spreca wrote:nestalo u baje para
Šukalo pregovarač
spreca wrote:nestalo u baje para
Helena2014 » 05/12/2014
I ranije su se potpisivali bilo ih 36, došli na skupštinu NS RS, kad tamo ih 34.
da ne ispadne da si nam otkrio toplu voduradostan dan wrote:Tooooooooooooo.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako je ovo istina, zovem piće.
eto vam ivanića i bosića, jebali vas oni...![]()
![]()
![]()
ahhh meraka u večer rane...![]()
![]()
![]()
bansky, yug, vivaldi...častim ja lično, pozvani ste na oproštajni ručak radosnog dana, koji se penzioniše na mjestu -otvarača očiju političkih slijepaca-, i otvoreno prelazi na stranu saveza za lične potrebe, pardon -promjene...
ne zato što je promjenio mišljenje o kriminalom i ratnom prošlošću opterećenom savezu, nego u inat političko-taktičko-geostrateški-vaskolikim forumskim znalcima i sveznadarima (znaju oni koji su)...![]()
iz glavnog stožera/ureda und postrojbe hrvatske politićke misli ii ćudoriječja, specijalno za temu -euroatlansko radikalno vučićevski reformisani es de es-radostan dan...
ajmo zajedno, sarafina, skijaš i ostali - mila majko, nemoj ahme kleti, reko me je na jesen uzeti...
Postby zavrzlama » 22/11/2014 16:57
dodik,ivanic ista govna....ispocetka dok ne dobiju podrsku MZ uglavnom umjereni salonski cetnici,kasnije kad dobiju dovoljno kredita kod MZ-a ,postaju otvoreni cetnici pljuvajuci po svemu sto nosi prizvuk BIH...
Ivanic je umisljeni cetnik ,koji misli da se hinjski sa salonskim manirima moze bolje rusiti BIH nego na dodikov krkanski nacin,medjutim tesko je naci biracko tijelo medju srbima koji vole salonske manire i umotanu politiku...zato ce ivanic brzo biti na stubu srama kad mu stab zasjedne na grbacu...the end.
Radosni, nama su Dodik ili Icanic ili Bosić isto kao da bolujemo od raka.radostan dan wrote:Tooooooooooooo.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako je ovo istina, zovem piće.
![]()
![]()
![]()
![]()
bansky, yug, vivaldi...častim ja lično, pozvani ste na oproštajni ručak radosnog dana, koji se penzioniše na mjestu -otvarača očiju političkih slijepaca-, i otvoreno prelazi na stranu saveza za lične potrebe, pardon -promjene...
ne zato što je promjenio mišljenje o kriminalom i ratnom prošlošću opterećenom savezu, nego u inat političko-taktičko-geostrateški-vaskolikim forumskim znalcima i sveznadarima (znaju oni koji su)...![]()
iz glavnog stožera/ureda und postrojbe hrvatske politićke misli ii ćudoriječja, specijalno za temu -euroatlansko radikalno vučićevski reformisani es de es-radostan dan...
ajmo zajedno, sarafina, skijaš i ostali - mila majko, nemoj ahme kleti, reko me je na jesen uzeti...
radostan dan wrote:@ SaraFina
treba li da kopiram tvoje starije postove, u kojima pričaš drugu priču o savezu za promjene?
Jest mu drago ...radostan dan wrote: ako je ovo istina, zovem piće.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bosna i Hercegovina - Britanski pacijent
Kad potrošimo Dodika, u igru ubacujemo Ivanića!!!
https://www.mail-archive.com/sim@antic. ... 14487.html
gdje radost...dobili ste novog dodigaLincoln-Burrows wrote:
jesi skrtac.....pusti nek se sanja mokre snoveDeutscheAusweis wrote:Jarane, ovo je forum, a ne bilbord....smanji sliku...pobićeš forumaše.
Ne znam kako da smanjim, jeli ima neka opcija tu na forumu ili moram orginal smanjiti?DeutscheAusweis wrote:Jarane, ovo je forum, a ne bilbord....smanji sliku...pobićeš forumaše.
Koliko sam do sada upratio to je vaš partner u parlamentu.spreca wrote:jesi skrtac.....pusti nek se sanja mokre snoveDeutscheAusweis wrote:Jarane, ovo je forum, a ne bilbord....smanji sliku...pobićeš forumaše.
[/quote]Helena2014 wrote:Ovo je ta rečenica koja je obradovala neke na forumu, samo je naslov dao tako veliki značaj ovome intervjuu
[quote]Da sam na mjestu bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, ne bih imao ništa protiv da postoji izborna jedinica koja traje jedan dan dok se ne izabere hrvatski član Predsjedništva ili pak jedna županija s hrvatskom većinom. To je prirodna želja naroda koji je malobrojniji, da ima institucionalni i zakonski okvir koji ga čuva.
Krsmanović: Ako dođem na čelo SIPA-e radit će "brezova metla"
Zdravko Krsmanović, potpredsjednik NDP-a i poslanik u Narodnoj skupštini RS rekao je danas u Trebinju da afere „kupovine poslanika“ i Bobar banke moraju biti prioritetni zadaci organa gonjenja Republike Srpske i stranke opozicije neće odustati od ovih slučajeva dok oni ne dobiju sudski epilog.
- Već sada je izvjesno da će u vlasti na nivou BiH biti stranke Saveza za promjene, a opredjeljenje koalicije je da kadar na važne pozicije ne bude biran na način da tamo neko bude udomljen, već da zaista radi svoj posao, rekao je Krsmanović i dodao da će ako on bude na čelu SIPA-e raditi "brezova metla".
- Niko neće biti pošteđen, bilo kojoj političkoj partiji pripadao. Ne može biti napretka ako ne budemo društvo koje će počivati na vladavini prava, istakao je Krsmanović.
Krsmanović je naveo i podatak da se među 160 miliona KM blokiranih depozita u Bobar banci nalaze i novac javnih preduzeća RS kao što su Elektroprivreda RS, HET HE na Drini i RiTE Gacko, a niko ništa ne preduzima. .
- Mora se istražiti i afera kupovine poslanika, to ne smije ostati nedorečeno. Ima ljudi koji nemaju ništa osim svog glasa, a vi volju tih deset hiljada ljudi - koji su svoj glas dali za promjene - sada nekim kriminalnim aktom prevodite na drugu stranu, rekao je Krsmanović
Krsmanović rekao je da će ova politička partija tražiti da ministar energetike u budućoj Vladi Republike Srpske bude čovjek sa područja Hercegovine, odnosno iz Trebinja, a s obzirom da je sjedište "Elektroprivrede" u Trebinju nedopustivo je da to mjesto pripadne nekom drugom.
- Nije bitno kojoj političkoj partiji pripada, već onaj ko obavlja tu funkciju treba da zna da radi svoj posao” naglasio je Krsmanović.
Lincoln-Burrows wrote: