Sarajevo je palo... Sad pravac Tuzla.insomnia78 wrote:
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Sarajevo je palo... Sad pravac Tuzla.insomnia78 wrote:
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Oni traze da se fakultet ravna po njihovim potrebama. Da se prekinu predavanja i ispiti dok su oni na dzumi.Fudo387 wrote:Pusti.seln wrote:O tempora, o momcici...meni je u to doba u glavi bilo samo zensko, ovaj momcic gleda kome najunosnije da ponudi anus.btw. ako u AmerikU student Jevrej usred predavanja kaze "mogu li ja u shubu, da se malo njisem naprijed-nazad"... profesor ga pusti ?
Ne moras ni doci na predavanje, molio se ne molio.
Ne moras ni na ispit, nisi dos'o, nisi polozio...sem ako unaprijed nisi dogovorio da ti to ostave za drugi termin.
Sve se moze dogovoriti, ljudski, bez onih samo nama poznatih trzavica gdje se i kod najmanje sitnice radi o pitanju zivota i smrti.
Zato i jesmo u qrcu od kad se zna za nas.
Ohladi care...mali_milojica wrote:Nesto slicno kad bi trazio u Americi,zavrsio bi u nekom podrumu CIA-e gdje bi ti glavu potapali u vodu prilikom ispitivanja i trazili da odas ko su ti jataci iz Al Kaide ili ID jer su nesto popularniji danas.
Dzaba tebi pisati. Ovdje su pomjerili citav jebeni faks i raspored. Alo, citas li ti sta pise?Fudo387 wrote:
Da, ispreskakali pisuci gluposti...
Veze nemam?
Mame ti?
https://www.universitybusiness.com/arti ... iversities
These universities responded by stating that while they are proud of their religious heritage, they are tolerant towards other faiths, which is evident from the accommodations for Muslims.
...kazem ja, 'dje si bio, ni'dje, sta si radio, nista.
Haj' sad, udri se.
Nadam se da u zivotu ne shvatas sve bukvalno kao postove na klixu.Acid25 wrote:Ohladi care...mali_milojica wrote:Nesto slicno kad bi trazio u Americi,zavrsio bi u nekom podrumu CIA-e gdje bi ti glavu potapali u vodu prilikom ispitivanja i trazili da odas ko su ti jataci iz Al Kaide ili ID jer su nesto popularniji danas.
Pa kakva je razlika, ili mu pomjerio raspored ili ga pustio sat vremena?Bodkin wrote:Dzaba tebi pisati. Ovdje su pomjerili citav jebeni faks i raspored. Alo, citas li ti sta pise?Znaci vjersko su nametnuli fakultetu. Ne radi se da li pojedinci imaju pravo da odu sat vremena sa predavanja.
Ima li sta na tom linku izmisljeno, netacno?Bodkin wrote:Al jok, izguglo ti i prvo ti je izaslo, ti nalijepio.
Evo, klasicni bosanskohercegovacki glavonja marke Zahiragic II.MyTao wrote:Fudo ne lazi narod...
Pa ugrozavas ljude koji ne klanjaju jer oni gube vrijeme.Fudo387 wrote:Pa kakva je razlika, ili mu pomjerio raspored ili ga pustio sat vremena?Bodkin wrote:Dzaba tebi pisati. Ovdje su pomjerili citav jebeni faks i raspored. Alo, citas li ti sta pise?Znaci vjersko su nametnuli fakultetu. Ne radi se da li pojedinci imaju pravo da odu sat vremena sa predavanja.
Sta skola tu konkretno gubi/dobija?
Ima li sta na tom linku izmisljeno, netacno?Bodkin wrote:Al jok, izguglo ti i prvo ti je izaslo, ti nalijepio.
O tvom iskustvu vise ne bih, vec si mi u nekoliko navrata dokazao da si ovdje djaba dolazio. Mog'o si isti ispast' i da si u Travniku studirao.
Kojih je,da se ne lazemo,vecina i oni moraju trositi pare na hranu,na kafu dok dzumanski vakat prodjePilaw_Pavlaka wrote:Pa ugrozavas ljude koji ne klanjaju jer oni gube vrijeme.Fudo387 wrote:Pa kakva je razlika, ili mu pomjerio raspored ili ga pustio sat vremena?Bodkin wrote:Dzaba tebi pisati. Ovdje su pomjerili citav jebeni faks i raspored. Alo, citas li ti sta pise?Znaci vjersko su nametnuli fakultetu. Ne radi se da li pojedinci imaju pravo da odu sat vremena sa predavanja.
Sta skola tu konkretno gubi/dobija?
O tvom iskustvu vise ne bih, vec si mi u nekoliko navrata dokazao da si ovdje djaba dolazio. Mog'o si isti ispast' i da si u Travniku studirao.
Dobro, ima smisla.Pilaw_Pavlaka wrote:Pa ugrozavas ljude koji ne klanjaju jer oni gube vrijeme.
-Nema bošnjaka, hrvata, srba,KB9 wrote:jasta ces nego ispastat ako ne klanjas, ima da se prilagodis ljudima koji idu klanjat, danas dzuma sutra pauza za svaki namaz, nije dzaba nasa bosna muslimanska zemlja, sda ce nam to omogucit a kome se ne svidja nek ide u dijasporu il ostane ovde gubit vrijeme u svakom smislu
Novak20 wrote:I evo ga, uspio je. Senat UNSA je odlučio......
https://www.klix.ba/vijesti/bih/senat-u ... /161228050
primaju u CileuHeller wrote:-Nema bošnjaka, hrvata, srba,KB9 wrote:jasta ces nego ispastat ako ne klanjas, ima da se prilagodis ljudima koji idu klanjat, danas dzuma sutra pauza za svaki namaz, nije dzaba nasa bosna muslimanska zemlja, sda ce nam to omogucit a kome se ne svidja nek ide u dijasporu il ostane ovde gubit vrijeme u svakom smislu
-More se lako otić
-Fin standard
-Engleski dovoljan
-Ljudi prijatni.
Odo u Čile jebo ovo
Primaju, ja pio pivo s jednim Čileancem, i ono govorim u istim smo govnima, kae čojk jeso kurac mi imamo 5x vaša primanja. Reko molim kako? I tako priča, samo odeš i ako nađeš poso za 90 dana dobiješ residence i dozvole. Jako su friendly prema imigrantima.muha_sa wrote:primaju u CileuHeller wrote:-Nema bošnjaka, hrvata, srba,KB9 wrote:jasta ces nego ispastat ako ne klanjas, ima da se prilagodis ljudima koji idu klanjat, danas dzuma sutra pauza za svaki namaz, nije dzaba nasa bosna muslimanska zemlja, sda ce nam to omogucit a kome se ne svidja nek ide u dijasporu il ostane ovde gubit vrijeme u svakom smislu
-More se lako otić
-Fin standard
-Engleski dovoljan
-Ljudi prijatni.
Odo u Čile jebo ovo
Primaju,muha_sa wrote:primaju u Cileu
https://en.wikipedia.org/wiki/Visa_policy_of_ChileFudo387 wrote:Primaju,muha_sa wrote:primaju u Cileu
Viza kosta cener.
Eto sanse da ga razbijes.
Eto mene kod tebeFudo387 wrote:Primaju,muha_sa wrote:primaju u Cileu
Viza kosta cener.
Eto sanse da ga razbijes.