"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
respo

#1326 Re: "Majstori" parkiranja

Post by respo »

Image
sta reci :roll:
druga slika je slikana 20 minuta kasnije
crni megane stoji kako stoji mada je tu zabrana parkiranja ali je lola upalio sva 4 sto ga valjda predstavlja nevidljivim kad su upaljena
a crveni golf na sredini u ulazu u ulicu stoji finih 5 minuta remeteci ulaz i izlaz iz ulice
Image
Control panel

#1327 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

Skyfox wrote:
jucer oko 13h na ovom parkingu opste rasulo, picvajz, jednio se bore da izadju s parkinga drugi da ulete. Dva auta parkirana na zelenoj povrsini u blatu a eko drot hladno pise kazne :)
da u tom kvartu ne stanuje kakav guzonja pa su se razletili ko fol da nesto rade. ja se slomih poslavljajuci slike sa grbavice i niko nista. :(
nema ni zelenih, ni crvenih, ni plavih....
Skyfox

#1328 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Skyfox »

Control panel wrote:
Skyfox wrote:
jucer oko 13h na ovom parkingu opste rasulo, picvajz, jednio se bore da izadju s parkinga drugi da ulete. Dva auta parkirana na zelenoj povrsini u blatu a eko drot hladno pise kazne :)
da u tom kvartu ne stanuje kakav guzonja pa su se razletili ko fol da nesto rade. ja se slomih poslavljajuci slike sa grbavice i niko nista. :(
koliko sam upratio od ranije jedini guzonja koji tu zivi je neki mafiJozo... cini mi se bas u ovom neboderu sa kojeg je slikano.

Ako je nekog stvarno zabolila glava kao sto rece @Mahalac onda svaka cast na slikama i neka nam se pridruzi sto vise forumasa u akciji :D
NEOPLAN

#1329 Re: "Majstori" parkiranja

Post by NEOPLAN »

Skyfox wrote:
Control panel wrote:
Skyfox wrote:
koliko sam upratio od ranije jedini guzonja koji tu zivi je neki mafiJozo... cini mi se bas u ovom neboderu sa kojeg je slikano.

Ako je nekog stvarno zabolila glava kao sto rece @Mahalac onda svaka cast na slikama i neka nam se pridruzi sto vise forumasa u akciji :D
Jedini guzonja koji tu zivi jeste bivsi direktor Telekoma, onaj Katica. Zivi u neboderu do ovog sa kojeg je slikano.

A razlog zasto policija svako malo operise ovuda jeste zato sto se u mojoj zgradi nalazi Restoran Cappucino, a u taj restoran dolazi Visoki predstavnik na rucak i ove nase guzonje iz skupstine. Da vidite samo scenu kad dodje Incko, pa ga prate oni crni dzipovi, stane na sred tvog rodjenog parkinga, a ti se ladno je*i sta ces sa autom dok guzonja jede.....
Skyfox

#1330 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Skyfox »

NEOPLAN wrote:
Skyfox wrote:
Control panel wrote: da u tom kvartu ne stanuje kakav guzonja pa su se razletili ko fol da nesto rade. ja se slomih poslavljajuci slike sa grbavice i niko nista. :(

Jedini guzonja koji tu zivi jeste bivsi direktor Telekoma, onaj Katica. Zivi u neboderu do ovog sa kojeg je slikano.

A razlog zasto policija svako malo operise ovuda jeste zato sto se u mojoj zgradi nalazi Restoran Cappucino, a u taj restoran dolazi Visoki predstavnik na rucak i ove nase guzonje iz skupstine. Da vidite samo scenu kad dodje Incko, pa ga prate oni crni dzipovi, stane na sred tvog rodjenog parkinga, a ti se ladno je*i sta ces sa autom dok guzonja jede.....
ampak slikaj to!!! Da dignemo malo prasine...
anonimni clan

#1331 Re: "Majstori" parkiranja

Post by anonimni clan »

holowey wrote:
topcam wrote:
Control panel wrote:Image

prema stojcevcu jucer.

A sta je ovdje pogresno.

Pa pogresan je ovaj biciklista sto vozi cestom a ne livadom............ :lol: :lol:
Kako mislis sta je ovdje pogresno?
Pa pogresno je sto se auta ostavljaju po zelenoj povrsini,pogresno je sto su "rasuti" po livadi ko ovce,.pogresno je sto im nije onemogucen pristup travnjaku,pogresno je sto nema nikoga da im napise kaznu zbog toga,pogresno je sto nema pauka da ih pokupi ,pogresno je sto neko rece da se radi o vodozastitnoj zoni,zbog opasnosti-mogucnosti isticanja ulja ili neke druge stetne materije u zemlju iz koje pijemo vodu,i pogresno je na kraju sto je sve to tebi normalno!
Tu je najveci problem,jer razmisljas kao i ovi sto su tu auta ostavili i kao sto razmislja 80% vozaca u Sarajevu i 90% u ostatku BiH.
Svijest o ocuvanju ciste i zdrave okoline danas u 21 vijeku na nivou 60-tih.70-tih godina.
i tu ce izgleda,po tvom postu ostati jos 30-40 godina........ :cry: :cry: :cry:
chuchumbamayumbe

#1332 Re: "Majstori" parkiranja

Post by chuchumbamayumbe »

Bas da mi je vidjeti ovako kada bi se Nijemac parkirao na povrsinu koja ima isti rank ove ovdje (vodozastitna zona i slicno). Oderali bi ga do gole koze.
Kazne, i samo kazne, ali svima isto i pez pardona.
Control panel

#1333 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

anonimni clan wrote:
Pa pogresan je ovaj biciklista sto vozi cestom a ne livadom............ :lol: :lol:
Kako mislis sta je ovdje pogresno?
Pa pogresno je sto se auta ostavljaju po zelenoj povrsini,pogresno je sto su "rasuti" po livadi ko ovce,.pogresno je sto im nije onemogucen pristup travnjaku,pogresno je sto nema nikoga da im napise kaznu zbog toga,pogresno je sto nema pauka da ih pokupi ,pogresno je sto neko rece da se radi o vodozastitnoj zoni,zbog opasnosti-mogucnosti isticanja ulja ili neke druge stetne materije u zemlju iz koje pijemo vodu,i pogresno je na kraju sto je sve to tebi normalno!
Tu je najveci problem,jer razmisljas kao i ovi sto su tu auta ostavili i kao sto razmislja 80% vozaca u Sarajevu i 90% u ostatku BiH.
Svijest o ocuvanju ciste i zdrave okoline danas u 21 vijeku na nivou 60-tih.70-tih godina.
i tu ce izgleda,po tvom postu ostati jos 30-40 godina........ :cry: :cry: :cry:
:thumbup:
pirmin

#1334 Re: "Majstori" parkiranja

Post by pirmin »

Image

:D :D
citroen

#1335 Re: "Majstori" parkiranja

Post by citroen »

pirmin wrote:Image

:D :D
jel ovo negdje kod nas :?: .......hahahahahah
Skyfox

#1336 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Skyfox »

Image

samo da ubacim kauch
za_sada_bez_dobrog_nicka

#1337 Re: "Majstori" parkiranja

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

Pa, ako je samo do kaucha, još ako je težak, ovo bih i mogao razumjeti, pod uslovom da nije "pala" i kahva i hurmašica... :D
DoradO

#1338 Re: "Majstori" parkiranja

Post by DoradO »

vracam se danas sa posla i imam sta vidjet ... :shock: traktor parkiran ispred zgrade, propisno sto jes jes :lol: :lol:

Image
citroen

#1339 Re: "Majstori" parkiranja

Post by citroen »

DoradO wrote:vracam se danas sa posla i imam sta vidjet ... :shock: traktor parkiran ispred zgrade, propisno sto jes jes :lol: :lol:

Image
Egzotika prava :D :D :D :D
doboj

#1340 Re: "Majstori" parkiranja

Post by doboj »

citroen wrote:
DoradO wrote:vracam se danas sa posla i imam sta vidjet ... :shock: traktor parkiran ispred zgrade, propisno sto jes jes :lol: :lol:

Image
Egzotika prava :D :D :D :D

Sarajevski SUV.
anonimni clan

#1341 Re: "Majstori" parkiranja

Post by anonimni clan »

[quote="DoradO"]vracam se danas sa posla i imam sta vidjet ... :shock: traktor parkiran ispred zgrade, propisno sto

A sta je uradio sa prikljuccima? NjiHa je aSli turio na balkon? :lol: :lol: :lol:
olensoner

#1342 Re: "Majstori" parkiranja

Post by olensoner »

I to ne bilo kakav traktor, vec IMT traktor :thumbup:
Control panel

#1343 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

Image
zamisli da je bila konjska zaprega. :lol: :lol: i jos se konj istovario. :lol: :lol:
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#1344 Re: "Majstori" parkiranja

Post by corolla02 »

olensoner wrote:I to ne bilo kakav traktor, vec IMT traktor :thumbup:
ili je Tomo Vinkovic :D
riko-ga

#1345 Re: "Majstori" parkiranja

Post by riko-ga »

Control panel wrote:

Image
zamisli da je bila konjska zaprega. :lol: :lol: i jos se konj istovario. :lol: :lol:

Trazili ste gledaj te :D

Image
Neelix

#1346 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Neelix »

ne mogu da vjerujem :lol: :lol: :lol:
citroen

#1347 Re: "Majstori" parkiranja

Post by citroen »

Neelix wrote:ne mogu da vjerujem :lol: :lol: :lol:
Jos ispred Wise,hahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol:
rimano

#1348 Re: "Majstori" parkiranja

Post by rimano »

riko-ga wrote:
Control panel wrote:

Image

Trazili ste gledaj te :D

Image
Trebao je biti frajer pa ga na rikverc uparkirati :lol:
olensoner

#1349 Re: "Majstori" parkiranja

Post by olensoner »

corolla02 wrote:
olensoner wrote:I to ne bilo kakav traktor, vec IMT traktor :thumbup:
ili je Tomo Vinkovic :D
Nije, nije, IMT 549 Ferguson, nepoderiva masina :-D
Optimist

#1350 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Optimist »

Image
A kakva je ovo registracija na ovom golfu? :-?
Locked