Neko te pogreshno informisao.macan prvi wrote:
Burece, znam kako si meHkan ko pamuk kad cugnes jednu-dvije pa da se ne zalis kasnije da si bio indisponiran predlazem Ferhadiju - centar Ferhadije- nakon 1.8.
![]()
Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burek_in_space
#1326 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
-
nAN3
#1327 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
ko srce bi mi se slomilo istog trenutkaburek_in_space wrote:Prodaj!nAN3 wrote: a sta da radim sa ostala 2 ?
- macan prvi
#1328 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Ajd nemoj se crvenit, necu reci nikome.burek_in_space wrote:Neko te pogreshno informisao.macan prvi wrote:
Burece, znam kako si meHkan ko pamuk kad cugnes jednu-dvije pa da se ne zalis kasnije da si bio indisponiran predlazem Ferhadiju - centar Ferhadije- nakon 1.8.
![]()
- north_1987
#1329 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Bureche ! popio sam one cajeve i bolje sam !!!

- burek_in_space
#1330 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
E bash mi je drago!north_1987 wrote:Bureche ! popio sam one cajeve i bolje sam !!!![]()
Samo, ispucao si svoju "dozu" besplatnih savjeta, svaki naredni ce da te koshta.
- berenice
#1331 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Bureče, javljam ti se po prvi put.
Imam zaista velik problem. Stvarno, nije zajebancija. U zadnje vrijeme, moja želja da se mom šefu desi nešto, što bi spriječilo da se ikada više vidimo, postaje sve sve veća i veća. Npr., jutros, dok je pisao mail, gledala sam mu vrat i zamišljala (nesvjesno) da je crveniji i nateknutiji, nego obično...da mu se nekakva žica usjekla...ne mogu dalje... Ne bih htjela da mu naudim. Molim te, pomozi da te maštarije prestanu

Imam zaista velik problem. Stvarno, nije zajebancija. U zadnje vrijeme, moja želja da se mom šefu desi nešto, što bi spriječilo da se ikada više vidimo, postaje sve sve veća i veća. Npr., jutros, dok je pisao mail, gledala sam mu vrat i zamišljala (nesvjesno) da je crveniji i nateknutiji, nego obično...da mu se nekakva žica usjekla...ne mogu dalje... Ne bih htjela da mu naudim. Molim te, pomozi da te maštarije prestanu
- burek_in_space
#1332 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Prvo mi reci ono glavno - koliko je godina shefu, da li je ozhenjen?!berenice wrote:Bureče, javljam ti se po prvi put.![]()
Imam zaista velik problem. Stvarno, nije zajebancija. U zadnje vrijeme, moja želja da se mom šefu desi nešto, što bi spriječilo da se ikada više vidimo, postaje sve sve veća i veća. Npr., jutros, dok je pisao mail, gledala sam mu vrat i zamišljala (nesvjesno) da je crveniji i nateknutiji, nego obično...da mu se nekakva žica usjekla...ne mogu dalje... Ne bih htjela da mu naudim. Molim te, pomozi da te maštarije prestanu![]()
![]()
Nakon toga cu ti propisati odgovarajucu kuru!
- berenice
#1333 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Mislim da ima oko 42/3 godine...tako nekako. Da, oženjen je.
- burek_in_space
#1334 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Uh, teshka situacija, jer je chovjek josh uvijek u naponu snage.berenice wrote:Mislim da ima oko 42/3 godine...tako nekako. Da, oženjen je.
A nishta onda, postoje dvije opcije - da ne mijenjash posao ali se morash spandjati s njim, ili da promijenish posao i nadjesh drugog momka.
- berenice
#1335 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
[Uh, teshka situacija, jer je chovjek josh uvijek u naponu snage.
A nishta onda, postoje dvije opcije - da ne mijenjash posao ali se morash spandjati s njim, ili da promijenish posao i nadjesh drugog momka.
[/quote]
Prvi prijedlog ne dolazi u obzir - čovjek kaže: ''...stjeo sam da...'', piše ''će mo'', ''bi smo''! Stvaano ne bih mogla...
Razmisliću o drugom prijedlogu...samo, kako misliš 'drugog momka'? Ja nemam ni prvog
.
Prvi prijedlog ne dolazi u obzir - čovjek kaže: ''...stjeo sam da...'', piše ''će mo'', ''bi smo''! Stvaano ne bih mogla...
Razmisliću o drugom prijedlogu...samo, kako misliš 'drugog momka'? Ja nemam ni prvog
- burek_in_space
#1336 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Ovo je kljuchni problem.berenice wrote:
Razmisliću o drugom prijedlogu...samo, kako misliš 'drugog momka'? Ja nemam ni prvog.
kada nadjesh nekoga ko ce te nervirati van posla, shefove pridike ce ti doci kao melem na ranu.
-
zelenashica
#1337 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
burek_in_space wrote:Ovo je kljuchni problem.berenice wrote:
Razmisliću o drugom prijedlogu...samo, kako misliš 'drugog momka'? Ja nemam ni prvog.
![]()
kada nadjesh nekoga ko ce te nervirati van posla, shefove pridike ce ti doci kao melem na ranu.
- burek_in_space
#1338 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
zelenashica wrote: Ovo je kljuchni problem.![]()
Joj, tebi sam zaboravio pomoci u rjeshavanju onog problema - dakle, prioritet je da kakish.
- berenice
#1339 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Paaa, ima smisla...pokušaću...hvala. Idem sad u potragu - mislim da će biti lakozelenashica wrote:burek_in_space wrote:Ovo je kljuchni problem.berenice wrote:
![]()
kada nadjesh nekoga ko ce te nervirati van posla, shefove pridike ce ti doci kao melem na ranu.![]()
![]()
![]()
doktore bolan ne meći na belaj curu
-
zelenashica
#1340 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
gotovo ja obavila sve moj doKtureburek_in_space wrote:
Joj, tebi sam zaboravio pomoci u rjeshavanju onog problema - dakle, prioritet je da kakish.
Nego kad si već tu da te priupitam treba li mušku vraćati sve po principi :oko za oko zub za zub
- burek_in_space
#1341 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Chuvaj se tih lakih stvariberenice wrote:
Paaa, ima smisla...pokušaću...hvala. Idem sad u potragu - mislim da će biti lako![]()
![]()
Naravno da ne treba, oko za oko a pasta je za zube.zelenashica wrote: gotovo ja obavila sve moj doKture![]()
![]()
![]()
![]()
Nego kad si već tu da te priupitam treba li mušku vraćati sve po principi :oko za oko zub za zub
-
zelenashica
#1342 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Znači i ja njega smijem izlevatitiburek_in_space wrote:Chuvaj se tih lakih stvariberenice wrote:
Paaa, ima smisla...pokušaću...hvala. Idem sad u potragu - mislim da će biti lako![]()
![]()
![]()
Naravno da ne treba, oko za oko a pasta je za zube.zelenashica wrote: gotovo ja obavila sve moj doKture![]()
![]()
![]()
![]()
- burek_in_space
#1343 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Ne znam ja smijesh li ti, a to ti zavisi od toga koliko mu je teshka ruka.zelenashica wrote: Znači i ja njega smijem izlevatiti
-
zelenashica
#1344 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Pa sta onda smijemburek_in_space wrote:Ne znam ja smijesh li ti, a to ti zavisi od toga koliko mu je teshka ruka.zelenashica wrote: Znači i ja njega smijem izlevatiti![]()
- burek_in_space
#1345 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Shto se mene tiche, mozhesh svezelenashica wrote: Pa sta onda smijem
-
zelenashica
#1346 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
burek_in_space wrote:Shto se mene tiche, mozhesh svezelenashica wrote: Pa sta onda smijem
odo ga onda makar opaliti oklagijom ionako je nizasta druge ne koristim
- burek_in_space
#1347 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Samo obrati pazhnju na dio "shto se mene tiche"zelenashica wrote:![]()
odo ga onda makar opaliti oklagijom ionako je nizasta druge ne koristim![]()
![]()
-
zelenashica
#1348 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
burek_in_space wrote:Samo obrati pazhnju na dio "shto se mene tiche"zelenashica wrote:![]()
odo ga onda makar opaliti oklagijom ionako je nizasta druge ne koristim![]()
![]()
- Vrteska
#1349 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
burek_in_space wrote: Ovo je kljuchni problem.![]()
-
Officer Crabtree
#1350 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
De živa bila pričitaj uputstva koja si dobila uz INTERNET.