Hendrix wrote:Memici sumnjivi a ova sto folira amneziju nije hahahahahah....znaci komedija, parodija u stilu Leslie Nielsena.
Mensure jarane, hajd posteno nam reci...jel to vjerujes da ova ima amneziju? Ali ono bas posteno reci? Necemo nikome reci...uleti sa drugim nickom ako treba.

Šta ću ja kao laik govoriti može li imati amneziju, ako doktori kažu da može imati. Uostalom, i ona je imala povrede, i to ne bezazlene.
Lutate uveliko. Dženan predložio da idu šetati Alejom, a tamo mu navodno napravili sačekušu. Pa kakve su šanse za tako nešto? To isto da ja tebe sačekam ispred haustora, a ne znam ni ko si, ni šta si, samim tim ni gdje ćeš biti u vrijeme napada.
Udarili ga jednom u glavu, on preživio još desetak dana, a oni preko noći iskonstruisali cijelu priču i 15 minuta nakon udaranja našli cigane kojima su platili da prođu tuda kombijem i sve priznaju.
Zamisli koliko moraš biti lud da:
1. Odeš nekog čekati u Aleji po zimi. Čekaš satima, a onda ga samo jednom spucaš.
2. Udario si ga, prepao se i pobjegao... I onda smislio priču, podmetnuo dokaze na lice mjesta, Alisi rekao da izmisli amneziju... Sve to u 15 minuta i sve to dok je frajer živ
3a. U Ploskićevom slučaju pristaneš na detektor ako si ubica
3b. U Budnjinom slučaju smisliš da bi mogao biti u Njemačkoj i potplatiš hrvatsku, slovensku i austrijsku graničnu policiju da lažu kako si zaista putovao
Ma hajte molim vas