sve što ostavljamo planeti su djeca
sve što ostavljamo državi i narodu su djeca
nikom ne trebaju magisteriji iz europskih integracija niti kuće na tri sprata...niti karijere niti putovanja i upoznavanje svjetskih kultura nego samo vama gospodo drugovi samoživi
znamo kako prolaze austrougarske zgrade na marijin dvoru uz vilsonovo...znamo šta biva sa znanstvenim teorijama o sovjetskoj firmi i fascinantnom socijalističkom samoupravljanju... znamo kako su završili magistri marksiszma i ruskog jezika
odoh ja nadaleko
sve što ostaje planeti, narodu naciji državi vjeri su djeca i samo djeca
kroz njih dosežemo vječnost
oni su i smisao života
danas potaknuti sekularizmom, indeferentizmom hedonizmom droljizmom pederlukom kurvarlukom razara se ta bazična jedinka društva obitelj u kojoj bi u uzajamnom poštovanju muža i žene te djece
trebala se ogledati čitava planeta mir i razumijevanje uz pravednost i poštovanje
iz tog mira i razumijevanja i žena bi mogla postići karijeru i upisati doktorat i proputovati svijetom zajedno s mužem
dok djeca rastu...
ali ne... određene persone odluče drugačije... prvo magisterij, pa putovanja pa nazovi "karijera" ( nije karijera kopirati papire za direktora) i kad dodješ u 34. godine onda nema više momaka i cura i onda maši ušima i da oćeš statistički ne možeš što zeliš
a tu je i biološki sat i nešto što je veoma odvratno spominjati NAVIKNEŠ BITI SAM I BUDE TI SUPER
i dođu ovdje i propagiraju
život je samo pozornica na kojoj smo mi prolazni likovi
imamo svoje rođenje djetinjstvo školu fax posao brak roditeljstvo starost i smrt
ništa više ništa manje
odo ja radit da ne počnem pisati o barbarskim hordama sa juga i istoka kako zauzimaju ovu predivnu zemlju i rijeke i jezera jer nije bilo djece