Ne kontam onu glupost: zaljubio/la se, pa ne jede.
Popularne stvari koje ne kontam
- Cherry-Cherry
#1326 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da, da, debelo je zdravo.
Wtf
Otkud ljudima ta budalaština, da se ne jede kada si zaljubljen? Valjda tad imaš apetit, jedeš, debljaš se, dobro izgledaš, imaš sise, dupe i tako...
A kad dođu problemi, smršaš. 
- JaneEyre
#1327 Re: Popularne stvari koje ne kontam
hmmmm...pa kako kome, ja stvarno kad se zaljubim ne mogu da jedem, tačno izgubim apetit. I ovdje ne govorim o nesretnom zaljubljivanju nego o onom sretnom - sve ja hodam po oblacima i tako to, samo slabo šta mogu okusit. To je valjda onaj osjećaj - ne treba mi ni da jedem, ni da pijem samo da mislim na subjekat ljubaviCherry-Cherry wrote:Da, da, debelo je zdravo.![]()
Ne kontam onu glupost: zaljubio/la se, pa ne jede.Wtf
Otkud ljudima ta budalaština, da se ne jede kada si zaljubljen? Valjda tad imaš apetit, jedeš, debljaš se, dobro izgledaš, imaš sise, dupe i tako...
Last edited by JaneEyre on 05/04/2015 21:08, edited 2 times in total.
- Sephora
#1328 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa sve zavisi u kojoj zivotnoj dobi se zaljube .. i je li imaju visak kg, ili nedostatak !Cherry-Cherry wrote:Da, da, debelo je zdravo.![]()
Ne kontam onu glupost: zaljubio/la se, pa ne jede.Wtf
- Sephora
#1329 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sve one koji " Like " tužne vijesti -pa i smrtan slucaj...
i one koji upotrebljavaju " lajkam" u razgovoru... 
- Dr Kova
#1330 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ljude koje znaš i ne znaš a javljaju ti se po fejsu i traže da im lajkaš za nagradnu igru. Idi u qrac ba 
- MedenoSrce
#1331 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ove sto ne kontaju
-
ZenaZbrkovima
#1332 Re: Popularne stvari koje ne kontam
nesto bas kontam sta to ne kontam u posljednje vrijeme.. pa mi naumpade jedna stvar.
ne kontam bolesno pretile ljude, a koji nisu pretili zbog zdravstvenih problema, hormoni i sl. (da se ogradim od napada
), nego pretile jer jedu ko... to grabi nogama i rukama, mete pred sobom i ne stidi se zbog toga
na sijelima ovali puknu prije nego sto ih stignes spustiti na sto, a vamo ti na uho sapucu kako ne znaju otkud cifra na vagi i kako ne ide na nize iz njima neznanih razloga.
ne kontam glancere i ljude bolesnog apetita. nerviraju me, bolje receno
ne kontam bolesno pretile ljude, a koji nisu pretili zbog zdravstvenih problema, hormoni i sl. (da se ogradim od napada
ne kontam glancere i ljude bolesnog apetita. nerviraju me, bolje receno
- dječak sa šibicama
#1333 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ni ja vala ne kontam vas stiglice, vjesalice, mrsavice

- Logovan
#1334 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam tebe što ne kontaš ove što ne kontaju.MedenoSrce wrote:Ne kontam ove sto ne kontaju
- Towelie
#1335 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam..
-
omar little
#1336 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam osobe, okej zene
, koje daju 150-200 dolara za GUMENE cizme. 
- Cherry-Cherry
#1337 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam sandale i čarape.... Ajde ako su otverene na peti, a zatvorene na prstima, ok... Ali otvorene na prstima sa kaišićima i čarape... 
-
kakavdanakneiskustvu
#1338 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cherry-Cherry wrote:Ne kontam sandale i čarape.... Ajde ako su otverene na peti, a zatvorene na prstima, ok... Ali otvorene na prstima sa kaišićima i čarape...
ni ja
-
hipija
#1339 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zasto je ljudima vazno da kupe sabrana djela Andrica ili Selimovica u boji regala ili da kazu da su isli u operu i platili 50 KM ulaznicu za kako kazu 2 sata harlaukanja. Jel to hoce da se pokazu kao kulturne, umjetnicke duse sta li vec?
- dembele
#1340 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam dzez?
Je li u tom zanru ima nekih uhodanih kompozicija ili udari po instrumentima pa sta ispadne na kraju?
Je li u tom zanru ima nekih uhodanih kompozicija ili udari po instrumentima pa sta ispadne na kraju?
- Edin H.
#1341 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam narodnu muziku, turbo-folk, kao i sevdalinke 
-
omar little
#1342 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sta bi ovdje, na primjer, tacno bilo lupanje po instrumentima pa sta ispadne?
i ne mogu odoliti a da ne citiram poprilicno izlizan, ali prikladan odgovor velikog armstronga. if you have to ask, you will never know.
i ne mogu odoliti a da ne citiram poprilicno izlizan, ali prikladan odgovor velikog armstronga. if you have to ask, you will never know.
- Sephora
#1343 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovako :Cherry-Cherry wrote:Ne kontam sandale i čarape.... Ajde ako su otverene na peti, a zatvorene na prstima, ok... Ali otvorene na prstima sa kaišićima i čarape...

ili ovako

Posebno muskarci sa sandalama i carapama...tema se moze otvoriti o njima... i njihovom (ne)ukusu..
Last edited by Sephora on 08/04/2015 22:08, edited 1 time in total.
- Jack Be Nimble
#1344 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ako se knjiga moze naci u biblioteci ne kontam kupovanje te iste knjige. A onda ne kontam zasto neko cuva tu knjigu kod kuce nakon sto su je procitali. Jedino sacuvam onu koju dobijem za poklon i samo ako je napisano nesto na prvoj stranici od strane onoga koji mi daje knjigu. Knjige koje su potrebne za struku ostaju kod kuce sve druge dajem biblioteci.
- Bambi_na_kofeinu
#1345 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da ti pravo kažem, razumijem te.Jack Be Nimble wrote:Ako se knjiga moze naci u biblioteci ne kontam kupovanje te iste knjige. A onda ne kontam zasto neko cuva tu knjigu kod kuce nakon sto su je procitali. Jedino sacuvam onu koju dobijem za poklon i samo ako je napisano nesto na prvoj stranici od strane onoga koji mi daje knjigu. Knjige koje su potrebne za struku ostaju kod kuce sve druge dajem biblioteci.
Dugo mi je bilo srcu milo posjedovati knjigu i slagati neku svoju biblioteku, međutim nagomilalo se tu svega, zakrčilo mi životni prostor...što sam starija sve mi je bliskija ideja čitača knjiga.
- Pryda
#1346 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Neke knjige se citaju vise puta.. Uostalom lijep su dekor i ostavljaju dobar dojam na goste. Ako ucis u sobi punoj knjiga to te podsvjesno inspirise. Ako zagusti opet imas se cim ugrijat, znaci za svasta nesto su dobreJack Be Nimble wrote:Ako se knjiga moze naci u biblioteci ne kontam kupovanje te iste knjige. A onda ne kontam zasto neko cuva tu knjigu kod kuce nakon sto su je procitali. Jedino sacuvam onu koju dobijem za poklon i samo ako je napisano nesto na prvoj stranici od strane onoga koji mi daje knjigu. Knjige koje su potrebne za struku ostaju kod kuce sve druge dajem biblioteci.
-
dezurni_ucenik
#1347 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam one ujebe sa pricama " ma ne daju oni nasem Dzeki loptu, zato lose igra".Pa stvarno, koliko umni "kapacitet" ti mora biti u recesiji da lupis takvu glupost.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1348 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ovu malogradjanstinu. Kafane da se bude vidjen. Auto parkiran (nepropisno of skroz) da svi vide iz kafane. Furanje na neku elitu.
- alijagoro
#1349 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam likove koji igraju fudbal(misli se na amaterski fudbal)a nikako se ne nerviraju,meni je to nerazumljivo posebno kad gubis
.
- Čudna sorta
#1350 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Božo Vrećo

Ja jednostavno ne mogu u isto vrijeme ovog čovjeka slušati i gledati, odnosno ne mogu ga uopšte gledati, a onda ga više i ne slušam.
Razumijem biti svoj, biti drugačiji, biti ono što jesi... ali ne baš po svaku cijenu.

Ja jednostavno ne mogu u isto vrijeme ovog čovjeka slušati i gledati, odnosno ne mogu ga uopšte gledati, a onda ga više i ne slušam.
Razumijem biti svoj, biti drugačiji, biti ono što jesi... ali ne baš po svaku cijenu.