Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baltazar_khan

#1326 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Baltazar_khan »

uvjeren sam da je kojim slučajem na dron zakačena isključivo albanska zastava ista bi bila reakcija na stadionu. oni jednostavno mrze albance više nego ikog.
Butmiran

#1327 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Butmiran »

Baš su oni mogli vidjeti šta je tačno na zastavi, šuplja priča.
Bosanski_kralj

#1328 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Bosanski_kralj »

Baltazar_khan wrote:uvjeren sam da je kojim slučajem na dron zakačena isključivo albanska zastava ista bi bila reakcija na stadionu. oni jednostavno mrze albance više nego ikog.
Ma oni sami ne znaju koga više mrze. Nekad su to Hrvati, nekad Albanci, nekad Bošnjaci, nekad Amerikanci...
emigrazione

#1329 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by emigrazione »

Pa da je bila crnogorska bilo bi isto...ljudi jednostavno uzivaju da mrze, a polude kada osjete da im je to pravo ugrozeno :oops:
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#1330 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Zviz »

Baltazar_khan wrote:uvjeren sam da je kojim slučajem na dron zakačena isključivo albanska zastava ista bi bila reakcija na stadionu. oni jednostavno mrze albance više nego ikog.
Ko bolan u bivsoj jugi nije mrzio siptare? Vecina ovdje navija za siptare jer je rijec o Sbriji i Albaniji ili Shiptarie kako oni na svom jeziku zase kazu. Da je bio incident izmedju Albanije i Grcke nebi bilo ni 20 postova. Budimo realni i otvoreni.
Last edited by Zviz on 16/10/2014 00:05, edited 1 time in total.
burgundy

#1331 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by burgundy »

Radio Sarajevo wrote:
burgundy wrote:Image
S tim da je ovo zastava Velike Albanije, oni su vrlo dobro znali šta će to izazvati. Nema nevinih u ovoj priči, ali iskreno, nije mi žao Srba jer kad puštaju neonaciste i četnike da čine 99% stadiona, ko ih jebe... Igrači su jedno, a stoka iz RS-a i sa Kosova koja je bila na stadionu je drugo.
S tim da je kojim slucajem bila zastava Albanije,bogdanov bi je zapalio jer kad moze u Genovi sto ne bi mogao na domacem terenu ipak je to junastvo.Toliko su bili naelektrisani Srbi,i da je poletjela obicna krpa u crveno crnoj boji isto bi ovo vidjeli.
emigrazione

#1332 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by emigrazione »

Zviz wrote:
Ko bolan u bivsoj jugi nije mrzio siptare? Vecina ovdje navija za siptare jer je rijec o Albaniji ili Shiptarie kako oni na svom jeziku zase kazu. Da je bio incident izmedju Albanije i Grcke nebi bilo ni 20 postova. Budimo realni i otvoreni.
Ta je mrznja bila forsirana, zna se kome je to trebalo...koji kurac prosjecan Bosanac ima razloga da mrzi Albance, i tada i danas, o npr Slovencima da ne govorim
Last edited by emigrazione on 16/10/2014 00:07, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#1333 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by jeza u ledja »

probook wrote:
bambina78 wrote:Nista lose sa srpske strane su juce nije desilo na stadionu JNA. Nije bilo poziva na ubijanje citavih naroda, nije bilo ulaska navijaca u teren, nije bilo udaranja gostujucih igraca od strane navijaca i redara, nije na terenu bilo likova kojima je zabranjen prilazak UEFA pripredbama...nista nije lose bilo.

Kada pored danasnje tehnologije, snimaka, slika, youtube filmova, svjedoka... su u stanju lagati ovako....stvarno se moramo zapitati da li se oni svi tamo kolektivno drogiraju i u kakvoj paralelnoj stvarnosti oni zive :skoljka:
Bilo je udaranja gostujucih navijaca, ali si sasvim slucajno zaboravio da su albanci napali onog igraca koji je skinuo "zastavu. Da su samo "zastavu" iznjeli van terena ne bi bilo prekida utakmice, nego su se ona dvojica zaletila na igraca srbije i cijeli haos ispao.

Eno na FB par igraca albanije se hvali velikom albanijom :shock:
To sto su se igraci potukli nije povod za ulijetanje divljaci na teren.
Sudija to rijesi sa par crvenih i utakmica se nastavi. S obzirom na ono sto smo vidjeli, da nije bilo ulijetanja na teren, Albanci bi vjerovatni izvukli deblji kraj sa crvenim kartonima jer su prvi zapoceli tucu. Sto znaci da bi u nastavak susreta Srbi vjerovatno usli sa igracem ili dva vise. Drugim rijecima, divljina koja je uletila je ponistila priliku domacoj ekipi da stekne znacajnu prednost u ovoj utakmici.
5 0 5

#1334 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by 5 0 5 »

Zviz wrote: Ko bolan u bivsoj jugi nije mrzio siptare? Vecina ovdje navija za siptare jer je rijec o Sbriji i Albaniji ili Shiptarie kako oni na svom jeziku zase kazu. Da je bio incident izmedju Albanije i Grcke nebi bilo ni 20 postova. Budimo realni i otvoreni.
sam ti si napisao preko dvadeset.
uglavnomja

#1335 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by uglavnomja »

probook wrote: Koja predstavlja ovo:

Image
prvi put vidim ovu kartu

cuj mali i z(l)i :D crni gorci :D

a eto ih nama, mrva do granice.
Last edited by uglavnomja on 16/10/2014 00:09, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1336 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by hrasno38 »

Reglan wrote:Jbt zivot sad ja oznacim citavu evropu sa bosanskom zastavom i ja sam terorist? :evil: :D
Aha a smetala bi ti karta ili zastava Velike Srbije da se spustila ili letila iznad Bilinog Polja. Velika Srbija, Velika Hrvatska, Velika Albanija su vrlo vrlo slicne ideologije.
Itakoto

#1337 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Itakoto »

Jos samo da odgovorim posto me pojedinci prozivaju i idem :zzzz: . Kao prvo neredi i sramotno prozivanje "Siptara" su poceli prije pokazivanje "teroristicke" zastave. Kao drugo, dok su tu istu zastavu "nevini" srpski igraci hvatali po terenu ona se nije ni vidjela kako treba. Pojedini igraci i vecina navijaca na stadionu je bila u stanju vidjeti samo dvoglavog orla na crvenom platnu sto ih nije sprijecilo da se ponasaju kao krdo bikova kojima pokazes komad crvenog platna na koridi. Ovo potvrdjuje izjava igraca (Mitrovic?) koji je uhvatio zastavu, parafraziram "nisam imao namjeru gaziti albansku(!) zastavu" i komentator RTS koji je stalno pricao o albanskoj zastavi a nekoj drugoj, "teroristickoj". Kao trece, bilo kakva zastava ne opravdava sve sto se je desilo nakon toga, dakle, potpuno nebitno za izricanje kazne FSS. I da jos nadodam, kad vec stalno pisete o tacnoj hronologiji dogadjaja... nijedan albanski igrac nije udarao srpske igrace vec su potrcali prema Mitrovicu(?) s namjerom da mu oduzmu "teroristicku" zastavu. Postavite videa ili slike, moze i one napravljene sa drona :D, ukoliko imate dokaze da su albanski igraci poceli sa napadima.
Baltazar_khan

#1338 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Baltazar_khan »

Zviz wrote:
Ko bolan u bivsoj jugi nije mrzio siptare? Vecina ovdje navija za siptare jer je rijec o Albaniji ili Shiptarie kako oni na svom jeziku zase kazu. Da je bio incident izmedju Albanije i Grcke nebi bilo ni 20 postova. Budimo realni i otvoreni.
u bivšoj jugi? mnogi su ih zamrzili zbog tadašnje propagande slobodana miloševića, njegovog režima i represije nad njima na kosovu.

a ako hoćeš da budemo realni i otvoreni onda se možda solidarišemo s njima jer znamo kako je bilo našim navijačima koji su tamo išli, gađani raznim predmetima i topovskim udarima. pa momak iz austrije je ostao bez nekoliko prstiju na ruci od njihovog arsenala.

p.s. ne nazivaj albance šiptarima. nemoj da padaš na nivo ovih na stadionu koji su svaku drugu pjevali "ubij zakolji da šiptar ne postoji". glumiš nekog europejca iz danske zar ne? ostani dosljedan tome onda.
vazna

#1339 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by vazna »

Zviz wrote:
Ko bolan u bivsoj jugi nije mrzio siptare? Vecina ovdje navija za siptare jer je rijec o Sbriji i Albaniji ili Shiptarie kako oni na svom jeziku zase kazu. Da je bio incident izmedju Albanije i Grcke nebi bilo ni 20 postova. Budimo realni i otvoreni.
Ti bas na svakoj temi izvaljujes gluposti.....
Radio Sarajevo

#1340 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Radio Sarajevo »

hrasno38 wrote:
Reglan wrote:Jbt zivot sad ja oznacim citavu evropu sa bosanskom zastavom i ja sam terorist? :evil: :D
Aha a smetala bi ti karta ili zastava Velike Srbije da se spustila ili letila iznad Bilinog Polja. Velika Srbija, Velika Hrvatska, Velika Albanija su vrlo vrlo slicne ideologije.
S tim da je Velika Albanija realnost, i stvara se na jedan vrlo perfidan način i bez žrtava, dok ove druge dvije nisu pokušane bez ubijanja i pokolja.
Jos samo da odgovorim posto me pojedinci prozivaju i idem :zzzz: . Kao prvo neredi i sramotno prozivanje "Siptara" su poceli prije pokazivanje "teroristicke" zastave. Kao drugo, dok su tu istu zastavu "nevini" srpski igraci hvatali po terenu ona se nije ni vidjela kako treba. Pojedini igraci i vecina navijaca na stadionu je bila u stanju vidjeti samo dvoglavog orla na crvenom platnu sto ih nije sprijecilo da se ponasaju kao krdo bikova kojima pokazes komad crvenog platna na koridi. Ovo potvrdjuje izjava igraca (Mitrovic?) koji je uhvatio zastavu, parafraziram "nisam imao namjeru gaziti albansku(!) zastavu" i komentator RTS koji je stalno pricao o albanskoj zastavi a nekoj drugoj, "teroristickoj". Kao trece, bilo kakva zastava ne opravdava sve sto se je desilo nakon toga, dakle, potpuno nebitno za izricanje kazne FSS. I da jos nadodam, kad vec stalno pisete o tacnoj hronologiji dogadjaja... nijedan albanski igrac nije udarao srpske igrace vec su potrcali prema Mitrovicu(?) s namjerom da mu oduzmu "teroristicku" zastavu. Postavite videa ili slike, moze i one napravljene sa drona :D, ukoliko imate dokaze da su albanski igraci poceli sa napadima.
Koji kurac albanski igrači imaju dolaziti i započinjati bilo kakvu svađu oko zastave? Njima je zastava sveto slovo, ali nas ostale to ne mora zanimati. Mitrović nije imao lošu namjeru, i to je jasno kao dan, dok su ovi svjesno isprovocirali sranje. Naravno, to su uradili na inteligentan način, ali ne znači da su u tome nevini.

Ja bih obje ekipe kaznio oduzimanjem bodova sa ove utakmice, a narednu ne bih ni dozvolio da se igra, pa ako mogu na prvenstvo sa manjkom od te dvije utakmice, neka idu. Uz to bih još Srbiju kaznio sa 10-15 utakmica bez gledalaca i daleko od domaćih stadiona.
Radio Sarajevo

#1341 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Radio Sarajevo »

vazna wrote:
Zviz wrote:
Ti bas na svakoj temi izvaljujes gluposti.....
Danas je pobudalio, kao da mu je neko hakovao profil.
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#1342 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Zviz »

Radio Sarajevo wrote:
vazna wrote: Ti bas na svakoj temi izvaljujes gluposti.....
koliko su pametne vase matare?
emigrazione

#1343 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by emigrazione »

Koji kurac albanski igrači imaju dolaziti i započinjati bilo kakvu svađu oko zastave?
Zar je tesko shvatiti da za te stvari postoji sudija koji ima pravo to da sankcionise, sto bi i uradio. Pravo pitanje je koji kurac rulja upada na teren i brutalno gazi fudbalere, svadje na terenu izbijaju cesto i sastavni su dio igre...rulja i fasisti, pogotovo oni koji su poznati po tome ne smiju prismrditi na travnjak bez obzira sta se tu dogadja...
Radio Sarajevo

#1344 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Radio Sarajevo »

Zviz wrote:
Radio Sarajevo wrote:
Koji ti je kurac, je li te to uhvatio napad ludila od samoće u Danskoj, pa ne znaš šta pričaš?
vazna

#1345 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by vazna »

Radio Sarajevo wrote:
hrasno38 wrote:
S tim da je Velika Albanija realnost, i stvara se na jedan vrlo perfidan način i bez žrtava, dok ove druge dvije nisu pokušane bez ubijanja i pokolja.
Koji kurac albanski igrači imaju dolaziti i započinjati bilo kakvu svađu oko zastave? Njima je zastava sveto slovo, ali nas ostale to ne mora zanimati. Mitrović nije imao lošu namjeru, i to je jasno kao dan, dok su ovi svjesno isprovocirali sranje. Naravno, to su uradili na inteligentan način, ali ne znači da su u tome nevini.

Ja bih obje ekipe kaznio oduzimanjem bodova sa ove utakmice, a narednu ne bih ni dozvolio da se igra, pa ako mogu na prvenstvo sa manjkom od te dvije utakmice, neka idu. Uz to bih još Srbiju kaznio sa 10-15 utakmica bez gledalaca i daleko od domaćih stadiona.
Pretpostavljam da je za tebe visok natalitet perfidan nacin....
Nije mi jasno jeste li vi pojedini stvarno glupi ili se samo pravite. Da su svi igraci Albanije napali Mitrovica navijaci Srbije nisu imali pravo da ulaze na teren i to je jedino vazno. Kada bi zbog obracunavanja igraca navijjaci ulazili u teren fudbal bi se davno prestao igrati.
Last edited by vazna on 16/10/2014 00:28, edited 1 time in total.
vazna

#1346 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by vazna »

Zviz wrote:
Radio Sarajevo wrote:
Vjerovatno pametnije nego tvoja koja je rodila kopile poput tebe.
uglavnomja

#1347 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by uglavnomja »

mali off :oops:

albanci kosovari siptari, kako god, nisu bili omiljeni u bivsoj jugi. ne zbog milosevica nego zbog mentaliteta, bese, rigidnosti, zadrtosti, izolovanosti (ne nametnute)...

za generacije koje su isle u jna jos puno prije milosevica najgora kazna i nocna mora je bio odlazak na kosovo.

i jos nesto, pricao mi jedan humanitarac koji je od pocetka 90-ih u regiji, najvise u bih, da je otisao jednom, krajem 90-ih na kosovo, i kaze nikad vise! oni nisu ni nalik na vas, totalno su drugaciji, nemaju vasu dusu, teski za komunikaciju, ... itd
Bosanski_kralj

#1348 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Bosanski_kralj »

Radio Sarajevo wrote:
Vjerovatno je sad on nekom posudio svoj profil, pa taj drugi vrši zloupotrebu njegovog profila. :oops:
Radio Sarajevo

#1350 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Radio Sarajevo »

Code: Select all

Pretpostavljam da je za tebe visok natalitet perfidan nacin....
E pa krivo pretpostavljaš... Dijeljenje Makedonije nije u redu, a na ovim kartama se šire do Titograda i Skopja, pa i dalje. Ne znam samo kako misle NATO članice poput Grčke i Crne Gore uvući u ovu priču, ali hajde. Velika Albanija će biti sačinjena od sadašnje Albanije i Kosova, a ono što rade u ostalim državama nije u redu.
Post Reply