Hahah,dobro jeste ali nije ni mladost to vise.Mada u najboljoj fizickoj formi sam od kod znam za sebe,treniram vec 8 mjeseci,to me je spasilo.Odlicna stvar.Pa kad odem u Njemacku,pa im kazem evo ja sam doso,ima li problema kakvih ovdjeBelay Queen wrote:sta ba umrijet sam,38 god,ho's degenekburgundy wrote:Neces naci zenu vrijednu braka,ako nemas cilja nekog,a i tad je pitanje.Evo sa 38 nisam nigdje ovdje prispio.Odoh u Njemacku,radit cu u jednoj firmi.Novi pocetak,reko sam sebi, ne nadjem nesto za dvije god,mogu i umrijet sam nije problem.Od sebe prvo krenut,pozitiva i gas,privuci cu neku.Imao sam dosta gresaka prije,ali svaki raskid je bio novo iskustvo.Ne mislim ni da cu puno zivjet plafon 60,ali onaj gore najbolje zna.
Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burgundy
#1326 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
-
Hakiz
#1327 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma, to su te godine kada se ne osjećaš ni mladim ni starim. Pa ne znaš šta bi sa sobom.Belay Queen wrote:sta ba umrijet sam,38 god,ho's degenekburgundy wrote:Neces naci zenu vrijednu braka,ako nemas cilja nekog,a i tad je pitanje.Evo sa 38 nisam nigdje ovdje prispio.Odoh u Njemacku,radit cu u jednoj firmi.Novi pocetak,reko sam sebi, ne nadjem nesto za dvije god,mogu i umrijet sam nije problem.Od sebe prvo krenut,pozitiva i gas,privuci cu neku.Imao sam dosta gresaka prije,ali svaki raskid je bio novo iskustvo.Ne mislim ni da cu puno zivjet plafon 60,ali onaj gore najbolje zna.
Znam ja jednu, 36, sve kuka kako je stara, a ja sve gledam kako da joj učinim da joj se leđa izvijaju u ekstazi dok dok joj mjesečina obasjava grudi...
- burgundy
#1328 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Hakiz wrote:Ma, to su te godine kada se ne osjećaš ni mladim ni starim. Pa ne znaš šta bi sa sobom.Belay Queen wrote:sta ba umrijet sam,38 god,ho's degenekburgundy wrote:Neces naci zenu vrijednu braka,ako nemas cilja nekog,a i tad je pitanje.Evo sa 38 nisam nigdje ovdje prispio.Odoh u Njemacku,radit cu u jednoj firmi.Novi pocetak,reko sam sebi, ne nadjem nesto za dvije god,mogu i umrijet sam nije problem.Od sebe prvo krenut,pozitiva i gas,privuci cu neku.Imao sam dosta gresaka prije,ali svaki raskid je bio novo iskustvo.Ne mislim ni da cu puno zivjet plafon 60,ali onaj gore najbolje zna.
Znam ja jednu, 36, sve kuka kako je stara, a ja sve gledam kako da joj učinim da joj se leđa izvijaju u ekstazi dok dok joj mjesečina obasjava grudi...
- Belay Queen
#1329 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
jooj hakizeHakiz wrote:Ma, to su te godine kada se ne osjećaš ni mladim ni starim. Pa ne znaš šta bi sa sobom.Belay Queen wrote:sta ba umrijet sam,38 god,ho's degenekburgundy wrote:Neces naci zenu vrijednu braka,ako nemas cilja nekog,a i tad je pitanje.Evo sa 38 nisam nigdje ovdje prispio.Odoh u Njemacku,radit cu u jednoj firmi.Novi pocetak,reko sam sebi, ne nadjem nesto za dvije god,mogu i umrijet sam nije problem.Od sebe prvo krenut,pozitiva i gas,privuci cu neku.Imao sam dosta gresaka prije,ali svaki raskid je bio novo iskustvo.Ne mislim ni da cu puno zivjet plafon 60,ali onaj gore najbolje zna.
dobro ba,vise je to mladost nego starost,nemoj da i tebe izdegenecim
-
Hakiz
#1330 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Prijetiš ili obećavaš?
- Belay Queen
#1331 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Hakiz wrote:Prijetiš ili obećavaš?
- adda_sa
#1332 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
ovo sapunica :/CiCk0 wrote:Pogresan zakljucak... inace ljude koje nazivam prijateljima su u mom zivotu preko 15 godinamoonca wrote:hm .. ti si izabrao prijatelje -CiCk0 wrote: Ehhh... ja... pa mislim da sam u nekim stvarima trebao drugacije, ali nas problem je bio druge vrste![]()
Nije problematika bila u nasem odnosu, neg kad se neko voli ''kofrcit" i ima jezik kilometarski ..... toliko da me moji prijatelji pocinju zaobilaziti....e pa ne ide to tako...i ne zelim da svoje vrijeme trosim na takve stvari.... a fino sam joj rek'o ......
![]()
.. puno mjesta za diskusiju..i to provjereni ljudi sto se kaze... osjetljiv sam na to da pustam ljude tek tako blizu
Primjer jedan njen... izgubila je svaki posao zbog jezika... tacnije histerije ako nije nesto joj potaman
... pazi ovo... razveli smo se ima 2 godine ..... i saznam nedavno da je otisla u Njemacku sa drugom koji je isao u srednju samnom, cak sam mu posao nasao u emiratima....druzio se s'nama itd itd
sad nece on dusa da mi odgovori na poruku....a samo sam napisao sretno brate mili
-
Hakiz
#1333 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ali stvarno, sa oko 40, ove djevojčice te gledaju prezrivo u stilu matori ohrndanji perverznjak, a stari te gledaju i kontaju "E, djete..."Belay Queen wrote:Hakiz wrote:Prijetiš ili obećavaš?
Ni tamo ni ovamo.
-
CiCk0
#1334 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Zar tako lici ?

Last edited by CiCk0 on 16/07/2019 18:33, edited 1 time in total.
- ho oponopono
-
CiCk0
#1336 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Zar tako lici ?CiCk0 wrote:ovo sapunica :/
- adda_sa
#1337 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
kao sa filma.. al kakvih sve brakova i razvoda znam- ti si jos i super prosaoCiCk0 wrote:Zar tako lici ?CiCk0 wrote:ovo sapunica :/![]()
:roll
- Belay Queen
#1338 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
zato treba opicit sredinomHakiz wrote:Ali stvarno, sa oko 40, ove djevojčice te gledaju prezrivo u stilu matori ohrndanji perverznjak, a stari te gledaju i kontaju "E, djete..."Belay Queen wrote:Hakiz wrote:Prijetiš ili obećavaš?
Ni tamo ni ovamo.
-
CiCk0
#1339 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa valjda kako su ovi razvodi postali "normalni" nisam vidio neku sapunicu u tomekao sa filma.. al kakvih sve brakova i razvoda znam- ti si jos i super prosao
Drzim se one... bolje dobar razvod neg los brak
- Belay Queen
#1340 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
ho oponopono wrote:
- alibaba_i_30_godina
#1341 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Možda neko voli kada ga neko dobro izdegeneči. 
-
Hakiz
#1342 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Udate i oženjeni.Belay Queen wrote:zato treba opicit sredinomHakiz wrote:Ali stvarno, sa oko 40, ove djevojčice te gledaju prezrivo u stilu matori ohrndanji perverznjak, a stari te gledaju i kontaju "E, djete..."Belay Queen wrote:
Ni tamo ni ovamo.![]()
Doduše, nije ni to velika prepreka.
-
moonca
#1343 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
CiCk0 wrote:Pa valjda kako su ovi razvodi postali "normalni" nisam vidio neku sapunicu u tomekao sa filma.. al kakvih sve brakova i razvoda znam- ti si jos i super prosaoal sam ih se nagledaoooo
![]()
....sto bi nas narod rekao- nesto izmedju je najbolje -- u svakom braku ima problema, zavisi kako ih ko dozivljava ...
-
CiCk0
#1344 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa ne bih bas tako to stavio... o tim problemima u braku.... svi smo imali probleme u braku ili eventualno jos ih imaju, ali meni nije jasan zenski inat... nesto ona u inat radi da mene iznervira .... eto sto? ja treba da sebi stres nabijam jer tebi se nadiglo nesto..problemi se rjesavaju tako lako... sjednes, porazgovaras, probas naci rjesenje...ako ga nema...u ljubavi se razidjetemoonca wrote:CiCk0 wrote:Pa valjda kako su ovi razvodi postali "normalni" nisam vidio neku sapunicu u tomekao sa filma.. al kakvih sve brakova i razvoda znam- ti si jos i super prosaoal sam ih se nagledaoooo
![]()
Drzim se one... bolje dobar razvod neg los brak![]()
....sto bi nas narod rekao- nesto izmedju je najbolje -- u svakom braku ima problema, zavisi kako ih ko dozivljava ...
- adda_sa
#1345 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
definitivnoCiCk0 wrote:Pa valjda kako su ovi razvodi postali "normalni" nisam vidio neku sapunicu u tomekao sa filma.. al kakvih sve brakova i razvoda znam- ti si jos i super prosaoal sam ih se nagledaoooo
![]()
zato i ne treba praviti velike fensi svadbe.. sacuvas pare za medeni mjesec, i razvod
-
moonca
#1346 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
hm , malo cudno. ali to se javlja kod nekih na pocetku braka - kao zauzimanje teritorije.CiCk0 wrote: Pa ne bih bas tako to stavio... o tim problemima u braku.... svi smo imali probleme u braku ili eventualno jos ih imaju, ali meni nije jasan zenski inat... nesto ona u inat radi da mene iznervira .... eto sto? ja treba da sebi stres nabijam jer tebi se nadiglo nesto..problemi se rjesavaju tako lako... sjednes, porazgovaras, probas naci rjesenje...ako ga nema...u ljubavi se razidjete![]()
![]()
![]()
![]()
Treba vremana da se zivot u dvoje ukonponuje.Zavisi od mnogo cega i puno zivaca...no, ako neko ne popusta, kao sto si ti tog ubjedjenja, da radi da bi te -iznervirala- onda zajednicki zivot dolazi u ???
- ho oponopono
#1347 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
...zašto se razvod ne slavi kao i početak ispljunutog da ...nema onog slavlja, euforije, ni frendova, koverti, bacanja riže... zakukuljeni u sebe... uveliko odveć i siti svega, a previše osjetljivi opet... da bi bilo ravnodušno razapeto veliko svejedno...u dupetu i hercu...
...fura se xy kilograma ogorčenosti na ex jer eto te ne voli više, drugi mu/joj draži...neko sjećanje ih handri, kopne...a ljubav ko ljubav ništa neuobičajeno, simpl svakodnevnica...
...fura se xy kilograma ogorčenosti na ex jer eto te ne voli više, drugi mu/joj draži...neko sjećanje ih handri, kopne...a ljubav ko ljubav ništa neuobičajeno, simpl svakodnevnica...
-
CiCk0
#1348 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Da da bas tako, ali ako smo se izabrali da u dobru i zlu djelimo, gradimo.....pa kako se ono kaze djeci sta da ostavimo...sta ba krmas bog ti dao...sta komplikujes... sto se kofrcis....eto sto se kofrcismoonca wrote:hm , malo cudno. ali to se javlja kod nekih na pocetku braka - kao zauzimanje teritorije.CiCk0 wrote: Pa ne bih bas tako to stavio... o tim problemima u braku.... svi smo imali probleme u braku ili eventualno jos ih imaju, ali meni nije jasan zenski inat... nesto ona u inat radi da mene iznervira .... eto sto? ja treba da sebi stres nabijam jer tebi se nadiglo nesto..problemi se rjesavaju tako lako... sjednes, porazgovaras, probas naci rjesenje...ako ga nema...u ljubavi se razidjete![]()
![]()
![]()
![]()
Treba vremana da se zivot u dvoje ukonponuje.Zavisi od mnogo cega i puno zivaca...no, ako neko ne popusta, kao sto si ti tog ubjedjenja, da radi da bi te -iznervirala- onda zajednicki zivot dolazi u ???
- adda_sa
#1349 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
cuj zenski inat
pa valjda je inat stvar karaktera, ne spola
(mozda i godina.. mladji se ljute i dure i inate, stariji know better) ..
pa valjda je inat stvar karaktera, ne spola
(mozda i godina.. mladji se ljute i dure i inate, stariji know better) ..
-
moonca
#1350 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
A, dobro.. citamo tvoju stranu price, a i ne moras ici u detalje.CiCk0 wrote: Da da bas tako, ali ako smo se izabrali da u dobru i zlu djelimo, gradimo.....pa kako se ono kaze djeci sta da ostavimo...sta ba krmas bog ti dao...sta komplikujes... sto se kofrcis....eto sto se kofrcisBudi zensko kad ti je bog dao .....jos otisli odavdje u bijeli svijet... fin posao..sve
Zasto se ona tako ponasala, mozemo nagadjati. Vjerujem da je strah, nova zemlja, obicaji - no, ako je ubrzo nakon razvoda otisla sa prijateljem u Njemacku- onda je 'izazivanje inata' on bio razlog...
Sta ti znaci to -budi zensko- nagadjam da je - ja sam muz -ja se pitam za sve ti si ?? sta??