BASTA wrote:daj pricajte sta je bilo jos na pinku!?!
ma STOLAC je pomeo sve...svi nesto ha hu dubokoumno, a on sakom u pleksus...steta sto on ne zeli u politiku....
STOLAC
morti ti si stvarno konj...jesi mi drag, ali moramo ti kupit sat sa jakim alarmom i podsjetnikom...kasnis na kafe, kasnis na akcije, kasnis an TV...grrrrrrrrrmorti wrote:Nisam gledo Pnik!!!
Koja sam ja stoka???!!!
Imal reprize ba?!
rekoh PROBACEMO nisam rekla SREDJENO JE... TV kuce imaju ta neka pravila o davanju snimaka...BASTA wrote:draaaagaaa MirciiimIRCerka wrote:vidjecemo jel se moze sta nabavit na CD pa ripovat pa postavit...BASTA wrote:joj ima li ko da je snimio to, ljudi moji, dajte pa da prebacimo na komp da i dijaspora vidi...![]()
![]()
E ti odma u kost!!!mIRCerka wrote:morti ti si stvarno konj...jesi mi drag, ali moramo ti kupit sat sa jakim alarmom i podsjetnikom...kasnis na kafe, kasnis na akcije, kasnis an TV...grrrrrrrrrmorti wrote:Nisam gledo Pnik!!!
Koja sam ja stoka???!!!
Imal reprize ba?!
@senada, bila sam ja na pocetku emisije, pa sam otisla nakon drugih reklama valja mi za 7 sati na teren ic...jbg....
Open your ajs!!!mostarac wrote:evo u pocetku sam podrzavao, pa sam onda odustao od svega jer jednostavno nisam nikad dobio odgovor: STA JE CILJ POKRETA?
OK cilj je srusiti postojecu vlast, ali pokret NIKADA nije ponudio alternativu. Da li je vas cilj anarhija ili sta? Mislim ono bez ponude alternative iza koje bi pokret stajao pokret je jedno obicno varanje naroda isto kao sto rade oni koje zelite skinuti. Ja mislim da se vi toliko razlikujete u politickim misljenjima da uopste ne smijete da razgovarate o alternativi, a onda se nadam da nikada necete uspjeti u svojim nakanama, jer cak i ovakva vlast je bolja od anarhije koja bi u slucaju vaseg uspjeha, koji se nadam se nece nikad desiti, bila jedini moguci rezultat.
ne, otvori mi ih molim temorti wrote:Open your ajs!!!mostarac wrote:evo u pocetku sam podrzavao, pa sam onda odustao od svega jer jednostavno nisam nikad dobio odgovor: STA JE CILJ POKRETA?
OK cilj je srusiti postojecu vlast, ali pokret NIKADA nije ponudio alternativu. Da li je vas cilj anarhija ili sta? Mislim ono bez ponude alternative iza koje bi pokret stajao pokret je jedno obicno varanje naroda isto kao sto rade oni koje zelite skinuti. Ja mislim da se vi toliko razlikujete u politickim misljenjima da uopste ne smijete da razgovarate o alternativi, a onda se nadam da nikada necete uspjeti u svojim nakanama, jer cak i ovakva vlast je bolja od anarhije koja bi u slucaju vaseg uspjeha, koji se nadam se nece nikad desiti, bila jedini moguci rezultat.
Zar ne vidiš?
Evo senada ti je rekla...mostarac wrote:ne, otvori mi ih molim temorti wrote:Open your ajs!!!mostarac wrote:evo u pocetku sam podrzavao, pa sam onda odustao od svega jer jednostavno nisam nikad dobio odgovor: STA JE CILJ POKRETA?
Zar ne vidiš?
senada wrote:Nisam kompetentna odgovarati u ime Pokreta DOSTA ali cilj je potpuno jasan - stvoriti zdravo, svjesno, odgovorno i aktivno civilno drustvo, budjenjem svijesti svakog pojedinca, sto i jeste nas osnovni, sustinski problem.mostarac wrote:evo u pocetku sam podrzavao, pa sam onda odustao od svega jer jednostavno nisam nikad dobio odgovor: STA JE CILJ POKRETA?
to je ok. ja to podrzavam. mene zanima kako i naravno zanimaju me imena. Dakle ta prica je suplja sve dok ne kazete KAKO i ne izbacite LISTU IMENA.BASTA wrote:Ako to sto hocemo da politicari vise ne kradu, vec da vrate pokradeno i da se brinu o onim koji su ih izabrali tebi nije nista, onda stvarno neznam sta bi ti.mostarac wrote:zaista ne trebam vas da to spoznam. Spoznao sam to jos ko dijete 1990. godineBASTA wrote:haveru zivis u anarhiji u ovom trenutku
Medjutim ni vi ne nudite nista bolje. Cak nudite i gore, jer ne nudite nista.
Halo bola nisam nepismena nana i ne prodaji mi demagogiju nego mi reci sljedece:BASTA wrote:Samo masa na ulicama im moze utjerat strah u kosti da prestanu zaj.....t narod i da pocnu raditi ono sto bi im trebao biti posao, ko god da je na vlasti.
Dokle god oni misle da je narod tu zbog njih a ne obratno, treba protesvovati
ustani iz groba Mao Ce Tung. da vidis bosansku verziju kineske Kulturne revolucijeBASTA wrote:Samo masa na ulicama im moze utjerat strah u kosti da prestanu zaj.....t narod i da pocnu raditi ono sto bi im trebao biti posao, ko god da je na vlasti.
e vidis tu ste vi pali, jer trazite anarhiju. Nemate nikakvo moralno pravo da bilo kome sta govorite jerBASTA wrote:Samo masa na ulicama im moze utjerat strah u kosti da prestanu zaj.....t narod i da pocnu raditi ono sto bi im trebao biti posao, ko god da je na vlasti.
edit:
a sto se liste imena tice mislim da svaki gradjanin treba sam da se dohaviza ko valja a ko ne valja, ne treba nikom govoriti za koga ce glasati.
ako si na tu listu mislio