Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kloniran wrote:
De nam obrazloži ispravnu varijantu ova dva imena.
U prevodu one iz istocne bosne, nemaju sanse ni da im je dedo Bekto. Kapiš?
Kapiram ja isto kao što kapiram da baš i ne poznaješ jezik kojim se dičiš, a o iskompleksiranosti da ne govorim.
Biti "sarajlija" je jedna vrlo teška bolest mentalna bolest, kapiš?
Dr.medicine wrote:Naravno da su pravilne odredje rijeci kad ih papak napise.
Senahid iz neke vukojebine, kamene kuce........
Može napisati 101 rjecnik bosanskog, za mene ce biti nepravilno
I neka je bolest Ako je bolest, onda ne kužim sto 80% stanovnistva cini IB?
Bolest ocito
The end of this discusion
Pa kad si toliko pametan da izmjenjaj ta imena po padežima, ako ih znaš i nabrojati
A i gramatiku bosanskog si vjerovatno prvi put otvorio nakon 2000-te godine, i to od profesora joji su sami sebi diplome upisivali davne '94.
A mogu ti reći i da je jebeno kad vidiš da je komšija iz IB više postigao za 5 godina nego tvoje 3 generacije koje su čekale da im s neba padne
Uživaj u zavisti, jedino ti to i preostaje
joj vas dvA vise
pravilno je i jedno i drugo, samo sto ovo mehA, mujA, dedA para usi nama koji tako ne govorimo, sto ne znaci da treba ispravljati tu osobu.. jbg, i ovo petErica je pravilno, al' meni para usi.. i haj' vise, dobro vas je
Mene je vazda odbijalo kada zensko nema stila ,
kada nabaci sminke ko da je krenula na proslavu Noci Vjestica
kada nema svog stava nego ponavlja liberalnu propagandu i vjeruje da je produhovljena
kada pita prijateljice za savjet ako ima problem u vezi
kada pocne o bivsem na prvom sastanku
kad ima ruzna stopala ili deformisane nozne prste
kada ima sapu to jeste vecu saku nego ja .
kada joj je medjunozije zaraslo ko Sejid Memic Vajta
kad glumi postenje a i sramezljivost a cuna ispada iz ociju .
pakica_ wrote:joj vas dvA vise
pravilno je i jedno i drugo, samo sto ovo mehA, mujA, dedA para usi nama koji tako ne govorimo, sto ne znaci da treba ispravljati tu osobu.. jbg, i ovo petErica je pravilno, al' meni para usi.. i haj' vise, dobro vas je
upravo tako
@lady, ja se izvinjavam zbog zachatavanja, al na omalovazavanje drugog i drugacijeg sam morao odgovoriti.
kosava wrote:Mene je vazda odbijalo kada zensko nema stila ,
kada nabaci sminke ko da je krenula na proslavu Noci Vjestica
kada nema svog stava nego ponavlja liberalnu propagandu i vjeruje da je produhovljena
kada pita prijateljice za savjet ako ima problem u vezi kada pocne o bivsem na prvom sastanku
kad ima ruzna stopala ili deformisane nozne prste
kada ima sapu to jeste vecu saku nego ja .
kada joj je medjunozije zaraslo ko Sejid Memic Vajta
kad glumi postenje a i sramezljivost a cuna ispada iz ociju .
za ovo boldirano obicno bude prvi i posljednji sastanak