kako ismjavaju, da cujem, jeli to neko postavio jasan dokaz protiv mene , gdje svi mozemo da provjerimo to sa tacnim navodima i referencamashbc wrote:E meni je ovo samo fascinantno. Haj sto sa nama ide glavom kroz zid, pa i sa Patriotom (koji je doduse krscanska verzija istog lika i djela). Jebiga suprotan tor. Ali kada mu nije dovoljan dokaz sto ga i vi ismijavate... Definitivno izgubljen slucaj.Towelie wrote:Sto te cudi? Ne mozemo da mu zabranimo da pise. Druga je stvar ima li to smisla. I vec mu je ukazivano da ono sto on nudi nisu dokazi. Pogadjas, nastavio je po svome.mousstapha wrote:Mene on iskreno vise nasmijava, nego da ga dozivljavam ozbiljno. Cudi me kako vjernici na ovim temama ignorisu kada daje neka stura objasnjenja kuranskih ajeta. Radi se o bukvalnom skrnavljenju svete knjige.
nemozes me ismijavati sa rekla kazala pricama, to ne pije vode. jer vecina skoro pa sve sto tvrdim ima dokaz zast oto tvrdim, nije to tek tako nastalo moje misljenje nego je rezultat istrazivanja svega sto mi dodje do ruka.