Ove pederuse bi trebalo zabraniti ustavom ....Boskero wrote:Iznad slike sam napisao, taj u prvom redu celavi sa pederušom oko vrata...Laertes wrote:Koji od ovih je taj Jaso?Boskero wrote:Ne znam cemu ovolika euforija oko gradonacelnika Tuzle?
Citam ove slavljenicke postove o rezultatima izbora u Tuzli, na tren pomislih da ne znam gdje živim, utopia, med i mlijeko.
Odem prije izbora na debatu kandidata za gradonacelnika u hotelu Tuzla, auditorijum šaren po stranackoj osnovi naravno, zaposlenici opštine, MUP-a, Univerzitetskog klinickog centra Gradina, Doma zdravlja Dr. Mustafa Šehović, šefovi i radnici sestrinskih firmi ovdašnjih stranaka. Krece predstavljanje kandidata skup se pretvara u teferic koji je konkurent onim u Živinicama i Cevljanovicima, moderatorica debate kako najavljuje ucesnike, pocinje skandiranje imena od tih istih građana koji su došli da isprate cin demokratije uzivo. Nisam bio u prvom safu pa nisam primjetio eminentu licnost ovog skupa tj gospodina Jasu, kamatara i krimosa koji je jedno 20 godina uplacivao sebi penziono i zdravstveno od zateznih kamata....
Celavi gospodin sa namrštenom facom vlasnik zaštitarske agencije Ski Jet koja zaposljava spasioce na panonskim jezerima inace dobar prijatelj Jasmina Imamovica.....
![]()
Rezultati izbora 2016
- mO k3
#1326 Re: Rezultati izbora 2016
- Vitezanin
#1327 Re: Rezultati izbora 2016
Euforija oko gradonačelnika Tuzle se stvorila isključivo zbog potopa SDP-a prije dvije godine na osnovu čega su SBB i SDA zaključile da mogu dobiti Tuzlu.
Ali Tuzla je ipak puno "crvenija" nego se misli. A drugo, sa nivoa simbolike, potencijalna pobjeda stranke tipa SDA ili SBB-a u Tuzli bi bila velika i zadala bi udarac, možda ne konačni, ali veliki udarac SDP-u. Ali, to teško da se može desiti. Izuzetno teško.
Ali Tuzla je ipak puno "crvenija" nego se misli. A drugo, sa nivoa simbolike, potencijalna pobjeda stranke tipa SDA ili SBB-a u Tuzli bi bila velika i zadala bi udarac, možda ne konačni, ali veliki udarac SDP-u. Ali, to teško da se može desiti. Izuzetno teško.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1328 Re: Rezultati izbora 2016
Znači jedini cilj u Tuzli je da se pobijede zeleni i da se ostane crveno, a sve ostalo je nebitno. OK. 
- Laertes
#1329 Re: Rezultati izbora 2016
A znaš li slučajno ko je ovaj lik u narandžastim tenama? Par puta sam sjedio blizu njega, jebote kako mi je na živce išao...Boskero wrote:Iznad slike sam napisao, taj u prvom redu celavi sa pederušom oko vrata...Laertes wrote:Koji od ovih je taj Jaso?Boskero wrote:Ne znam cemu ovolika euforija oko gradonacelnika Tuzle?
Citam ove slavljenicke postove o rezultatima izbora u Tuzli, na tren pomislih da ne znam gdje živim, utopia, med i mlijeko.
Odem prije izbora na debatu kandidata za gradonacelnika u hotelu Tuzla, auditorijum šaren po stranackoj osnovi naravno, zaposlenici opštine, MUP-a, Univerzitetskog klinickog centra Gradina, Doma zdravlja Dr. Mustafa Šehović, šefovi i radnici sestrinskih firmi ovdašnjih stranaka. Krece predstavljanje kandidata skup se pretvara u teferic koji je konkurent onim u Živinicama i Cevljanovicima, moderatorica debate kako najavljuje ucesnike, pocinje skandiranje imena od tih istih građana koji su došli da isprate cin demokratije uzivo. Nisam bio u prvom safu pa nisam primjetio eminentu licnost ovog skupa tj gospodina Jasu, kamatara i krimosa koji je jedno 20 godina uplacivao sebi penziono i zdravstveno od zateznih kamata....
Celavi gospodin sa namrštenom facom vlasnik zaštitarske agencije Ski Jet koja zaposljava spasioce na panonskim jezerima inace dobar prijatelj Jasmina Imamovica.....
![]()
- sjedi 1
#1330 Re: Rezultati izbora 2016
Nemoj tako,na osnovu ovih rezultata(pogotovo u RS-u) narodu je dobro i narod je zadovoljanQler wrote:Ukratko, serem se ja u ovu drzavu i ovaj narod...
40-50 % nije izašlo,znači da ne bi da bilo šta mjenjaju,dobro je ovako
Ovo što je izašlo većina je glasala za postojeće stanje znači jakako nego je dobro ovako
Tačka
Sve sretno i berićetno,hojlala
-
Heller
#1331 Re: Rezultati izbora 2016
Referendum, odma o pederusama.mO k3 wrote: Ove pederuse bi trebalo zabraniti ustavom ....
- O'zone
- Globalni moderator
- Mea_parvitas
#1333 Re: Rezultati izbora 2016
Strasan kriminal, ovo su drzavni neprijatelji no.1cassius wrote:SkyLimit wrote:I vrijedilo je prisustovati skupovima SDP u Tuzlanskom kantonu, najsnažniji argument koji su kandidati iznosili je: "Neće nama neki tamo iz Banovića(aludirajući na Mirsada Kukića) šefovati šta da radimo" uz gromoglasan aplauzJa ne bih hodao spokojno uokolo u tim trenucima da sam iz Banovića, koja količina gnjeva na ljude ni krive ni dužne
![]()
Koji je fazon sa tim Kukićem uopće, koliko sam shvatio SDP tvrdi da je svaki SDA predstavnik u vlasti u TK zapravo marioneta tog Kukića i da on iz sjene upravlja
- sjedi 1
#1334 Re: Rezultati izbora 2016
O'zone wrote:Stranka mu jeste on je na žalost žrtva teške izborne krađeputokaz1 wrote:ESSO pobjedio?![]()
- vješalica
#1335 Re: Rezultati izbora 2016
cim ovi kojekakvi protestanti počnu gladovat i jadat i pizdekati po televiziji radi raspordaje imovine i kojekakvih firmi
treba im odma poslati specijalnu da ih udara dok im meso od kosti ne otpadne radi truhljenja
glasate jebite se
sve goli lopov i ona glupa glava iz koje svi problemi izlaze
treba im odma poslati specijalnu da ih udara dok im meso od kosti ne otpadne radi truhljenja
glasate jebite se
- Laertes
#1336 Re: Rezultati izbora 2016
Provedoh cijelo popodne na izbori.ba. Kakvih zanimljivosti tu ima:
- Čovjek postade načelnik sa 78 glasova; vijećnik sa 10 glasova (East Mostar)
- u Goraždu 11 stranaka u vijeću
- sjevernokorejski procenti u Kreševu, Kupresu (RS) - 100%
- 12 glasova razlike za načelnika (Donji Žabar)
plus ganjajući lično poznate ljude po listama... Zabava na kvadrat.
- sjedi 1
#1337 Re: Rezultati izbora 2016
vješalica wrote:cim ovi kojekakvi protestanti počnu gladovat i jadat i pizdekati po televiziji radi raspordaje imovine i kojekakvih firmi
glasate jebite se
- Laertes
#1338 Re: Rezultati izbora 2016
U Lukavcu je SDA sama sebi skočila u usta sa kandidatom. Čovjek se toliko prosuo na debati na TVTK, a nakon nje je bilo dovoljno vremena da kruži netom, pa je došlo i do sela. Znam lično dosta članova SDA koje je bilo stid. Edo ni kriv ni dužan pobijedi.KvaziExpert wrote:imam par kolega iz tuzle, izašli su, glasali za Jasmina, mada ga smatraju negativcem. mogućnost da pobijedi zeleni kandidat smatraju katastrofom. slična stvar je ovdje u gračanici. kod nas u živinicama je razlika što kamenjakovića ipak većina cijeni i poštuje, pa ćemo vidjeti.
-
155_mm
#1339 Re: Rezultati izbora 2016
dzaba si visio citav dan. ja imam vijest godine u vezi izbora.Laertes wrote:Provedoh cijelo popodne na izbori.ba. Kakvih zanimljivosti tu ima:
Danas su na oglasnoj tabli opštine izloženi preliminarni rezultati prema kojima je na izbore izašlo 5.558 birača ili oko hiljadu manje, a da je za načelnika opštine bilo 4.906 važećih listića i da je Grujičić dobio 3.348 glasova ili 1.003 glasa manje nego što je sinoć saopšteno, a Duraković 1.558 glasova ili 352 glasa manje nego prema sinoćnjim podacima.
Time je razlika u broju osvojenih glasova između Grujičića i Durakovića smanjena sa sinoćnjih 2.441 na 1.790 ili za čak 651 glas na štetu Grujičića.
Predsjednik Opštinske izborne komisije Nermin Alivuković izjavio je Srni da je do ove razlike došlo zbog grešaka biračkih odbora koji nisu pravilno popunili obrasce, a sinoć su zbog hitnosti mnogi dostavili netačne podatke o izlasnosti i broju glasova, te da je, kako tvrdi, OIK ustanovio da je oko hiljadu birača manje glasalo i da nisu tačni dostavljeni podaci o broju glasova za načelničke kandidate.
- Vitezanin
#1340 Re: Rezultati izbora 2016
Laertes wrote:Provedoh cijelo popodne na izbori.ba. Kakvih zanimljivosti tu ima:
S par inicijativa (koje naše stranke neće provesti), ove smiješne situacije se lako riješe:
- uvedeš izborni prag na 5% i onda se male stranke ujedine, bude manje provala kandidata itd
- uvedeš pravilo minimalno dva kandidata za načelnika plus drugi krug ukoliko ih ima više i nijedan ne osvoji 50+%
- ujediniš smiješne općine koje imaju 100, 200, 300 stanovnika .
Za ove zvijezde i zvijezde u pokušaju na listama nema rješenja. Neka ih. Demokracija.
-
Heller
#1341 Re: Rezultati izbora 2016
Tebi je jasno da je u TK na vlasti SDA?Boskero wrote:
- sigh
#1342 Re: Rezultati izbora 2016
Samo nek SDA nastavi sa ovim autogolovima i bit ce sve dobro

- SkyLimit
#1343 Re: Rezultati izbora 2016
U Kalesiji sa 100 i nešto glasova Asim Paščanović - Pars(onaj košarkaš što je igrao za Tursku) ušao u vijeće ispred SDA kao nacionalna manjina Turčin sa 100 i nešto glasova
Na tom mjestu zamjenit će Mehmeda Suljkaovića, također Turčina koji je ovaj put morao priznati poraz
Na tom mjestu zamjenit će Mehmeda Suljkaovića, također Turčina koji je ovaj put morao priznati poraz
Last edited by SkyLimit on 03/10/2016 17:53, edited 1 time in total.
-
VjecitiStudent
#1344 Re: Rezultati izbora 2016
Bio je pokušaj da se povisi izborni prag na 5%, međutim (bogata) SDA je odlučno bila protiv.Vitezanin wrote:Laertes wrote:Provedoh cijelo popodne na izbori.ba. Kakvih zanimljivosti tu ima:
S par inicijativa (koje naše stranke neće provesti), ove smiješne situacije se lako riješe:
- uvedeš izborni prag na 5% i onda se male stranke ujedine, bude manje provala kandidata itd
- uvedeš pravilo minimalno dva kandidata za načelnika plus drugi krug ukoliko ih ima više i nijedan ne osvoji 50+%
- ujediniš smiješne općine koje imaju 100, 200, 300 stanovnika .
Za ove zvijezde i zvijezde u pokušaju na listama nema rješenja. Neka ih. Demokracija.
- O'zone
- Globalni moderator
#1345 Re: Rezultati izbora 2016
E sad i mene interesuje Jel ima negdje snimak Juniorovog obraćanja sinoć
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... ake/181919
-
Heller
#1346 Re: Rezultati izbora 2016
- Vjerujte da nas je strah, noćas niko nije spavao, nestalo je struje čak, čujem od nekih, i to samo u naselju gdje su Bošnjaci, u to nisam sigurna, ali struje nije bilo do jutros, rekla je.O'zone wrote:E sad i mene interesuje Jel ima negdje snimak Juniorovog obraćanja sinoć
Nisko padoše majke, SDA servis. Tužno je to
-
VjecitiStudent
#1347 Re: Rezultati izbora 2016
O'zone wrote:E sad i mene interesuje Jel ima negdje snimak Juniorovog obraćanja sinoć
- dječak sa šibicama
#1348 Re: Rezultati izbora 2016
Udruzenje "Majke Srebrenice" u zastiti Bakira Izetbegovica.
-
Boskero
#1349 Re: Rezultati izbora 2016
.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 02:09, edited 1 time in total.
- dječak sa šibicama
#1350 Re: Rezultati izbora 2016
Odavno je to udruzenje servis SDA.Heller wrote:- Vjerujte da nas je strah, noćas niko nije spavao, nestalo je struje čak, čujem od nekih, i to samo u naselju gdje su Bošnjaci, u to nisam sigurna, ali struje nije bilo do jutros, rekla je.O'zone wrote:E sad i mene interesuje Jel ima negdje snimak Juniorovog obraćanja sinoć
Nisko padoše majke, SDA servis. Tužno je to
To sto se one zovu "Majke Srebrenice", ne znaci da predstavljaju sve srebrenicke zene.