Vels-BiH,BiH-Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Paul F.

#1326 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Paul F. »

Hvala cyprus.
Infaze Studio

#1327 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Infaze Studio »

Zavidim mu na kolicini slobodnog vremena :D
BHF_Manijak

#1328 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by BHF_Manijak »

Sajpruse, kad vec pises kako se izgovara, pisi onda Aldervejreld, nemoj biti k'o nasi vrli komentatori s BHT-a i govorit AldervIreld! :mrgreen: :mrgreen:

I jebo me svak ako nisu i Lukakuu lazirali godiste, k'o onima po Africi, ne moze ono ba imati 21 godinu nikako! :lol:

hrasno38 wrote: Ovo odlicno pokazuje tvoje poznavanje fudbala ili sporta uopste. Reprezentaciju koja ima jednog od najskupljih igraca u istoriji fudbala, kojoj pola igraca igra u PL..... "velika BiH" bi trebala dobiti 8 od 10. Prepotentno do bola!!! I ne cudi me onda ovakvo pljuvanje I pisanje kad je realnost izgleda nedokuciva za pojedince.
Mojne ti samo svega ti o fudbalskom znanju pricati. :mrgreen: Sta ako igra Bale? Igrali su nekad i Giggs, Bellamy, pa su opet prosjek bili. Logika ti je nidje veze, po obicaju. Imaju Balea, Ramseya i Allena koji su povrijedjeni protiv nas bili i to je to.
Ostali su clanovi ispodprosjecnih engleskih ekipa i nizerazrednih.
Nemaju igrace po Romi, Laziju, Stuttgartu, Evertonu, Werderu itd...
Rekoh ranije, ne da mi se vise ponavljati, ovakvog Velsa je raspadnuta Srbija 2 puta dobila, Hrvatska isto tako, tako da ne zamarajte vise pricom da su nekakve velesila ili da bi ih tek 2-3 puta trebali dobiti u 10 utakmica.

Jest vas Kipar zarazio Bog te vidio, frajer koji je rodjeni kukac na forumu i koji pred svaku jebenu utakmicu poziva na nekakve opreze i nekakvim analizama upinje ili dokazuje da su Latvije, Litavnije, Estonije ili neke druge lijeve reprezentacije opasni protivnici.
Laplace

#1329 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Laplace »

todd_smith wrote:
Koshpa wrote:SRbija kiksala
Njemacka kiksala
Danska kiksala
Bosna "kiksala"

Proslo kolo

Portugal kikso

Bosna kiksala

:run:
Ovo je onaj luzerski mentalitet

Kakve veze imaju ovi sto su kiksali kada nisu u nasoj grupi?
+ što Njemačka, Portugal,... mogu kukati jer imaju reprezentacije sa potencijalom da nadoknade izgubljeno, imaju jake saveze koji mogu datoteka selektoru i platiti skupljeni boljeg, imaju jače lige i veći fondovi igrača.....

Kiks Njemačke i kiks BiH ne mogu se ni porediti.

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Idemedosumom

#1330 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Idemedosumom »

Belgiju dobijamo 2 razlike aBd.
pirmin

#1331 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by pirmin »

Od tri moguce opcije ishoda sa Belgijom najgora moguca ce biti nerjeseno.
Da nas pronosa razred vila pa ga ne primimo ili nekih 1:1 gdje se oni ispromasivati kao nikad do sad. To ostavlja naseg
vrlog strucnjaka na klupi, izlazi na presskonf. i pisa nam po faci da smo dobro odigrali ali nam se eto ne dade i da moramo
biti zadovoljni jer, ipak je to Belgija.
( ne mogu da vjerujem da ovako pisem o idolu iz mladosti :roll: )

Ako nekim cudom odigramo dobro i dobijemo ih banujem se sa pdf fudbal najmanje mjesec dana.
Onda stvarno veze nemam i najbolje je da se ne javljam.

Porazom, sto je najrealnija opcija uzevsi u obzir omjer snaga, i najvece pristalice Papeta i kompanije uvidjaju da se
nesto mora mijenjati i, nadam se, to se i cini nekim, sto radikalnijim koracima.
bull21

#1332 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by bull21 »

I da izgubimo, Pape neće otkaza dobiti.
missko

#1333 Re: AW: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by missko »

BHF_Manijak wrote:Sajpruse, kad vec pises kako se izgovara, pisi onda Aldervejreld, nemoj biti k'o nasi vrli komentatori s BHT-a i govorit AldervIreld! :mrgreen: :mrgreen:

I jebo me svak ako nisu i Lukakuu lazirali godiste, k'o onima po Africi, ne moze ono ba imati 21 godinu nikako! :lol:

hrasno38 wrote: Ovo odlicno pokazuje tvoje poznavanje fudbala ili sporta uopste. Reprezentaciju koja ima jednog od najskupljih igraca u istoriji fudbala, kojoj pola igraca igra u PL..... "velika BiH" bi trebala dobiti 8 od 10. Prepotentno do bola!!! I ne cudi me onda ovakvo pljuvanje I pisanje kad je realnost izgleda nedokuciva za pojedince.
Mojne ti samo svega ti o fudbalskom znanju pricati. :mrgreen: Sta ako igra Bale? Igrali su nekad i Giggs, Bellamy, pa su opet prosjek bili. Logika ti je nidje veze, po obicaju. Imaju Balea, Ramseya i Allena koji su povrijedjeni protiv nas bili i to je to.
Rekoh ranije, ne da mi se vise ponavljati, ovakvog Velsa je raspadnuta Srbija 2 puta dobila, Hrvatska isto tako, tako da ne zamarajte vise pricom da su nekakve velesila ili da bi ih tek 2-3 puta trebali dobiti u 10 utakmica.

Jest vas Kipar zarazio Bog te vidio, frajer koji je rodjeni kukac na forumu i koji pred svaku jebenu utakmicu poziva na nekakve opreze i nekakvim analizama upinje ili dokazuje da su Latvije, Litavnije, Estonije ili neke druge lijeve reprezentacije opasni protivnici.
Jel Hrvatska dobila Welsa u zadnjoj minuti tamo. Jel taj Wels isto lani odigrao sa Belgijom 1-1 u sred Belgije.
Droog

#1334 Re: AW: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Droog »

missko wrote:
BHF_Manijak wrote:Sajpruse, kad vec pises kako se izgovara, pisi onda Aldervejreld, nemoj biti k'o nasi vrli komentatori s BHT-a i govorit AldervIreld! :mrgreen: :mrgreen:

Jel Hrvatska dobila Welsa u zadnjoj minuti tamo. Jel taj Wels isto lani odigrao sa Belgijom 1-1 u sred Belgije.
Goru Hrvatsku od te o kojoj ti pricas ja nisam u zivotu gledao.

A to sa Belgijom je bilo zadnje kolo...ili predzadnje (ne mogu da guglam sad)...a Belgija osigurala u toj grupi prvo mjesto kolo ili dva prije toga. Zapravo osigurali su to prvo mjesto jos prije kvalifikacija, :D , nesto slicno kao i sad. :D
shake69

#1335 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by shake69 »

Anel Hadžić: Igrao pod ogromnim pritiskom, jer je trebalo zamijeniti Emira Spahića, a to nije lako. Odigrao vrlo dobru utakmicu. Svoj posao na poziciji stopera odradio bez ijedne greške. Pokazao veliku borbenost i disciplinu u igri. :shock: (Iz analize kobajagi iskusnog sportskog bh.novinara na sport.ba)
Pa, majka mu stara, zar misli da smo mi coravi!?
prog321

#1336 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by prog321 »

bull21 wrote:I da izgubimo, Pape neće otkaza dobiti.
Onda moramo Savez kriviti i nikoga vise.
Mračajski proto

#1337 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Mračajski proto »

Nego, Džeko će moći igrati? :D Najavljuje li se grotlo u Zenici? :oops:
prog321

#1338 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by prog321 »

shake69 wrote:Anel Hadžić: Igrao pod ogromnim pritiskom, jer je trebalo zamijeniti Emira Spahića, a to nije lako. Odigrao vrlo dobru utakmicu. Svoj posao na poziciji stopera odradio bez ijedne greške. Pokazao veliku borbenost i disciplinu u igri. :shock: (Iz analize kobajagi iskusnog sportskog bh.novinara na sport.ba)

Nevjerovatno. KO pise ovakve gluposti ?
Jedinu stopostotnu sansu su Welshani imali zbog Hadzicevog nepokrivanja igraca.
shake69

#1339 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by shake69 »

prog321 wrote:
shake69 wrote:Anel Hadžić: Igrao pod ogromnim pritiskom, jer je trebalo zamijeniti Emira Spahića, a to nije lako. Odigrao vrlo dobru utakmicu. Svoj posao na poziciji stopera odradio bez ijedne greške. Pokazao veliku borbenost i disciplinu u igri. :shock: (Iz analize kobajagi iskusnog sportskog bh.novinara na sport.ba)

Nevjerovatno. KO pise ovakve gluposti ?
Jedinu stopostotnu sansu su Welshani imali zbog Hadzicevog nepokrivanja igraca.
Ufurani i arogantni Dautbegovic!
nema me tamo

#1340 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by nema me tamo »

Jap, jap, jap, jap, jap..

Lock više!
IcedMFEarth

#1341 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by IcedMFEarth »

Sanjao sam sinoć da palim tv u četvrtoj minuti i rezultat bio 0:4 :D
Mračajski proto

#1342 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Mračajski proto »

IcedMFEarth wrote:Sanjao sam sinoć da palim tv u četvrtoj minuti i rezultat bio 0:4 :D
Sve se to dogodilo na putu za Mojmilo. :D
5 0 5

#1343 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by 5 0 5 »

cyprus wrote:...
Tibo Kurtoa - iako Belgija ima nekoliko kvalitetnih golmana...
hajde napravi ovakav za nasu reprku.
golman

#1344 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by golman »

5 0 5 wrote:
cyprus wrote:...
Tibo Kurtoa - iako Belgija ima nekoliko kvalitetnih golmana...
hajde napravi ovakav za nasu reprku.

Begović...iako Bosna nema ni jednog boljeg golmana....itd
5 0 5

#1345 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by 5 0 5 »

golman wrote: Begović...iako Bosna nema ni jednog boljeg golmana....itd
hvala golmane. vickast si. to mi se svidja. nastavi slobodno. :)
golman

#1346 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by golman »

5 0 5 wrote:
golman wrote: Begović...iako Bosna nema ni jednog boljeg golmana....itd
hvala golmane. vickast si. to mi se svidja. nastavi slobodno. :)
neću stvarno,to nije moj poso...moj poso je da branim i ako me Pape zapazi,dobro i jest,a ako ne,nema veze :-D

.....nego,ovde se postavlja jedno veoma diskutabilno pitanje:

DA LI BOSNA TRENUTNO IMA BOLJE IGRAČE OD OVIH KOJI SU IGRALI PROTIV VELSA?
MeSko Hz

#1347 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by MeSko Hz »

Biće gustooo , biće 0 : 0 xD
golman

#1348 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by golman »

MeSko Hz wrote:Biće gustooo , biće 0 : 0 xD
Misliš,neće Tibo kapitulirati???
amiliana

#1349 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by amiliana »

Kad krene Lukaku
zecko_kupuz

#1350 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by zecko_kupuz »

Negdje čitam da ne igra Lukaku. :?: Ali vidjećemo. Oni nisu samo brzi nego i hebeno snažni. Kako će nama Pjanić, Medunjanin ili ovaj Hadžić protiv njih, boga pitaj.

Možda da se naši počnu bacakati po terenu, kakav penal ili slobodnjak da uhvatimo. ;-)
Locked