N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#1326 Re: N.K. Čelik Zenica
Pogreska moja ..ma dobit ce licencu 
-
Eborg
#1327 Re: N.K. Čelik Zenica
Kao što rekoh, boje se da ćemo dominirati 10 godina ako nas puste u Evropu. 
- Ajatolah_
#1328 Re: N.K. Čelik Zenica
Makeli su nas iz konkurencije.Eborg wrote:Kao što rekoh, boje se da ćemo dominirati 10 godina ako nas puste u Evropu.
-
Mustang1
#1329 Re: N.K. Čelik Zenica
A na osnovu cega se te licence daju ? Stadion ili nesto drugo ? Ne kontam ako je stadion kako mozemo dobit licencu od FIFE a ne mozemo od saveza naseg

-
Eborg
#1330 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma vjerovatno štekamo sa finansijama, dugovi i to.
- slobodni armirach
#1331 Re: N.K. Čelik Zenica
uz Sisica najbolji u Celiku!
- Ajatolah_
#1332 Re: N.K. Čelik Zenica
Poraz od Drine.
Blago njima u Kupu. Možda je i dobro da nismo dobili licencu, ako nekim čudom dobijemo u finalu, barem se nećemo sramotiti pa opet ispadati od nekakvih Grbalja i sličnih. 
- sadmire
#1333 Re: N.K. Čelik Zenica
ovdje se fakat maca za rep ujeda! svake godine hocemo nesto, a nikada da sastavimo ekipu da to i postignemo!
A i kad postignes, ne mozes to naredne sezone opravdati! Stvarno je nevjerovatno da u zadnjih deset godina i pored svih ulaganja nisu nijednom uspjeli sastaviti dobru ekipu, ekipu koja ce ostati na okupu i nesto u kontinuitetu postici! Sve je ad hoc, daj da nekako na brzaka nesto sklepamo, a u sljedecoj sezoni cemo se pokusati snaci!
Onda nisu ni cudni porazi od Grbalja i borba za opstanak svake sezone! Ili tavorenje u sredini! Nema vecih mazohista od Robijasa i na tome im treba odati priznanje. Sve se nadas da ce dogodine biti bolje, a ono uvijek iznova neko razocarenje
Ev ja se sada nadam da ce stadion biti pun, igraci to nisu zasluzili ali sama utakmica jeste! Sjecam se prije osam devet godina, i tada je Osim Zelju vodio, na prvenstvenoj bilo 13.000, 0:0 na kraju zavrsilo! A sad je ipak finale kupa, ko zna kad ce nam se opet ukazati takva prilika!?
A i kad postignes, ne mozes to naredne sezone opravdati! Stvarno je nevjerovatno da u zadnjih deset godina i pored svih ulaganja nisu nijednom uspjeli sastaviti dobru ekipu, ekipu koja ce ostati na okupu i nesto u kontinuitetu postici! Sve je ad hoc, daj da nekako na brzaka nesto sklepamo, a u sljedecoj sezoni cemo se pokusati snaci!
Onda nisu ni cudni porazi od Grbalja i borba za opstanak svake sezone! Ili tavorenje u sredini! Nema vecih mazohista od Robijasa i na tome im treba odati priznanje. Sve se nadas da ce dogodine biti bolje, a ono uvijek iznova neko razocarenje
Ev ja se sada nadam da ce stadion biti pun, igraci to nisu zasluzili ali sama utakmica jeste! Sjecam se prije osam devet godina, i tada je Osim Zelju vodio, na prvenstvenoj bilo 13.000, 0:0 na kraju zavrsilo! A sad je ipak finale kupa, ko zna kad ce nam se opet ukazati takva prilika!?
-
Mustang1
#1335 Re: N.K. Čelik Zenica
Svidja mi se ono sinoc sto su po gradu djelili one papirice
Treba nalozit raju na svaki moguci nacin jebiga ..Ako ne bude puno Bilino nismo ni zasluzili nista jebote ..Nadam se da isto rade i preko dana jer nas mlade nije tesko naloziti 
- sadmire
#1336 Re: N.K. Čelik Zenica
ja jedav cekam pocetak utakmice, cak sam se taj dan odrekao i odlaska u pozoriste zbog nje!? Ako i drugi budu slicno kao i ja razmilsjali i osjecali, bit ce pun stadion.Bubalo1 wrote:Svidja mi se ono sinoc sto su po gradu djelili one papiriceTreba nalozit raju na svaki moguci nacin jebiga ..Ako ne bude puno Bilino nismo ni zasluzili nista jebote ..Nadam se da isto rade i preko dana jer nas mlade nije tesko naloziti
-
3XL
- Gandalf
-
Eborg
#1339 Re: N.K. Čelik Zenica
S ovakvom formom nam je mrka kapa, nadajmo se samo skoku od 200% zbog atmosfere i obećanih premija.
- Gandalf
#1340 Re: N.K. Čelik Zenica
Šampionska forma 
-
Eborg
#1341 Re: N.K. Čelik Zenica
Ja se nadam izlasku u Evropu kako bismo uspjeli prodati Adilovića i eventualno Kapetana. Da ih uvalimo negdje u Sloveniju, Hrvatsku ili Kazahstan i puna šaka brade, samo da ne smetaju više.
-
bosnovizija
#1342 Re: N.K. Čelik Zenica
S kombinovanim timom pobijediti goste i najaviti meč sezone
Odmorit ću standardne igrače, a šansu će dobiti mlađi igrači i oni koji su imali malu minutažu, kazao je za SCsport.ba trener Čelika Abdulah Ibraković
Zeničani pred utakmicu sa Slobodom
Piše: Dino Kurbegovic
22.05.2011 u 08:22 sati.
Nakon što su pobjedom nad Veležom prekinuli seriju od pet prvenstvenih utakmica za pobijede, “crveno-crni” ponovo su domaćini, ovoga puta tuzlanskoj Slobodi. Ovo će biti ujedno i posljednja prilika da se isprobaju kombinacije i igrači pred utakmicu godine u srijedu protiv Željezničara. Abdulah Ibraković, trener kluba sa Bilinog polja, svoje glavne igrače će odmarati, a šansu će dobiti mlađi.
“Vjerovatno ću pojedine igrače poštediti napora u utakmici sa Slobodom jer ne želim da se neko povrijedi. Ionako imam problema oko sastava, pa ne želim još i veće. Gosti su u vrhu tabele i sigurno je da se neće braniti. Ovo je ujedno posljednja šansa da isprobam neke igrače pred utakmicu finala Kupa. Zbog tri žuta kartona izostat će Stupar, te povrijeđeni Kapetan koji je protiv Veleža slomio kost u stopalu i za njega je sezona završena", kazao je Ibraković i nastavio:
"Naši mladi igrači koji nisu imali veliku minutažu počet će utakmicu od prve minute, mislim na Dilavera, Arnauta, Duljevića, a od ostalih šansu će dobiti Ćulov, Sadiković, Nemeljaković i Jusić. Bit će to jedan kombinovani sastav i vjerujem da možemo pobijediti Slobodu, te u znatno boljem raspoloženju dočekati Željezničar u srijedu”, naglasio je za naš portal Ibraković.
Vjerovatni sastav Čelika: Bilobrk, Nemeljaković, Sadiković, Čović, Jusić, Hasanović, Horić, Dilaver, Ćulov, Arnaut i Duljević.
Izvor: SC Sport.ba
Odmorit ću standardne igrače, a šansu će dobiti mlađi igrači i oni koji su imali malu minutažu, kazao je za SCsport.ba trener Čelika Abdulah Ibraković
Zeničani pred utakmicu sa Slobodom
Piše: Dino Kurbegovic
22.05.2011 u 08:22 sati.
Nakon što su pobjedom nad Veležom prekinuli seriju od pet prvenstvenih utakmica za pobijede, “crveno-crni” ponovo su domaćini, ovoga puta tuzlanskoj Slobodi. Ovo će biti ujedno i posljednja prilika da se isprobaju kombinacije i igrači pred utakmicu godine u srijedu protiv Željezničara. Abdulah Ibraković, trener kluba sa Bilinog polja, svoje glavne igrače će odmarati, a šansu će dobiti mlađi.
“Vjerovatno ću pojedine igrače poštediti napora u utakmici sa Slobodom jer ne želim da se neko povrijedi. Ionako imam problema oko sastava, pa ne želim još i veće. Gosti su u vrhu tabele i sigurno je da se neće braniti. Ovo je ujedno posljednja šansa da isprobam neke igrače pred utakmicu finala Kupa. Zbog tri žuta kartona izostat će Stupar, te povrijeđeni Kapetan koji je protiv Veleža slomio kost u stopalu i za njega je sezona završena", kazao je Ibraković i nastavio:
"Naši mladi igrači koji nisu imali veliku minutažu počet će utakmicu od prve minute, mislim na Dilavera, Arnauta, Duljevića, a od ostalih šansu će dobiti Ćulov, Sadiković, Nemeljaković i Jusić. Bit će to jedan kombinovani sastav i vjerujem da možemo pobijediti Slobodu, te u znatno boljem raspoloženju dočekati Željezničar u srijedu”, naglasio je za naš portal Ibraković.
Vjerovatni sastav Čelika: Bilobrk, Nemeljaković, Sadiković, Čović, Jusić, Hasanović, Horić, Dilaver, Ćulov, Arnaut i Duljević.
Izvor: SC Sport.ba
-
3XL
-
Mustang1
#1345 Re: N.K. Čelik Zenica
Valja sam sebe nafurati
- Charuga
- Globalni moderator
#1346 Re: N.K. Čelik Zenica
NK Čelik dobio licencu za nastup u Evropi!
Code: Select all
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=19932-
Mobile_Disco
#1347 Re: N.K. Čelik Zenica
Plavih_11 wrote:NK Čelik dobio licencu za nastup u Evropi!
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=19932
Jos da vas dobijemo i evropa liga je nasa
- splend
#1348 Re: N.K. Čelik Zenica
vala ako cemo ispasti u grupi, bolje i da ne igramo kup uefaMobile_Disco wrote:Plavih_11 wrote:NK Čelik dobio licencu za nastup u Evropi!
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=19932
Jos da vas dobijemo i evropa liga je nasa
ili, ako cemo primati po 5,6,7 komada ko neki, opet je bolje da je ne igramo
- Ajatolah_
#1349 Re: N.K. Čelik Zenica
Dizanje euforije nikad ne izađe na dobro. Al' eto, vidjet ćemo.
-
bosnovizija
#1350 Re: N.K. Čelik Zenica
PUT DO FINALA: FK Željezničar
Rudar Prijedor 2:0 (Sarajevo)
Borac 0:0 (Banja Luka), 3:0 (Sarajevo)
Branitelj 6:0 (Sarajevo), 3:0 (Mostar)
Široki Brijeg 0:0 (Sarajevo), 1:1 (Široki Brijeg)
PUT DO FINALA: NK Čelik
Velež 2:0 (Zenica)
Slavija 1:1 (Zenica), 1:0 (Istočno Sarajevo)
Zrinjski 0:2 (Mostar), 3:0 (Zenica)
Olimpic 1:0 (Zenica), 1:1 (Sarajevo)
Izvor: SCsport.ba
Rudar Prijedor 2:0 (Sarajevo)
Borac 0:0 (Banja Luka), 3:0 (Sarajevo)
Branitelj 6:0 (Sarajevo), 3:0 (Mostar)
Široki Brijeg 0:0 (Sarajevo), 1:1 (Široki Brijeg)
PUT DO FINALA: NK Čelik
Velež 2:0 (Zenica)
Slavija 1:1 (Zenica), 1:0 (Istočno Sarajevo)
Zrinjski 0:2 (Mostar), 3:0 (Zenica)
Olimpic 1:0 (Zenica), 1:1 (Sarajevo)
Izvor: SCsport.ba