F.K. Olimpik Sarajevo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baudelaire

#1326 Re: F.K. Olimpic

Post by Baudelaire »

M.Laktasenko wrote:Same se vi zajebajte, ako ce ijedan nas klub dogurati do grupne faze lige prvaka ili evropske lige naredni 10-15 godina to ce bit Olimpic.

Ja im predviđam u naredne tri - četiri povratak u kantonalnu. Mada to ne bih volio, simpatični su mi jer su iz Sarajeva, ali Gracić gubi strpljenje. Ne bude li Evrope ove sezone, vjerujem da će pakovati kofere. A Evrope neće biti.
M.Laktasenko

#1327 Re: F.K. Olimpic

Post by M.Laktasenko »

-LIBERO- wrote:
M.Laktasenko wrote:Same se vi zajebajte, ako ce ijedan nas klub dogurati do grupne faze lige prvaka ili evropske lige naredni 10-15 godina to ce bit Olimpic.
Reci mi molim te da si cinican i ironican...molim te :shock: :D
Nisam ironican. Olimpic me dosta podsjeca na Sherifa iz Tiraspola i mislim da ce za jedno 5-6 godina totalno dominirati bh-fudbal.

http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Sheriff_Tiraspol
ultima_palabra

#1328 Re: F.K. Olimpic

Post by ultima_palabra »

Olimpic podsjeća na Sheriffa jedino po tome što ni jedni ni drugi ne mogu želji zabiti gol :-D
Baudelaire

#1329 Re: F.K. Olimpic

Post by Baudelaire »

Ko je finansirao ovaj stadion?
riko-ga

#1330 Re: F.K. Olimpic

Post by riko-ga »

Baudelaire wrote:Ko je finansirao ovaj stadion?
Opstina N.Grad.Stadion je opstinsi a ne Olimpikov.
Baudelaire

#1331 Re: F.K. Olimpic

Post by Baudelaire »

Pardon. Pitanje sam mislio postaviti Laktašenku a ne ostalim forumašima ali sam to zaboravio naglasiti :) Znam da je opština finansirala, baš sam zato i pitao, jer je Sheriffov gazda napravio stadion od 200 miliona dolara, a ovaj se krpi s opštinskim. Garant će biti ko Sheriff, sve su prilike :-)
Lakat Jebić

#1332 Re: F.K. Olimpic

Post by Lakat Jebić »

mogli smo kolektivno na Bombonjeru protiv GOSK-a :-) :-)
north

#1333 Re: F.K. Olimpic

Post by north »

ultima_palabra wrote:Olimpic podsjeća na Sheriffa jedino po tome što ni jedni ni drugi ne mogu želji zabiti gol :-D
Dobar,dobar....
M.Laktasenko

#1334 Re: F.K. Olimpic

Post by M.Laktasenko »

Baudelaire wrote:Pardon. Pitanje sam mislio postaviti Laktašenku a ne ostalim forumašima ali sam to zaboravio naglasiti :) Znam da je opština finansirala, baš sam zato i pitao, jer je Sheriffov gazda napravio stadion od 200 miliona dolara, a ovaj se krpi s opštinskim. Garant će biti ko Sheriff, sve su prilike :-)
Kakve veze to ima? Pa i Sarajevo i dan danas igra na opstinskim stadionu (licno smatram da i njih treba seliti na Otoku a nek Kosevo bude stadion reprezentacije). I mnogo, mnogo veci klubovi to rade, Bayern Munchen, Milan, Inter, Roma...

A sto se tice navijaca, bice i toga za par godina. Nove generacije rastu i nevidim zasto bi Zeljo i Sarajevo imali prednost medju mladjima ako Olimpic bude najbolji klub iz ovog grada...

Nisam naviijac ni Olimpica, ni Zelje ni Sarajeva, samo vam govorim cinjenice.
Last edited by M.Laktasenko on 21/09/2011 13:32, edited 1 time in total.
Obuca9

#1335 Re: F.K. Olimpic

Post by Obuca9 »

Popišam ti se na činjenice :dance: :dance:

Ti ćeš jado seliti nekoga ko je na tom stadionu od prvog dana njegove izgradnje, kad reprezentacija nije ni bila u planu da postoji, a kamoli da je postojala.
M.Laktasenko

#1336 Re: F.K. Olimpic

Post by M.Laktasenko »

hz__semir wrote:Popišam ti se na činjenice :dance: :dance:

Ti ćeš jado seliti nekoga ko je na tom stadionu od prvog dana njegove izgradnje, kad reprezentacija nije ni bila u planu da postoji, a kamoli da je postojala.
Samire tema je o Olimpicu.

Molim te drzi se teme.
Baudelaire

#1337 Re: F.K. Olimpic

Post by Baudelaire »

Šta su bolan činjenice? Da će djeca navijati za Olimpik? Hoće, satraše se. Jedina činjenica u ovom momentu je da je Olimpik vreća bez dna, i da nikakve profitabilnosti u njemu nema, kao i to da Gracić Olimpik ne voli. Znači, baca pare i pare u nešto što ne voli, i samo je pitanje momenta kada će mu sve to dosaditi. A onda Olimpik kreće prema dole, i nema mu zaustavljanja. Otići će u veću dubiozu nego ikad. Ti da se pitaš ti bi Sarajevo prebacio. Nećeš se ti nikad ni pitati, i fala Bogu da se takvi ne pitaju.
Obuca9

#1338 Re: F.K. Olimpic

Post by Obuca9 »

M.Laktasenko wrote:

Molim te drzi se teme.
Nauči čitati.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1339 Re: F.K. Olimpic

Post by bordo gandalf »

hz__semir wrote:
M.Laktasenko wrote:

Molim te drzi se teme.
Nauči čitati.
:lol: :lol: samo se ti sema zajebavaj ako potpise peticiju da nas premjeste sa koseva ti ces biti kriv :lol: :lol:
M.Laktasenko

#1340 Re: F.K. Olimpic

Post by M.Laktasenko »

Baudelaire wrote:Šta su bolan činjenice? Da će djeca navijati za Olimpik? Hoće, satraše se. Jedina činjenica u ovom momentu je da je Olimpik vreća bez dna, i da nikakve profitabilnosti u njemu nema, kao i to da Gracić Olimpik ne voli. Znači, baca pare i pare u nešto što ne voli, i samo je pitanje momenta kada će mu sve to dosaditi. A onda Olimpik kreće prema dole, i nema mu zaustavljanja. Otići će u veću dubiozu nego ikad. Ti da se pitaš ti bi Sarajevo prebacio. Nećeš se ti nikad ni pitati, i fala Bogu da se takvi ne pitaju.
Da, djeca ce poceti navijati za najuspjesni klub i nebi bilo nista cudno da Olimpic za jedno 20 godina ima istu podrsku kao i Zeljo i Sarajevo, ako ne i vecu. Ti stvarno mislis da nebi punili Kosevo da doguraju do grupne faze Evropske Lige?

Ko bi prje 20 rekao da ce BiH biti puna navijaca Arsenala i Manchestera? Vremena se mjenjaju! Prije 60 godina su svi zagrebcani navijali ili za Gradanski ili za HASK, danas hoce da ubiju Mamica samo sto je dodao slovo G u prefiksu.

I necemo sada o Sarajevu, moje licno misljene je da bi svima bilo bolje da se presele i ja imam pravo na to misljene ali necemo ovdje o tome. Otvorite novu temu pa cu vam objasniti moje milsjene.
karanana

#1341 Re: F.K. Olimpic

Post by karanana »

auuuuu, postavili stolice i gdje ce biti gostujuci navijaci.
ne valja im to.
M.Laktasenko

#1342 Re: F.K. Olimpic

Post by M.Laktasenko »

karanana wrote:auuuuu, postavili stolice i gdje ce biti gostujuci navijaci.
ne valja im to.
Valja poslije svake utakmice ponovo poslagati mustru :D

Mislim da su stolice postavljene zbog evropski utakmica, UEFA-pravila.
Obuca9

#1343 Re: F.K. Olimpic

Post by Obuca9 »

M.Laktasenko wrote:
karanana wrote:auuuuu, postavili stolice i gdje ce biti gostujuci navijaci.
ne valja im to.
Valja poslije svake utakmice ponovo poslagati mustru :D

Mislim da su stolice postavljene zbog evropski utakmica, UEFA-pravila.
Trebaće im za evropskih utakmica, ali ako pod evropskim utakmicama računaš "Mini ligu šampiona bh. klubova koji igraju u zelenim dresovima", jer šanse da Olimpić dođe do prve tri pozicije na tabeli su toliko male, da jedino šta se može porediti s njima, jesu šanse da Olimpić izbaci Željezničar iz Kupa.
Last edited by Obuca9 on 21/09/2011 14:24, edited 1 time in total.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1344 Re: F.K. Olimpic

Post by bordo gandalf »

:lol: :lol: :lol: :lol:
zecko_kupuz

#1345 Re: F.K. Olimpic

Post by zecko_kupuz »

I tako dođosmo do ponovnog otvaranja "kompletno" rekonstruisanog stadiona Otoka. :-) Hebali majku, od cijelog onakvog projekta spade se na postavljanje duginih stolica i krpljenje betonskih stepenica. :roll: Koševo, Grbavica, Otoka...kao da govorimo o poljskim zahodima, a ne kapitalnim sportskim objektima. :run:
ganjeta

#1346 Re: F.K. Olimpic

Post by ganjeta »

Ako budemo uzimali u obzir dosadašnje rezultate, šanse su im ogromne... :zzzz:
M.Laktasenko

#1347 Re: F.K. Olimpic

Post by M.Laktasenko »

ganjeta wrote:Ako budemo uzimali u obzir dosadašnje rezultate, šanse su im ogromne... :zzzz:
Ni Sheriff nije imao rezultate pa postade najupsjesni klub Moldavije... :zzzz:

Samo mi je malo cudno ime, cuj OlimpiC :?

Zasto?
ganjeta

#1348 Re: F.K. Olimpic

Post by ganjeta »

M.Laktasenko wrote:
ganjeta wrote:Ako budemo uzimali u obzir dosadašnje rezultate, šanse su im ogromne... :zzzz:
Ni Sheriff nije imao rezultate pa postade najupsjesni klub Moldavije... :zzzz:

Mislio sam na šanse u kupu, a ti o ligi prvaka :lol: .

Imate jednu zajedničku stvar sa kaubojcima.

Ultima objasnio!
aldinjo

#1349 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

Baudelaire wrote:Šta su bolan činjenice? Da će djeca navijati za Olimpik? Hoće, satraše se. Jedina činjenica u ovom momentu je da je Olimpik vreća bez dna, i da nikakve profitabilnosti u njemu nema, kao i to da Gracić Olimpik ne voli. Znači, baca pare i pare u nešto što ne voli, i samo je pitanje momenta kada će mu sve to dosaditi. A onda Olimpik kreće prema dole, i nema mu zaustavljanja. Otići će u veću dubiozu nego ikad. Ti da se pitaš ti bi Sarajevo prebacio. Nećeš se ti nikad ni pitati, i fala Bogu da se takvi ne pitaju.
Puno se ti brineš za Olimpic,bitno je da je Sarajevo stabilno! :-)
aldinjo

#1350 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

zecko_kupuz wrote:I tako dođosmo do ponovnog otvaranja "kompletno" rekonstruisanog stadiona Otoka. :-) Hebali majku, od cijelog onakvog projekta spade se na postavljanje duginih stolica i krpljenje betonskih stepenica. :roll: Koševo, Grbavica, Otoka...kao da govorimo o poljskim zahodima, a ne kapitalnim sportskim objektima. :run:
A ne znaš koliko je prostorija ispod tribine obnovljeno? :roll:
Post Reply