Sebija All about

Post Reply
XXS

#1326 Re: Sebija All about

Post by XXS »

klavirdžija wrote:Pisalo se i o polaganju ispita telefonom. :D

U svakom slučaju, ako se rješava i ove bošnjačke turbofolk elite na Koševu, svaka joj dala!
I ja to kazem. Pod hitno je imenovat predsjednicom SDA da i tamo ocisti turbofolk elitu.
Nakraju krajeva, ona je specijalista za ozdravljenje pizde/pizda. :evil:
Da vidimo jel' se sta naucilo preko telefona. :izet:
Alfons Kauders

#1327 Re: Sebija All about

Post by Alfons Kauders »

JoseMujica wrote:
Prije dr. Konjhodžića, KCUS su napustili doc. dr. Alden Prcić, subspecijalista urolog, dr. sci. Huida Hajjir Karčić, subspecijalista oftamolog, prim. dr. Suad Karčić, subspecijalista oftamolog, prof. dr. Senka Dinarević, subspecijalista dječiji kardiolog, prof. dr. Rusmir Mesihović, subspecijalista gastroenterolog, prof. dr. Nenad Vanis, subspecijalista gastroenterolog, prof. dr. Goran Akšamija, subspecijalista abdominalni hirurg, dr. Mubera Hasanović, pedijatar, dr. Sabina Kurtagić, subspecijalista pedijatrijski gastroenterolog, dr. sci. Selma Vanis, subspecijalista dječije anestezije, prof. dr. Nada Koluder, subspecijalista infektolog (otišla u penziju),

mr. dr. Sejfulah Perva, subspecijalista ginekolog, dr. Ivanka Hizar, subspecijalista neuropsihijatar, dr. Samra Šoškić, subspecijalista dermatolog, prof. dr. Nedžad Šehović, subspecijalista plastične hirurgije, prof. dr. Reuf Karabeg,subspecijalista plastične hirurgije,prof. dr. Mehmed Kulić, subspecijalista kardiolog, dr. sci. Adnan Delić, subspecijalista kardiolog, dr. Almir Hadžić, subspecijalista infektolog, dr. Adnan Hadžimuratović, šef Klinike za dječiju hirurgiju, te Alija Aginčić i Alemko Čvorak, specijalisti plastične rekonstruktivne hirurgije Klinike za plastičnu hirurgiju KCUS-a.
:? :shock: :? bote šta im radi?!

pa nije ih s početkom rata ovoliko zdušilo :skoljka:
Svi redom Gullenovci i izdajice koje ne idu na koncerte Dine Merlina!
JThomas

#1328 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

čim nisi napisao čarobnjak, odmah si diskvalfikovan iz ozbiljnog diskursa :mrgreen:

levičar, ćetnik, kome smeta evropski doček nove godine... :lol:
Alfons Kauders

#1329 Re: Sebija All about

Post by Alfons Kauders »

JThomas wrote:čim nisi napisao čarobnjak, odmah si diskvalfikovan iz ozbiljnog diskursa :mrgreen:

levičar, ćetnik, kome smeta evropski doček nove godine... :lol:
Ne!

Ćetnici su iz Tuzle... Ovo su neki Gullenovi teroristi u najmanju ruku...
Hendrix

#1330 Re: Sebija All about

Post by Hendrix »

Kad smo vec kod carobnjaka i nase MENTROPOLE :D

Image
GeeTnT

#1331 Re: Sebija All about

Post by GeeTnT »

Dervishalidovic je sebi dao umjetnicko ime po carobnjaku....

Zamisli da se zove Dino Gacanin
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1332 Re: Sebija All about

Post by JoseMujica »

Image

Gospoja Precednica! :D
DaysleepeR

#1333 Re: Sebija All about

Post by DaysleepeR »

Rijad Konjihodžić je čovjek čije obrazovanje i znanje nema packe.
Može birati gdje će raditi.
Vjerovatno je odlučio da odabere nešto drugo i da se ne zajebaje sa budalama.

Koliko je samo porodica uspjelo da pokopa svoje najmilije zahvaljujući identifikacijama posmrtnih ostataka koje je taj čovjek radio...
seln

#1334 Re: Sebija All about

Post by seln »

DaysleepeR wrote: Koliko je samo porodica uspjelo da pokopa svoje najmilije zahvaljujući identifikacijama posmrtnih ostataka koje je taj čovjek radio...
A koliko je tek porodica pokopalo najmilije zahvaljujuci Sebiji....
Thorgerson

#1335 Re: Sebija All about

Post by Thorgerson »

Dobro i koji je dalji plan nase carice?

Kako misli nadomjestiti odlazak ovoliko specijalista i doktora sa ogromnim iskustvom. Ljudi ocito mogu birati gdje ce raditi.

Ajd da ode 1 ljekar, 2...pa i 5...eto 10. Ali brate ode pola klinike.

Avaz vidim opasno udara, morat ce Bake razjebat koaliciju. Vec zamisljam Baketa dolazi kuci, a Sebija u fotelji i u rukama Avaz. :D
seln

#1336 Re: Sebija All about

Post by seln »

Thorgerson wrote:Vec zamisljam Baketa dolazi kuci, a Sebija u fotelji i u rukama Avaz. :D
I onda Sebija digne dreku "jebo li te Fahro, a ti njega, jes' cuo"
a Bake "ali, tulumbice moja... to je politika"
a sultanija "Zukic ti je tulumba, pederu.. sutra da si raskin'o koaliciju"
Alfons Kauders

#1337 Re: Sebija All about

Post by Alfons Kauders »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/neurohi ... /170116092

Oceraj ćetnika Sebija!

Sve je ovo Gullenovo maslo
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1338 Re: Sebija All about

Post by JoseMujica »

seln wrote:
DaysleepeR wrote: Koliko je samo porodica uspjelo da pokopa svoje najmilije zahvaljujući identifikacijama posmrtnih ostataka koje je taj čovjek radio...
A koliko je tek porodica pokopalo najmilije zahvaljujuci Sebiji....
a tek zahvaljujući utemeljitelju dinastije Izmetbey :roll:

kurčiš se, zakuhaš. trubiš svima da mirno spavaju dok izmjestiš svoje u Tursku, a narod ostaviš na pladnju četama za derneka
Last edited by JoseMujica on 16/01/2017 16:41, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1339 Re: Sebija All about

Post by pici »

"Ja sam na redovnom godišnjem odmoru, javili su mi da mi je Sebija Izetbegović dala otkaz, ali nisam dobio nikakav papir. Ja ću 20. otići na posao i nastaviti svoje tužbe protiv nje. U slučaju da nastavi brutalno ići na moj identitet i sprečavati me da liječim ljude, ja ću znati način. Borit ću se, tužit ću je i za nezakonit otkaz. Ako me bude zaplašivala i blatila, to je njen način. Provincijalna profesorica došla je da upravlja sistemom na KCUS-u. Sveti se ljudima, zaplašuje ih, to nema smisla. Ja sam profesor neurohirurgije, operisao sam hiljade pacijenata i ona me je molila kada joj je trebalo", kazao je Dizdarević za Klix.ba.

Dizdarević je protiv generalne direktorice KCUS-a već podnio tri tužbe.

"Na nezakonit način me smijenila s mjesta šefa klinike i time poništila sudsku odluku. Tužio sam je jer je manipulisala u vezi s izborom direktora Kliničkih disciplina, to je bio netransparentan izbor, bio sam jedan od onih koji su se prijavili. Izabrala je profesora Junuzovića koji je predsjednik Disciplinske komisije, direktor Hirurških disciplina, šef Klinike za Urologiju i član Upravnog odbora, sve u jednom. Dobio sam informaciju da je on podnio disciplinsku prijavu koju je Izetbegović potpisala. Treći razlog je što sam imao ugovor koji je ona potpisala i protokolisala, na osnovu kojeg sam trebao dobiti novac od Evropske unije, ona to nije uradila od augusta. Čim je dobila tužbu isplatila mi je novac. Ona urušava KCUS", ističe Dizdarević.
:shock:
studiorum_tuzlaensis

#1340 Re: Sebija All about

Post by studiorum_tuzlaensis »

Davno je utvrđeno ko kosi, a ko vodu nosi u kući na adresi Poljine, Nahorevska bb. 8) :razz:
pici

#1341 Re: Sebija All about

Post by pici »

DA JOPET PRIUPITAM DOTIČNU "DOKTORKU" ZAŠTO NISI POMAGALA RANJENICIMA I HEROJIMA U BIJELOM 92-95 NEGO IŠLA KOD ASIMA KURJAKA I TURSKU NA "SPECIJALIZACIJU".
pici

#1342 Re: Sebija All about

Post by pici »

studiorum_tuzlaensis wrote:Davno je utvrđeno ko kosi, a ko vodu nosi u kući na adresi Poljine, Nahorevska bb. 8) :razz:

sve to treba gofnjivom motkom zaČerat...
seln

#1343 Re: Sebija All about

Post by seln »

Alfons Kauders wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/neurohi ... /170116092

Oceraj ćetnika Sebija!

Oooo, sunce ti jebem... pa je li dosta vise?
Sta koji q smjera ova kucka?
Alfons Kauders

#1344 Re: Sebija All about

Post by Alfons Kauders »

seln wrote:

Oceraj ćetnika Sebija!

Pa Bakir se ne moze kandidovati na izborima 2018... Pa se Seka malo praksa

Ima da bude nasa Hillary - s tim sto ce Sebija pobijediti :)
Fudo387

#1345 Re: Sebija All about

Post by Fudo387 »

seln wrote:

Oceraj ćetnika Sebija!

A nista, tipicni egomanijak, nista drugacija od onih kojima daje otkaze.
U tom sukobu lokalnih seratora opet ispasta samo lokalni smrtnik, najveci uspjeh tih medicinara je sabrati sergiju za insana da ga
posalju Svabi na lijecenje.
Toffee karamela

#1346 Re: Sebija All about

Post by Toffee karamela »

Alfons Kauders wrote:

Vlastimir Mijović tvrdi da je on to prvi provalio još prije 3-4 godine i tada ga čaršija proglasila skoro ludim. :shock:
Cohers

#1347 Re: Sebija All about

Post by Cohers »

Alfons Kauders wrote:
seln wrote:

Oceraj ćetnika Sebija!

I poglavniku Princa Kuge, Guzi iz Tuzi je u amanetu Velekvislingov model satanaziranje svega što je vrijedno kod bh-građana i u bh-društvu i bh-državi. A to znači uništenje temelja samoodrživosti i opstanka bh-građana, bh-društva i bh-države i realizacija cilja Velekvislingove misije. Naravno, cilj Velekvislingove, te i Kugine i Guzine, misije je bosnocid (genocid + etnocid).
Banksy

#1348 Re: Sebija All about

Post by Banksy »

Fudo387 wrote:
seln wrote:
U tom sukobu lokalnih seratora
...
De ba, Fudo, ne lupetaj.
Prije dr. Konjhodžića, KCUS su napustili doc. dr. Alden Prcić, subspecijalista urolog, dr. sci. Huida Hajjir Karčić, subspecijalista oftamolog, prim. dr. Suad Karčić, subspecijalista oftamolog, prof. dr. Senka Dinarević, subspecijalista dječiji kardiolog, prof. dr. Rusmir Mesihović, subspecijalista gastroenterolog, prof. dr. Nenad Vanis, subspecijalista gastroenterolog, prof. dr. Goran Akšamija, subspecijalista abdominalni hirurg, dr. Mubera Hasanović, pedijatar, dr. Sabina Kurtagić, subspecijalista pedijatrijski gastroenterolog, dr. sci. Selma Vanis, subspecijalista dječije anestezije, prof. dr. Nada Koluder, subspecijalista infektolog (otišla u penziju),

mr. dr. Sejfulah Perva, subspecijalista ginekolog, dr. Ivanka Hizar, subspecijalista neuropsihijatar, dr. Samra Šoškić, subspecijalista dermatolog, prof. dr. Nedžad Šehović, subspecijalista plastične hirurgije, prof. dr. Reuf Karabeg,subspecijalista plastične hirurgije,prof. dr. Mehmed Kulić, subspecijalista kardiolog, dr. sci. Adnan Delić, subspecijalista kardiolog, dr. Almir Hadžić, subspecijalista infektolog, dr. Adnan Hadžimuratović, šef Klinike za dječiju hirurgiju, te Alija Aginčić i Alemko Čvorak, specijalisti plastične rekonstruktivne hirurgije Klinike za plastičnu hirurgiju KCUS-a.
Fudo387

#1349 Re: Sebija All about

Post by Fudo387 »

Banksy wrote:
Fudo387 wrote:
seln wrote:
U tom sukobu lokalnih seratora
...
De ba, Fudo, ne lupetaj.

Pa gdje su otisli?
HAVANA

#1350 Re: Sebija All about

Post by HAVANA »

Nista,svako jutro limuna i tople vode,kasiku meda...jeni ova dobre glave.Ne smijem se ni prehladit. :cry:
Post Reply