh sad, kalibar Josipovića nije ono što ovoj zemlji treba. ama, njegov kalibar nije uopote taj koji bi ljudi uzimali kao ozbiljan. nažalost. to ne znači da je Željko sušta suprotnost, nego samo čovjek koji se ne boji reći šta misli.
mogu se sad naši "građani" izrugivati Komšićevim emocijama i glumiti "bečku školu" što reče Joey... fazon je što nam ovdje ne trebaju bečki dječaci, ali ni kavgadžije. Željko kavgadžija sigurno nije i svaki njegov istup koji je obilježen kao "incidentan" je bio replika na uvijene i odvratne izjave onih koji su odgovr tražili.
izjave Juniora o njegovoj "mogućoj" pogibiji je napad na zdrav razum. pa ko je bio u ratu zna da NIKO NIJE BIO SIGURAN. ja se sjećam svog očaja, kada je moja mati ostala duže nego je planirala na jednom mjestu i kako sam KAO DIJETE poludio od brige... i onda dođe meni bradonja i kaže: ja mog'o poginuti. pa i ja sam, konjino, pa me to ne čini kompetentnim za člana predsjedništva.
aman, zamjera se Željku što je povisio ton i što nije persirao Bakira
e ja kažem, daBogda ne bilo "klošara" da brane kad zagusti i daBogda "bečlije" branio Junior...
- Chmoljo
#1345 Re: 60 MINUTA - All about
dobro si izgleda upucenrahmanjin wrote:
biće i gore![]()
![]()
'nako
-
rahmanjin
#1346 Re: 60 MINUTA - All about
prvo, nigdje nisam rekao klosar.a drugo, ne govorim samo za Bakira a to sam i napisao u prijasnjem postu nego o cijeloj emisiji da se ponasao kao saner. pogledaj jos jednom ali nepristrasno pa ces vidjeti da se ponasao totalno nepoliticki.Chmoljo wrote:ja sam srcem i dušom navijao za njega. čovjek mi je bio simpatičan mnooooogo prije njegove kandidature i dobro znam da sam rekao da pored njega niko nema šansirahmanjin wrote: Ma nemoj Josipovica da spominjes, odavno se nije pojavio neko kao on na politckoj sceni. Pametan, obrazovan, kaze sta misli, i ne slazem se da je beskrvan, nego je dovoljno obrazovan da svoje misljenje kaze na fin i kulturan nacin.![]()
nije baš da sam neki veliki poznavalac prilika u susjednim državama, nego zato što sam gledao dosta njegovih nastupa u medijima i shvati okakav je čovjek. nije me iznenadila njegova gesta izvinjenja i pomirljivh riječi, samo brzina kojom je to uradio nakon što je postao predsjednik.
eh sad, kalibar Josipovića nije ono što ovoj zemlji treba. ama, njegov kalibar nije uopote taj koji bi ljudi uzimali kao ozbiljan. nažalost. to ne znači da je Željko sušta suprotnost, nego samo čovjek koji se ne boji reći šta misli.
mogu se sad naši "građani" izrugivati Komšićevim emocijama i glumiti "bečku školu" što reče Joey... fazon je što nam ovdje ne trebaju bečki dječaci, ali ni kavgadžije. Željko kavgadžija sigurno nije i svaki njegov istup koji je obilježen kao "incidentan" je bio replika na uvijene i odvratne izjave onih koji su odgovr tražili.
izjave Juniora o njegovoj "mogućoj" pogibiji je napad na zdrav razum. pa ko je bio u ratu zna da NIKO NIJE BIO SIGURAN. ja se sjećam svog očaja, kada je moja mati ostala duže nego je planirala na jednom mjestu i kako sam KAO DIJETE poludio od brige... i onda dođe meni bradonja i kaže: ja mog'o poginuti. pa i ja sam, konjino, pa me to ne čini kompetentnim za člana predsjedništva.
aman, zamjera se Željku što je povisio ton i što nije persirao Bakira![]()
![]()
i zbog toga je klošar.
![]()
e ja kažem, daBogda ne bilo "klošara" da brane kad zagusti i daBogda "bečlije" branio Junior...
- Chmoljo
#1347 Re: 60 MINUTA - All about
politički...rahmanjin wrote: prvo, nigdje nisam rekao klosar.a drugo, ne govorim samo za Bakira a to sam i napisao u prijasnjem postu nego o cijeloj emisiji da se ponasao kao saner. pogledaj jos jednom ali nepristrasno pa ces vidjeti da se ponasao totalno nepoliticki.
misliš proračunato, smišljeno i prepredeno?
-
rahmanjin
#1348 Re: 60 MINUTA - All about
dupliChmoljo wrote:politički...rahmanjin wrote: prvo, nigdje nisam rekao klosar.a drugo, ne govorim samo za Bakira a to sam i napisao u prijasnjem postu nego o cijeloj emisiji da se ponasao kao saner. pogledaj jos jednom ali nepristrasno pa ces vidjeti da se ponasao totalno nepoliticki.
misliš proračunato, smišljeno i prepredeno?
Last edited by rahmanjin on 30/09/2010 20:01, edited 1 time in total.
-
rahmanjin
#1349 Re: 60 MINUTA - All about
politički...rahmanjin wrote:Chmoljo wrote: prvo, nigdje nisam rekao klosar.a drugo, ne govorim samo za Bakira a to sam i napisao u prijasnjem postu nego o cijeloj emisiji da se ponasao kao saner. pogledaj jos jednom ali nepristrasno pa ces vidjeti da se ponasao totalno nepoliticki.
misliš proračunato, smišljeno i prepredeno?[/quote]
ne, nego mudro, stalozeno, kulturno, bez sanerskih upadica, bez klacenja na stolici,i mahanja rukama ko u kafani. Ipak je predsjednik drzave a ne sekretar mjesne zajednice.
Last edited by rahmanjin on 30/09/2010 20:02, edited 1 time in total.
- Chmoljo
#1350 Re: 60 MINUTA - All about
rahmanjin wrote: ne, nego mudro, stalozeno, kulturno, bez klacenja na stolici,i mahanja rukama ko u kafani. Ipak je predsjednik drzave a ne sekretar mjesne zajednice.
kakve države? onoj u kojoj štakor kaže da je "mog'o poginuti" i da je sasvim relelvantna politička figura u toj zemlji...
i da... smeta vam mahanje rukama...