Svaka čast smijeh!smijeh2014 wrote:
2h = 10 $
Ovaj zadatak još uvijek nisam ni vidjela na listi. O čemu se radi?
Moderator: anex
Svaka čast smijeh!smijeh2014 wrote:
2h = 10 $
Hvala Baba, nisi ti džaba moj dedo!babaroga1x wrote:
samo da uletim na sekundu, znam da možda izgleda kao pametovanje, pa se ispričavam....
nemoj puno skupljati, tipa šest mjeseci... fino ti svaki mjesec povuci pare, ako je malo veća svota, možeš i dvaput, triput mjesečno....
na paypalu su ti pare mnogo sigurnije nego u tim malim firmicama... je da mi radimo kod najpouzdanijih, ali ipak je paypal u vlasništvu Ebaya, to su već malo veći igrači....
a kad ti lova sjedne na račun, spremi u čarapu, oroči, daj baki da ti čuva...
čisto da ne bi bilo nismo znali, ne vjeruj nikome
P.S.
čestitam na lijepom uspjehu
Baba
Izgleda sve neki dobri poslovi dok sam ja na poslu.smijeh2014 wrote:Evo zaradio sam jutros čistih 20 $ ,ovo je ja mislim sad i nikad više.
Imate one vijesti 0.12 $ ,draw a box 0.10 $ i Collect Information About Breweries 2 0.05 $
@Lunetina What is the product name ,veoma prost.
Imaš pola komentara i iz njega izdvojiš naziv telefona.Vrti si Galaxy,iPhone,HTC i LG.
Samo jedan naziv tela po komentaru
5 komentara po stranici,potrebno 20-30 sek.
♫ Choose the business this voice prompt belongs to. 0.07 $ aktivno
bugovano...ima dosta linkova koji se ne mogu otvorit, tj. nema audiosmijeh2014 wrote:♫ Choose the business this voice prompt belongs to. 0.07 $ aktivno
aaaaaargh, ja ga jutros radio i naravno bio sam u onoj prvoj turi ljudi kojima je task pukao... poslao ticket... i sad na poslu i vidm da su ga popravili... pas mater...mikrozadatak wrote:FIXED! Draw a Box Around the Back of Vehicles in Your Lane
Brza zarada ... poklon task
kod mene jesu,i na elite imam uvijek pola manje zadataka nego ovamokonahawaii wrote:evo upravo se registrovao na cfelite...koliko sam primjetio da leveli nisu povezani sa neo i clix, jer na elitu sam lvl0
Kako ja skontah po vremenu posta kolege-forumaša, ovaj zadatak "What is the product name?" bio nekad jutros između 5 i 7 sati. Samo na tom zadatku je zaradio 10$.AhmetShabo wrote:u koliko sati su bili ovi zadaci kad ste zaradili po 20 $ ??? jel duboko iza ponoci??
najlakše mi je da ti ponudim da pročitaš moj blog http://mikrozadaci.blog.hr/bumbar zuzu wrote:Mogu li neki savjeti za pocetnika, tj opcenito kako to sve funkcionise, preporuke gdje da se registrujem tj na koji site i sve tome slicno? Hvalaaaa
Hvala mnogo, pregledat cu sada. Samo jos jedno pitanje prije nego sto pocnem sa citanjem, jel obavezan Pay Pal tj moram li ga otvarati ili postoji neki drugi nacin?mikrozadatak wrote:najlakše mi je da ti ponudim da pročitaš moj blog http://mikrozadaci.blog.hr/bumbar zuzu wrote:Mogu li neki savjeti za pocetnika, tj opcenito kako to sve funkcionise, preporuke gdje da se registrujem tj na koji site i sve tome slicno? Hvalaaaa
Na ovoj temi ima dosta dobrih stvari za pročitati.
Sretno
Postoji opcija za Payza, Netteler, isplata čekom ...bumbar zuzu wrote:
Hvala mnogo, pregledat cu sada. Samo jos jedno pitanje prije nego sto pocnem sa citanjem, jel obavezan Pay Pal tj moram li ga otvarati ili postoji neki drugi nacin?
mrva/mrve wrote:Jes dobro dobiti level 3![]()
Review 5 Keywords for an Image, 3 centa, 670 komada
Ja od jutros 200mikrozadatak wrote:mrva/mrve wrote:Jes dobro dobiti level 3![]()
Review 5 Keywords for an Image, 3 centa, 670 komada![]()
Ja ih uradio već 50, pušta i na levelu 2. Za razliku od prethodnih dana, danas se čitav dan ima ponešto igrati.
Nemoj ga ni kontati, ja to preskacem mjesec danaSlo Burner wrote:Ne kontam bas ovaj
Determine the Parent of the record ?
jel vecinu rijeci stavite yes, ja ovo ne kontam , bojim se da ne pogrijesim, vec mi je 75 % na ovom zadatku od prije nekad...zakasnila wrote:Ja od jutros 200mikrozadatak wrote:mrva/mrve wrote:Jes dobro dobiti level 3![]()
Review 5 Keywords for an Image, 3 centa, 670 komada![]()
Ja ih uradio već 50, pušta i na levelu 2. Za razliku od prethodnih dana, danas se čitav dan ima ponešto igrati., malo je monotono, ali ide brzo
Paa mislim da jeste većina "yes", ali nisam ti ništa pomogao. Pročitaj uputstvo, i ja sam na 73%AhmetShabo wrote: jel vecinu rijeci stavite yes, ja ovo ne kontam , bojim se da ne pogrijesim, vec mi je 75 % na ovom zadatku od prije nekad...