Ja bih se neko vrijeme pravio Malo mrtav
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- duminjo
#1326 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nista.. Sacekacemo.
- beni-bu-man
#1327 Re: Facebook za upoznavanje ...
pa zavisi kako ko, ja sa 15 poceo pushiti travu zujat po partijama i smrko danduMarlboroGold wrote:Podjednako je to... ono manje više isto i za nas i vas.cendlerbing wrote: Zar nisu muškarci ti koji razdvajaju žene za zabavu i žene za brak?
Kod vas je na početku situacija obično ta da ste željne provoda, avantura itd., a kada se toga zasitite kasnije vršite selekciju onih koje biste za brak. Naravno, ovo nije pravilo.
Razlika je samo što vi sa time počnete dosta ranije od nas, pa se možda i prije zasitite.
- medvjed23
#1328 Re: Facebook za upoznavanje ...
i muškarci (ne svi) i žene (ne sve) imaju sklonost tom razdvajanju.. samo što je muški pojam zabave seks, a ženski manipulacija sa svrhom dizanja ega..
- MarlboroGold
#1329 Re: Facebook za upoznavanje ...
Znači ne gine mi odsustvo sa foruma. Što duže to boljeduminjo wrote:Nista.. Sacekacemo.
Nije to ništa loše... barem ne za mene.
- MarlboroGold
#1330 Re: Facebook za upoznavanje ...
Dobro, ali obicno mi dodjemo malo kasnije u tu fazu. I pubertet nas kasnije uhvati.beni-bu-man wrote:pa zavisi kako ko, ja sa 15 poceo pushiti travu zujat po partijama i smrko danduMarlboroGold wrote:Podjednako je to... ono manje više isto i za nas i vas.cendlerbing wrote: Zar nisu muškarci ti koji razdvajaju žene za zabavu i žene za brak?
Kod vas je na početku situacija obično ta da ste željne provoda, avantura itd., a kada se toga zasitite kasnije vršite selekciju onih koje biste za brak. Naravno, ovo nije pravilo.
Razlika je samo što vi sa time počnete dosta ranije od nas, pa se možda i prije zasitite.
- annoy
#1331 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nisam nikad radila selekciju muškaraca "za brak" i "ne za brak". Nikad nisam htjela biti u ikakvom romantičnom odnosu s nekim s kim se ne bih mogla zamisliti na duže staze. Neobavezne veze i avanture me nikad nisu zanimale, ni u teen godinama. Ja sam nepopravljivi romantičar i odmah bih smišljala dječja imena i kakvu ćemo tortu imati na svadbi, što će nam svirati za prvi ples i tako
:udavača:
- medvjed23
#1332 Re: Facebook za upoznavanje ...
takođe (s tim što ne želim djecu)
ako ne namjeravam dati sve od sebe u romantičnom odnosu, onda se neću ni upustiti u isti..
ako ne namjeravam dati sve od sebe u romantičnom odnosu, onda se neću ni upustiti u isti..
- cendlerbing
#1333 Re: Facebook za upoznavanje ...
Smišljala sam...i ništa ne smislih u svrhu šuka.MarlboroGold wrote:Znači ne gine mi odsustvo sa foruma. Što duže to boljeduminjo wrote:Nista.. Sacekacemo.
Nije to ništa loše... barem ne za mene.
Ozbiljno govoreći, šta ima veze, svako treba reći svoje mišljenje.
- MarlboroGold
#1334 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nadoći ćecendlerbing wrote:Smišljala sam...i ništa ne smislih u svrhu šuka.MarlboroGold wrote:Znači ne gine mi odsustvo sa foruma. Što duže to boljeduminjo wrote:Nista.. Sacekacemo.
Nije to ništa loše... barem ne za mene.![]()
![]()
Ozbiljno govoreći, šta ima veze, svako treba reći svoje mišljenje.
Naravno. Nećete se vi mene tako lako riješiti
- cendlerbing
#1335 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne pokušavam(o) se riješiti. Tu smo da ukažemo na neke stvari, ako si spreman i u tim godinama otvoriti oči malo šire. 
- MarlboroGold
#1336 Re: Facebook za upoznavanje ...
Eto šuknu ti meni 
-
zipoo
#1337 Re: Facebook za upoznavanje ...
Isto djeca
- MarlboroGold
#1338 Re: Facebook za upoznavanje ...
Hoš lizalo
-
zipoo
#1339 Re: Facebook za upoznavanje ...
i djecije fore
- Ramzess Veliki
#1340 Re: Facebook za upoznavanje ...
To su psihopate I prikriveni serijski ubice. Bolje da se nisi udala za njega ... nesto I'm nije u glavi ok cim zure sa zenidbom.cendlerbing wrote:To je tačno kad kreneš od sebe. Ramo, jel to hoćeš reći da su svi muškaci isti?Ramzess Veliki wrote: Pa nije lud da se zeni sa 25. I ne nekoj ... nekima. Mnozina. Sta ce mu jedna. Treba mu vise njih radi poredjenja ... I kad isproba sve recepte izabere onu koja najbolje kuha. Nju ozeni pa se poslije zaljubi u nju.![]()
Mene je jedan muntao sa 23 godine, meni bila 21, i znala sam da se on želi oženiti čim završi fakultet i nađe posao. Tako je i uradio. Samo što nije sa mnom. Meni taj udaja nije bila ni na pameti.
Takvih muškaraca ima mnogo, da bi tvrdio to što ti tvrdiš.
Normalan insan se ne zeni prije 30-te osim ako mu nije puko kondom.
- Ramzess Veliki
#1341 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne, odakle ti sad to. Postoje I zene koje znaju da kuhaju.cendlerbing wrote:Evo, sad tvrdiš i da su sve žene iste. Toliko životno iskustvo, radi ovakvih zaključaka.Ramzess Veliki wrote: Pa zajebace se svakako, pa bolje da se zajebe sa nekom koja ce kuhat nego sa onom kojoj ce kuhat.
Muskarac nije zena, jasno ... samo zene izaberu pravog, muskarci ako biraju uvijek ce nerazmisljajuci izabrati plavusu sa velikim sisama.
Zenama je pravi onaj kojeg je lako levatit' a da ima dobar posao. I da nije stalno u kuci.
Muskarcima je pametnije nauciti kuhati ...![]()
Ja kad oko sebe pogledam, više muškaraca vidim da su razumom izabrali ženu za brak, nego žena. Zar nisu muškarci ti koji razdvajaju žene za zabavu i žene za brak?
To sto oni glume da su razumom izabrali je iz razloga sto sebe pokusavaju utjesiti jer nisu ozenili sisatu plavusu.
Pored sisate plavuse muskarcima ne treba pomoc, sami kuhaju. Sisata plavusa je zena I za zabavu I za brak, a ako ne ozenis sisatu plavusu onda imas zenu, ali trazis sisatu plavusu za zabavu.
- Ramzess Veliki
#1342 Re: Facebook za upoznavanje ...
Moonca bi bila savrsena zena da su joj porcije vece.MarlboroGold wrote:Opet po moonci. De naučite od nje kako da čojku skuhate ručak.
![]()
- Ramzess Veliki
#1343 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ima ih I koje se vole prasnut bez da ti naude.medvjed23 wrote:i muškarci (ne svi) i žene (ne sve) imaju sklonost tom razdvajanju.. samo što je muški pojam zabave seks, a ženski manipulacija sa svrhom dizanja ega..
- Ramzess Veliki
#1344 Re: Facebook za upoznavanje ...
To je vrlo pozeljno ... I slatko ...annoy wrote:Nisam nikad radila selekciju muškaraca "za brak" i "ne za brak". Nikad nisam htjela biti u ikakvom romantičnom odnosu s nekim s kim se ne bih mogla zamisliti na duže staze. Neobavezne veze i avanture me nikad nisu zanimale, ni u teen godinama. Ja sam nepopravljivi romantičar i odmah bih smišljala dječja imena i kakvu ćemo tortu imati na svadbi, što će nam svirati za prvi ples i tako:udavača:
- MarlboroGold
#1345 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jest. Sugerisao sam nekoliko puta da povećaRamzess Veliki wrote:Moonca bi bila savrsena zena da su joj porcije vece.MarlboroGold wrote:Opet po moonci. De naučite od nje kako da čojku skuhate ručak.
![]()
- beni-bu-man
#1346 Re: Facebook za upoznavanje ...
sisata plavusa me asocira na jefitnu ukrajinku 
- Ramzess Veliki
#1347 Re: Facebook za upoznavanje ...
Joj dje me nadje ...beni-bu-man wrote:sisata plavusa me asocira na jefitnu ukrajinku
- beni-bu-man
#1348 Re: Facebook za upoznavanje ...
jelde... 30€ blasen 50€ ficki fickiRamzess Veliki wrote:Joj dje me nadje ...beni-bu-man wrote:sisata plavusa me asocira na jefitnu ukrajinku
- Ramzess Veliki
#1349 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nikad ne bubam prostitutke kol'ko god da je zort.beni-bu-man wrote:jelde... 30€ blasen 50€ ficki fickiRamzess Veliki wrote:Joj dje me nadje ...beni-bu-man wrote:sisata plavusa me asocira na jefitnu ukrajinku![]()
![]()
Nema drazi kao kad se potrudis da osvojis damu ... I znam da to radi iz nuzde I to mi odmah ubije zelju.
Stacu takav sam ...
A ukrajinke su jako lijepe, stoji ... sve stoji ...
- beni-bu-man
#1350 Re: Facebook za upoznavanje ...
ne znam ja, ti se pronaso medju "jeftinim" ukrajinkama