Smaras o ovome otakako si se registrao na forum, presipas iz supljeg u prazno,Dozer wrote:Mudrosera mozes pronaci u gledalu svaki dan.LBVIEW wrote:Sta sam rekao, "Bosnjaci od prije 100 godina nisu isti kao ovi danas", docim Srbi/Hrvati, koje naravno nikad niko od ovih dezurnih mudrosera nije prozvao, vjerovatno jesu od stoljeca sedmog.Ispada ovi danas teleportirani s marsa, pali niotkud u Bosnu, a preci im od prije 100 godina nisu to sto su im potomci, zna drug Dozer bolje nego oni sami.
Sad ceh "ispisivanja" pojedinih iz Bosnjaka zarad matica treba isporuciti ovima sto se ne ispisase, ja dobre emisije druze Dozere.
Logicke vratolomije i suplje teorije, sve kako bi se dokazalo sta?
A da si samo malo citao sve, a ne svaki 12 post, vjerovatno bi registrovao da sam u par navrata napisao da se Srbi i Hrvati u Bosni tako nisu nazivali i izjasnjavali do 19. vijeka, sto znaci da ih nije ni bilo kao takvih, nego su bili Bosnjaci pravoslavci i katolici.
A kad su se oni poceli tako izjasnjavati, onda su Bosnjaci ostali samo muslimani.
Istorijske cinjenice haveru.
propitujes i dovodis u pitanje bosnjacko pravo na narodno ime, jezik, zgovaras neku blesavu tezu, bez ikakvog uporista u historiji, kako "Bosnjaci danas nisu isti kao oni od prije 100 godina".
Za Srbe/Hrvate me zaboli, izabrali su to sto u izabrali, upisali se u nacionalne korpuse susjednih zemalja, sto je njihovo pravo, samo nemoj kuknjave kad historija Bosne, ime naroda i jezika ostane samo Bosnjacima.