Vidi koliko god udarali mi o plocu a vi u klin ili obratno sto se tice konkretno Amara njegova najveca mana je ta sto potice iz Zelj ili sto ima veze sa Zeljom. Pa jebem mu misa sta se sve ovdje pisalo o jadnom Dzeki kojem jednostavno ne moze pera odbiti od istih tipova......isto tako samo sto ima veze sa Zeljom. Tako je isto bilo i dok je bio Pape gdje su navijaci Zelje jedva cekali kiks da se poseru po njemu. Evo generalno ovdje na forumu imas zaista bezobrazno radiklanih forumasa koji nemaju mjere i koji pokusavaju da glume mangupe jer u stavrnom svijetu svakodnevno su podlozni raznoraznim maltretiranjima.....imas ljudi koji se zajebavaju i na racun svog kluba i na racun drugog....imas ljudi koji uvijek koliko toliko pokusavaju realno da sagledaju svaku situaciju. Ja sa svakim ko negira Amara sam spreman da udejm o argumentovanu raspravu sa pocetnog stajalista da Amar niti je bolji ali niti je losiji od ostalih kandidata koji se vrte u pricama a to su Kodro, Hadzibegic, Barbarez....doduse Barbarez nema aposlutno nikakav trenerski background.Tomahawk11 wrote:Ma ne, ne moraš brojati, hrasno. To sam onako rekao.
Ali hajmo realno, koliko je Zeničana, Tuzlaka, Mostaraca, Bišćana, da ne kažem navijača, jer mi to baš bezveze....a eto, da idemo dalje, koliko navijača/simpatizera Lazio, Barsa, Bayern itd. je za to da bude Amar selektor i koliko nije i zašto nije.
Je li moguće da su isključivo razlozi, jer je on, eto, vodio Želju i sad ga ljudi ne mogu?!
Dakle, ako Point, dječak sa šibicama, palermo, north, Logovan, ako svi napišu da Amar Osim nije materijal za selektora, da li su svi napisali jer ne mogu Amara kao bivšeg trenera Želje?!
Nekako mi to dođe ko odbrambena floskula, najlaše svima zalijepiti etiketu pitara i vozi dalje.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1326 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
- luckylaka
#1327 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ljudi jednostavno nece da shvate da Amar nije kapacitet za reprezentaciju i tacka.Jebo klupsko prepucavanje,ali nema taj skoro nista trenersko ili selektorsko.U ono vrijeme u Zelji sa Viscom,Zebom,Bekricem,Sehicem i Ivicom i ja bi bio sampion.Koliko daleko je dogurao.Ostali kandidati isti ko i Amar i tu napredka u reprezentaciji nema.Para nema,saveza boli chundara ko ce doci jer traze najeftinijeg,interes za reprezentaciju je sve manji,idemo polako prema dole.Garant.I sve sto napisemo samo se ponavljamo a i bezze glodjemo jer se ne pitamo nista.Mafijasi vladaju.Tomahawk11 wrote:Ma ne, ne moraš brojati, hrasno. To sam onako rekao.
Ali hajmo realno, koliko je Zeničana, Tuzlaka, Mostaraca, Bišćana, da ne kažem navijača, jer mi to baš bezveze....a eto, da idemo dalje, koliko navijača/simpatizera Lazio, Barsa, Bayern itd. je za to da bude Amar selektor i koliko nije i zašto nije.
Je li moguće da su isključivo razlozi, jer je on, eto, vodio Želju i sad ga ljudi ne mogu?!
Dakle, ako Point, dječak sa šibicama, palermo, north, Logovan, ako svi napišu da Amar Osim nije materijal za selektora, da li su svi napisali jer ne mogu Amara kao bivšeg trenera Želje?!
Nekako mi to dođe ko odbrambena floskula, najlaše svima zalijepiti etiketu pitara i vozi dalje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1328 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Za klupu reprezentacije? Ne slažem se.hrasno38 wrote: Vidi koliko god udarali mi o plocu a vi u klin ili obratno sto se tice konkretno Amara njegova najveca mana je ta sto potice iz Zelj ili sto ima veze sa Zeljom. Pa jebem mu misa sta se sve ovdje pisalo o jadnom Dzeki kojem jednostavno ne moze pera odbiti od istih tipova......isto tako samo sto ima veze sa Zeljom. Tako je isto bilo i dok je bio Pape gdje su navijaci Zelje jedva cekali kiks da se poseru po njemu. Evo generalno ovdje na forumu imas zaista bezobrazno radiklanih forumasa koji nemaju mjere i koji pokusavaju da glume mangupe jer u stavrnom svijetu svakodnevno su podlozni raznoraznim maltretiranjima.....imas ljudi koji se zajebavaju i na racun svog kluba i na racun drugog....imas ljudi koji uvijek koliko toliko pokusavaju realno da sagledaju svaku situaciju. Ja sa svakim ko negira Amara sam spreman da udejm o argumentovanu raspravu sa pocetnog stajalista da Amar niti je bolji ali niti je losiji od ostalih kandidata koji se vrte u pricama a to su Kodro, Hadzibegic, Barbarez....doduse Barbarez nema aposlutno nikakav trenerski background.
Isto za Džeku, to što ima dodirne tačke sa Željom, to mu nije nikakav uteg, oni koji to tvrde, jednostavno traže izgovor.
Ako i ima (a ima, ne sporim, ali ne toliko koliko se tvrdi!) onih koji u tom kontestu gledaju, mislim da, evo konkretno Džeku, komentari tih i takvih ga najmanje dodiruju.
Ja ne vjerujem da je bilo koji navijač Želje koji je zaista navijač reprezentacije imao problem s tim što je Safet selektor. Kritika je nešto drugo i treba kritikovati svakog onako kako zasluži.
Eh sad, forumski lik i djelo....dobro, to je sad neka druga tema.
Ma ja prvenstveno ne vjerujem našem savezu, odnosno onom šta rade, pa eno najbitnije je da novi selektor dovodi jednog pomoćnika, a oni instaliraju druga dva, koji će se, shodno tome da li je prvi pomoćnik Mujo, Ivo ili Jovan, zvati Ivo, Jovan; Mujo, Jovan; Mujo, Ivo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1329 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Eto ti si neki navijač/simpatizer Želje, a nisi za tu opciju. I ima koliko hoćeš onih koji su po tom pitanju tako kao ti ili neutralni, a nisu za tu opciju.luckylaka wrote:Ljudi jednostavno nece da shvate da Amar nije kapacitet za reprezentaciju i tacka.Jebo klupsko prepucavanje,ali nema taj skoro nista trenersko ili selektorsko.U ono vrijeme u Zelji sa Viscom,Zebom,Bekricem,Sehicem i Ivicom i ja bi bio sampion.Koliko daleko je dogurao.Ostali kandidati isti ko i Amar i tu napredka u reprezentaciji nema.Para nema,saveza boli chundara ko ce doci jer traze najeftinijeg,interes za reprezentaciju je sve manji,idemo polako prema dole.Garant.I sve sto napisemo samo se ponavljamo a i bezze glodjemo jer se ne pitamo nista.Mafijasi vladaju.Tomahawk11 wrote:Ma ne, ne moraš brojati, hrasno. To sam onako rekao.
Ali što kaže north, ako je već namjenjeno, neka bude, da vidimo i tu opciju, ako upali, dobro i jeste, ako ne, nije se puno ni očekivalo.
A šta i da očekuješ kad savez nudi neku mizeriju za današnje vrijeme u fudbalu.
Dakle, svaki baraž nam je uspjeh, svaki plasman - ko da smo osvojili, al bogme prije incident, nego pravilo.
- kakotakonikako
#1330 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
luckylaka wrote:Ljudi jednostavno nece da shvate da Amar nije kapacitet za reprezentaciju i tacka.Jebo klupsko prepucavanje,ali nema taj skoro nista trenersko ili selektorsko.U ono vrijeme u Zelji sa Viscom,Zebom,Bekricem,Sehicem i Ivicom i ja bi bio sampion.Koliko daleko je dogurao.Ostali kandidati isti ko i Amar i tu napredka u reprezentaciji nema.Para nema,saveza boli chundara ko ce doci jer traze najeftinijeg,interes za reprezentaciju je sve manji,idemo polako prema dole.Garant.I sve sto napisemo samo se ponavljamo a i bezze glodjemo jer se ne pitamo nista.Mafijasi vladaju.Tomahawk11 wrote:Ma ne, ne moraš brojati, hrasno. To sam onako rekao.
- luckylaka
#1331 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ako navijamo za istu reprezentaciju trebamo traziti najbolje rjesenje.Kao sto Amar sa dobrom generacijom Zeljinih igraca nije napravio nista,Safet i Mesha sa najbpljom generacijom BiH isto nije nesto znacajno napravio je samo dokaz da su levati od trenera.Al haj ti to objasni.Nema tu znanja,autoriteta koliko god ih neko hvalio.Tomahawk11 wrote:Eto ti si neki navijač/simpatizer Želje, a nisi za tu opciju. I ima koliko hoćeš onih koji su po tom pitanju tako kao ti ili neutralni, a nisu za tu opciju.luckylaka wrote:Ljudi jednostavno nece da shvate da Amar nije kapacitet za reprezentaciju i tacka.Jebo klupsko prepucavanje,ali nema taj skoro nista trenersko ili selektorsko.U ono vrijeme u Zelji sa Viscom,Zebom,Bekricem,Sehicem i Ivicom i ja bi bio sampion.Koliko daleko je dogurao.Ostali kandidati isti ko i Amar i tu napredka u reprezentaciji nema.Para nema,saveza boli chundara ko ce doci jer traze najeftinijeg,interes za reprezentaciju je sve manji,idemo polako prema dole.Garant.I sve sto napisemo samo se ponavljamo a i bezze glodjemo jer se ne pitamo nista.Mafijasi vladaju.Tomahawk11 wrote:Ma ne, ne moraš brojati, hrasno. To sam onako rekao.
Ali što kaže north, ako je već namjenjeno, neka bude, da vidimo i tu opciju, ako upali, dobro i jeste, ako ne, nije se puno ni očekivalo.
A šta i da očekuješ kad savez nudi neku mizeriju za današnje vrijeme u fudbalu.
Dakle, svaki baraž nam je uspjeh, svaki plasman - ko da smo osvojili, al bogme prije incident, nego pravilo.
- hrasno38
#1332 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ko to tvrdi??? TI!!! De nam postavi ovdje svoije reference koje ce dati vaznost tvome misljenju. Po cemu je to Pape bolji trener od Amara i koje su mu to bile trenerske reference kada je dobio posao? Koje su bile Blazove a da ne spominjem Muzorovica, Musovica, Misu Smajlovica itd itd. Jedini koji je imao reference je bio Ciro ali i njemu ste jebali majku. Savez daje 30.000 i to je to. Za te pare nece doci niti jedan jedini jak trener, niti jedan jaci i ostaje samo ova nasa buranija i mozda neko zeljan izazova koji trenutno nema posla. Ti se postavljas boga mi kao da si vodio Brazil i osvojio 5 titula prvaka Evrope.luckylaka wrote:Ljudi jednostavno nece da shvate da Amar nije kapacitet za reprezentaciju i tacka.Jebo klupsko prepucavanje,ali nema taj skoro nista trenersko ili selektorsko.U ono vrijeme u Zelji sa Viscom,Zebom,Bekricem,Sehicem i Ivicom i ja bi bio sampion.Koliko daleko je dogurao.Ostali kandidati isti ko i Amar i tu napredka u reprezentaciji nema.Para nema,saveza boli chundara ko ce doci jer traze najeftinijeg,interes za reprezentaciju je sve manji,idemo polako prema dole.Garant.I sve sto napisemo samo se ponavljamo a i bezze glodjemo jer se ne pitamo nista.Mafijasi vladaju.Tomahawk11 wrote:Ma ne, ne moraš brojati, hrasno. To sam onako rekao.
-
incognito071
#1333 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
ovo postaje pateticno
- hrasno38
#1334 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ama covjece problem je sto nece niko ko valja ili da mozda dovedemo Slavoljuba Muslina ako ga otjeraju Srbi sa klupe!!! Mislim ne sagledavas uopste realno situaciju i ponovit cu prosipas tvrdnje be zikakvog osnova. Eto to smo kao svi znali da ce nas Pape odvesti na SP pa nas covjek odvede a odlicno se sjecam drvlja i kamenja po nejmu kada je izabran i nakon pocetnih kikseva protiv Albanije, Rumunije......Kako ces znati kakav je neko dok mu ne das priliku. Bilic i Kovac su uskocili na klupu Hrvatske niodkuda i napravili vise nego solidne uspjehe s tim sto je Hrvatska ljestvica neuporedivo visa od nase i oni nece samo da ucestvuju na SP i EP. Koga su oni trenirali prije toga????luckylaka wrote:Ako navijamo za istu reprezentaciju trebamo traziti najbolje rjesenje.Kao sto Amar sa dobrom generacijom Zeljinih igraca nije napravio nista,Safet i Mesha sa najbpljom generacijom BiH isto nije nesto znacajno napravio je samo dokaz da su levati od trenera.Al haj ti to objasni.Nema tu znanja,autoriteta koliko god ih neko hvalio.
- Logovan
#1335 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nisi u pravu. On je navijač Sarajeva, kao i svi mi ovdje.Tomahawk11 wrote: Eto ti si neki navijač/simpatizer Želje
Svi navijamo za isti klub - FKS.
-
vryzas
- turbofolk
#1337 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
A šta ako bude Kodro 

- bingov buraz
#1338 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Treba uzeti Amara,jedan manje na birou.
Mozda iz saveza povuku i neke poticaje za zaposljavanje
Nevezano toliko za Amara izgleda da je jedan od uslova konkursa da kandidat ne moze da nadje posao u struci.
Tuga.
Mozda iz saveza povuku i neke poticaje za zaposljavanje
Nevezano toliko za Amara izgleda da je jedan od uslova konkursa da kandidat ne moze da nadje posao u struci.
Tuga.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1339 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Lahko se vama za
preko leđa reprezentacije
Haman da će to biti glavno

Haman da će to biti glavno
- hrasno38
#1340 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kako ce biti uslov konkursa kad kako je ovdje neko rekao konkursa NEMA!bingov buraz wrote:Treba uzeti Amara,jedan manje na birou.
Mozda iz saveza povuku i neke poticaje za zaposljavanje![]()
Tuga.
- bingov buraz
#1341 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Karikirao sam,valjda ne moram crtatihrasno38 wrote:Kako ce biti uslov konkursa kad kako je ovdje neko rekao konkursa NEMA!bingov buraz wrote:Treba uzeti Amara,jedan manje na birou.
Mozda iz saveza povuku i neke poticaje za zaposljavanje![]()
Tuga.
-
markomilanov
#1342 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Savez je problem,mora povećati platu za iole ozbiljnog trenera,samo trener iz regiona nas može spasiti,amar nije ni seo na klupu ,a već se osećaju tenzije.
- Point.
#1343 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Naravno da nije kapacitet za repke, pa koliko se on vec bavi ovim poslom i nije dalje od Zelje i Katara dogurao? Pape je makar vodio nekolilo turskih prvoligasa prije nego sto je postao selektor pa, iako mizerno, ipak vece reference od svih Amarovih titula nase jadne lige. Kome ce Amar, koji nikakvo igracko fudbalsko ime nema a ni trenersko, nabijati autoritet? On je jedan od onih trenera koji ce se prvo posvadjati sa najboljim igracem da fol uvede autoritet, jer drugo nista ne posjeduje. Trener bez internacionalnog iskustva, koji je ipak bitan za posao selektora, karizme, ugleda, autoriteta, pa ni Bog zna kakvog znanja jer da ga ima makar bi se docepo kakvog spora i sad bi takvoj osobi trebali dati u ruke igrace koji su ionako razmazeni?hrasno38 wrote:Ko to tvrdi??? TI!!! De nam postavi ovdje svoije reference koje ce dati vaznost tvome misljenju. Po cemu je to Pape bolji trener od Amara i koje su mu to bile trenerske reference kada je dobio posao? Koje su bile Blazove a da ne spominjem Muzorovica, Musovica, Misu Smajlovica itd itd. Jedini koji je imao reference je bio Ciro ali i njemu ste jebali majku. Savez daje 30.000 i to je to. Za te pare nece doci niti jedan jedini jak trener, niti jedan jaci i ostaje samo ova nasa buranija i mozda neko zeljan izazova koji trenutno nema posla. Ti se postavljas boga mi kao da si vodio Brazil i osvojio 5 titula prvaka Evrope.luckylaka wrote:Ljudi jednostavno nece da shvate da Amar nije kapacitet za reprezentaciju i tacka.Jebo klupsko prepucavanje,ali nema taj skoro nista trenersko ili selektorsko.U ono vrijeme u Zelji sa Viscom,Zebom,Bekricem,Sehicem i Ivicom i ja bi bio sampion.Koliko daleko je dogurao.Ostali kandidati isti ko i Amar i tu napredka u reprezentaciji nema.Para nema,saveza boli chundara ko ce doci jer traze najeftinijeg,interes za reprezentaciju je sve manji,idemo polako prema dole.Garant.I sve sto napisemo samo se ponavljamo a i bezze glodjemo jer se ne pitamo nista.Mafijasi vladaju.Tomahawk11 wrote:Ma ne, ne moraš brojati, hrasno. To sam onako rekao.
- hrasno38
#1344 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Vodio je tako dobro te ekipe da je svaku godinu dobio nogu.....on bi imao 5x veci autoritet nego sto su ga imali i Pape i Mesa ali dobro ja postujem tvoje misljenje ali se ne slazem sa njim. Vidjet cemo kao prvo tko ce zaista biti pa cemo onda raspravljati.Point. wrote:Naravno da nije kapacitet za repke, pa koliko se on vec bavi ovim poslom i nije dalje od Zelje i Katara dogurao? Pape je makar vodio nekolilo turskih prvoligasa prije nego sto je postao selektor pa, iako mizerno, ipak vece reference od svih Amarovih titula nase jadne lige. Kome ce Amar, koji nikakvo igracko fudbalsko ime nema a ni trenersko, nabijati autoritet? On je jedan od onih trenera koji ce se prvo posvadjati sa najboljim igracem da fol uvede autoritet, jer drugo nista ne posjeduje. Trener bez internacionalnog iskustva, koji je ipak bitan za posao selektora, karizme, ugleda, autoriteta, pa ni Bog zna kakvog znanja jer da ga ima makar bi se docepo kakvog spora i sad bi takvoj osobi trebali dati u ruke igrace koji su ionako razmazeni?
- supercali
#1345 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kakve veze ima autoritet sa igrackim iskustvom?
Od velikih trenera slabo ko je bio I dobar igrac a kamoli klasa
Uglavnom su to bili prosjecni igraci
Od velikih trenera slabo ko je bio I dobar igrac a kamoli klasa
Uglavnom su to bili prosjecni igraci
- spree
#1346 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne branim amara i ne bi volio da bude selektor, ako ima boljih kandidata, ali realno inteligentniji je jedno 300 puta od papketa i gargamela. Sigurno i takticki potkovaniji i ima modernija shvatanja fudbala.
-
Crvena Tifoza
#1347 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
spree wrote:Ne branim amara i ne bi volio da bude selektor, ako ima boljih kandidata, ali realno inteligentniji je jedno 300 puta od papketa i gargamela. Sigurno i takticki potkovaniji i ima modernija shvatanja fudbala.
Svu svoju raskošnu inteligenciju je pokazao za vrijeme njegovih inostranih angažmana.
-
mikogoago
#1348 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Point. wrote: Naravno da nije kapacitet za repke, pa koliko se on vec bavi ovim poslom i nije dalje od Zelje i Katara dogurao? Pape je makar vodio nekolilo turskih prvoligasa prije nego sto je postao selektor pa, iako mizerno, ipak vece reference od svih Amarovih titula nase jadne lige. Kome ce Amar, koji nikakvo igracko fudbalsko ime nema a ni trenersko, nabijati autoritet? On je jedan od onih trenera koji ce se prvo posvadjati sa najboljim igracem da fol uvede autoritet, jer drugo nista ne posjeduje. Trener bez internacionalnog iskustva, koji je ipak bitan za posao selektora, karizme, ugleda, autoriteta, pa ni Bog zna kakvog znanja jer da ga ima makar bi se docepo kakvog spora i sad bi takvoj osobi trebali dati u ruke igrace koji su ionako razmazeni?
Upravo tako, ali kao sto neko napisa neka proba i on pa da stavimo tacku i na to i. Steta reprezentaciji je vec nanesena od ranije, dotakli smo dno.
Niko ovdje nema nista protiv Amara ili Zelje jednostavno smo svi odje i pisemo o repki koja je svima nama prirasla srcu. Mislim da je ono sto najvise sve ovdje iritira i boli je ta providna igra saveza. Ponasaju se kao da smo svi retardirani i da ne vidimo sta se radi. Ovdje vise nisu u pitanju kandidati,ali to bacanje prasine u oci i sve ostalo je mislim najvise sto je sada i prije i irititalo i iritira sve nas.
-
SSemir
#1349 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
A zasto zlatan bajramovic nije nikakva opcija?
- Tito_i_Partija
#1350 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne smeta mi Amar, ne smeta mi Kodro, ne smeta mi ni Barbarez, i ko god jos ima od BH imena sto su spomenuti. Samo da se ova prica vec jednom zavrsi, i da idemo napokon dalje.
Sve je to u pet deka, ljudi moji.
Sve je to u pet deka, ljudi moji.