Neredi u Francuskoj
-
espn
#1326 Re: Neredi u Francuskoj
Da pošalju legiju stranaca na svoj narod, pa to nema ni u Sjevernoj Koreji. Nek spuste cijenu osnovnih zivotnih potrebstina pa nece biti demonstracija.
- insomnia78
#1327 Re: Neredi u Francuskoj
Protesti i blokade i dalje traju. Jutros je smrtno stradao jedan mladić kod Avinjona. Blokirali su krozni tok i pregazio ga je vozac kamiona iz Poljske. Policija jos nije objavila detalje ali ne bi bilo prvi put da kamiondzije na silu pokusaju proci. Bilo je poprilicno incidenata sa njima csk su policajci u nekoliko navrata morali pucati da ih zaustave
Ovaj decko koji je jutros poginuo je prije tri dana postao otac
Ovaj decko koji je jutros poginuo je prije tri dana postao otac
- geralt
#1328 Re: Neredi u Francuskoj
Mene kao ateistu ova diskusija posebno ne dotice, ali sam morao na ovo reagovati. U Egiptu se svako malo napadaju koptske crkve, u Libiji ISIL snima pogubljenja krscana, u Pakistanu se bombasi samoubice raznose za Uskrs. Da ne spominjem da u Saudijskoj Arabiji u kojoj zivi milion filipinskih katolika-imigranata postoji 0 (nula) crkava.MUNAFIK wrote: Pa 'krscani' su radili i danas rade 10000 puta gore stvari stanovnistvu 'islamskih' zemalja od Maroka do Pakistana... Pa opet u svim tim zemljama krscani žive, crkve postoje i rade i niko ih ne dira...
Evo samo u Bosni i Hercegovini za 4 godine rata 'krscani' porusise sve i jednu dzamiju do koje su došli, a muslimani sve crkve sacuvase...
- Nadzornik
#1329 Re: Neredi u Francuskoj
PANAMZA.com, najbolji alternativni izvor u Francuskoj,upravo je objavio clanak pod naslovom: "Prvi koji su informirani o napadu u Strazburu bili su Izraelci"...
Premiers informés sur l’attentat de Strasbourg : des Israéliens

Odricanje od Rostchild-ovih marioneta.

http://www.panamza.com/121218-strasbour ... sraeliens/
Premiers informés sur l’attentat de Strasbourg : des Israéliens

Odricanje od Rostchild-ovih marioneta.

http://www.panamza.com/121218-strasbour ... sraeliens/
- AleksoMKD
- Nadzornik
#1331 Re: Neredi u Francuskoj
Dje francuz,de prevedi ovo ukratko...???

Izgleda Francuzi jedno tvrde a Englezi drugo...

Izgleda Francuzi jedno tvrde a Englezi drugo...

- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#1333 Re: Neredi u Francuskoj
B92"Nema napretka ako zemlja ne sasluša gnev svog naroda"
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da nikada ne bi stavio Evropu ispred zahteva francuskog naroda.
On je to poručio nekoliko dana nakon što je najavio skupe mere da bi smirio proteste zbog povećanja poreza, ali koje će povećati budžetski deficit Francuske.
"Nijedna zemlja ne može da napreduje ako ne sasluša legitimni gnev svog naroda, gnev koji se izražava svuda u Evropi", rekao je Makron novinarima uoči početka samita EU u Briselu, prenosi Rojters.
Francuski predsednik je naglasio da u evropski projekat veruje, ali da ga nikada neće sprovoditi protiv težnji koje smatra legitimnim.
"Smatram da se te dve stvari mogu pomiriti i to nastojimo da postignemo", zaključio je Makron.
Smanjenje poreza i druge mere koje je predložio kako bi umirio pokret "Žutih prsluka" verovatno će francuski budžetski deficit povećati do nivoa koji premašuje prag Evropske komisije od tri odsto BDP-a, ocenjuje britanska agencija.
- insomnia78
#1334 Re: Neredi u Francuskoj
Haman ubilo serifa
-
Milenkov buraz
#1335 Re: Neredi u Francuskoj
Pa da nije bilo tzv. arapskog proljeća podržanog od kršćanskih vlada ne bi danas ni bilo problema u Egiptu i u Libiji kao što nije bilo prije. Okrutno možda jeste ali tako je. Filipinci raus iz Saudije i nema problema, jer imigranti moraju da se prilagode lokalnom stanovništvu, tako barem govore u kršćanskim zemljama. Vidiš kako je gorda ta desničarsko-kršćanska misao.geralt wrote:Mene kao ateistu ova diskusija posebno ne dotice, ali sam morao na ovo reagovati. U Egiptu se svako malo napadaju koptske crkve, u Libiji ISIL snima pogubljenja krscana, u Pakistanu se bombasi samoubice raznose za Uskrs. Da ne spominjem da u Saudijskoj Arabiji u kojoj zivi milion filipinskih katolika-imigranata postoji 0 (nula) crkava.MUNAFIK wrote: Pa 'krscani' su radili i danas rade 10000 puta gore stvari stanovnistvu 'islamskih' zemalja od Maroka do Pakistana... Pa opet u svim tim zemljama krscani žive, crkve postoje i rade i niko ih ne dira...
Evo samo u Bosni i Hercegovini za 4 godine rata 'krscani' porusise sve i jednu dzamiju do koje su došli, a muslimani sve crkve sacuvase...
-
Milenkov buraz
#1336 Re: Neredi u Francuskoj
_BataZiv_0809 wrote:E upravo. Strasno je kakva je to mraka, a raste iz godine u godinu.insomnia78 wrote:Ko je upozno francuske Arape pakao mu nece tesko pasti_BataZiv_0809 wrote:Kakve samo mrake ima u toj Francuskoj
Kod nas sam se druzio i poznavao sam kamaru polusvijeta ali ovo ovdje je nesto nevjerovatno
Ja neki dan poslom mor'o do Nevesinja, kakva tu mraka stanuje mislim da su ti u Francuskoj mala maca.
-
smijesni_ste
#1337 Re: Neredi u Francuskoj
Da, prosječni Evropljanin zaista više strahuje od Srba iz Nevesinja nego od ovih "prilagođenih"
-
Milenkov buraz
#1338 Re: Neredi u Francuskoj
Svakom je njegova muka najteža. Iz perspektive nekog Fransoa iz Pariza sigurno da je Srbin iz Nevesinja mala maca ali iz perspektive Muhameda iz BiH vjerujem također da je Ahmed rođen u predgrađu Pariza samo običan Francuz.smijesni_ste wrote:Da, prosječni Evropljanin zaista više strahuje od Srba iz Nevesinja nego od ovih "prilagođenih"
- vivaldi
#1340 Re: Neredi u Francuskoj
ovakve pistolje vidjam samo u crni bijelim filmovima...cime je on pobio te ljude neki dan? nisam nista citao o tome sem naslova letimicno
- insomnia78
#1341 Re: Neredi u Francuskoj
Nema u Fr bas puno modernog oruzja
- vivaldi
#1342 Re: Neredi u Francuskoj
ne zajebavam se, ozbiljno sam mislio za pistolj, i ozbiljno pitao cim je pobio one ljude
- insomnia78
#1344 Re: Neredi u Francuskoj
Ne zajebavam se ni ja

- insomnia78
#1345 Re: Neredi u Francuskoj
Steta sto smece nije prije naletilo na metak
- vivaldi
#1346 Re: Neredi u Francuskoj
shit fakat neki walterovci
to mi je bas cudno, ne mogu da vjerujem da je ovo oruzje iz nekih privatnih kolekcija starih 50 godina, a jos mi je manje vjerovatno da je neko krijumcareno jer ako se vec time bavis onda svercujes nesto modernije - ako te ufate neces dobiti manju kaznu jer je pistolj star 50 godina
bas juce negdje procitas kako je neko e sad se ne sjecam dal u engleskoj ili u briselu rekao kako je najveci problem evrope sverc oruzja sa balkana, al ovih kubura kod nas nema
to mi je bas cudno, ne mogu da vjerujem da je ovo oruzje iz nekih privatnih kolekcija starih 50 godina, a jos mi je manje vjerovatno da je neko krijumcareno jer ako se vec time bavis onda svercujes nesto modernije - ako te ufate neces dobiti manju kaznu jer je pistolj star 50 godina
bas juce negdje procitas kako je neko e sad se ne sjecam dal u engleskoj ili u briselu rekao kako je najveci problem evrope sverc oruzja sa balkana, al ovih kubura kod nas nema
- славянин
#1347 Re: Neredi u Francuskoj
Fino fino, nadam se da je polako selioinsomnia78 wrote:Gotov
- vivaldi
#1348 Re: Neredi u Francuskoj
uzas, a taman se malo ko bilo smirilo ovi napadi po evropi, ali izgleda samo privremeno. jos me vise sjeba ovo u bihacu...jebote toliko psihopata...insomnia78 wrote:Steta sto smece nije prije naletilo na metak
- insomnia78
#1349 Re: Neredi u Francuskoj
Na tv-u javljanje uzivo sa ulice i u pozadini se cuje “i shot the sheriff” 
- vivaldi
#1350 Re: Neredi u Francuskoj
uvode li tamo dane zalosti poslije ovakvkih sranja nevezao za sherifa