Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

jeza u ledja

#1327 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Donald Duck u vezi New York Times:
Image

:lol: :lol:
Kikibombona

#1328 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Kikibombona »

Clint Eastwood podržava Trumpa: Svi smo umorni od političke korektnosti

http://www.klix.ba/magazin/clint-eastwo ... /160804021

E moj Klinte...

:-) :-) :-) :-)
cyprus

#1329 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by cyprus »

TAFKAP wrote:Jbt, samo čekam da iz nekog ugla izleti Ashton Kutcher i počne da se dere "You've all been punk'd!" :lol:
:D :thumbup:

Tačno jbt da ne povjeruješ da postoje milioni ljudi koji podržavaju ovu spodobu :-)
Tito_i_Partija

#1330 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Tito_i_Partija »

Pa Clint je odavno puk'o. Jos uvijek mu se ljudi smiju za ono kad je pric'o sa stolicom na onoj republikanskoj konvenciji, mescini kad je Romney bio kandidat.
jeza u ledja

#1331 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Kikibombona wrote:Clint Eastwood podržava Trumpa: Svi smo umorni od političke korektnosti

E moj Klinte...

Clinton podrzava Trumpa? :shock:
Hajd da i to vidim. :roll:

:D
k3ngur

#1332 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by k3ngur »

jeza u ledja wrote:
Kikibombona wrote:Clint Eastwood podržava Trumpa: Svi smo umorni od političke korektnosti

E moj Klinte...

Clinton podrzava Trumpa? :shock:
Hajd da i to vidim. :roll:

:D
Ma to ti je propaganda :D
asker

#1333 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by asker »

SInoc odgledah ovaj video

https://www.youtube.com/watch?v=6jyPe6vzAno

Neznam ni kako ni zasto al izbaci mi ga youtube pa hajde da poslusam gospodina. Pa ljudi moji sta je ovo? Ne sumnjam da ima boljih, elokventnijih govora, ali ovo je ono vatafak moment.
Ovdje na forumu pominju cesto tog Radeljasa. Ovaj zuco je vjerujem gori od njega. Ima li ista smisleno da ovaj covjek zna reci? Hej, potencijalni predsjednik USA.

Imam vece postovanje prema nasim politicarima i izbornim kampanjama poslije ovoga.
jeza u ledja

#1334 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

McClatchy/Marist anketa objavljena danas izbacio Clinton na +15% prednosti. :shock:
Najveca brojka jos od marta.
Fox News anketa ima Clinton na +10%. NBC na +9%.

RCP Average +6.8. Najveca prednost Clintonove od kad je Trump zapecatio prvo mjesto u predizborima.
AenemA

#1335 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by AenemA »

Trump ce sam sebe uništiti, ne treba mu nikakav protivnik. Ja mislim da postoji šansa da ne dodje do Novembra nikako, ako vidi da brod tone i da mu nema spasa jednostavno ce odustati i govoriti da je sistem namješten od pocetka.
Lik je zreo za psihijatrije kakve.
jeza u ledja

#1336 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Na kraju ce pobjediti Gary Johnson. :D
Kombat

#1337 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Kombat »

AenemA wrote:Trump ce sam sebe uništiti, ne treba mu nikakav protivnik. Ja mislim da postoji šansa da ne dodje do Novembra nikako, ako vidi da brod tone i da mu nema spasa jednostavno ce odustati i govoriti da je sistem namješten od pocetka.
Lik je zreo za psihijatrije kakve.

tacno! I nadam se da ce pozvati svoje sljedbenike na ulicu da uvedu demokratiju na kaubojski nacin! :D #AmerickaJesen #KikirikiKokice #FuckYeah
TAFKAP

#1339 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by TAFKAP »

Jest da Michale Moore voli polemisat, ali sa dosta stvari je u pravu:

5 Reasons Why Trump Will Win
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1340 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

Smrada nisam cuo dok je obama vladao
Pao mi je u ocima
Jack Be Nimble

#1341 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Jack Be Nimble »

Black swan wrote:Smrada nisam cuo dok je obama vladao
Pao mi je u ocima

Ne znam na koga mislis, ali predpostavljam Moore? Ako je to slucaj on je davno izjavio da ce ga istorija samo pamtiti kao prvog crnog predsjednika. Odjebao ga je zbog Detroita, Flinta, zdravstvenog osiguranja, dronova itd.

Ne lezi meni Moore, teska lijevica da ga obicno pokusavam zaobici. Jos od Busha i Iraka.
Riddle

#1342 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Riddle »

Pretpostavljam da je vecina ovo gledala, ali opet preporucujem. Meni nikad dosta, placem svaki put. :lol:
daddy-kool

#1343 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

http://www.nytimes.com/2016/08/09/us/po ... trump.html
50 G.O.P. Officials Warn Donald Trump Would Put Nation’s Security ‘at Risk’

Fifty of the nation’s most senior Republican national security officials, many of them former top aides or cabinet members for President George W. Bush, have signed a letter declaring that Donald J. Trump “lacks the character, values and experience” to be president and “would put at risk our country’s national security and well-being.”

Mr. Trump, the officials warn, “would be the most reckless president in American history.”

The letter says Mr. Trump would weaken the United States’ moral authority and questions his knowledge of and belief in the Constitution. It says he has “demonstrated repeatedly that he has little understanding” of the nation’s “vital national interests, its complex diplomatic challenges, its indispensable alliances and the democratic values” on which American policy should be based. And it laments that “Mr. Trump has shown no interest in educating himself.”

“None of us will vote for Donald Trump,” the letter states, though it notes later that many Americans “have doubts about Hillary Clinton, as do many of us.”

...

The Clinton campaign appeared to be aware that the letter was circulating and encouraged it, but played no role in drafting it, several signatories said.

Yet perhaps most striking about the letter is the degree to which it echoes Mrs. Clinton’s main argument about her rival: that his temperament makes him unsuitable for the job, and that he should not be entrusted with the control of nuclear weapons.

“He is unable or unwilling to separate truth from falsehood,” the letter says. “He does not encourage conflicting views. He lacks self-control and acts impetuously. He cannot tolerate personal criticism. He has alarmed our closest allies with his erratic behavior. All of these are dangerous qualities in an individual who aspires to be president and commander in chief, with command of the U.S. nuclear arsenal.”
Za nadati se da neće isti socijalni slojevi kao u slučaju Brexita izabrati ovog krkana.
Riddle

#1344 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Riddle »

:lol: :lol: :lol:

Njegova usta isto kao da nisu povezana s mozgom. :lol:
jeza u ledja

#1345 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Za ovakve izjave se drugi ljudi vode u pritvor.

Usput, Hillary trenutno u anketama vodi 7.7%.

Trenutno po electoral college bi dobila 362 bobe, a Trump 176.

Sa tim skorom moze izgubiti i Floridu i Ohio i Georgiju i N. Carolinu i Nevadu i Iowu i opet postati predsjednica. U svim ostalim drzvama vodi preko 5% razlike.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1346 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

mislio sam da gori moron od busHa nece bitnut, zajebat se... gledaj prljavog harija sto su mu skocila muda u dvedesetoj godini... idi .BA ganjaj popa da te ukopa, tvoje vrijeme je birivaktile...
CLINT EASTWOOD IZABRAO STRANU NA AMERIČKIM IZBORIMA: 'OVO JE GENERACIJA PI****'
5 aug | 14:01

Clint Eastwood, legendarni američki glumac i redatelj, izjavio je da živimo u 'tužnim vremenima' i da će između Donalda Trumpa i Hillary Clinton na kraju ipak izabrati - Trumpa.

86-godišnji Prljavi Harry zakleti je republikanac, svih ovih godina bez dlake na jeziku komentirao je izbore, pa čak i sudjelovao u nekim kampanjama, a kako je ove godine dugo šutio nagađalo se da mu Donald Trump nije po mjeri. To je na kraju čak i potvrdio, ali...

- Hillary ili Trump, teško pitanje... Ali kad sve skupa zbrojim i oduzmem, moj glas ipak ide za Trumpa. Hillary je rekla da će slijediti politiku Baracka Obame, a znate što mislim o tome... - rekao je Eastwood.

- Oba kandidata su proteklih mjeseci pričala gluposti... Ali Trump ipak ima 'ono nešto', govori što misli, makar to ponekad bile gluposti. Ali realno, svima je dosta političke korektnosti i ulizivanja. Živimo u generaciji pi****, svi hodaju po jajima.-

Glumca su posebno iziritirale optužbe da je Trump rasist.

- Stalno slušam i gledam da netko nekoga optužuje da je rasist. Kad sam ja odrastao, takvih stvari nije bilo...-

To zapravo i ne čudi budući da je Eastwood rođen 1930. godine kada su diljem Amerike bili zakoni rasne segregacije.

- Pazite, Trumpa optužuju da je rasist je je lupetao gluposti o onome sucu (Gonzalo Curiel). Ali to su svi radili, obje strane. I sada svi rade halabuku oko toga. Daj j***** prijeđite preko toga! - zaključio je Eastwood

svi ovi nekaki macHo man holivudski seratori glume i u stvarnom zivotu neke zajebite likove a kad bi mu se zaletiJo onaj kozar s autobombom usro bi se ko grlica... lako je srat iz holivuda dje si da dajes podrsku marincima po avganistanu...Punk
sinuhe

#1348 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sinuhe »

pici wrote:mislio sam da gori moron od busHa nece bitnut, zajebat se... gledaj prljavog harija sto su mu skocila muda u dvedesetoj godini... idi .BA ganjaj popa da te ukopa, tvoje vrijeme je birivaktile...
Nije takvim tonom govorio. Clint je fin covjek.

http://www.esquire.com/entertainment/a4 ... -eastwood/
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1349 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

Image

klovn
Rostiljdzija

#1350 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Rostiljdzija »

Doni T ima sjajne ideje ali nije razvio vjestine politicki korektnog pricanja izmedju redova.

Hilari je po svemu vece zlo i mnogo je konzervativnija od Donija. Doni je u biti liberal koji to pokusava da prikrije. Hilari je klasicni neokonzervativac.

Sav establishment radi za nju. Pokrali su Bernija da nju poguraju, mediji sad masovno i orkestrirano pljuju po Doniju. Kada je obznanjeno da je Hilari pokrala primarne, spinivali su pricu na mlin neke ruske zavjere. Ljudi su debili.

Ipak, Doni jos uvijek ima sanse.

Sasvim sigurno ce ga maksimalno sabotirati koliko mogu ali alo ga pokradu kao sto su pokrali Bernija, nadajmo se da ce Doni pokrenuti velike demostracije protiv korumpiranog establishmenta. Demokratija u Americi se urusava.
Post Reply