ahaabondanzieri wrote:![]()
![]()
![]()
ovo postaje sve bolje i bolje![]()
![]()
@drama,popravio si mi dan
Moderator: _BataZiv_0809
ahaabondanzieri wrote:![]()
![]()
![]()
ovo postaje sve bolje i bolje![]()
![]()
kako za sta ,za nepoznavanje RUZa RIZZE ide BAN ko trebevic.......de neprovociraj nas fanove nasega MEGASTARA.....drama wrote:komeba wrote:drama bolje ti je idi tog te nije stiglo prokletstvo broja 19 i isto toliko banova...![]()
kakvo ba prokletstvo??
za sta ban???!!! haj nadji post gdje sam nekog' uvrijedio!!
svega na ovom forumu![]()
drama wrote:komeba wrote:drama bolje ti je idi tog te nije stiglo prokletstvo broja 19 i isto toliko banova...![]()
kakvo ba prokletstvo??
za sta ban???!!! haj nadji post gdje sam nekog' uvrijedio!!
svega na ovom forumu![]()
Nevjerovatno kakve sve uvrede Rizzini fanovi moraju trpiti.Ali kada cujem ovako nesto padnu mi na pamet Rizzine rijeci "oprostite im,ne znaju sta rade".Rizzo je jednostavno prevelik da bismo odgovarali istom mjerom.sesalmir wrote:Kakve sve provokacije mogu da se u ovoj drzavi dozive, cuj dosao na temu za fanove Rizze, a kaze ne zna ko je to. Stvarno ne mogu da vjerujem, ali neka doci ce 2019. godina, jedva cekam
svaka cast za ove rijeci...komeba wrote: Nevjerovatno kakve sve uvrede Rizzini fanovi moraju trpiti.Ali kada cujem ovako nesto padnu mi na pamet Rizzine rijeci "oprostite im,ne znaju sta rade".Rizzo je jednostavno prevelik da bismo odgovarali istom mjerom.
Oduvijek ste željeli postati popularan/a pjevač/ica? Zapjevajte uz matrice sa Rizinih albuma. >> http://rizzoruza.com/karaoke.htmlmaxell_sarajevo wrote:Cuj Rizzo Ruza![]()
i to zvijezda.Koje smo mi budale jos nismo poslusali njegove mnogobrojne hitove.
![]()
![]()
![]()
![]()
Rizzo se samo izabranima javlja u snovima.Neelix wrote:oj ljudi, citavu noc sam sanjao Rizzu![]()
kao ja na njegovoj svadbii prvo smo u njegovom stanu bili
i tu neki dernek, pa se u restoran otislo
Rizzo malo zapjevao, jos neki ljudi, i onda se ne mogu sjetit al nesto sam uradio da mu sjebem vjencanje
![]()
![]()
al on nije vidio ko je to uradio
uglavnom, kao proslo je od toga neko vrijeme, opet je neko slavlje, izmedju ostalih tu smo i Rizzo i ja....i ulazi neki mali od 10ak god i naglas se drekneRizzo, evo ovaj ti je sjebo svadbu!!!
![]()
![]()
i Rizzo uzme bejzbol palicu i pocne me ganjat (negdje smo na Grbavici)
i tako bjezim ja oko zgrada, Rizzo me stize, kad dodje ovaj moj jaran i dobaci i meni palicu
i onda smo se "machevali" palicama
i upali u miljacku, i dole nastavili
i onda smo se umorili obojica i dogovorili se da se vise ne mlatimo
koje nebuloze![]()
Jok eto nema nego bezveze ljudi onako ispisali 1500 postova na ovoj temiANTHRAX wrote:Zar ima njegovih fanova.. Death Coil.. LOL
Pa sta se ovo danas desavaUSAblues wrote:ciacco wrote:mal da smirimo strasti
[/quo
Nikad cuo za ovog tipa..nije lose..nesto ko Merlin...
USAblues wrote:ciacco wrote:mal da smirimo strasti
[/quo
Nikad cuo za ovog tipa..nije lose..nesto ko Merlin...
potpisujem...ciacco wrote:ja bih zamolio sve anti rizzovce da napuste ovaj kutak i da postaju na temama svojih idola... ovdje vrijedjate sve fanove rizze, tako molim vas prosetajte sa ove teme, jer ni mi, fanovi rizze, ne idemo po temama gdje vi velicate nekoga i ne pisemo ko je taj, nikad cuo, a on slicno pjeva sa ovim i sl.