oba su dobili pripravnoststatixx wrote:Je li helikopter u stanju pripravnosti...
jedan za biserku a drugi za baju a ostali nek se jebu
oba su dobili pripravnoststatixx wrote:Je li helikopter u stanju pripravnosti...
Peda Petrol wrote:Nisam baš siguran da bi vi voljeli raditi na mom radnom mjestu. Bavim se svinjogojstvom i živim od svog rada. Iako sam magistar.Mali_Vuk wrote:Yebi ti to. Vidi mase. A svi pikiraju Peđino radno mjesto!
Peđa druže, izdrži!
Na PTPC priznaju da MUP zaustavlja i zabranjuje dolazak autobusa iz drugih gradova i federacije.Tomahawk11 wrote:Zar je bitno? Trg je pun. Šta će biti ishod svega ovog? Moguće ništa.
Đoneri šute na sve, ne mrdaju ni malim prstom, ne ide im u korist bilo kakva direktna reakcija.
Nisu smjeli zabraniti nenajavljeni skup (iako su mnoge prije ovog zabranili), ali zat idu do Doboja i zaustavljaju autobuse.
Iz Federacije![]()
Težak ali pošten posao. Kažu najgore je što malo tuknu. Dok se ne naviknešQoom wrote:I ja sam radio jedno vrijeme sa svinjama u Lukavici
Nadzorna_ploca wrote:Milorad Dodik najveci zlocinac ovog naroda..auuuu
A tebi godra. Sad mozes komotno off line kad si i to docekao. Dezura ti je zavrsena.Peda Petrol wrote:Srpski dobrovoljac.
A sto ne? Lik se ponosi svojim ucescem u izgradnji RS-a. To ato vi zelite u svemu ovome vidjeti mesto sto ne postoji je vas problemNadzorna_ploca wrote:Ova prica oko rata mu fakat ne treba.
Dobro te je ba.insomnia78 wrote:A sto ne? Lik se ponosi svojim ucescem u izgradnji RS-a. To ato vi zelite u svemu ovome vidjeti mesto sto ne postoji je vas problemNadzorna_ploca wrote:Ova prica oko rata mu fakat ne treba.
Dobro je ba vas. Ponasate se isto one zene koje muz maltretira al one ga “vole”Nadzorna_ploca wrote:Dobro te je ba.insomnia78 wrote:A sto ne? Lik se ponosi svojim ucescem u izgradnji RS-a. To ato vi zelite u svemu ovome vidjeti mesto sto ne postoji je vas problemNadzorna_ploca wrote:Ova prica oko rata mu fakat ne treba.