Nikad zanimljivije bilo, treba ovo prenositi uzivo na tv, ma kakva farma bi bila maca nadmasili bi gledanost ZGdustaban wrote:Suncetiyebem dze ovo ode!
U narednih mjesec dana saznacemo sve sto nismo mogli za ovih dvaes godina. Dodje mi da uzmem godisnji i jedno sto kila kokica
Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
Vidal89
#1326 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
- Drvosjeca iz Dejcica
#1327 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Na kraju će svi podržati Dodika u zahtjevu kresanja ovlasti SIPE. SIPA će na kraju moći upasti samo sama u sebe i u jednu-dvije mjesne zajednice i to tek kada im se odobri.smjesko071 wrote:KOliko ja vidim, i bakir bi u doglodno vreme mogao postati predmet istrage.SIPA je vec ranije upadala u Predsjednistvo, imaju iskustva..
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 27/01/2016 23:50, edited 1 time in total.
-
smjesko071
#1328 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Prokleti Japan
Vi Fahrini fanovi ste baš neinformisani skroz naskorz. Nije prokleti Japan već prokleti Izrael.
viber je iz bjelorusije, nije iz izraela
-
sahara1428
#1329 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ALISPAHIĆ, DŽUVO, ALIBABIĆ...ove nisu smjeli pustiti niz vodu..... mislim da Komšić trlja ruke ...
- General War
#1330 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pa ja...opet cionisti na kraju baladeDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Vi Fahrini fanovi ste baš neinformisani skroz naskorz. Nije prokleti Japan već prokleti Izrael.![]()
Hocemol imat za koga da glasamo do izbora kako je krenulo?
-
zenit dozic
#1331 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Zanimljiva slika, puno govorisahara1428 wrote:DO JUČER SJEDIŠE SAD MU OVAJ SA "MARIJANOM" NA MLINIMA O GLAVI RADI...SAPUNICA
- Drvosjeca iz Dejcica
#1332 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Prokleti Japansmjesko071 wrote:![]()
Vi Fahrini fanovi ste baš neinformisani skroz naskorz. Nije prokleti Japan već prokleti Izrael.
viber je iz bjelorusije, nije iz izraela[/quote]
Četvero Izraelaca, kakvi Bjelorusi, Talmon Marco, Igor Magazinnik, Sani Maroli i Ofer Smocha...
-
Vidal89
#1333 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Samo DF u Demokratiji je snaga, realnosahara1428 wrote:ALISPAHIĆ, DŽUVO, ALIBABIĆ...ove nisu smjeli pustiti niz vodu..... mislim da Komšić trlja ruke ...
-
smjesko071
#1334 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
bolan, Sud BiH, Tuzilastvo BiH i SIPA ne smiju dodiku primirisati.kao sto neko rece, oni su prije svega orijentisani na 23% ove zemlje.u ostatku, je pravna drzava, postenje, red i rad.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Na kraju će svi podržati Dodika u zahtjevu kresanja ovlasti SIPE. SIPA će na kraju moći upasti samo sama u sebe i u jednu-dvije mjesne zajednice i to tek kada im se odobri.smjesko071 wrote:KOliko ja vidim, i bakir bi u doglodno vreme mogao postati predmet istrage.SIPA je vec ranije upadala u Predsjednistvo, imaju iskustva..
- Tabhana
- Drvosjeca iz Dejcica
#1336 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Sada mogu smišljati teorije zavjere kako iza svakog sranja stoji Izrael.General War wrote:Pa ja...opet cionisti na kraju baladeDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Vi Fahrini fanovi ste baš neinformisani skroz naskorz. Nije prokleti Japan već prokleti Izrael.![]()
Hocemol imat za koga da glasamo do izbora kako je krenulo?
-
smjesko071
#1337 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Vi Fahrini fanovi ste baš neinformisani skroz naskorz. Nije prokleti Japan već prokleti Izrael.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Prokleti Japansmjesko071 wrote:![]()
viber je iz bjelorusije, nije iz izraela[/quote]
Četvero Izraelaca, kakvi Bjelorusi, Talmon Marco, Igor Magazinnik, Sani Maroli i Ofer Smocha...[/quote]
Viber Media is a Las Vegas and Cyprus-registered company[32][33] with its development centers in Belarus[34] and Israel.[35] The company was founded by Marco and Magazinnik, who are friends from the Israel Defense Forces.[36] The company is run from Israel, with much of its development outsourced to Belarus in order to lower labor-costs.[36]
Founded in 2010, Viber was co-owned by its four Israeli and Belarusian founders: Marco, Magazinnik, Maroli and Smocha, prior to the startup's $900 million sale to Rakuten. At that sale price, the founders each realized over 30 times return on their investments.[12]
-
zenit dozic
#1338 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Brato de skontaj, saznaj ko je ova Azra od čijih je kućaTabhana wrote:
Guglao, ako je ova prva sa google-a, onda mislimo na istu, u nekakvoj haljini. Oprostio bi joj fahri zatvor
Mostarka, došla da studira u Sa tu i ostala, spetljala se s Ćelom i tu priča počinje.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1339 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pa eto podržite onda Dodika u zahtjevu za ukidanjem Suda BiH i SIPE, gdje je problem?smjesko071 wrote:bolan, Sud BiH, Tuzilastvo BiH i SIPA ne smiju dodiku primirisati.kao sto neko rece, oni su prije svega orijentisani na 23% ove zemlje.u ostatku, je pravna drzava, postenje, red i rad.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Na kraju će svi podržati Dodika u zahtjevu kresanja ovlasti SIPE. SIPA će na kraju moći upasti samo sama u sebe i u jednu-dvije mjesne zajednice i to tek kada im se odobri.smjesko071 wrote:KOliko ja vidim, i bakir bi u doglodno vreme mogao postati predmet istrage.SIPA je vec ranije upadala u Predsjednistvo, imaju iskustva..
- General War
#1340 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sada mogu smišljati teorije zavjere kako iza svakog sranja stoji Izrael.General War wrote:Pa ja...opet cionisti na kraju baladeDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Hocemol imat za koga da glasamo do izbora kako je krenulo?Šta će jadni ljudi, kontaju ono Japan pravi najmanje chipove pa mora da su oni sve zakuhali.
Što se mene tiče ovom društvu treba jedan dobar restart na nulu, pisao sam o tome ranije. Bolje srušiti ovakav sistem nego ovako se rahat patiti. Do duše ima onih kojih se protive tome i vele da je rahat patnja iz raja izašla.
Nisam od tih zadnje navedenih...restart hitan!
- soccerfan88
#1341 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Naci, odmotava se klupko. Krenulo se laganini. Haj Bogu hvala. Samo nek hapse. Mislim da od ovih nasih politicara niko nikog nevoli toliko da bi cuvao bilo kakve "prljavstine" o njemu kao tajnu, nego bi ko slavuj propjevo svoje dupe da spasi. Samo hapsite i ne posustajte. Dosta su nas u mozak hebavali.
-
muzicar_iz_parka
#1342 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Gđa Azra ima duplo prezime, mislim na umjetnicu, jel to Fahraonova švalerka ili slučajno isto prezime kao ona koja je spominjana prije 2 3 godine?
-
Vidal89
#1343 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ma kakvo klupko, grudva se kotrlja i kupi sve redom na putu za provalijusoccerfan88 wrote:Naci, odmotava se klupko. Krenulo se laganini. Haj Bogu hvala. Samo nek hapse. Mislim da od ovih nasih politicara niko nikog nevoli toliko da bi cuvao bilo kakve "prljavstine" o njemu kao tajnu, nego bi ko slavuj propjevo svoje dupe da spasi. Samo hapsite i ne posustajte. Dosta su nas u mozak hebavali.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1344 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Šta ima veze gdje je registrovana firma, mogla je biti registovana i u Zavidovićima.smjesko071 wrote: Viber Media is a Las Vegas and Cyprus-registered company[32][33] with its development centers in Belarus[34] and Israel.[35] The company was founded by Marco and Magazinnik, who are friends from the Israel Defense Forces.[36] The company is run from Israel, with much of its development outsourced to Belarus in order to lower labor-costs.[36]
Founded in 2010, Viber was co-owned by its four Israeli and Belarusian founders: Marco, Magazinnik, Maroli and Smocha, prior to the startup's $900 million sale to Rakuten. At that sale price, the founders each realized over 30 times return on their investments.[12]
Viber was founded by four Israeli partners: Talmon Marco, Igor Magazinnik, Sani Maroli and Ofer Smocha, with Marco as its CEO.
- soccerfan88
#1345 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Bice veselo. Samo pripremiti kokica i janje kad se konacno dokotrlja do dna. Da se s obrazom proslavi.Vidal89 wrote:Ma kakvo klupko, grudva se kotrlja i kupi sve redom na putu za provalijusoccerfan88 wrote:Naci, odmotava se klupko. Krenulo se laganini. Haj Bogu hvala. Samo nek hapse. Mislim da od ovih nasih politicara niko nikog nevoli toliko da bi cuvao bilo kakve "prljavstine" o njemu kao tajnu, nego bi ko slavuj propjevo svoje dupe da spasi. Samo hapsite i ne posustajte. Dosta su nas u mozak hebavali.
-
Samprotivsviju
#1346 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Sigurno poznaje sve tehnikezenit dozic wrote:Brato de skontaj, saznaj ko je ova Azra od čijih je kućaTabhana wrote:
Guglao, ako je ova prva sa google-a, onda mislimo na istu, u nekakvoj haljini. Oprostio bi joj fahri zatvor![]()
Mostarka, došla da studira u Sa tu i ostala, spetljala se s Ćelom i tu priča počinje.
Zaveo bi ja nju, neg sva je naka baksuzna...da me ne roknu
-
zenit dozic
#1347 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ovo je druga Azra, Zadnja Ćelina mlada, sada izgleda Džuvina sadašnja, mala je zajeban igrač, da vidimo oćel moć tabhana nešto otkrit ko je, šta jemuzicar_iz_parka wrote:Gđa Azra ima duplo prezime, mislim na umjetnicu, jel to Fahraonova švalerka ili slučajno isto prezime kao ona koja je spominjana prije 2 3 godine?
-
Yahweh
- Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.
#1348 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Mene zivo zanima ko je ta ambasadorica u sloveniji i koji faktor je ona u svemu ovom? Zbog cega bi Radoncic, Bakir & Co pravili uslugu njoj i osigurali joj poziciju u nekoj EU drzavi? Kontam ja štela, veza... ali bas tako ofirno i po kratkom postupku? Pitam se gdje je gorilo
- soccerfan88
#1349 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Jeste bRezobraznizenit dozic wrote:Ovo je druga Azra, Zadnja Ćelina mlada, sada izgleda Džuvina sadašnja, mala je zajeban igrač, da vidimo oćel moć tabhana nešto otkrit ko je, šta jemuzicar_iz_parka wrote:Gđa Azra ima duplo prezime, mislim na umjetnicu, jel to Fahraonova švalerka ili slučajno isto prezime kao ona koja je spominjana prije 2 3 godine?
- dustaban
#1350 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Posto niko normalan ne moze vjerovati u Bakirovu inteligenciju, a opet sve ovi lici kao njegova igra, ja cu kazati da ovo definitivno vodi neko ko nije Bakir ali ga stiti i cuturi sve druge.
I vi koji govorite da bi Bakir mogao nayebat niste u pravu, on je u svemu ovome beton. Ona hanuma sto ju je metnuo za ambasadoricu nije njegov aferim, on je lijepo dobio njeno ime od novog legitimnog politickog cimbenika - SBB, kao sto je uostalom procedura i kod svih drugih ambasadorskih imenovanja.
U svemu ovome Bake is safe, a bogami svi drugi... neka im je bog napomoci.
I jos nesto - nema ovo veze za nekim dramaticnim promjenama u radu tuzilastva, sve ovo je ona grudva sto je Turkovic zakotrljo. Zar se trebamo podsjecati kako su najvece policijske akcije protiv mafije rezultat insajderskih informacija a ne dobrih istrazitelja...
Ovo je tek pocetak
I vi koji govorite da bi Bakir mogao nayebat niste u pravu, on je u svemu ovome beton. Ona hanuma sto ju je metnuo za ambasadoricu nije njegov aferim, on je lijepo dobio njeno ime od novog legitimnog politickog cimbenika - SBB, kao sto je uostalom procedura i kod svih drugih ambasadorskih imenovanja.
U svemu ovome Bake is safe, a bogami svi drugi... neka im je bog napomoci.
I jos nesto - nema ovo veze za nekim dramaticnim promjenama u radu tuzilastva, sve ovo je ona grudva sto je Turkovic zakotrljo. Zar se trebamo podsjecati kako su najvece policijske akcije protiv mafije rezultat insajderskih informacija a ne dobrih istrazitelja...
Ovo je tek pocetak