Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Frankyee

#1326 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Frankyee »

Miske se vraca u formu, to je odlicno pred Portugal jer jedna njegova lopta za Dzeku ili Vedu moze rijesiti utakmicu. Samo da mu krene protiv Portugalaca.

Nadam se i da mu je kondicija bolja, na onoj hladnoci u Rusiji mora stalno trcati de se ugrije,,,,,,, :lol:
Don Zivconi

#1327 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Don Zivconi »

Svaka cast Miske sjekli su te prekršajima al si dobro odigrao :bih:
Jeff Bingham

#1328 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Jeff Bingham »

:? jesmol ti i ja gledali razlicite utakmice?
Edin H.

#1329 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Jeff Bingham wrote::? jesmol ti i ja gledali razlicite utakmice?
Imao je onaj pass za Ibisevica koji je trebao rezultirati golom, al' je ocajan bio u prvom poluvremenu, najgori poslije Medunjanina.
Jeff Bingham

#1330 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Jeff Bingham »

u tom periodu igre su svi dobro izgledali. osim toga bio je ocajan, bas me podsjetio na svoje izdanje u proslom barazu.
bahonnen

#1331 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bahonnen »

NE znam šta su pojedini gledali, ali meni je Miske bio odličan. Pa koliko ih je samo nosao na leđima govori o tome da su se dobro napatili s njim. Puno bolji od Pjanića, kojem je trebalo da uđu Vedo i Maletić da se razigra...
Jeff Bingham

#1332 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Jeff Bingham »

:? u prvom poluvremenu je primio dvije lopte, i obje je upropastio nekakvim ludim pokusajima pete, i to je bilo sve od njega. mi se u drustvu pitali jel u prvih 11 uopste :-) u drugom se nije ni vidio do tog pasa za ibisevica, a to je sve sto je uradio u citavoj utakmici

hajmo malo realno :)
Gandalf

#1333 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Gandalf »

Na sljedećoj utakmici treba pokušavati kontrama i polukontrama sa Džekom, Lulićem, Medunjaninom, Pjanićem - Misketa uvesti u 60. kao prvu izmjenu, zadnjih pola sata kada umor počne napadati protivnika, Miske je najjači a u 70. uvesti Ibiševića koji će svojom borbenošću osloboditi prostor za Džeka ili Misimoviću ostaviti otvoren šut sa 20 metara i naše veliko slavlje :thumbup: Miske nije trkač, nije on meni za uzvrata svih 90. minuta, ali im može zapapriti zadnjih pola sata.
and

#1334 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by and »

Jeff Bingham wrote::? u prvom poluvremenu je primio dvije lopte, i obje je upropastio nekakvim ludim pokusajima pete, i to je bilo sve od njega. mi se u drustvu pitali jel u prvih 11 uopste :-) u drugom se nije ni vidio do tog pasa za ibisevica, a to je sve sto je uradio u citavoj utakmici

hajmo malo realno.
onako tvrda i teška utakmica se rješava tim jednim pasom i da ga je vedo zabio to je to.
Mr. Brightside

#1335 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Mr. Brightside »

Jeff Bingham wrote: hajmo malo realno :)
malo realno, osim odbrane svi su bili -.-
edit: u prvom poluvremenu :D
drugo nisam gledao od muke :roll:
missko

#1336 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by missko »

Jeff Bingham wrote::? u prvom poluvremenu je primio dvije lopte, i obje je upropastio nekakvim ludim pokusajima pete, i to je bilo sve od njega. mi se u drustvu pitali jel u prvih 11 uopste :-) u drugom se nije ni vidio do tog pasa za ibisevica, a to je sve sto je uradio u citavoj utakmici

Hajmo malo realno pa reci da on jednim potezom rjesava tekme, kad bi bili tako realni mogli bi reci da Dzeko nije ni taj jedan pas imao, ali je imao Pepea na ledjima i jos dva u blizini konstantno. Jos malo realnije je reci kad Misketa ne ide ili ga zatvore nasa je cijela ekipa bez sanse.
sabanss

#1337 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by sabanss »

Jbg ga... Nije Miske igrac za povuci loptu 30-40 metara u sprintu. On je za jedan potez u par metara, slomiti dvojici ledja i dati zadnji pas.

Samo da je Ibisevic taj pas iskoristio...
Platformas

#1338 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Platformas »

Hajmo malo realno pa reci da Vedo trenutno nije za reprezentacije, Misimovic ga dva puta maestralno uposli, on sve upropasti.
Realno je i reci da kad ne ide Misketa, ne ide ni reprezentaciju.
todd_smith

#1339 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by todd_smith »

u prvom dijelu su svi bili losi, ali Miske najgori medju njima pa primiti loptu nije znao i skoro je svaku gubio, ali on je takav igrac koji sijece odbrane za odlucujuce momente utakmice kao onaj pas Vedadu
Don Zivconi

#1340 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Don Zivconi »

I hajmo sad malo realno necemo puno :mrgreen: ovaj sto me pita dal smo gledali istu utakmicu ocito nikada nije ni sutnuo loptu. Prva stvar Misimovica su ubili al bukvalno :x koliko god se to ne vidi na prenosu onaj ko je nekada u zivotu valjao loptu jako dobro zna... nemora biti prekrsaj sa padom a da si fauliran ima tu toliko toga sto boli a da se ne vidi :-? . Miske je igrao koliko su mu oni dali svaki pokusaj da prodje odnosno kad bi prosao igraca bio je fauliran isto kao i Džeko kad god bi primio loptu bio je faul na njemu...sjekli su igru neprestano... napravio je par pasova koji su trebali odluciti utakmicu a onakvi se pasovi prave mozgom a tek onda nogom i to je ono zasto nam Miske treba i zasto je igrao dobro. Trebalo je da ga malo više Pjanke rastereti u sredini da preuzme vecu inicijativu pa da onda sjevne kakav dobar pass, kao sto je bilo sa Ibiševicem koji je bio poprilicno slobodan u svim situacijam radi toga jer su presing vrsili na Džeksonu. Po mom mišljenu su odigrali više nego dobro utakmicu ali ujedno i jako tešku svaka im cast kad su uspjeli da odigraju onako odbranu :dance: onaj mali peder Ronaldo se nije ni vidio :mrgreen: baš je pravi peder :mrgreen:

Miske odigrao po meni jako zahtjevnu ulogu od koje ce da ima bolove do utorka :cry:

Ma svi su Beton svaka njima cast zasluzili su da prodjemo dalje :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Frankyee

#1341 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Frankyee »

Miske je bio okruzen sa dva igraca i tek kad se povukao u stranu poceo je da ima prostora za pasove. Uostalom on treba napraviti dva tri dobra pasa , kao sto je i uradio i to je to. Nije ocekivati da je trkas ili veliki dribler koji ce pretrcati odbranu, on to rjesava trzajem i preciznom loptom.

Jedino sto je bio los iz par kornera.
Mr. Brightside

#1342 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Mr. Brightside »

Frankyee wrote: Jedino sto je bio los iz par kornera.
onaj golman im je kritican, trebao je to nekako iskoristiti :roll:

najveci je zajeb sumnjati u Misketa :bih:
Jeff Bingham

#1343 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Jeff Bingham »

missko wrote:

Hajmo malo realno pa reci da on jednim potezom rjesava tekme, kad bi bili tako realni mogli bi reci da Dzeko nije ni taj jedan pas imao, ali je imao Pepea na ledjima i jos dva u blizini konstantno. Jos malo realnije je reci kad Misketa ne ide ili ga zatvore nasa je cijela ekipa bez sanse.
:-) pa gledajuci tako onda nije moguce da on nikad odigra losu utakmicu, jel tako?? ako je bio grozan, samo kazes da rjesava utakmice jednim potezom, pa sta radi ostalih 89 minuta i 50 sekundi?

ima ih dosta ovdje sto bi mu...da ne lajem :) ali realno gledajuci odigrao je ocajnu utakmicu. nadam se da ce u utorak biti bolji. mora.
Mr. Brightside

#1344 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Mr. Brightside »

za njegovu "ocajnu" igru okrivit cemo Vedu, jer da je dao go Miske bi za tebe bio jedan od najboljih sinoc :roll:
Jeff Bingham

#1345 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Jeff Bingham »

Image

:)
simonese

#1346 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by simonese »

armin.i.am wrote:za njegovu "ocajnu" igru okrivit cemo Vedu, jer da je dao go Miske bi za tebe bio jedan od najboljih sinoc :roll:
tekma sinoc je bila:
1.cuvaj Ronalda
2.cuvaj Dzeku
Mr. Brightside

#1347 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Mr. Brightside »

zanimljiva teza...
Ronaldo je imao puno puno vise prostora od Dzeka, cini li to nasu odbranu losijom od njihove? :roll:

offtopik :skoljka:

:sax: :run:
ganjeta

#1348 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by ganjeta »

Miske majstor! Dvije naše šanse i jedine na utakmici majstor pripremio, ali ovdje ljudi opet nisu zadovoljni sa njim.
Don Zivconi

#1349 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Don Zivconi »

Neki nece da shvate da se utakmica rijesava sa jednim ili dva kljucna poteza koji se pokusavaju napraviti u 90min i vise tako je bilo i sinoc, samo stoje teren stvorio Ibisevicu dropkick pa je za malo fulio da je zabije pod precku :mrgreen: :bih: e bi bilo veselo, naravno zna se ko je uspio izboriti takav potez i ko je trcao i trudio se samo sto neki samo vide poteze sa loptom a ne i ganjanje iste :mrgreen:
Jeff Bingham

#1350 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Jeff Bingham »

:-) pitam se sta bi morao uraditi misimovic da pojedini kazu da je lose odigrao...zabiti tri autogola? :)
Post Reply