Avionske nesrece

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Googlerica

#1326 Re: Avionske nesrece

Post by Googlerica »

Zijad-Zijo wrote:Procitajte moju analizu nestanka malezijskog boinga i recite mi sta mislite.Hvala!

http://sisiczijad.wordpress.com/2014/03 ... tu-mh-370/
to je vec je ispricano uzuduz i poprijeko vise puta
Edin H.

#1327 Re: Avionske nesrece

Post by Edin H. »

Zijad-Zijo wrote:Procitajte moju analizu nestanka malezijskog boinga i recite mi sta mislite.Hvala!

Zijo, ko je zavrno radar? :-)

https://www.youtube.com/watch?v=bZxK_lNrH04
Googlerica

#1328 Re: AW: Avionske nesrece

Post by Googlerica »

fatality wrote:
Nothing wrote:https://www.youtube.com/watch?v=wQCtNHKvDjI
Zajebano je ovo : :roll: :roll:
Ovo je izgleda normala. Prije dan dva lufthansa isto ovako sletila, samo je bio boeing neki u pitanju. Nosa ga vjetar lijevo desno i spusti ga lola nekako. Kasnije pitaju pilota kao jel bilo sta neobicno tokom slijetanja, kaze on nije nista sve normala, a kad gledas video kladio bi se da nece sletit lik. Kasnije prerovili avion i neke stvari se pohabala prilikom slijetanja jer je jako udario u pistu (al bas sr zakucao), ali veli sve normala :)

sa fontela
sta je "pokvario" prilikom slijetanja :lol:
insomnia78

#1329 Re: Avionske nesrece

Post by insomnia78 »

Pukla mu ALU felga

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
dakine

#1330 Re: Avionske nesrece

Post by dakine »

Meni samo nije jasno..kako u 21. stoljecu moze nestati avion. Pa o cemu mi pricamo, nije jbt. biciklo u pitanju. Svaki nam dan glave pune sa tehnoloskim otkricima, gps-ovima, raznim glupostima, i sad kao nema aviona, niko ne zna gdje je...navodno pao :?
insomnia78

#1331 Re: Avionske nesrece

Post by insomnia78 »

Sve je to prdimahovina i napuhavanje
Svaki dan gledas kako roboti cuda prave, igraju fudbala, sviraju, trce, guze a u jebenoj Fukusimi, neki dan sam gledo na "Artu", placaju dnevnice beskucnicima, alkoholicarima i narkomanima da obavljaju neke gluposti jer zbog nivoa radikacije nije bas preporucljivo ulaziti tamo

Edin H.

#1332 Re: Avionske nesrece

Post by Edin H. »

insomnia78 wrote:Pukla mu ALU felga

Otpala je i ratkapa :D
Ljakan

#1333 Re: Avionske nesrece

Post by Ljakan »

na kraju ce ga pronac na darivi :-)
ljudima rekli da su svi mrtvi a tijela nisu nasli....
cudna jada od mostara grada :lol:
gnjev

#1334 Re: Avionske nesrece

Post by gnjev »

Zavjera ustasko-dzihadska :D
insomnia78

#1335 Re: Avionske nesrece

Post by insomnia78 »

Ipak je ovdje osovina CIA-Vatikan u pitanju

rex1990

#1336 Re: Avionske nesrece

Post by rex1990 »

Ma pokupili ga s onog svijeta, treba im kunica za experimentisanje!
drndalo

#1337 Re: Avionske nesrece

Post by drndalo »

dakine wrote:Meni samo nije jasno..kako u 21. stoljecu moze nestati avion. Pa o cemu mi pricamo, nije jbt. biciklo u pitanju. Svaki nam dan glave pune sa tehnoloskim otkricima, gps-ovima, raznim glupostima, i sad kao nema aviona, niko ne zna gdje je...navodno pao :?
Upravo tako... Cudi me da neko vec nije izmislio iPhone aplikaciju za trazenje padnutih aviJona, i turio je onlAJn, za samo 1$ po kliku...

Jok nije, eno ga jos uvijek levitira sirokim prostranstvima paralelnog svemira, kruzi u Zoni sumraka dok ne iscrpi svo gorivo koje mu u medjuvremenu Golfovi 2-ice dizel proizvedu, i putem FB kredita mu ga virtuelno prebacuju, opet onlAJn...

Kako ljudi ne mogu da shvate, komercijalni avioni jako rijetko padaju, i kada padnu jos rijedje padnu negdje ovako bogu iza nogu, gdje se i pingvini rijetko kupaju... Pa je dosadasnja tehnologija trazenja sa cijenom iste bila dovoljna, skoro uvijek... Scenario gdje je avion bio sposoban "neprimjecen" preletiti pola svijeta i pasti (slucajno ili namjerno) negdje gdje nema nikakve logike da ga se trazi u startu ocito niko bas nije smatrao logicnim i vjerovatnim, pa nije ni razradjivan... Nakon ovoga, bice razradjivan (svaki veliki napredak u avijaciji je do sada uvijek bio prvo placen krvlju), i bice poduzete mjere za uvodjenje postojecih tehnologija koje to mogu omoguciti u buducnosti, po nekoj novoj cijeni koja ce sirokim uvodjenjem u sve komercijalne avione svijeta opasti sa sadasnjeg previsokog nivoa...

Zasto do sada nije bila uvedena ? Skupa cijena za (skoro) nikakvu upotrebljivost... Zasto se u nase nove aute ne uvede kao obavezna oprema vanjski air-bag uparen sa radarom usmjerenim nagore, koji ce prilikom pada meteorita ili asteroida imati zadatak da isti odbije na sigurnu stranu ? Tehnologija postoji... Malo je vjerovatno da ce ikome to pasti na glavu, pa je 7 milijardi $ / automobilu skupo ? Dobrodosli u kapitalizam... Gdje ne samo da za takve stvari cijena kostanja mora biti placena, nego neko jos i profit mora ostvariti...

Odoh raditi dalje na razvoju novog katalizatora za auspuhe dalekovoda, tu mi je sigurniji dobitak... :run:
apsidejzi

#1338 Re: Avionske nesrece

Post by apsidejzi »

Dobra analiza. Ja sam sinoc gledao emisiju o padu jednog manjeg aviona 1989e koji je poletio iz Osla i pao negdje u moru kod Danske. Na kraju se utvrdilo da je komad repa otpao u letu zbog jeftinih sarafa koji nisu izdržali pritisak. Ono sto je mene iznenadilo je to da je Svedska avijacija vidjela taj objekat na svom radaru. Ako su oni 1989e vidjeli komad repa sa mozda 5-10m2 i pratili njegov pad na poprilicno velikoj udaljenosti, nemoguce je onda da 2014e na podrucju gdje najmanje 5 drzava ima radarski domet sa mjesta nestanka aviona, da ga nisu upratili. Jednostavno nemoguce. Nakon sto sam to sinoc vidio ja sam ubjedjen da su oni pratili avion i da znaju sta se desilo, ali nece da kazu.
Ma.Le.Na

#1339 Re: Avionske nesrece

Post by Ma.Le.Na »

dokle je potraga?

rekose nevrijeme pa obustavljeno :-?
erlajns

#1340 Re: Avionske nesrece

Post by erlajns »

dakine wrote:Meni samo nije jasno..kako u 21. stoljecu moze nestati avion. Pa o cemu mi pricamo, nije jbt. biciklo u pitanju. Svaki nam dan glave pune sa tehnoloskim otkricima, gps-ovima, raznim glupostima, i sad kao nema aviona, niko ne zna gdje je...navodno pao :?
ukoliko neka drzava stoji iz toga, nije nikakav problem
ugl, oni sigurno znaju sta je sa avionom, ali ne govore
Zabavljac

#1341 Re: Avionske nesrece

Post by Zabavljac »

Nakon pada malezijskog aviona , multimilijarder , član iluminata i prikriveni vođa svijeta Jakob Rothschild postao je jedini vlasnik , odnosno dobio je kompletan patent na nevjerojatni KL -03 mikročip koji služi za elektroničko ratovanje . Kako ? S avionom su nestali svi ljudi koji su s Rotšildom dijelili patent ! " Službena " priča o sudbini boinga 777 Malasia Airlines - a 370 nikako ne stoji i sada je postalo jasno da je u pitanju očito skrivanje istine i određenih poteza . Nakon beskrajnih demonstracija i pokazivanja potpune nesposobnosti malezijske vojske i vlade , s obzirom na radarski rekord nestalog aviona , Vlada Malezije obmanjuje cijeli svijet govoreći da je let srušen u Indijski ocean te da su svi koji su bili u avionu mrtvi . Naime , malezijska je Vlada , osim što se poslužila sms - om obavijestiti svijet o navodnoj sudbini zrakoplova , upotrijebila jednu vrlo jedinstvenu riječ , a to je riječ " pretpostavljamo " . Oni su pretpostavili da je avion pao tamo i da su svi mrtvi . I odjednom , ušutkan je cijeli svijet . Njihova priča od samog početka je sumnjiva , sada još i više jer su riječ ' pretpostavljamo ' upotrijebili kao apsolutan dokaz , prekinuvši potragu i tako ušutkali medije koji uopće ni ne postavljaju pitanja , što je također sumnjivo . Pitanja koja bi se mogla postaviti je bezbroj - o samom padu aviona , nemogućnosti pronalaska ostataka , zvonjave mobitela , nema tijela , nema ostataka , nema ničega što bi moglo dokazati da je zrakoplov pao u more , odnosno da je pilot izvršio samoubojstvo ubivši sebe i druge . Ali , jedno u toj cijeloj priči je sigurno . Otkrilo se , naime , tko bi mogao imati stvarne koristi od nestanka ovog aviona . Naime , nakon pada aviona , multimilijarder , član iluminata i prikriveni vođa svijeta , Jakob Rothschild , postao je jedini vlasnik , odnosno dobio je kompletan patent na nevjerojatni KL -03 mikročip . U misteriozno nestalom zrakoplovu , putovalo je i 20 zaposlenih , odnosno članova uprave američke tvrtke Freescale Semiconductor , koji su svoja prava podijelili upravo s Rotšildom , a sasvim slučajno je ta tvrtka dan prije nestanka zrakoplova lansirala gadet za elektroničko ratovanje , kao dio vojnog radarskog sustava . Nestankom ovih 20 zaposlenih , Jakob Rothschild je postao jedini vlasnik patenta na taj mikročip koji će služiti za ratovanje budućnosti . Firma Freescale Semiconductor se bavi razvojem mikroprocesora , senzora i drugih tehnologija , uključujući i poluvodiče koji obavljaju namjenske računalne funkcije . " To su ljudi s velikim iskustvom i velike tehničke " pozadine " , te su bili vrlo važni ljudi . To je definitivno veliki gubitak za tvrtku . " Izjavio je Mitch havs , potpredsjednik za globalne komunikacije i odnose s investitorima , tvrtke Freescale Semiconductor .
Orgasmatron

#1342 Re: Avionske nesrece

Post by Orgasmatron »

Zabavljac wrote:Nakon pada malezijskog aviona , multimilijarder , član iluminata i prikriveni vođa svijeta Jakob Rothschild postao je jedini vlasnik , odnosno dobio je kompletan patent na nevjerojatni KL -03 mikročip koji služi za elektroničko ratovanje . Kako ? S avionom su nestali svi ljudi koji su s Rotšildom dijelili patent ! " Službena " priča o sudbini boinga 777 Malasia Airlines - a 370 nikako ne stoji i sada je postalo jasno da je u pitanju očito skrivanje istine i određenih poteza . Nakon beskrajnih demonstracija i pokazivanja potpune nesposobnosti malezijske vojske i vlade , s obzirom na radarski rekord nestalog aviona , Vlada Malezije obmanjuje cijeli svijet govoreći da je let srušen u Indijski ocean te da su svi koji su bili u avionu mrtvi . Naime , malezijska je Vlada , osim što se poslužila sms - om obavijestiti svijet o navodnoj sudbini zrakoplova , upotrijebila jednu vrlo jedinstvenu riječ , a to je riječ " pretpostavljamo " . Oni su pretpostavili da je avion pao tamo i da su svi mrtvi . I odjednom , ušutkan je cijeli svijet . Njihova priča od samog početka je sumnjiva , sada još i više jer su riječ ' pretpostavljamo ' upotrijebili kao apsolutan dokaz , prekinuvši potragu i tako ušutkali medije koji uopće ni ne postavljaju pitanja , što je također sumnjivo . Pitanja koja bi se mogla postaviti je bezbroj - o samom padu aviona , nemogućnosti pronalaska ostataka , zvonjave mobitela , nema tijela , nema ostataka , nema ničega što bi moglo dokazati da je zrakoplov pao u more , odnosno da je pilot izvršio samoubojstvo ubivši sebe i druge . Ali , jedno u toj cijeloj priči je sigurno . Otkrilo se , naime , tko bi mogao imati stvarne koristi od nestanka ovog aviona . Naime , nakon pada aviona , multimilijarder , član iluminata i prikriveni vođa svijeta , Jakob Rothschild , postao je jedini vlasnik , odnosno dobio je kompletan patent na nevjerojatni KL -03 mikročip . U misteriozno nestalom zrakoplovu , putovalo je i 20 zaposlenih , odnosno članova uprave američke tvrtke Freescale Semiconductor , koji su svoja prava podijelili upravo s Rotšildom , a sasvim slučajno je ta tvrtka dan prije nestanka zrakoplova lansirala gadet za elektroničko ratovanje , kao dio vojnog radarskog sustava . Nestankom ovih 20 zaposlenih , Jakob Rothschild je postao jedini vlasnik patenta na taj mikročip koji će služiti za ratovanje budućnosti . Firma Freescale Semiconductor se bavi razvojem mikroprocesora , senzora i drugih tehnologija , uključujući i poluvodiče koji obavljaju namjenske računalne funkcije . " To su ljudi s velikim iskustvom i velike tehničke " pozadine " , te su bili vrlo važni ljudi . To je definitivno veliki gubitak za tvrtku . " Izjavio je Mitch havs , potpredsjednik za globalne komunikacije i odnose s investitorima , tvrtke Freescale Semiconductor .
Slažem se s ovim!

Sad čekamo dežurne antiteoretičare zavjere.
area51

#1343 Re: Avionske nesrece

Post by area51 »

Image
zlo koje vlada ovim nesretnim čovječanstvom stotinama godina...
drndalo

#1344 Re: Avionske nesrece

Post by drndalo »

Pa dugo nesto zive... Bice da im ti cipovi omugucavaju da zive 300 godina svaki...
insomnia78

#1345 Re: Avionske nesrece

Post by insomnia78 »

To i ja podjo' pitati :D

area51

#1346 Re: Avionske nesrece

Post by area51 »

drndalo wrote:Pa dugo nesto zive... Bice da im ti cipovi omugucavaju da zive 300 godina svaki...
To zlo traje generacijama,sa "koljena na koljeno".Recimo,imaš generaciju rotšildovih koja je finansirala drugi svjetski rat(i jednu i drugu stranu),pa imaš ovu sadašnju koja drži američke robne rezerve,mmf,svjetsku banku...i preko njih kontroliše ovo govno od svijeta...
Proguglaj malo ,ljudi sve plastično objašnjavaju kako stvari funkcionišu
drndalo

#1347 Re: Avionske nesrece

Post by drndalo »

Ne znam sta da ti kazem, ja koliko sam pratio druge svjetske natpise o onom chipu, nije bas onako kako pise... Opet pravno gledano, sumnjam da se patent onako nasljedjuje kako pise... Cak i da je tacno da je 20 "patentasa" bilo u tom avionu... Otkud patent da dijeli 20 ljudi ? Obicno je to 1-2 covjeka, ili firma... Ako je firma vlasnik, ta firma ima svoje vlasnike... Ako firma ima 20 vlasnika, i svi poginu u avionu, njih nasljedjuju njihovi nasljednici nasljednim redom, a ne cika Rotshild...

Ne kazem da tu nema i neke istine, ali vecina teorija zavjere se uhvati 1-2 dokazive stvari, i na njih nakalemi jos 12-13 neprovjerljivih... Pa more bit=bidne, a more bit i da = ne bidne...

E sad, vidjecemo hoce li ova ista zlo-familija, pobiti ovih 300-tinjak nasljednika ovih 20, za njima jos nekih 800-tinjak nasljednika ovih 300, itd... Bice to puno aviona, i ostalih prevoznih sredstava, da bude manje suJmivo...
foxy13

#1348 Re: Avionske nesrece

Post by foxy13 »

Na drugom mjestu sam pročitala da je bilo 5 vlasnika, i od tih 5 - četiri su bila u avionu. Nisam ni za ni protiv ove zadnje teorije, ali ništa nije isključeno. Mada ni meni nije jasna ta raspodjela vlasništva patenta. Zar ne bi trebala firma za koju rade/su radili naslijediti ta prava, ili njihovi potomci ili slično?
hladan.preminger

#1349 Re: Avionske nesrece

Post by hladan.preminger »

Zabavljac wrote:Nakon pada malezijskog aviona , multimilijarder , član iluminata i prikriveni vođa svijeta Jakob Rothschild postao je jedini vlasnik , odnosno dobio je kompletan patent na nevjerojatni KL -03 mikročip koji služi za elektroničko ratovanje . Kako ? S avionom su nestali svi ljudi koji su s Rotšildom dijelili patent ! " Službena " priča o sudbini boinga 777 Malasia Airlines - a 370 nikako ne stoji i sada je postalo jasno da je u pitanju očito skrivanje istine i određenih poteza . Nakon beskrajnih demonstracija i pokazivanja potpune nesposobnosti malezijske vojske i vlade , s obzirom na radarski rekord nestalog aviona , Vlada Malezije obmanjuje cijeli svijet govoreći da je let srušen u Indijski ocean te da su svi koji su bili u avionu mrtvi . Naime , malezijska je Vlada , osim što se poslužila sms - om obavijestiti svijet o navodnoj sudbini zrakoplova , upotrijebila jednu vrlo jedinstvenu riječ , a to je riječ " pretpostavljamo " . Oni su pretpostavili da je avion pao tamo i da su svi mrtvi . I odjednom , ušutkan je cijeli svijet . Njihova priča od samog početka je sumnjiva , sada još i više jer su riječ ' pretpostavljamo ' upotrijebili kao apsolutan dokaz , prekinuvši potragu i tako ušutkali medije koji uopće ni ne postavljaju pitanja , što je također sumnjivo . Pitanja koja bi se mogla postaviti je bezbroj - o samom padu aviona , nemogućnosti pronalaska ostataka , zvonjave mobitela , nema tijela , nema ostataka , nema ničega što bi moglo dokazati da je zrakoplov pao u more , odnosno da je pilot izvršio samoubojstvo ubivši sebe i druge . Ali , jedno u toj cijeloj priči je sigurno . Otkrilo se , naime , tko bi mogao imati stvarne koristi od nestanka ovog aviona . Naime , nakon pada aviona , multimilijarder , član iluminata i prikriveni vođa svijeta , Jakob Rothschild , postao je jedini vlasnik , odnosno dobio je kompletan patent na nevjerojatni KL -03 mikročip . U misteriozno nestalom zrakoplovu , putovalo je i 20 zaposlenih , odnosno članova uprave američke tvrtke Freescale Semiconductor , koji su svoja prava podijelili upravo s Rotšildom , a sasvim slučajno je ta tvrtka dan prije nestanka zrakoplova lansirala gadet za elektroničko ratovanje , kao dio vojnog radarskog sustava . Nestankom ovih 20 zaposlenih , Jakob Rothschild je postao jedini vlasnik patenta na taj mikročip koji će služiti za ratovanje budućnosti . Firma Freescale Semiconductor se bavi razvojem mikroprocesora , senzora i drugih tehnologija , uključujući i poluvodiče koji obavljaju namjenske računalne funkcije . " To su ljudi s velikim iskustvom i velike tehničke " pozadine " , te su bili vrlo važni ljudi . To je definitivno veliki gubitak za tvrtku . " Izjavio je Mitch havs , potpredsjednik za globalne komunikacije i odnose s investitorima , tvrtke Freescale Semiconductor .
Hrpa glupsti koja se rijetko nadje na jednom mjestu.
radostan dan

#1350 Re: Avionske nesrece

Post by radostan dan »

:roll:

Pao indijski avion koji je tražio MH 370, ne zna se broj stradalih
Post Reply