Kenan-sa wrote:Nauka o vjeri treba polsuziti svoj djeci da budu bolja,da se odgajaju u duhu etike i morala,a ne u duhu alkohola i droga! Svaki iole pametan covjek nece imati nista protiv da njegovo dijete od malih nogu uci o svojoj vjeri,u obdanistu je to prilagodjeno djeci tog uzrasta,ne uce oni sigurno o Dzenetu i dzehenemu!
Mislim da je glavni problem u komunistima i ateistima,ta mala sakica ljudi se osjecaju ugrozenim,ja ih razumijem,oni zarko zale za titinim vremenom,ali hvala Bogu,to je vrijeme proslo,vjernici su vecina,90% roditelaj je sa odusevljenjem prihvatilo vjeronauku u obdanistima,i o cemu mi sad pricamo!??? Ateisti i licemjeri mogu kukati do mile volje,ali nikada,bas nikada nece moci ugroziti vjernike u ovom gradu i njihova osnovna demokratska prava!
PolaHko, majstore, usro si sefa i stanicu...
Niko nema nesto protiv vjeronauke, tamo gdje joj je mjesto, u skoli ili dzamiji. Hoce li Bosna ízmisljati toplu vodu i prva uvoditi vjeronauku u vrtice?
Ovo ostalo sto prdljas o procentima je wannabe misljenje pripadnika klero-kriminalne rulje oko cerica i izetbegovica jr., nista vise...
ko nije za nas, nazovi ga komunjarom...tako si bezbeli, dok si bio sekretar mjesne organizacije SKJ, govorio za one druge..."ko god ide u dzamiju, taj je nacionalista".
No, vrijeme se promijenilo, pa tako i ruka koju moras lizati...sad udaras po komunjarama.