iskreno razocaran, nema nikako 3g mreze a sto je naj cudnije ne nudi mi opciju 3g ni na druge mreze
npr na halo sam mogao vidjeti 3g od mtela i bht, ovdje nema nikako 3g kad pretrazujem

Moderator: Benq

da, sada nafatam nekako 3g al nece na net, i veoma brzo me izbaci i vrati se na 2gdileja wrote:to je klasična 2g brzina i dobra je, ja lično sam uvjek na 2g jer 3g vuče bateriju, uključim samo na primjer kad nešto na youtube hoću pogledat, u suštini za sve drugo je dovoljno 2g
jel ti na mobitelu uključen 3g uopšte
de mi iskreno reci zašta će ti 3gkloniran wrote:sarajevo![]()
pun prijem je i na 3g al ne moze da je zadrzi
porobljeni wrote:Instaliraj 2G to 3G kovertor, možda bude bolje![]()
![]()
![]()
Evo par SS o toj "lošini" navedenih (znači IZImix u pitanju):dileja wrote:brzina na izimobil i na ušljivom bht
toliko o prdenju o "superironosti" bht

i na 2g i 220 kbps viber odlično radikloniran wrote:viber
avaks wrote:Evo par SS o toj "lošini" navedenih (znači IZImix u pitanju):dileja wrote:brzina na izimobil i na ušljivom bht
toliko o prdenju o "superironosti" bht
Sarajevo, Parkuša
Evo ja zbog onih anamotamo kupih IZI karticu samo da probam, neću je koristiti jer mi ne odgovara zbog poziva ali pokrivenost je ekstra, internet brzine se vide. Pozivi su 0,18KM prema svima sa PDV i bez naplate uspostave poziva, veza mi niti jednom nije pukla. 4KM sam brzo potrošio (navikao na savršenu pa pričam po 3-4minute sa drugom mrežom a obračunska 60/60).
Uglavnom šiju ULTRU za svjetlosnu godinu
Jesi li Ultra, Ultra Priča ili Ultra Surfa?
Ako jesi, od 5. januara dokupi nevjerovatne bonuse koje ti nude Ultra sedmica! i Ultra mjesec! i uživaj u sedmičnoj i mjesečnoj zabavi!
Ultra sedmica! i Ultra mjesec! su stvoreni baš za tebe!
AktivirajUltra sedmicu! pozivanjem koda *105*0*3# za samo 5 KMi svoj bonus troši sedam dana kako ti želiš na:
· 20 min/SMS prema drugim mrežama u BiH!
· 200 min/SMS prema fiksnoj i mobilnoj mreži BH Telecoma!
· 400 MB mobilnog interneta.
Obračunska jedinica za pozive je 60 sekundi; obračunska jedinica za mobilni internet je 100kB; bonusi Ultra sedmice! ne vrijede u roaming saobraćaju.
Aktiviraj Ultra mjesec!pozivanjem koda *105*0*5# za samo 17,55 KM isvoj bonus troši čak 30 dana kako ti želiš na:
· 50 min/SMS prema drugim mrežama u BiH!
· 1000 min/SMS/MB prema fiksnoj i mobilnoj mreži BH Telecoma!
Ako aktiviraš opciju Ultra mjesec! u akcijskom periodu (do 05. februara 2016.), imaš mogućnost korištenja opcije narednih 90 dana, pri čemu se opcija automatski obnavlja svakih 30 dana.
http://s21.postimg.org/y31o7osef/Cijene_US.png
Obračunska jedinica za pozive je 60 sekundi; obračunska jedinica za mobilni internet je 1 MB; uspostava poziva po cijeni od 0,07 KM. Bonusi Ultra mjeseca! ne vrijede u roaming saobraćaju; nakon potrošenog bonusa, min/SMS i MB se naplaćuju prema Cjenovniku opcije Ultra mjesec! U svakom trenutku možeš isključiti Ultra mjesec! pozivom koda *105*0*6#.
I kad ja kazem ne valja im mreza hrpa hejtera zagalami na mene.kloniran wrote:
da, sada nafatam nekako 3g al nece na net, i veoma brzo me izbaci i vrati se na 2g
Inteligencija na nivou 2G to 3G konvertoramirza_15 wrote:Ja sto slaga za savrsenu![]()
80 minuta i koliko ono 200 MB je vece od 1050 jedinica?![]()
O pokrivenosti je stvarno smijesno pricati. Samo oni hardcore hejteri ne priznaju da je kod telecoma najbolja. Cak i onaj clanak gdje se slavi m:telov poslovni uspjeh kaze da je bht mreza najbolja. Evo ti gore covjeka na izi u po Sarajeva. Ima milion primjera po BiH.
Ovo su jedinice 2G to 3G konvertoruavaks wrote:Citiram:
"Aktiviraj Ultra mjesec!pozivanjem koda *105*0*5# za samo 17,55 KM isvoj bonus troši čak 30 dana kako ti želiš na:
· 50 min/SMS prema drugim mrežama u BiH!
· 1000 min/SMS/MB prema fiksnoj i mobilnoj mreži BH Telecoma!"
Gdje su tu jedinice i kakve jedinice?
Ima i IZImix 1000 jedinica za 4,9KM a koristio sam ga prošlu sedmicu, po Sarajevu me samo na 3G baca kakav crni 2G (možda je kod lika HW problem).
Isto što na temi o BHT bruka ljudi kaže da im mobilni net ne radi, telefon ne radi, brzina očajna i na ADSL a ne na mobilnom pa ćemo reći da je BHT sranje jer se 90% ljudi više žali na njih. Evo par radnih kolega imam koji su sa pretplate upravo prešli na Haloo![]()
Ja baš zbog vas bolida i kupio karticu da provjerim, znači rekla/kazala. mreža kao i BHT a o inteligenciji ne bih da raspravljam, relativno je.
p.s.
Niko ne osporava pokrivenost i kapacitete BHT, ali ni mtel ni ero nisu ni blizu toliko loši koliko pokušavate da predstavite jer imaju bolju i jeftiniju ponudu!
p.s.s.
Ja ostavio dokaze, svoje utiske, i naravno bolje vjerovati radniku BHT koji je ograničen kao balkon nego činjenicama i dokazima![]()
Na nivou uhljupa i hejtera i jesu odgovori ali uskoro će vas prodrmati, prenosi raja brojeve, pazite se
I je li sada jeftinije 17,55KM ili 4,9KM za 1000 jedinica?porobljeni wrote:
Jesi li ti prirodno ovako "obdaren" ili se samo praviš?
mirza_15 wrote:I kad ja kazem ne valja im mreza hrpa hejtera zagalami na mene.kloniran wrote:
da, sada nafatam nekako 3g al nece na net, i veoma brzo me izbaci i vrati se na 2g
Edit: ali nemoj ti vjerovati svojim ocima. Vjeruj avaksu i smartu. I to kada im se desi pukne veza. Gledao barem 7-8 puta kod jarana koji ima sluzbeni m:tel. Naravno, covjek privatno ima bht.