sto da ja krecem od nule, kad eno sta fali taletu da uvede neki "mini burger" koji lici na mcd. meni je chickenburger kod taleta zakon, ali brate dva dana ga jedem. ono mogu pojesti samo ako nista citav dan nisam jela. nek napravi onaj mali hamburger bez kupusa i kojekakvih kajmaka, 1KM, bila bi spica.krusty wrote:minjonja wrote:zasto mora bas mcdonalds da dodje u sa?
zasto niko ne otvori neki fast food sa malim hamburgerima u kojima nema kupusa pola kile, litar majoneze, pljeskavice ljute pune luka, uvijek iste kifle, to sve velicine moje glave da tri sata jedem i umazem se od glave do pete. zasto neko ne uzme neke manje kifle sa susamom, unutra malu pjeskavicu ili paniranu piletinu, sa krastavcem, normalnom kolicinom kecapa i ostalih dodataka. nek se zove sarajevski sendvic ili cenifa, kako god, samo neka eto baca na mekdonalc.
pa eto sta cekas, dizi kredit i ulijeci u biznis![]()
zasto ocekujes da neko drugi prepozna tvoje neke potrebe do u detalje i da po tome otvara restoran... ako mislis da je to to sto sarajevu treba onda brate otvori ti![]()
ako nekome smeta McD dovoljno je da ne ide tamo jesti, a ostalo pljuvanje nema mjesta jer ne kontate da ce tu neko raditi i zaradjivati za zivot... ne valja vam McD a zalite se jer nema posla... pa dajte saberite se vise ...
sto se mene tice nek otvore 5 restorana odmah, to znaci da ce biti zaposleno 100 ljudi, sta je tu lose ? Ne tjera te niko da jedes tamo...
odoh mu sutra pismenu molbu poslat.