Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
r_faruk wrote:ima li u ovoj nasoj BiH i jedna prodavnica koja je ovlasteni distributer, bilo koji brand telefona da je u pitanju.......... odakle oni nabavljaju telefone?
Nokia - mobis
Samsung - KimTec
Ne znam za mobis ali mi je kolega rekao da kimtec nema maloprodaju odnosno da ne mozes doci kod njih i uzeti samo jedan mob.
azdralovic wrote:ona radnja u ferhadiji, blizu vatre, vidim zatvorila je porezna inspekcija ...
I bilo je vrijeme.
A da ne govorimo da su im cijene bile kao kod ovih naših operatera.
pa bas zbog toga sam se i zacudio, kontam napucali cijene jer regluarno uvoze ovo ono ...
jer znam da su svojevremeno za iphone 4 koji sam tada htio uzeti trazili 1600 km dok je kod univerzalaca bio oko 1100
frameni wrote:Ovih dana planiram kupiti LG Optimus Hub E510...Zanimaju me vasa iskustva sa ovim mobitelom...
Imam ga već 6 mjeseci, ja sam zadovoljan. Nema blic i nije neka posebno dobra kamera. Ponekad zna biti malo sporiji, ali imam optimizer, pa ''poubijam'' aplikacije, sve u svemu koliko $, toliko muzike...
btw. zna li neko slucajno da li se ovaj telefon moze uzeti bez paketa moja porodica, i koliko mi je to isplativo
Nisam bio u dodiru sa telefonom,al u bhtu su cijene nemilosrdno velike...pogledaj na piku koliko se krecu.
Ja hocu da uzmem sutra/prekosutra Sony Ericsson Xperia Arc S,ona u bhtu kosta 720 km,a ja je naso za 490 NOVA.
I nemozes ga uzeti bez tog paketa moja porodica,bas sam to nedavno pito u bhtu ,ali za drugi uredjaj.
U telecomu cijena zavisi od pretplate, tako da se moze i jeftino dobiti. Drugo, sta mislis sto je kod pijacara i po piku tako jeftin? Ovdje bar imas normalnu garanciju, tamo ti garancija na software i to ako su raspolozeni
Po prvi put se slazem sa Chuckijem, u svakom slucaju, na crnom trzistu se moze ustedit dobra lova, pri kupovini jaceg mobitela i toliko da se moze i na more otici.
Da ne pravim novu temu nadam se da ovdje mogu postaviti pitanje jel mi moze nego reci zasto ne mogu s kucnog wifi pristupiti mpbilnom internetu? Pise da je spojeno i da je signal izvrstan kao al kad ulazim na stranice il pokusam bilo sta sto zahtjeva internet izbaci mi da nisam spojena na net. Uspjela sam da udjem preko tudjeg wifi tako hoce al nikako preko svog:s jel mi moze neko objasnit ako mu nije problem kako ovo da nastimam... hvala
btw. zna li neko slucajno da li se ovaj telefon moze uzeti bez paketa moja porodica, i koliko mi je to isplativo
Nisam bio u dodiru sa telefonom,al u bhtu su cijene nemilosrdno velike...pogledaj na piku koliko se krecu.
Ja hocu da uzmem sutra/prekosutra Sony Ericsson Xperia Arc S,ona u bhtu kosta 720 km,a ja je naso za 490 NOVA.
I nemozes ga uzeti bez tog paketa moja porodica,bas sam to nedavno pito u bhtu ,ali za drugi uredjaj.
r_faruk wrote:ima li u ovoj nasoj BiH i jedna prodavnica koja je ovlasteni distributer, bilo koji brand telefona da je u pitanju.......... odakle oni nabavljaju telefone?