Zato sto je ja nisam posmatrao samo kao navijac i to je ta razlika izmedju mene i vas. Isto kao sto u Trnavi navijaci Sarajeva skandiraju "Hocemo tiitulu titulu na Kosevu" a pogotovo navijaci Zelje ali sto su sam puste zelje koje iza sebe nemaju dovoljno kvaliteta!izvrsni direktor wrote: ↑02/08/2024 21:43 Svi smo ocekivali dobar rezultat od lane, samo hrasno nije!
BH Plivanje
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1326 Re: BH Plivanje
- hrasno38
#1327 Re: BH Plivanje
Lanu u ovom trenutku je objektivno samo uporedjivati sa njenim vrsnjakinjama (gore dole godina) a sve ovo sto trenira jedan olimpijski ciklus i vise je totalno neobjeektivno jer odakle vi znate da za 4 godine Lana nece biti svjetska rekorderka i zlatna na OI (parafraziram). Nisam skeptik a jos manje sam Azira. Sada ima strahoviti pad i kad taj pad stane onda ce opet krenuti zestoki uspon....zivi bili svi mi pa vidjeli. A dolazi Zerina Vrabac......
Uzgred eno Francuz uze 4 zlata...gdje su vam ti amerikanci
Uzgred eno Francuz uze 4 zlata...gdje su vam ti amerikanci
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#1328 Re: BH Plivanje
Dobro, a sta cemo sa Laninog razocarenja? Ocitaj i njoj lekcijuhrasno38 wrote: ↑02/08/2024 21:54Zato sto je ja nisam posmatrao samo kao navijac i to je ta razlika izmedju mene i vas. Isto kao sto u Trnavi navijaci Sarajeva skandiraju "Hocemo tiitulu titulu na Kosevu" a pogotovo navijaci Zelje ali sto su sam puste zelje koje iza sebe nemaju dovoljno kvaliteta!izvrsni direktor wrote: ↑02/08/2024 21:43 Svi smo ocekivali dobar rezultat od lane, samo hrasno nije!
-
goredole
#1329 Re: BH Plivanje
fakat sto neko ranije napisa, da Lana dodje na ovu temu rekla bi "hrasno, nemoj me vise braniti maajke ti". ako je Lana "potopila ko Ukrajinci rusku podmornicu" H.Bach u Rimu, sta je Helena njoj uradila u BG-u i to u godini kada su OI?hrasno38 wrote: ↑02/08/2024 21:52Helena Rosendahl Bach je 2000 godiste i 6 godina starija od Lane a Laana je u Rimu potopila ko Ukrajinci rusku podmornicu. Njoj je Helena jedan od najvecih konkurenata a 6 godina je starija od nje i 6 godina duze pliva od nje!!!! Nemojte me zajebavati! Znate li vi sta je 6 godina u individualnom ma u svakom sportu!!!goredole wrote: ↑02/08/2024 21:44odlicno pitanje. hrasno ispada zrtva svog znanja, a fakat ima situacija gdje neko ko i ne mora biti upucen da jednostavnije donese zakljucke.palermo wrote: ↑02/08/2024 21:18
E super, da.si spomenuo tu najbolju srpsku plivacicu koja trenira sa Goranom. Dakle, de objasnjenje kako je ta najbolja srpska plivacica koju trenira takav strucnjak zaostala 8 sekundi za pretposljednjom u svojoj kvalifikacionoj grupij I uspjela da ne udje u polufinale u dsciplini u kojoj je plivalo samo 19 plivacica.
Zajebavas nas opasno
npr. Helen Bach nikada nista nije osvojila kao junior izuzev prvenstva Danske i nekih mitinga, nema top vremena na 100 i 200 m, a dva puta u direktnom duelu (Doha i Beograd) pravi bolje vrijeme od Lane. riddle me that.
de bolan malo odvadi.
-
palermo
#1330 Re: BH Plivanje
Pa to I jeste problem u tvojoj prici. Tebi je reper jebeno srpsko plivanje, a ljudi ovdje pricaju o svjetskom talentu jedne Lane Pudar. Tvoja prica je jedno tesko omalovazavnje talenta jedne sjajne djevojke imenom Lane Pudar.hrasno38 wrote: ↑02/08/2024 21:46Pale su obe jednostavno ima neki razlog za to ali cisto sumnjam da cemo ga saznati. Ali i dalje stoji da je najbolja srbijanska plivacica vec tri godine sa Lanom u bazenu i da je takodje izborila olimpijsku normu u te tri godine. Ponavljam Srbija je uvijek imala dobrih plivackih trenera ali ona je u BL kod Gorana. Ima sigurno jak razlog zasto je to tako. Osim nje iz Srbije normu su ispunila samo jos cetiri plivaca i jedan je 2007 godiste a svi ostali su po 10 godina stariji od Lane. Anja je 2000 godiste. Ona je prije 4 godine prebolila mononukleozu i nije vise nikad bila plivacica kakva je bila prije toga. Sto se tice zajebavanjaa a posto si Mostarac sidji malo u mahalu pa promahalaj mozda ti se samo kaze.palermo wrote: ↑02/08/2024 21:18E super, da.si spomenuo tu najbolju srpsku plivacicu koja trenira sa Goranom. Dakle, de objasnjenje kako je ta najbolja srpska plivacica koju trenira takav strucnjak zaostala 8 sekundi za pretposljednjom u svojoj kvalifikacionoj grupij I uspjela da ne udje u polufinale u dsciplini u kojoj je plivalo samo 19 plivacica.hrasno38 wrote: ↑02/08/2024 20:53
Ponavljam svima zar mislite da bi Srbija poslala svoju najbolju plivacicu da trenira sa Lanom i Goranom da to ne vrijedi! Naravno da ne mozete diskutovati ne sa mnom nego sa bilo kom ko ima pojma o sportu. Kad se mimo mene pojavi takav i prospe vam dodatne argumente vi i dalje pametujete i pametujete.
Zajebavas nas opasno
Apropos, mostara I mahalanja, MA mnogo ti ja znam o ovome, pocevsi od birvaktile treniranja kod pokojnog Zare Govedarice, bliskih poznanstava sa svim bivsim mostarskim plivacima I plivacicama, pocevsi od Marine I njenh sestara, Goce Manjak, sestara Ljubicic...pa sve do Alene Cemalovic....
AL ne bih to nikad ovdje spomenuo da ti ne ubi sa svojim argumentima iz ugla jednog obicnog rodiyelja.....Bolan, I MI smo zivjeli zivote
-
goredole
- NeKi_LiK
#1332 Re: BH Plivanje
Vidis da je do tebe, u 5 upisa na ovoj temi sam rekao da mislim da treba ostati sa Goranom, a da se cini da ostale kockice nisu poslozene. Kulturno sam pitao jer vidim da si blizi njenom timu, a ti opet prdis po svome i prosipas frustracije nemajuci pojma sa kim razgovaras...hrasno38 wrote: ↑02/08/2024 20:53Nema ostatka tima ima Damira Djedovica koji se brine o svemu, ima Gorana Grahovca koji jee profesor plivanja i njen glavni trener i ima fizioterapeuta Mikija Randjelovica koji je i fizioterapeut zlatnih bh. odbojkaša. Ponavljam svima zar mislite da bi Srbija poslala svoju najbolju plivacicu da trenira sa Lanom i Goranom da to ne vrijedi! Naravno da ne mozete diskutovati ne sa mnom nego sa bilo kom ko ima pojma o sportu. Kad se mimo mene pojavi takav i prospe vam dodatne argumente vi i dalje pametujete i pametujete.NeKi_LiK wrote: ↑02/08/2024 20:21 Fakat si lik koji od svoje licne frustracije vrijedja i optuzuje druge...
Ne trebas mi o Laninim rezultatima, ako mogu primjetiti ja nikad nisam porekao da je Lana pa cak i njen plivacki trener vrhunski, vec govorim o ostatku tima za koji mislim da nije na toj razini... ali fakat su bili u pravu da je nemoguce diskutovati sa tobom...
Ako je to cijeli tim, onda je nedostojan nekoga Laninog kalibra i sada joj jos vise skidam kapu...
- hrasno38
#1333 Re: BH Plivanje
Pa svaki sportista je razocaran ako ne uspije ono sto je mislo da moze ali Lana je bila nerealna ako je mislila da moze doci do medalje. Njen najbolji rezultat nije bio ni blizu medalje. Lana je djevojka od 18 godina koja misli da moze sve i to je odlicno jer to se zove volja ali ono sto se zove objektivno je u sadjeno u rijetko kojeg mladog sportistu. Nije toj djevojci lako ali dobro o tom potom.izvrsni direktor wrote: ↑02/08/2024 22:01Dobro, a sta cemo sa Laninog razocarenja? Ocitaj i njoj lekcijuhrasno38 wrote: ↑02/08/2024 21:54Zato sto je ja nisam posmatrao samo kao navijac i to je ta razlika izmedju mene i vas. Isto kao sto u Trnavi navijaci Sarajeva skandiraju "Hocemo tiitulu titulu na Kosevu" a pogotovo navijaci Zelje ali sto su sam puste zelje koje iza sebe nemaju dovoljno kvaliteta!izvrsni direktor wrote: ↑02/08/2024 21:43 Svi smo ocekivali dobar rezultat od lane, samo hrasno nije!
- hrasno38
#1334 Re: BH Plivanje
Uzeli su samo 4 zlatne medalje a samo jedan plivac Francuske je uzeo toliko.
-
goredole
#1335 Re: BH Plivanje
-
palermo
#1336 Re: BH Plivanje
- hrasno38
#1337 Re: BH Plivanje
Jest samo sto je nju Lana potopila sa 16 godina a ona Lanu sa 24 i to je ono sto ne moze da dodje do vasih pametnih glava. Gdje ce Lana biti za 6 godina??? Heeejjjjjj za 4 je osvojila skoro sve osim olimpijskih igara i to kao dijete.goredole wrote: ↑02/08/2024 22:05fakat sto neko ranije napisa, da Lana dodje na ovu temu rekla bi "hrasno, nemoj me vise braniti maajke ti". ako je Lana "potopila ko Ukrajinci rusku podmornicu" H.Bach u Rimu, sta je Helena njoj uradila u BG-u i to u godini kada su OI?hrasno38 wrote: ↑02/08/2024 21:52Helena Rosendahl Bach je 2000 godiste i 6 godina starija od Lane a Laana je u Rimu potopila ko Ukrajinci rusku podmornicu. Njoj je Helena jedan od najvecih konkurenata a 6 godina je starija od nje i 6 godina duze pliva od nje!!!! Nemojte me zajebavati! Znate li vi sta je 6 godina u individualnom ma u svakom sportu!!!goredole wrote: ↑02/08/2024 21:44
odlicno pitanje. hrasno ispada zrtva svog znanja, a fakat ima situacija gdje neko ko i ne mora biti upucen da jednostavnije donese zakljucke.
npr. Helen Bach nikada nista nije osvojila kao junior izuzev prvenstva Danske i nekih mitinga, nema top vremena na 100 i 200 m, a dva puta u direktnom duelu (Doha i Beograd) pravi bolje vrijeme od Lane. riddle me that.
de bolan malo odvadi.
- Better Man
#1338 Re: BH Plivanje
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#1339 Re: BH Plivanje
I zamisli ti trening gdje pored tebe pliva 5 takvih ko ti ili boljih...
-
bulevarmostar
#1340 Re: BH Plivanje
- hrasno38
#1341 Re: BH Plivanje
Boli me cuna s kim razgovaram jer ovdje su svi anonimni. I nisam ja blizak njeenom timu i onome sto on radi nego sam dobar sa svakim od njih posebno. Radili smo skupa svojevremno, borili se za BH plivanje. Nisu to frustracije nego odgvori na bezobrazluke prepametnih forumskih usjedilica. Napisao sam vam milion argumenata ali dzaba vi ste svoju pricu nafurali da pisete pa na kraju krajeva koga boli kurac za to, pisite. I ponavljam nema ostatka tima Damir, Goran i Miki! Ne znam zaista da li se ukljuci kakav kondicioni s obzirom da je Goran profesor doktor na fakultet za fizicku kulturu u BL i drzi dvije kateedre: Katedru za individualne sportove i Katedru za trenažnu tehnologiju u sportu.Izdao je i 4 knjige vezane za plivanje. Daklee covjeek zaista zna puno toga o plivanju i pripremanju i sama Lana je rekla da je bila nikada spremnija. Ja se slazem da bi toj ekipi za ovakva takmicenja trebalo pridruziti jednog dobrog sportskog psihologa.NeKi_LiK wrote: ↑02/08/2024 22:22Vidis da je do tebe, u 5 upisa na ovoj temi sam rekao da mislim da treba ostati sa Goranom, a da se cini da ostale kockice nisu poslozene. Kulturno sam pitao jer vidim da si blizi njenom timu, a ti opet prdis po svome i prosipas frustracije nemajuci pojma sa kim razgovaras...hrasno38 wrote: ↑02/08/2024 20:53Nema ostatka tima ima Damira Djedovica koji se brine o svemu, ima Gorana Grahovca koji jee profesor plivanja i njen glavni trener i ima fizioterapeuta Mikija Randjelovica koji je i fizioterapeut zlatnih bh. odbojkaša. Ponavljam svima zar mislite da bi Srbija poslala svoju najbolju plivacicu da trenira sa Lanom i Goranom da to ne vrijedi! Naravno da ne mozete diskutovati ne sa mnom nego sa bilo kom ko ima pojma o sportu. Kad se mimo mene pojavi takav i prospe vam dodatne argumente vi i dalje pametujete i pametujete.NeKi_LiK wrote: ↑02/08/2024 20:21 Fakat si lik koji od svoje licne frustracije vrijedja i optuzuje druge...
Ne trebas mi o Laninim rezultatima, ako mogu primjetiti ja nikad nisam porekao da je Lana pa cak i njen plivacki trener vrhunski, vec govorim o ostatku tima za koji mislim da nije na toj razini... ali fakat su bili u pravu da je nemoguce diskutovati sa tobom...
Ako je to cijeli tim, onda je nedostojan nekoga Laninog kalibra i sada joj jos vise skidam kapu...
- hrasno38
#1342 Re: BH Plivanje
danas je Francuz skinuo jedan njegov rekord na 200 mix. ostao mu je samo jos jedan olimpijski rekord na 400mixBetter Man wrote: ↑02/08/2024 22:35Sve stoji, ali Phelpsa neće niko nikad nadmašiti. Najveći u istoriji plivanja.
-
palermo
#1343 Re: BH Plivanje
Ma znam ja gdje on trenira I ko ga trenira. Samo to javi nasem drugu Hrasnobulevarmostar wrote: ↑02/08/2024 22:43Trenira u Americi, na Arizona State University. Mislim da bi za Lanu bilo najbolje da ide u USA na neki Univerzitet sa dobrim plivackim programom. Vjerovitno bi i stipendiju mogla lako dobiti.
Ma ko zna gdje bi bilo najbolje, AL nelogicno je braniti strucni stab koji nije donio rezultat. Pa sport je makar egzaktna stvar....imas rezultat, nemas rezultat
-
goredole
#1344 Re: BH Plivanje
bez da osporavam Lanin talenat, trud i rad (koji je neupitan) al kad se izuzmu juniorska prvenstva od pobjeda Lana ima samo pobjedu na EP u Rimu. ja ne znam na cemu ti baziras tvrdnju da je osvojila skoro sve osim OI. nemoj ziv bio vise.hrasno38 wrote: ↑02/08/2024 22:35Jest samo sto je nju Lana potopila sa 16 godina a ona Lanu sa 24 i to je ono sto ne moze da dodje do vasih pametnih glava. Gdje ce Lana biti za 6 godina??? Heeejjjjjj za 4 je osvojila skoro sve osim olimpijskih igara i to kao dijete.goredole wrote: ↑02/08/2024 22:05fakat sto neko ranije napisa, da Lana dodje na ovu temu rekla bi "hrasno, nemoj me vise braniti maajke ti". ako je Lana "potopila ko Ukrajinci rusku podmornicu" H.Bach u Rimu, sta je Helena njoj uradila u BG-u i to u godini kada su OI?hrasno38 wrote: ↑02/08/2024 21:52
Helena Rosendahl Bach je 2000 godiste i 6 godina starija od Lane a Laana je u Rimu potopila ko Ukrajinci rusku podmornicu. Njoj je Helena jedan od najvecih konkurenata a 6 godina je starija od nje i 6 godina duze pliva od nje!!!! Nemojte me zajebavati! Znate li vi sta je 6 godina u individualnom ma u svakom sportu!!!
de bolan malo odvadi.
-
goredole
#1345 Re: BH Plivanje
jbt fakat nisi realan. Phelps postavljao rekorde prije 15+ godina i sad kao senzacija sto su ti rekordi oboreni. nivo objektivnosti kao da kazes da je L.Marchand karina jer je osvojio samo 4 zlatahrasno38 wrote: ↑02/08/2024 22:47danas je Francuz skinuo jedan njegov rekord na 200 mix. ostao mu je samo jos jedan olimpijski rekord na 400mixBetter Man wrote: ↑02/08/2024 22:35Sve stoji, ali Phelpsa neće niko nikad nadmašiti. Najveći u istoriji plivanja.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#1346 Re: BH Plivanje
Hrasno ce na kraju sam sebe pocet napadat
- hrasno38
#1347 Re: BH Plivanje
hahahahha pa odakle ispadate strucnjaci. Stipendiju moze u USA dobiti svaki malo bolji plivac iz BiH i do sada ih je otislo 20 na te stipendije i masa ih se vratila sa zavrsenim fakultetom i zavrsenom karijerom u plivanju. Lana je do sada imala ja mislim 50 ponuda da pliva gdje god hoce u USA ali je paametna i zna da ce propast ko dedin kauc ako tamo ode. Zavrsit ce naravo exgtra skole a u plivanju ce da ostane na ovome sto je do sada osvojila. Otisao je nakon svih sranja koje su mu napravili Jovan Lekicc pa se ekspresno vratio. Ljudi u USA iz Evrope ode na hiljade djece na plivacke stipendije ali samo rijetki uspiju ali bas rijetki. Eto ako mislite da ja lazem raspitajte se aa evo malo i citajte iskustva jednog plivaca tj plivacice....bulevarmostar wrote: ↑02/08/2024 22:43Trenira u Americi, na Arizona State University. Mislim da bi za Lanu bilo najbolje da ide u USA na neki Univerzitet sa dobrim plivackim programom. Vjerovitno bi i stipendiju mogla lako dobiti.
https://www.plivanje.net/mateaa-sumajst ... hrvatskoj/
- hrasno38
#1348 Re: BH Plivanje
Necu ne boj se sad se vec pocinjem zabvaljat citajuci vase nebuloze
- Better Man
#1349 Re: BH Plivanje
Rekordima i kešu tu da se ruše, ali njegov broj medalja teško da će ko dostići u plivanju.hrasno38 wrote: ↑02/08/2024 22:47danas je Francuz skinuo jedan njegov rekord na 200 mix. ostao mu je samo jos jedan olimpijski rekord na 400mixBetter Man wrote: ↑02/08/2024 22:35Sve stoji, ali Phelpsa neće niko nikad nadmašiti. Najveći u istoriji plivanja.
-
palermo
#1350 Re: BH Plivanje
Kakvo potcjenjivanje I ponizavanje talenta I uspjeha jedne Lane Pudar.hrasno38 wrote: ↑02/08/2024 22:57hahahahha pa odakle ispadate strucnjaci. Stipendiju moze u USA dobiti svaki malo bolji plivac iz BiH i do sada ih je otislo 20 na te stipendije i masa ih se vratila sa zavrsenim fakultetom i zavrsenom karijerom u plivanju. Lana je do sada imala ja mislim 50 ponuda da pliva gdje god hoce u USA ali je paametna i zna da ce propast ko dedin kauc ako tamo ode. Zavrsit ce naravo exgtra skole a u plivanju ce da ostane na ovome sto je do sada osvojila. Otisao je nakon svih sranja koje su mu napravili Jovan Lekicc pa se ekspresno vratio. Ljudi u USA iz Evrope ode na hiljade djece na plivacke stipendije ali samo rijetki uspiju ali bas rijetki. Eto ako mislite da ja lazem raspitajte se aa evo malo i citajte iskustva jednog plivaca tj plivacice....bulevarmostar wrote: ↑02/08/2024 22:43Trenira u Americi, na Arizona State University. Mislim da bi za Lanu bilo najbolje da ide u USA na neki Univerzitet sa dobrim plivackim programom. Vjerovitno bi i stipendiju mogla lako dobiti.
https://www.plivanje.net/mateaa-sumajst ... hrvatskoj/
I sve to zbog toga sto si popio kafu sa tim Gtahovcem.