Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Copyright ne zadrzavam - shareajte, kopirajte, proslijedite, koristite u bilo kakve dobre svrhe. Jedino vas molim da ostavite koji komentar i na Picasi.
Neke ce se uskoro naci i na facebooku, koji bih svakako preporucila onima od vas koji se tamo nisu registrovali.
Cya people. I opet vas grlim sve!
Džezmin, slike su ti PRAVO super....momenti dočarani 100%...slika govori više neg 1000 riječi
suncica24 wrote:Da mi je kako sve ove slikice postaviti na deskop, pa da me drze slijedecih dana
Nego, stvarno, aista, doista bilo mi je cast druziti se s vama.
evo bar neke zajedno....
Last edited by b.boja on 01/01/2008 23:20, edited 1 time in total.
jutro radni i neradni narode .. (blago ovima koji su jos na godisnjem )
mozete li mi na pp poslati koji su vrtici ucestvovali u akciji? znam da su mi Lejla_V i nenanana spominjale 2 vrtica, ali ja vise pojma nemam koji su u pitanju, i je li ih bilo jos....
Pearl wrote:jutro radni i neradni narode .. (blago ovima koji su jos na godisnjem )
mozete li mi na pp poslati koji su vrtici ucestvovali u akciji? znam da su mi Lejla_V i nenanana spominjale 2 vrtica, ali ja vise pojma nemam koji su u pitanju, i je li ih bilo jos....
Pearl wrote:jutro radni i neradni narode .. (blago ovima koji su jos na godisnjem )
Ti bas tesko odustajes ... odmori malo
tisina!
a ja mislila diktatorka se "oddiktaturala" ali joook...
cnermina wrote:heej ljudi samo da napomenem: sutra 17.15 Trasa- dogovor za dalje...
pa se vidimo...
trebat ce nam dosta vozaca i vozacica za distribuiranje preostalih paketica na finalna odredista :) prema tome: vozaci i vozacice, na parove razbrojte se!!
ako znate nekog vozaca/vozacicu koji bi bio/bila voljan/voljna da pomogne, predlozite.. ici cemo vjerovatno sistemom 2 osobe u bibi (vozac/vozacica i "nosac" paketica)
Last edited by Pearl on 03/01/2008 13:25, edited 1 time in total.