Kutak za fanove Rizze Ruze

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
-danTe-

#1326 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by -danTe- »

abondanzieri wrote::lol: :lol: :lol:
ovo postaje sve bolje i bolje :-) :P :mrgreen:
aha :D

@drama,popravio si mi dan :P
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1327 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by pici »

drama wrote:
komeba wrote:drama bolje ti je idi tog te nije stiglo prokletstvo broja 19 i isto toliko banova...
:roll:

kakvo ba prokletstvo??
za sta ban???!!! haj nadji post gdje sam nekog' uvrijedio!!
svega na ovom forumu :x

kako za sta ,za nepoznavanje RUZa RIZZE ide BAN ko trebevic.......de neprovociraj nas fanove nasega MEGASTARA..... :x :evil:
drama

#1328 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by drama »

...
Last edited by drama on 31/08/2008 01:06, edited 1 time in total.
BSn

#1329 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by BSn »

drama wrote:
komeba wrote:drama bolje ti je idi tog te nije stiglo prokletstvo broja 19 i isto toliko banova...

kakvo ba prokletstvo??
za sta ban???!!! haj nadji post gdje sam nekog' uvrijedio!!
svega na ovom forumu :x

Uvrijedio si sve istinske fanove, kada si rekao da ne znas ko je Rizzo. Mi znamo da je to bila cista provokacija, jer nema covjeka u Evropi, a kamo li na Balkanu, a da nije cuo za "u zvjezdano nebo, zabetoniranog Ruzu".
Last edited by BSn on 30/08/2008 12:22, edited 1 time in total.
protest.ba

#1330 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by protest.ba »

pitaj UBL-a, pokretaca kvaliteta :D
-danTe-

#1331 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by -danTe- »

da ti malo pomognem:
odes na ovu stranicu:http://justfuckinggoogleit.com/ tu ce te uputit gdje treba
kad stignes na google ukucas Rizzo Ruza i malo se edukujes,jer stvarno nema smisla da se ne zna o takvoj zvijezdi kao so je rizzo.. :D :D :D
sesalmir

#1332 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by sesalmir »

Kakve sve provokacije mogu da se u ovoj drzavi dozive, cuj dosao na temu za fanove Rizze, a kaze ne zna ko je to. Stvarno ne mogu da vjerujem, ali neka doci ce 2019. godina, jedva cekam :dance:
klixober

#1333 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

sesalmir wrote:Kakve sve provokacije mogu da se u ovoj drzavi dozive, cuj dosao na temu za fanove Rizze, a kaze ne zna ko je to. Stvarno ne mogu da vjerujem, ali neka doci ce 2019. godina, jedva cekam :dance:
Nevjerovatno kakve sve uvrede Rizzini fanovi moraju trpiti.Ali kada cujem ovako nesto padnu mi na pamet Rizzine rijeci "oprostite im,ne znaju sta rade".Rizzo je jednostavno prevelik da bismo odgovarali istom mjerom.
-danTe-

#1334 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by -danTe- »

komeba wrote: Nevjerovatno kakve sve uvrede Rizzini fanovi moraju trpiti.Ali kada cujem ovako nesto padnu mi na pamet Rizzine rijeci "oprostite im,ne znaju sta rade".Rizzo je jednostavno prevelik da bismo odgovarali istom mjerom.
svaka cast za ove rijeci... :)
protest.ba

#1335 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by protest.ba »

maxell_sarajevo wrote:Cuj Rizzo Ruza :lol: :lol: i to zvijezda.Koje smo mi budale jos nismo poslusali njegove mnogobrojne hitove. :lol: :lol: :lol: :lol: :run:
Oduvijek ste željeli postati popularan/a pjevač/ica? Zapjevajte uz matrice sa Rizinih albuma. >> http://rizzoruza.com/karaoke.html
drama

#1336 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by drama »

....
Last edited by drama on 31/08/2008 01:05, edited 1 time in total.
Neelix

#1337 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Neelix »

oj ljudi, citavu noc sam sanjao Rizzu :lol:

kao ja na njegovoj svadbi :D i prvo smo u njegovom stanu bili :? i tu neki dernek, pa se u restoran otislo :lol: Rizzo malo zapjevao, jos neki ljudi, i onda se ne mogu sjetit al nesto sam uradio da mu sjebem vjencanje :roll: :( :( al on nije vidio ko je to uradio :shock:

uglavnom, kao proslo je od toga neko vrijeme, opet je neko slavlje, izmedju ostalih tu smo i Rizzo i ja....i ulazi neki mali od 10ak god i naglas se drekne :D Rizzo, evo ovaj ti je sjebo svadbu!!! :D :D :lol: i Rizzo uzme bejzbol palicu i pocne me ganjat (negdje smo na Grbavici) :lol: i tako bjezim ja oko zgrada, Rizzo me stize, kad dodje ovaj moj jaran i dobaci i meni palicu :D i onda smo se "machevali" palicama :-) i upali u miljacku, i dole nastavili :lol: i onda smo se umorili obojica i dogovorili se da se vise ne mlatimo :D

koje nebuloze :-) :lol:
ciacco

#1338 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ciacco »

mal da smirimo strasti

ANTHRAX

#1339 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ANTHRAX »

Zar ima njegovih fanova.. Death Coil.. LOL
klixober

#1340 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

Neelix wrote:oj ljudi, citavu noc sam sanjao Rizzu :lol:

kao ja na njegovoj svadbi :D i prvo smo u njegovom stanu bili :? i tu neki dernek, pa se u restoran otislo :lol: Rizzo malo zapjevao, jos neki ljudi, i onda se ne mogu sjetit al nesto sam uradio da mu sjebem vjencanje :roll: :( :( al on nije vidio ko je to uradio :shock:

uglavnom, kao proslo je od toga neko vrijeme, opet je neko slavlje, izmedju ostalih tu smo i Rizzo i ja....i ulazi neki mali od 10ak god i naglas se drekne :D Rizzo, evo ovaj ti je sjebo svadbu!!! :D :D :lol: i Rizzo uzme bejzbol palicu i pocne me ganjat (negdje smo na Grbavici) :lol: i tako bjezim ja oko zgrada, Rizzo me stize, kad dodje ovaj moj jaran i dobaci i meni palicu :D i onda smo se "machevali" palicama :-) i upali u miljacku, i dole nastavili :lol: i onda smo se umorili obojica i dogovorili se da se vise ne mlatimo :D

koje nebuloze :-) :lol:
Rizzo se samo izabranima javlja u snovima. :thumbup:
drama

#1341 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by drama »

.....
Last edited by drama on 31/08/2008 01:04, edited 1 time in total.
Layne

#1342 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Layne »

antrakse i drama, bjež'te s ove teme ako ćete nas provocirat :x
Volimo rizzu i ponosimo se tim. Valjda će i vama nekad iz guzice u glavu doć, pa ćete znat prepoznat pravu muziku :x
Last edited by Layne on 30/08/2008 13:33, edited 1 time in total.
sesalmir

#1343 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by sesalmir »

ANTHRAX wrote:Zar ima njegovih fanova.. Death Coil.. LOL
Jok eto nema nego bezveze ljudi onako ispisali 1500 postova na ovoj temi 8-) Idi ti slusaj Anthrax za koji ne mozes naci ukupno na svim forumima svijeta 1500 postova.
USAblues

#1344 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by USAblues »

[quote="ciacco"]mal da smirimo strasti

[/quo

Nikad cuo za ovog tipa..nije lose..nesto ko Merlin...
sesalmir

#1345 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by sesalmir »

USAblues wrote:
ciacco wrote:mal da smirimo strasti

[/quo

Pa sta se ovo danas desava :? , gdje ste vi ljudi do danas zivjeli, cuj nesta kao merlin, pa merlin Rizzi svira kao predgrupa na koncertu, jos ne mogu da vjerujem :?
jaza_HZSA

#1346 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by jaza_HZSA »

USAblues wrote:
ciacco wrote:mal da smirimo strasti

[/quo

USporedjujes jednog RIZZU sa Flinom Perlinom, strasno, ovaj forum nije sto je nekada bio :( :(

EDIT: prestigao me post iznad al nek ima dvaput napisano da mu se ne ponovi ovakva greska :run:
abondanzieri

#1347 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by abondanzieri »

Ama otkud odjednom ovoliko likova koji svim silama pokusavaju da blate nasem dragog Rizzu.Ne mogu da vjerujem kako mogu biti u tolikoj zabludi pa da ne prepoznaju istinsku velicinu kakva nas Rizzo bez ikakve sumnje i jeste.Svim ovim dusmanima savjetujem da vise ne posjecuju nas kutak,jer ce imati posla sa 19 miliona Rizzinih fanova :x :x

@drama savjetujem ti da pod hitno poslusas "Gurabiju" i "Pile moje" pa ces vidjeti u kolikoj si zabludi do sada bio :dance: :music2: :D
ciacco

#1348 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ciacco »

ja bih zamolio sve anti rizzovce da napuste ovaj kutak i da postaju na temama svojih idola... ovdje vrijedjate sve fanove rizze, tako molim vas prosetajte sa ove teme, jer ni mi, fanovi rizze, ne idemo po temama gdje vi velicate nekoga i ne pisemo ko je taj, nikad cuo, a on slicno pjeva sa ovim i sl.
-danTe-

#1349 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by -danTe- »

ciacco wrote:ja bih zamolio sve anti rizzovce da napuste ovaj kutak i da postaju na temama svojih idola... ovdje vrijedjate sve fanove rizze, tako molim vas prosetajte sa ove teme, jer ni mi, fanovi rizze, ne idemo po temama gdje vi velicate nekoga i ne pisemo ko je taj, nikad cuo, a on slicno pjeva sa ovim i sl.
potpisujem...
drama

#1350 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by drama »

.....
Last edited by drama on 31/08/2008 01:04, edited 1 time in total.
Post Reply