Crna hronika BH cesta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- commendatore
#1326 Re: Crna hronika BH cesta
đe piše da se preticalo preko pune?
- hekaton
#1327 Re: Crna hronika BH cesta
preticaooL u c i f e r wrote:Kakvi su to mozgovi da pretice u tunelu preko duple pune?
-
axe22
#1328 Re: Crna hronika BH cesta
Nisam siguran je li isti tunel (prvi kad se ide iz Sarajeva za Tuzlu), ali prosle sedmice u nedelju, vracam se iz Sarajeva, kisa pada i na samom ulazu u tunel, lola iz suprotnog pravca s golf 2 (bijeli, samo sto je izasao iz tunela) preko dvije pune pretice cetvora kola i pravo u mene, jedina sreca je bila sto sam se imao gdje skloniti. Citavim vozilom sam morao napustit cestu i na makadam da bi ga izbjegao. A mozda 10 metara kasnije vec ima ograda tako da se ne bi imao gdje skloniti.
U golfu sam vidio min 4 osobe, e sad zamislite sudar golfa 2 i vozila od 1.650 KG. (alfa 159). Ja samo znam gdje bi sigurno bilo mrtvi.
Nekad se zapitam do kada izbjegavati budale na cesti? Nekad naprosto pozelim kakavog terenca s celicnim sipkama pa kad tako izleti samo dodati gas.
U golfu sam vidio min 4 osobe, e sad zamislite sudar golfa 2 i vozila od 1.650 KG. (alfa 159). Ja samo znam gdje bi sigurno bilo mrtvi.
Nekad se zapitam do kada izbjegavati budale na cesti? Nekad naprosto pozelim kakavog terenca s celicnim sipkama pa kad tako izleti samo dodati gas.
- kloniran
#1329 Re: Crna hronika BH cesta
Da li ima nesto u zraku ili u godini ne znam, ali ove godine sam izbjegao vise takvih situacija bukvalnim bjezanjem sa ceste nego u zadnjih 10 godina 
- O'zone
- Globalni moderator
-
L u c i f e r
#1331 Re: Crna hronika BH cesta
Ne znam da li možda ja nisam normalan ili šta je u pitanju, ali ne kontam dosta naroda ama baš nikako..
Ide maloprije svadbena povorka džadom pofinom brzinom, oko 60-70 na sat, mladoženja sjedi na zadnjem lijevom prozoru vozila, a mlada na desnom.
I piče oni tako viseći iz auta, samo gledam hoćel mi podletiti pod točkove...
A možda je to sada kul, šta ja znam, popuše po onu jednu šišu brude alaam i voze se natakareni na auto.
Jebo sjedište i jebo pojas.
Ide maloprije svadbena povorka džadom pofinom brzinom, oko 60-70 na sat, mladoženja sjedi na zadnjem lijevom prozoru vozila, a mlada na desnom.
A možda je to sada kul, šta ja znam, popuše po onu jednu šišu brude alaam i voze se natakareni na auto.
- vješalica
#1332 Re: Crna hronika BH cesta
kod nas su tuneli guzice
neosvjetljeni,sjebani,opasni iz milion razloga...
npr onaj dugački prema rogatici,sav tunel sjeban
ako si danas npr prošao, i lupio u kakvu rupčagu, za 7 dana je na drugom mjestu rupčaga,a tamo gdje je očekuješ to je nešto skrpano...
onda par ovih kad se izlazi iz SA prema Han Derventi i vjerujem još mnogo takvih varijanti idiotluka
tunel svaki treba dobro osvjetliti i kamerama pokriti da vidimo svaki dan kakvi debosi unutra se vozikaju
pa svakoga onda lijepo sa slikom poslati pozdravnu numeru na adresu, od dugih svjetala, do preticanja, okretanja i slično
neosvjetljeni,sjebani,opasni iz milion razloga...
npr onaj dugački prema rogatici,sav tunel sjeban
ako si danas npr prošao, i lupio u kakvu rupčagu, za 7 dana je na drugom mjestu rupčaga,a tamo gdje je očekuješ to je nešto skrpano...
onda par ovih kad se izlazi iz SA prema Han Derventi i vjerujem još mnogo takvih varijanti idiotluka
tunel svaki treba dobro osvjetliti i kamerama pokriti da vidimo svaki dan kakvi debosi unutra se vozikaju
pa svakoga onda lijepo sa slikom poslati pozdravnu numeru na adresu, od dugih svjetala, do preticanja, okretanja i slično
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#1333 Re: Crna hronika BH cesta
Neka te to ne plaši. Znači da si još uvijek normalan. Većina ove stoke koja se narodom zove ima veći broj cipela od kvocijenta inteligencije.L u c i f e r wrote:Ne znam da li možda ja nisam normalan ili šta je u pitanju, ali ne kontam dosta naroda ama baš nikako..
-
L u c i f e r
#1334 Re: Crna hronika BH cesta
"Seljajevo"Romeo 80 wrote:Neka te to ne plaši. Znači da si još uvijek normalan. Većina ove stoke koja se narodom zove ima veći broj cipela od kvocijenta inteligencije.L u c i f e r wrote:Ne znam da li možda ja nisam normalan ili šta je u pitanju, ali ne kontam dosta naroda ama baš nikako..
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#1335 Re: Crna hronika BH cesta
to je normalnoL u c i f e r wrote:Ne znam da li možda ja nisam normalan ili šta je u pitanju, ali ne kontam dosta naroda ama baš nikako..
i šiša i takvi svatovi, spajdermeni i sl
onda nismo normalni
https://www.liveleak.com/view?i=ef7_1507825336
- Bakir1
#1336 Re: Crna hronika BH cesta
Jel bijeli bmw?
Firauncine su ovuda slicne egzibicije izvodili....
Firauncine su ovuda slicne egzibicije izvodili....
-
anodi
#1337 Re: Crna hronika BH cesta
Strasno.
Jel ima podatak za ovu godinu koliko je ljudi poginulo na cestama..Pa svaki dan minimalno jedno..
Jel ima podatak za ovu godinu koliko je ljudi poginulo na cestama..Pa svaki dan minimalno jedno..
- drug_profi
#1338 Re: Crna hronika BH cesta
Molim vas nista sud. Samo ga tuci. Zarom zicom poljevati ledenom vodom pa opet tuci...
Pa jebem mu mater sto ga je okotila.
Pa jebem mu mater sto ga je okotila.
- Travnički Noćni Šetač
#1339 Re: Crna hronika BH cesta
Nema pomoci bez strozije policije... simptomi kretena se lako prepoznaju...
...
Plave pozicije naprijed- hajmo na tehnicki i plati i tehnicki i kaznu...
Duga svjetla po danu - daj 40 KM odmah
Sijece krivinu - na otpad i otkini mu taj cosak da mu ne smeta....
Prolazi kroz crveno - I vozacku i auto mu oduzmi na godinu dana
Svira na semaforu i mase rukama da krenes u prvoj milisekundi zutog - svi iz kolone po jedan samar na licu mjesta...
Ne daje zmigavac - za svako nedavanje po jedan vaspitni samar....
Pretice preko pune - sva cetiri tocka mu skini i ako hoce dalje voziti nek kupi nove...
i tako dalje...
...
Pa dokle ce vise samoubice po cesti harati.... oduzmi mu i auto i vozacku i jos ga istuci da dibro zapamti ali prije nego nekog ubije...
....
Sinoc dobijam poruku kaze covjek koliko imas snimaka preticanja na punoj sve ne vjerujem da je toliko kretena na cesti nego to ti sam stimas....
...
A ljudi ginu ko muhe...
...
Plave pozicije naprijed- hajmo na tehnicki i plati i tehnicki i kaznu...
Duga svjetla po danu - daj 40 KM odmah
Sijece krivinu - na otpad i otkini mu taj cosak da mu ne smeta....
Prolazi kroz crveno - I vozacku i auto mu oduzmi na godinu dana
Svira na semaforu i mase rukama da krenes u prvoj milisekundi zutog - svi iz kolone po jedan samar na licu mjesta...
Ne daje zmigavac - za svako nedavanje po jedan vaspitni samar....
Pretice preko pune - sva cetiri tocka mu skini i ako hoce dalje voziti nek kupi nove...
i tako dalje...
...
Pa dokle ce vise samoubice po cesti harati.... oduzmi mu i auto i vozacku i jos ga istuci da dibro zapamti ali prije nego nekog ubije...
....
Sinoc dobijam poruku kaze covjek koliko imas snimaka preticanja na punoj sve ne vjerujem da je toliko kretena na cesti nego to ti sam stimas....
...
A ljudi ginu ko muhe...
- vješalica
#1340 Re: Crna hronika BH cesta
trebalo bi iz cijele države sabrati jedno stotinjak policajaca,lijepo im dati šifre, i dovesti u SA da pod fantomkama i dugim cijevima nabrudaju brudilice koje haraju po saobraćaju
znači čisto na procenat napisanih kazni,dati im smještaj lijepo,i nek stoku tabaju
kad već su domicilni poprilično uvezani po svakom osnovu
to je nekada prije i bilo
da su se ljudi koji se zapošljavaju mixali po gradovima, jer domaćeg svako zna,pogotovo u manjim sredinama
naravno prosječni umišljeni snobističar će to smatrati policijsom državavom,ali neka
previše je ustupaka učinjeno u protekom periodu oko saobraćaja
pogotovo u SA gdje je količina auta i bruda svaki dan sve veća
oni stini kompleksaščići puni taštine
ako ne plate kaznu,zna se šta slijedi....
znači čisto na procenat napisanih kazni,dati im smještaj lijepo,i nek stoku tabaju
da su se ljudi koji se zapošljavaju mixali po gradovima, jer domaćeg svako zna,pogotovo u manjim sredinama
naravno prosječni umišljeni snobističar će to smatrati policijsom državavom,ali neka
- Bakir1
#1341 Re: Crna hronika BH cesta
Jucer skoro 700 km po bh putevima.
Dijaspora ne jebe ni punu ni ograničenje nista...
Jest jedan sekjuriti kombi usao mi u makazice...
Ostale sve situacije dijaspora i rentani auti....
- vješalica
#1342 Re: Crna hronika BH cesta
tuku ih nemilosrdno kaznamaBakir1 wrote:Jucer skoro 700 km po bh putevima.
sve ove dijasporce i.turke
ali izgleda nikakve fajde
treba.ovaj dio.prema strancima strozije regulisati
jer.njihova 2 mjeseca ovdje.im.sluze da ispusu tjeskobu.izazvanu redom i disciplinom u maticnimzemljama
- Bakir1
#1343 Re: Crna hronika BH cesta
Isticao se jedan x5 svicarskih tablica, od Jajca do donjeg vakufa u guzici blica, stanem da rijesim to ode kita pun gas....
- commendatore
#1344 Re: Crna hronika BH cesta
sto ga nisi spuco kad si facaBakir1 wrote:Isticao se jedan x5 svicarskih tablica, od Jajca do donjeg vakufa u guzici blica, stanem da rijesim to ode kita pun gas....
- Bakir1
#1345 Re: Crna hronika BH cesta
Stao, izasao iz auta, ppk me zaobišao i otisao.
Nisam ja nikakva faca
Nisam ja nikakva faca
- славянин
#1346 Re: Crna hronika BH cesta
Mitraljez M240 postaviti na tronozac i pucati ko god predje ogranicenjevješalica wrote:trebalo bi iz cijele države sabrati jedno stotinjak policajaca,lijepo im dati šifre, i dovesti u SA da pod fantomkama i dugim cijevima nabrudaju brudilice koje haraju po saobraćaju
- commendatore
#1347 Re: Crna hronika BH cesta
jebi ga ja sam imo naredbu da pucam ako nas ko zaustavi 95-e - jebi ga svasta smo vozili u tojotiBakir1 wrote:Stao, izasao iz auta, ppk me zaobišao i otisao.
Nisam ja nikakva faca
doduse sve su bili lovci na djevice
sad sam manji od makovog zrna kad petarda opali
ispuco hrabrost u ratu - jebi ga
- Laplace
#1348 Re: Crna hronika BH cesta
I ko vozi ispod ograničenja. 80 je 80, nije ni 79 ni 81.славянин wrote:Mitraljez M240 postaviti na tronozac i pucati ko god predje ogranicenjevješalica wrote:trebalo bi iz cijele države sabrati jedno stotinjak policajaca,lijepo im dati šifre, i dovesti u SA da pod fantomkama i dugim cijevima nabrudaju brudilice koje haraju po saobraćaju
- Bakir1
#1349 Re: Crna hronika BH cesta
Kad me neko jebe u zdrav mozak i izivljava se produžetkom spolovila najmanje je bitno ko ce fasovati.commendatore wrote:jebi ga ja sam imo naredbu da pucam ako nas ko zaustavi 95-e - jebi ga svasta smo vozili u tojotiBakir1 wrote:Stao, izasao iz auta, ppk me zaobišao i otisao.
Nisam ja nikakva faca
sad sam manji od makovog zrna kad petarda opalijebem djeci mater i bacam se na pod
![]()
- commendatore
#1350 Re: Crna hronika BH cesta
navikni se bice ti lakseBakir1 wrote:Kad me neko jebe u zdrav mozak i izivljava se produžetkom spolovila najmanje je bitno ko ce fasovati.commendatore wrote:jebi ga ja sam imo naredbu da pucam ako nas ko zaustavi 95-e - jebi ga svasta smo vozili u tojotiBakir1 wrote:Stao, izasao iz auta, ppk me zaobišao i otisao.
Nisam ja nikakva faca
sad sam manji od makovog zrna kad petarda opalijebem djeci mater i bacam se na pod
![]()