Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
M.Laktasenko wrote:Same se vi zajebajte, ako ce ijedan nas klub dogurati do grupne faze lige prvaka ili evropske lige naredni 10-15 godina to ce bit Olimpic.
Ja im predviđam u naredne tri - četiri povratak u kantonalnu. Mada to ne bih volio, simpatični su mi jer su iz Sarajeva, ali Gracić gubi strpljenje. Ne bude li Evrope ove sezone, vjerujem da će pakovati kofere. A Evrope neće biti.
M.Laktasenko wrote:Same se vi zajebajte, ako ce ijedan nas klub dogurati do grupne faze lige prvaka ili evropske lige naredni 10-15 godina to ce bit Olimpic.
Reci mi molim te da si cinican i ironican...molim te
Nisam ironican. Olimpic me dosta podsjeca na Sherifa iz Tiraspola i mislim da ce za jedno 5-6 godina totalno dominirati bh-fudbal.
Pardon. Pitanje sam mislio postaviti Laktašenku a ne ostalim forumašima ali sam to zaboravio naglasiti Znam da je opština finansirala, baš sam zato i pitao, jer je Sheriffov gazda napravio stadion od 200 miliona dolara, a ovaj se krpi s opštinskim. Garant će biti ko Sheriff, sve su prilike
Baudelaire wrote:Pardon. Pitanje sam mislio postaviti Laktašenku a ne ostalim forumašima ali sam to zaboravio naglasiti Znam da je opština finansirala, baš sam zato i pitao, jer je Sheriffov gazda napravio stadion od 200 miliona dolara, a ovaj se krpi s opštinskim. Garant će biti ko Sheriff, sve su prilike
Kakve veze to ima? Pa i Sarajevo i dan danas igra na opstinskim stadionu (licno smatram da i njih treba seliti na Otoku a nek Kosevo bude stadion reprezentacije). I mnogo, mnogo veci klubovi to rade, Bayern Munchen, Milan, Inter, Roma...
A sto se tice navijaca, bice i toga za par godina. Nove generacije rastu i nevidim zasto bi Zeljo i Sarajevo imali prednost medju mladjima ako Olimpic bude najbolji klub iz ovog grada...
Nisam naviijac ni Olimpica, ni Zelje ni Sarajeva, samo vam govorim cinjenice.
Last edited by M.Laktasenko on 21/09/2011 13:32, edited 1 time in total.
Ti ćeš jado seliti nekoga ko je na tom stadionu od prvog dana njegove izgradnje, kad reprezentacija nije ni bila u planu da postoji, a kamoli da je postojala.
Ti ćeš jado seliti nekoga ko je na tom stadionu od prvog dana njegove izgradnje, kad reprezentacija nije ni bila u planu da postoji, a kamoli da je postojala.
Šta su bolan činjenice? Da će djeca navijati za Olimpik? Hoće, satraše se. Jedina činjenica u ovom momentu je da je Olimpik vreća bez dna, i da nikakve profitabilnosti u njemu nema, kao i to da Gracić Olimpik ne voli. Znači, baca pare i pare u nešto što ne voli, i samo je pitanje momenta kada će mu sve to dosaditi. A onda Olimpik kreće prema dole, i nema mu zaustavljanja. Otići će u veću dubiozu nego ikad. Ti da se pitaš ti bi Sarajevo prebacio. Nećeš se ti nikad ni pitati, i fala Bogu da se takvi ne pitaju.
Samire tema je o Olimpicu.
Molim te drzi se teme.
Nauči čitati.
samo se ti sema zajebavaj ako potpise peticiju da nas premjeste sa koseva ti ces biti kriv
Baudelaire wrote:Šta su bolan činjenice? Da će djeca navijati za Olimpik? Hoće, satraše se. Jedina činjenica u ovom momentu je da je Olimpik vreća bez dna, i da nikakve profitabilnosti u njemu nema, kao i to da Gracić Olimpik ne voli. Znači, baca pare i pare u nešto što ne voli, i samo je pitanje momenta kada će mu sve to dosaditi. A onda Olimpik kreće prema dole, i nema mu zaustavljanja. Otići će u veću dubiozu nego ikad. Ti da se pitaš ti bi Sarajevo prebacio. Nećeš se ti nikad ni pitati, i fala Bogu da se takvi ne pitaju.
Da, djeca ce poceti navijati za najuspjesni klub i nebi bilo nista cudno da Olimpic za jedno 20 godina ima istu podrsku kao i Zeljo i Sarajevo, ako ne i vecu. Ti stvarno mislis da nebi punili Kosevo da doguraju do grupne faze Evropske Lige?
Ko bi prje 20 rekao da ce BiH biti puna navijaca Arsenala i Manchestera? Vremena se mjenjaju! Prije 60 godina su svi zagrebcani navijali ili za Gradanski ili za HASK, danas hoce da ubiju Mamica samo sto je dodao slovo G u prefiksu.
I necemo sada o Sarajevu, moje licno misljene je da bi svima bilo bolje da se presele i ja imam pravo na to misljene ali necemo ovdje o tome. Otvorite novu temu pa cu vam objasniti moje milsjene.
karanana wrote:auuuuu, postavili stolice i gdje ce biti gostujuci navijaci.
ne valja im to.
Valja poslije svake utakmice ponovo poslagati mustru
Mislim da su stolice postavljene zbog evropski utakmica, UEFA-pravila.
Trebaće im za evropskih utakmica, ali ako pod evropskim utakmicama računaš "Mini ligu šampiona bh. klubova koji igraju u zelenim dresovima", jer šanse da Olimpić dođe do prve tri pozicije na tabeli su toliko male, da jedino šta se može porediti s njima, jesu šanse da Olimpić izbaci Željezničar iz Kupa.
Last edited by Obuca9 on 21/09/2011 14:24, edited 1 time in total.
I tako dođosmo do ponovnog otvaranja "kompletno" rekonstruisanog stadiona Otoka. Hebali majku, od cijelog onakvog projekta spade se na postavljanje duginih stolica i krpljenje betonskih stepenica. Koševo, Grbavica, Otoka...kao da govorimo o poljskim zahodima, a ne kapitalnim sportskim objektima.
Baudelaire wrote:Šta su bolan činjenice? Da će djeca navijati za Olimpik? Hoće, satraše se. Jedina činjenica u ovom momentu je da je Olimpik vreća bez dna, i da nikakve profitabilnosti u njemu nema, kao i to da Gracić Olimpik ne voli. Znači, baca pare i pare u nešto što ne voli, i samo je pitanje momenta kada će mu sve to dosaditi. A onda Olimpik kreće prema dole, i nema mu zaustavljanja. Otići će u veću dubiozu nego ikad. Ti da se pitaš ti bi Sarajevo prebacio. Nećeš se ti nikad ni pitati, i fala Bogu da se takvi ne pitaju.
Puno se ti brineš za Olimpic,bitno je da je Sarajevo stabilno!
zecko_kupuz wrote:I tako dođosmo do ponovnog otvaranja "kompletno" rekonstruisanog stadiona Otoka. Hebali majku, od cijelog onakvog projekta spade se na postavljanje duginih stolica i krpljenje betonskih stepenica. Koševo, Grbavica, Otoka...kao da govorimo o poljskim zahodima, a ne kapitalnim sportskim objektima.
A ne znaš koliko je prostorija ispod tribine obnovljeno?