Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
todd_smith wrote:Jedini krivac je on. Glup potez. I to je to. Bilo, proslo. Za ostalih 5 golova nije kriv, ima jos 5 igraca najmanje koji su krivi jucer. Sta vam je.
Pa niko ne govori da nije kriv al ne snosi on citavu krivicu
Jest da je malo bezveze sto je kontao petom ovo ono al i ovaj sto je isao desno snosi dio krivice
todd_smith wrote:Jedini krivac je on. Glup potez. I to je to. Bilo, proslo. Za ostalih 5 golova nije kriv, ima jos 5 igraca najmanje koji su krivi jucer. Sta vam je.
Pa niko ne govori da nije kriv al ne snosi on citavu krivicu
Jest da je malo bezveze sto je kontao petom ovo ono al i ovaj sto je isao desno snosi dio krivice
Ma nek' je ovo uradio, jer da nije, njegovih 5 minuta bi ostalo neprimjeceno. Mume, sljedeci put kad ti daju istu minutazu odmah nekom uvali klizeci za crvenog.
cindrlimindrli wrote:Ma nek' je ovo uradio, jer da nije, njegovih 5 minuta bi ostalo neprimjeceno. Mume, sljedeci put kad ti daju istu minutazu odmah nekom uvali klizeci za crvenog.
Jedna zanimljivost.
Kad su naši igrači bili u Kujabi(Brazil), u hotel je došao Imam male lokalne muslimanske zajednice i obavjestio našu delegaciju da u Kujabi postoji džamija i ko želi može doći na džumu. Od igrača odazvali su se: Edin Višća, Vedad Ibišević i Muhamed Bešić.
SkyLimit wrote:Jedna zanimljivost.
Kad su naši igrači bili u Kujabi(Brazil), u hotel je došao Imam male lokalne muslimanske zajednice i obavjestio našu delegaciju da u Kujabi postoji džamija i ko želi može doći na džumu. Od igrača odazvali su se: Edin Višća, Vedad Ibišević i Muhamed Bešić.
gdje su nam ovdje oni igraci sto dignu ruke i uce nesto pred utakmicu, da vidi narod a i slika...
muhamed je ljudina
Bravo majstore... nije bilo lako dobro odigrati dobru utakmicu u onom bućkurišu od formacije. To što ona nije ušla je Božije davanje... da se što prije riješimo goveđeg gulaša.
Partijaner wrote:Da svi imaju razmisljanje i borbenost kao ovaj momak ne bismo strahovali protiv nijedne repke, aferim momcino ti i SEO ima da rusite u buducnosti.
SkyLimit wrote:Jedna zanimljivost.
gdje su nam ovdje oni igraci sto dignu ruke i uce nesto pred utakmicu, da vidi narod a i slika...
muhamed je ljudina
Pravi vjernik nikada ne broji sta drugi radi i jbt ja to ateista znam. U knjigama vam pise da nemate sta vi suditi o nekome, i da ce njima Allah suditi. Svako ce odgovarati za svoja djela... Ah da, znali bi da ste procitali Kur'an.