ne smijemradostan dan wrote: Hoce, al u kurcu...
Oš u koju paru, ili samoban?
znajuci to....zelim im mudrost....
ne smijemradostan dan wrote: Hoce, al u kurcu...
Oš u koju paru, ili samoban?
A nisu neke zavjere od masona,Vatikana i '''mrskog'' Zapada?radostan dan wrote:Koliko mogu primjetiti, ovo su jednonacionalni protesti...
Je li živ on ?radostan dan wrote:Imal Kira gdje?

AleksoMKD wrote:
Jebiga, kada u bolnici nema zavoja a ovi grade spomenike i barokne zgrade onda je stvarno vreme da se ode. Kad se posle renoviranja druge bolnice ispostavi da ju je jeftinije srusit i izgradit opet nego dovrsiti "renoviranje".
Covece na snimkama koje su procurele cujes ministre kako medjusobom govore "sef (Gruevski) zivi u svom svetu, nema dodira sa realnosti" , cujes kako potparol vlade trazi da se nekome ugasi sigurnosna kamera u zatvoru kako bi on mogao da "mu se najebe materi, a posle da ga stave u celiju sa cigancetom homoseksualcem" kako ministri dogovaraju ciji restoran zapaliti, kako premijer trazi da se zatvori firma iako su danima inspektori cesljali firmu i nisu nasli nista nelegalno ili van propisa.
Cujes kako premijer naredjuje da se na dan glasanja onesposobe liftovi u kvartu sa puno penzionera "jer su to komunjare".
I reci ko bi glumio Rusiju kod nas u slucaju Ukrajinskog scenarija?
Pisat cu vise posle praznika.AleksoMKD wrote: Kad smo kod kontejnera.
Chelli, samo da ti kazem da je odkako je Gruevski na vlasti doslo do promjene rutine i etnickog sastava ljudi koji kopaju po kontejnerima. Ranije su to radili Romi chergari koji bi isli od kontejnera do kontejnera i vadili sta zele, od plastike i hartije za recikliranje do bacene hrane.
Sada to rade Makedonci koji DEZURAJU pored kontejnera u porodicnim grupama i ne daju "nomadima" da prilaze do kontejnera. Cela porodica na smenu od jutra do mraka vadi iz kontejnera.
Od prosjaka vise ne mozes da prosetas kroz centar.
Bolnice nemaju jebene zavoje a kamoli lekove, sve moras sam kupiti (pogodi ko to prodaje).
Kroz celo Skopje je slika ista, spomenici i barok vredan stotine miliona evra i beda na metar jedno od drugih dok se skole i bolnice raspadaju.
Na procurelim snimkama cujes premijera i ministre kako se smeju sto su namestili izbore (znaci nisu legitimno izabrana vlast) i glasace nazivaju coveculjcima.
Ostale su samo 2 nezavisne televizije.
Isti slucaj sa novinama.
Kada gledas ove provladine vesti, mislis da ce svaki cas navaliti hiljade Nemaca i Svajcaraca da ilegalno ulaze u Makedoniju kako bi radili na crno.
Meni je jasno da ce ko god da dodje na vlast verovatno nastaviti da krade, ali da nadmasi ove idiote tesko.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/amer ... /170208064"Moje mišljenje je da Makedonija nije država. Žao mi je, ali ona nije država", rekao je američki kongresmen za albansku televiziju Vizion Plus.
"U zemlji postoje velike razlike zbog kojih ljudi tamo nikada neće moći živjeti zajedno. Zbog tih razlika, Kosovari i Albanci iz Makedonije treba da postanu dio Kosova, dok bi se ostatak Makedonije pripojio Bugarskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji", kazao je Rohrabacher.
radostan dan wrote:Alekso..kamo dalje, rodjače...