Michun wrote:jasta samMa.Le.Na wrote:Michun je ekspert ovdje
mi ostali je imitiramoi slusamo
![]()
ja sam samo ovisnik
BTW-imam ja catrice karmina. neki roze sa sljokicama i crveni kremasti. oba su super.
Jesu postojani?
Moderator: anex
Michun wrote:jasta samMa.Le.Na wrote:Michun je ekspert ovdje
![]()
ja sam samo ovisnik
BTW-imam ja catrice karmina. neki roze sa sljokicama i crveni kremasti. oba su super.
ove u DMu se stalno stalno mjenjaju...ne mozes se ni sprijateljit s njima vec odose negdje drugobez_ideje wrote:Fakt,cure u Cm-u su fine![]()
Jedna je za mnom trcala preko pola radnje do kase da mi kaze da ima ista krema sa 25% gratis po istoj cijeni
Pa za tu cijenu jesu*mima* wrote:Michun wrote:jasta samMa.Le.Na wrote:Michun je ekspert ovdje
![]()
ja sam samo ovisnik
Jesu postojani?
meni jucer preporucili ovdje*mima* wrote:Nisam u toku za tu podlogu za sjenu......
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 23&t=83268*mima* wrote:Nisam u toku za tu podlogu za sjenu......
sjena je postojanija...ne skuplja se na kapcima...boja intenzivnija...*mima* wrote:Interesuje me efekat te podloge za sjenu?
ne znam koliko su fine jer sam u posljednjih godinu dana usla samo jednom ali mi se svidja sto ti ne pridje njih 5 kad gledas nesto da te pita mogu li ti pomoci...yellow cat wrote:@pacificgirl uzela sam Soft Coral i Gentle Nude, super su mi, a probaću i ostali asortiman, nadam se...Baš prije Neutrogene imala sam Dove, ali ne taj, pa ću svakako probati, mada mi je čaršaf sav masan tamo gdje mi noge dođu jer se vazda mažem...
Popust u DM-u se može iskoristiti do 31.01., a što se tiče cijena, meni je nekako CM pristupačniji, a možda sam i subjektivna jer su mi draže cure tamo što rade.
VenomousV wrote:ne znam koliko su fine jer sam u posljednjih godinu dana usla samo jednom ali mi se svidja sto ti ne pridje njih 5 kad gledas nesto da te pita mogu li ti pomoci...yellow cat wrote:@pacificgirl uzela sam Soft Coral i Gentle Nude, super su mi, a probaću i ostali asortiman, nadam se...Baš prije Neutrogene imala sam Dove, ali ne taj, pa ću svakako probati, mada mi je čaršaf sav masan tamo gdje mi noge dođu jer se vazda mažem...
Popust u DM-u se može iskoristiti do 31.01., a što se tiče cijena, meni je nekako CM pristupačniji, a možda sam i subjektivna jer su mi draže cure tamo što rade.
mozda je malo cudno al ja preferiram da sama razgledam i onda ako mi fkt treba pomoc zatrazim istu =)
u CM-u sam primjetila da imaju tonu nekih stvari za nokte od essence-a... to moram malo bolje prosnjuhat... i taj Art Deco, nisam nista njihovo koristila...
A sad jedno pitanje, koliko maskara posjedujete? (cisto da provjerim jesam li frik)
Ama to ja govorim, s mojih 32 mijenjam totalno svoj nacin sminkanja, zivota i izgleda zbog vasZelena Carapa wrote:kad sam imala 25 koristila sam samo maskaru i karmin![]()
sad sa 35+ pored pudera, podloga, korektora, sjena, olovaka za oci, maskare, karmina, sjajila za usne i rumenila skontah da moram nabaviti i podlogu za sjenu.![]()
![]()
aferim cure
mima da nisi nabasala na neku staru zalihu*mima* wrote:I tu sam kupila....................suha ko barut......bas su ih pokvarili....
u marsu?? :SMichun wrote:Dvije maskare...zelim da kupim trecu pa snjuham po ebay i gledala onu beautypediu sto sam vam poslala da vidim sta oni vele koja valja. Za sad se premisljam izmedju praaavo skupe i jeftine.
Sto se tice "MAC" sminke. Kad pregledas i izaberes sta ti se svidja...zatrazis i dobijes novo u kutiji, neotpakovano.
ja koja sam i nominovala na onoj temi ovu podlogu za naj MOJ proizvod da pojasnimSOMA wrote: a de sad to s podlogom za sjenu polako objasnite