Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
amar1994 wrote:Nissan GT-R (2017)
usrase ga unutra vala
Odes do Esmera u Visoko, il' Kosovca u Buca potok, i tapaciras po zelji. Meni je odlican, jedan od rijetkîh sportista, koji mi se svidja, uz nezaobilaznu 911-ku.
amar1994 wrote:Nissan GT-R (2017)
usrase ga unutra vala
Odes do Esmera u Visoko, il' Kosovca u Buca potok, i tapaciras po zelji. Meni je odlican, jedan od rijetkîh sportista, koji mi se svidja, uz nezaobilaznu 911-ku.
fina je koza, nego centralni dio mi je ljepsi kod starog bio, podrazumijeva se da je raketa
Meni se ne svidja, auto izgleda toliko nabildano kao da bi satralo Veryona ili Zondu. Iako nije isti tip auta, cak i pored M4 izgleda pregrubo. Vise mi se svidjao stari Skyline. Ovo vise nije to to.
To je cijena za neki opremljeniji model, i cijena bez popusta. Osnovni ce ici dosta nize.
kako god,ma bolje citroen kupit, barem ima pristojna sjedista , fol sport a vidi sjedista ravnih , evo sad gledam, auris 1.2T u full opremi sa popustom 34500KM , a dizel isto tako full oprema 39500KM
Last edited by amar1994 on 12/04/2016 10:11, edited 1 time in total.
Sve zavisi šta tražiš od auta. Meni se čini da nova auta nikada nisu bila povoljnija. Za nekih 20k KM već se može kupiti kompakt sa klimom i nekom osnovnom opremom koja uključuje sve bezbjednosne elemente. Mnogima je to sasvim dovoljno.
Imaju kompakti iz 2006. u jačim paketima opreme. U osnovnim imaju lošiju opremu. 2/3 vozača ionako auto koristi da se preveze od A do B, još ako znaju da im je auto pouzdano i bezbjedno, njima ništa više i ne treba.