Vels-BiH,BiH-Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Paul F.
#1326 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Hvala cyprus.
- Infaze Studio
#1327 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Zavidim mu na kolicini slobodnog vremena 
- BHF_Manijak
#1328 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Sajpruse, kad vec pises kako se izgovara, pisi onda Aldervejreld, nemoj biti k'o nasi vrli komentatori s BHT-a i govorit AldervIreld!
I jebo me svak ako nisu i Lukakuu lazirali godiste, k'o onima po Africi, ne moze ono ba imati 21 godinu nikako!
Sta ako igra Bale? Igrali su nekad i Giggs, Bellamy, pa su opet prosjek bili. Logika ti je nidje veze, po obicaju. Imaju Balea, Ramseya i Allena koji su povrijedjeni protiv nas bili i to je to.
Ostali su clanovi ispodprosjecnih engleskih ekipa i nizerazrednih.
Nemaju igrace po Romi, Laziju, Stuttgartu, Evertonu, Werderu itd...
Rekoh ranije, ne da mi se vise ponavljati, ovakvog Velsa je raspadnuta Srbija 2 puta dobila, Hrvatska isto tako, tako da ne zamarajte vise pricom da su nekakve velesila ili da bi ih tek 2-3 puta trebali dobiti u 10 utakmica.
Jest vas Kipar zarazio Bog te vidio, frajer koji je rodjeni kukac na forumu i koji pred svaku jebenu utakmicu poziva na nekakve opreze i nekakvim analizama upinje ili dokazuje da su Latvije, Litavnije, Estonije ili neke druge lijeve reprezentacije opasni protivnici.
I jebo me svak ako nisu i Lukakuu lazirali godiste, k'o onima po Africi, ne moze ono ba imati 21 godinu nikako!
Mojne ti samo svega ti o fudbalskom znanju pricati.hrasno38 wrote: Ovo odlicno pokazuje tvoje poznavanje fudbala ili sporta uopste. Reprezentaciju koja ima jednog od najskupljih igraca u istoriji fudbala, kojoj pola igraca igra u PL..... "velika BiH" bi trebala dobiti 8 od 10. Prepotentno do bola!!! I ne cudi me onda ovakvo pljuvanje I pisanje kad je realnost izgleda nedokuciva za pojedince.
Rekoh ranije, ne da mi se vise ponavljati, ovakvog Velsa je raspadnuta Srbija 2 puta dobila, Hrvatska isto tako, tako da ne zamarajte vise pricom da su nekakve velesila ili da bi ih tek 2-3 puta trebali dobiti u 10 utakmica.
Jest vas Kipar zarazio Bog te vidio, frajer koji je rodjeni kukac na forumu i koji pred svaku jebenu utakmicu poziva na nekakve opreze i nekakvim analizama upinje ili dokazuje da su Latvije, Litavnije, Estonije ili neke druge lijeve reprezentacije opasni protivnici.
- Laplace
#1329 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
+ što Njemačka, Portugal,... mogu kukati jer imaju reprezentacije sa potencijalom da nadoknade izgubljeno, imaju jake saveze koji mogu datoteka selektoru i platiti skupljeni boljeg, imaju jače lige i veći fondovi igrača.....todd_smith wrote:Ovo je onaj luzerski mentalitetKoshpa wrote:SRbija kiksala
Njemacka kiksala
Danska kiksala
Bosna "kiksala"
Proslo kolo
Portugal kikso
Bosna kiksala
Kakve veze imaju ovi sto su kiksali kada nisu u nasoj grupi?
Kiks Njemačke i kiks BiH ne mogu se ni porediti.
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
- Idemedosumom
#1330 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Belgiju dobijamo 2 razlike aBd.
- pirmin
#1331 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Od tri moguce opcije ishoda sa Belgijom najgora moguca ce biti nerjeseno.
Da nas pronosa razred vila pa ga ne primimo ili nekih 1:1 gdje se oni ispromasivati kao nikad do sad. To ostavlja naseg
vrlog strucnjaka na klupi, izlazi na presskonf. i pisa nam po faci da smo dobro odigrali ali nam se eto ne dade i da moramo
biti zadovoljni jer, ipak je to Belgija.
( ne mogu da vjerujem da ovako pisem o idolu iz mladosti
)
Ako nekim cudom odigramo dobro i dobijemo ih banujem se sa pdf fudbal najmanje mjesec dana.
Onda stvarno veze nemam i najbolje je da se ne javljam.
Porazom, sto je najrealnija opcija uzevsi u obzir omjer snaga, i najvece pristalice Papeta i kompanije uvidjaju da se
nesto mora mijenjati i, nadam se, to se i cini nekim, sto radikalnijim koracima.
Da nas pronosa razred vila pa ga ne primimo ili nekih 1:1 gdje se oni ispromasivati kao nikad do sad. To ostavlja naseg
vrlog strucnjaka na klupi, izlazi na presskonf. i pisa nam po faci da smo dobro odigrali ali nam se eto ne dade i da moramo
biti zadovoljni jer, ipak je to Belgija.
( ne mogu da vjerujem da ovako pisem o idolu iz mladosti
Ako nekim cudom odigramo dobro i dobijemo ih banujem se sa pdf fudbal najmanje mjesec dana.
Onda stvarno veze nemam i najbolje je da se ne javljam.
Porazom, sto je najrealnija opcija uzevsi u obzir omjer snaga, i najvece pristalice Papeta i kompanije uvidjaju da se
nesto mora mijenjati i, nadam se, to se i cini nekim, sto radikalnijim koracima.
-
bull21
#1332 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
I da izgubimo, Pape neće otkaza dobiti.
-
missko
#1333 Re: AW: Vels-BiH,BiH-Belgija
Jel Hrvatska dobila Welsa u zadnjoj minuti tamo. Jel taj Wels isto lani odigrao sa Belgijom 1-1 u sred Belgije.BHF_Manijak wrote:Sajpruse, kad vec pises kako se izgovara, pisi onda Aldervejreld, nemoj biti k'o nasi vrli komentatori s BHT-a i govorit AldervIreld!![]()
![]()
I jebo me svak ako nisu i Lukakuu lazirali godiste, k'o onima po Africi, ne moze ono ba imati 21 godinu nikako!![]()
Mojne ti samo svega ti o fudbalskom znanju pricati.hrasno38 wrote: Ovo odlicno pokazuje tvoje poznavanje fudbala ili sporta uopste. Reprezentaciju koja ima jednog od najskupljih igraca u istoriji fudbala, kojoj pola igraca igra u PL..... "velika BiH" bi trebala dobiti 8 od 10. Prepotentno do bola!!! I ne cudi me onda ovakvo pljuvanje I pisanje kad je realnost izgleda nedokuciva za pojedince.Sta ako igra Bale? Igrali su nekad i Giggs, Bellamy, pa su opet prosjek bili. Logika ti je nidje veze, po obicaju. Imaju Balea, Ramseya i Allena koji su povrijedjeni protiv nas bili i to je to.
- Droog
#1334 Re: AW: Vels-BiH,BiH-Belgija
Goru Hrvatsku od te o kojoj ti pricas ja nisam u zivotu gledao.missko wrote:Jel Hrvatska dobila Welsa u zadnjoj minuti tamo. Jel taj Wels isto lani odigrao sa Belgijom 1-1 u sred Belgije.BHF_Manijak wrote:Sajpruse, kad vec pises kako se izgovara, pisi onda Aldervejreld, nemoj biti k'o nasi vrli komentatori s BHT-a i govorit AldervIreld!![]()
![]()
I jebo me svak ako nisu i Lukakuu lazirali godiste, k'o onima po Africi, ne moze ono ba imati 21 godinu nikako!![]()
Mojne ti samo svega ti o fudbalskom znanju pricati.hrasno38 wrote: Ovo odlicno pokazuje tvoje poznavanje fudbala ili sporta uopste. Reprezentaciju koja ima jednog od najskupljih igraca u istoriji fudbala, kojoj pola igraca igra u PL..... "velika BiH" bi trebala dobiti 8 od 10. Prepotentno do bola!!! I ne cudi me onda ovakvo pljuvanje I pisanje kad je realnost izgleda nedokuciva za pojedince.Sta ako igra Bale? Igrali su nekad i Giggs, Bellamy, pa su opet prosjek bili. Logika ti je nidje veze, po obicaju. Imaju Balea, Ramseya i Allena koji su povrijedjeni protiv nas bili i to je to.
A to sa Belgijom je bilo zadnje kolo...ili predzadnje (ne mogu da guglam sad)...a Belgija osigurala u toj grupi prvo mjesto kolo ili dva prije toga. Zapravo osigurali su to prvo mjesto jos prije kvalifikacija,
- shake69
#1335 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Anel Hadžić: Igrao pod ogromnim pritiskom, jer je trebalo zamijeniti Emira Spahića, a to nije lako. Odigrao vrlo dobru utakmicu. Svoj posao na poziciji stopera odradio bez ijedne greške. Pokazao veliku borbenost i disciplinu u igri.
(Iz analize kobajagi iskusnog sportskog bh.novinara na sport.ba)
Pa, majka mu stara, zar misli da smo mi coravi!?
-
prog321
#1336 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Onda moramo Savez kriviti i nikoga vise.bull21 wrote:I da izgubimo, Pape neće otkaza dobiti.
- Mračajski proto
#1337 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Nego, Džeko će moći igrati?
Najavljuje li se grotlo u Zenici? 
-
prog321
#1338 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
shake69 wrote:Anel Hadžić: Igrao pod ogromnim pritiskom, jer je trebalo zamijeniti Emira Spahića, a to nije lako. Odigrao vrlo dobru utakmicu. Svoj posao na poziciji stopera odradio bez ijedne greške. Pokazao veliku borbenost i disciplinu u igri.(Iz analize kobajagi iskusnog sportskog bh.novinara na sport.ba)
Nevjerovatno. KO pise ovakve gluposti ?
Jedinu stopostotnu sansu su Welshani imali zbog Hadzicevog nepokrivanja igraca.
- shake69
#1339 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ufurani i arogantni Dautbegovic!prog321 wrote:shake69 wrote:Anel Hadžić: Igrao pod ogromnim pritiskom, jer je trebalo zamijeniti Emira Spahića, a to nije lako. Odigrao vrlo dobru utakmicu. Svoj posao na poziciji stopera odradio bez ijedne greške. Pokazao veliku borbenost i disciplinu u igri.(Iz analize kobajagi iskusnog sportskog bh.novinara na sport.ba)
Nevjerovatno. KO pise ovakve gluposti ?
Jedinu stopostotnu sansu su Welshani imali zbog Hadzicevog nepokrivanja igraca.
-
nema me tamo
#1340 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Jap, jap, jap, jap, jap..
Lock više!
Lock više!
- IcedMFEarth
#1341 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Sanjao sam sinoć da palim tv u četvrtoj minuti i rezultat bio 0:4 
- Mračajski proto
#1342 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Sve se to dogodilo na putu za Mojmilo.IcedMFEarth wrote:Sanjao sam sinoć da palim tv u četvrtoj minuti i rezultat bio 0:4
-
5 0 5
#1343 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
hajde napravi ovakav za nasu reprku.cyprus wrote:...
Tibo Kurtoa - iako Belgija ima nekoliko kvalitetnih golmana...
-
golman
#1344 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
5 0 5 wrote:hajde napravi ovakav za nasu reprku.cyprus wrote:...
Tibo Kurtoa - iako Belgija ima nekoliko kvalitetnih golmana...
Begović...iako Bosna nema ni jednog boljeg golmana....itd
-
5 0 5
#1345 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
hvala golmane. vickast si. to mi se svidja. nastavi slobodno.golman wrote: Begović...iako Bosna nema ni jednog boljeg golmana....itd
-
golman
#1346 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
neću stvarno,to nije moj poso...moj poso je da branim i ako me Pape zapazi,dobro i jest,a ako ne,nema veze5 0 5 wrote:hvala golmane. vickast si. to mi se svidja. nastavi slobodno.golman wrote: Begović...iako Bosna nema ni jednog boljeg golmana....itd
.....nego,ovde se postavlja jedno veoma diskutabilno pitanje:
DA LI BOSNA TRENUTNO IMA BOLJE IGRAČE OD OVIH KOJI SU IGRALI PROTIV VELSA?
- MeSko Hz
#1347 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Biće gustooo , biće 0 : 0 xD
-
golman
#1348 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Misliš,neće Tibo kapitulirati???MeSko Hz wrote:Biće gustooo , biće 0 : 0 xD
- zecko_kupuz
#1350 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Negdje čitam da ne igra Lukaku.
Ali vidjećemo. Oni nisu samo brzi nego i hebeno snažni. Kako će nama Pjanić, Medunjanin ili ovaj Hadžić protiv njih, boga pitaj.
Možda da se naši počnu bacakati po terenu, kakav penal ili slobodnjak da uhvatimo.
Možda da se naši počnu bacakati po terenu, kakav penal ili slobodnjak da uhvatimo.